Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ΕΡΤ?

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas
Facebook ID: 0

Re: Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ΕΡΤ?

Δημοσίευση από zupiter »

Αυτι τοι στυιγμει αυτα αιχο δειαθαισιμα.. :lol: :lol:
Σε οποιον κανουν..... αλλοιως μολις τελειωσει η εξεταστικη να μου κανει κανενα μαθημα

Chris..... μιλαμε για εκρηξη ελληνικης τεστοστερονης οχι αστεια... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

zupiter έγραψε:Chris..... μιλαμε για εκρηξη ελληνικης τεστοστερονης οχι αστεια... :lol: :lol: :lol:
Χαχαχαχαχα! Έλα εντάξει φτάνει το τρόλλινγκ. Γιατί έχει να ρίξει γερό καθάρισμα μ@λ@κίας ο διαχειριστής :P .
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

Διάβασα το θρεντ. Ένιωσα μια μεγάλη επιθυμία για να τρολλάρω.

Εαν τρόλλαρα όμως, είτε θα με χαρακτήριζαν εθνίκι, είτε κάτι άλλο εξ ίσου κολακευτικό(τατο).

Έτσι, απογοητευμένος πια, άρχισα να χαζεύω το αρχείο φωτογραφιών μου από ένα πολυαγαπημένο σάητ εκεί στα ίντερνετς και -ω θεοί!- βρήκα κάτι, το οποίο ταιριάζει -παραδόξως- στο όλο θέμα και το αφήνω εδώ να το εκλάβει κανείς όπως θέλει

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Katsarola την Τρί Σεπ 08, 2009 1:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

Αυτό που έκανε η ΕΡΤ δεν έχει ξαναγίνει?Είμαι σίγουρος πως ναι και μάλιστα απο τον Αντ1 σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Σκοπίων και Αγγλίας για τα προκριματικά του περασμένου Euro ή φιλικό.Εκεί όμως είχαν αλλάξει το MKD σε FYR. Τώρα με την ΕΡΤ μας πείραξε?Προσωπικά δε συμφωνώ με την ονομασία Μακεδονία γιατί και δεν είναι γεωγραφικά ακριβής μπλα μπλα μπλα(μη τα ξαναλέμε) αλλά και η τάση των Σκοπιανών να "κλέψουν" ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας με άσχημο τρόπο.Ακόμη και αν πολλοί θεωρούν τον Μ.Αλέξανδρο το πρώτο ιμπερεαλιστικό γουρούνι κτλ κτλ και δεν τους ενδιαφέρει αν κάποιος άλλος λαός πάρει τα "εύσημα" για αυτο,ποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι θα σταματήσουν εκεί?Ποιός είναι σίγουρος ότι μετά δε θα βρούν κάποια δικαιολογία για να λένε ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα,του Σωκράτη ή και άλλων?
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Katsarola...
Κέρδισες το χρυσό τρολλ!
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

You may now call me Katsatrolla[edit].[/edit]
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

Ποιός είναι σίγουρος ότι μετά δε θα βρούν κάποια δικαιολογία για να λένε ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα,του Σωκράτη ή και άλλων?
δηλαδη εσυ εισαι?
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτό που έκανες εσύ και οι ομοϊδεάτες σου,όταν αναρτούσατε σε όλη την Αθήνα και στο περιοδικό του καραεθνικιστή Πέτρου Κωστόπουλου το ειρωνικό όνομα "McDonia" κοροϊδεύοντας τους σλαβομακεδόνες για το όνομά τους και παραλληλίζοντάς το με την γνωστή αλυσίδα fastfood McDonald's. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τις αφίσες των εθνικιστών σλαβομακεδόνων που παρουσίαζαν τον Καραμανλή ως Χίτλερ,κ.ο.κ....
Παιρνεις πρεζα; Ανεφερα 3 γεγονοτα και ειπα να μην αρχισετε τις ταμπελες και λες αυτα; Επειδη δεν ξερεις και με ποιον μιλας καλο θα ειναι να μην λες οτι εχεις ακουσει (δεν εχω ιδεα τι λες) σε οποιον σου καπνισει... Σταματα να εισαι τοσο κλειστομυαλος και επιθετικος προς οτι σου φαινεται "εχθρικο". 3 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ανεφερα. ΔΕΝ πηρα καμια θεση. Τα εβγαλες τα συμπερασματα ομως εσυ... :|
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Γιατί έχει να ρίξει γερό καθάρισμα μ@λ@κίας ο διαχειριστής
Μπααα... Αν εχετε που και που κανα flame thread σαν αυτο ή τον κυρ-Παντελη, νομιζω πως ειναι οκ (μεχρι ενα οριο φυσικα) αρκει να μην κανεται παρομοια σε αλλα threads σε αλλα forums.

@Katsarola. Γαμησες.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

Φυσικά και δεν είμαι σίγουρος otinanai, το πόιντ που ήθελα να υποδείξω είναι ότι αν υποχωρήσουμε στο θέμα του Μακεδονικού ίσως από τη πλευρά τους τα Σκόπια να αξιώσουν και άλλα πράγματα και μετά άντε να βγάλεις άκρη.
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

zupiter έγραψε:Το θεμα ειναι οτι αν χρειαστει να ανεβω θα ανεβω .....
Εγώ,αν χρειαστεί να ανέβω,θα βρεθώ μπροστά σε ένα τρομερό δίλλημα,μη σου πω και τρίλλημα... Βερολίνο,Άμστερνταμ ή Λονδίνο??
Full Metal Alchemist έγραψε:Παιρνεις πρεζα; Ανεφερα 3 γεγονοτα και ειπα να μην αρχισετε τις ταμπελες και λες αυτα; Επειδη δεν ξερεις και με ποιον μιλας καλο θα ειναι να μην λες οτι εχεις ακουσει (δεν εχω ιδεα τι λες) σε οποιον σου καπνισει... Σταματα να εισαι τοσο κλειστομυαλος και επιθετικος προς οτι σου φαινεται "εχθρικο". 3 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ανεφερα. ΔΕΝ πηρα καμια θεση. Τα εβγαλες τα συμπερασματα ομως εσυ... :|
Πρώτα απ' όλα δε θα μου υποδείξεις εσύ τί θα πω. Και δεύτερον,με την απάντησή σου με κάλυψες πλήρως. Με την συμπεριφορά σου αυτή δε διαφέρεις καθόλου από αυτούς τους οποίους βρίζεις.
Άβαταρ μέλους
Evmorphine
Real Name: Evmorfini

Δημοσίευση από Evmorphine »

paidia entaxei oles oi apopseis dektes...alla emeis ta paidakia pou menoume voreia kai erxomaste stin athina akoume polles prosvoles tou typou "voulgaroi" den exoume provlima prosdiorismou ethnikis taytotitas? otan oi idioi oi ellimes den dexontai tin makedonia os meros tis elladas pos perimenoume na tin dextoun kai oi xenoi?

megali mikroprepeia apo to meros tis ert asyto pou egine alla nomizo oti oi skopianoi eixan sikosei pano (h kai simaia den xero akrivos) me ton ilio tis verginas...

oxi oti to gegonos ayto exei kamia simasia... ego prosopika xestika alla oi ellines eimaste kai ligo periergoi den theloume na thimomaste ta lathi pou kanoume sto parelthon...
Her face was pale,her body smashed,her beauty is gone...
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Ih8 mags έγραψε: Αυτό που έκανε η ΕΡΤ δεν έχει ξαναγίνει?Είμαι σίγουρος πως ναι και μάλιστα απο τον Αντ1 σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Σκοπίων και Αγγλίας για τα προκριματικά του περασμένου Euro ή φιλικό.Εκεί όμως είχαν αλλάξει το MKD σε FYR. Τώρα με την ΕΡΤ μας πείραξε?
Στα παπάρια μας ο αντένα. Η ΕΡΤ είναι κρατική μπλα μπλα μπλα...
Ih8 mags έγραψε:Προσωπικά δε συμφωνώ με την ονομασία Μακεδονία γιατί και δεν είναι γεωγραφικά ακριβής μπλα μπλα μπλα(μη τα ξαναλέμε) αλλά και η τάση των Σκοπιανών να "κλέψουν" ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας με άσχημο τρόπο.Ακόμη και αν πολλοί θεωρούν τον Μ.Αλέξανδρο το πρώτο ιμπερεαλιστικό γουρούνι κτλ κτλ και δεν τους ενδιαφέρει αν κάποιος άλλος λαός πάρει τα "εύσημα" για αυτο,ποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι θα σταματήσουν εκεί?Ποιός είναι σίγουρος ότι μετά δε θα βρούν κάποια δικαιολογία για να λένε ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα,του Σωκράτη ή και άλλων?
Ζούπιτερ, ανέβα! Μπήκανε και οι Βούλγαροι στο παιχνίδι!
Προβοκάτωρ.
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Ρε φίλε Full Metal Alchemist τι είναι αυτά που λες και μου τα αναφέρεις λες και ανακάλυψες την Αμερική...Εδώ εμείς πριν από λίγα χρόνια κοντέψαμε να σκοτώσουμε σε πλατείες και καφετέριες όποιον αλβανό βρήκαμε μπροστά μας γιατί μας κέρδισαν σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα , ή να σου θυμήσω τον αγώνα Παο Φενερμπαχτσε που είχε γεμίσει όλη η Αθήνα με κάτι εμετικά αφισετάκια για το εθνικό χρέος νίκης του παο ενώ στο γήπεδο ακούγονταν συνθήματα τύπου ''όσο νυχτώνει η π....α μεγαλώνει πάρτε τσ...κι απ'τον Κολωκοτρώνη'' και άλλα τέτοια τραγελαφικά....Ο εθνικισμός από όποια μεριά και χώρα και αν προέρχεται είναι εμετικός και μου κάνει το ίδιο...
Τώρα αν αξιώσουν να λέγονται και πρόγονοι του Σωκράτη ή του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα και πάλι το ίδιο μου κάνει , αρκεί τουλάχιστον αυτοί να σεβαστούν τη δήθεν καταγωγή τους και να κάνουν και τίποτε από αυτά που δίδαξαν αυτοί γιατί εμείς , ως γνήσιοι (εξαιρουμένων των 400 χρόνων σκλαβιάς από Τούρκους , των εκατοντάδων χρόνων κυριαρχίας των Βενετών σε διάφορα μέρη της σημερινής Ελλάδας , τις χιλιάδες επιμιξίες ελληνικών φύλων με σλάβους , ιταλούς κτλ κατά την βυζαντινή και προβυζαντινή περίοδο) απόγονοι τους τους γράψαμε κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι...
@Ih8 Mags πραγματικά όχι το πρόβλημά μου δεν έχει να κάνει με την ΕΡΤ αλλά επέτρεψέ μου να μου προκαλούν γέλιο όλες αυτές οι ενέργειες εντυπωσιασμού από όποιον φορέα και αν προέρχονται...Απλά να με την ΕΡΤ γίνεται και λίγο πιο σοβαρό το πράγμα αν σκεφτεί κανείς ότι τους τύπους αυτούς εγώ τους πληρώνω με κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ (μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς αλλά δυστυχώς δε θα είχα ρεύμα) για να κάνουν όλα αυτά που προανέφερα...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas

Δημοσίευση από zupiter »

Ζούπιτερ, ανέβα! Μπήκανε και οι Βούλγαροι στο παιχνίδι!
Λοιπον γραφω απο την Πολωνια γι αυτο θα ειμαι συντομος :lol: :lol: Απο το πρωι πεσαμε με αλεξιπτωτα στην Πολωνια εγω και αλλα 30 ντουκια, πρωην καταδρομεις, φασιστες μεχρι σκασμου(ξερεις ξυρισμενα κεφαλια,ροπαλα, κ.λ.π. συνεργα). Απο τις 6 το πρωι κυνηγαμε σκοπιανους εχουμε στειλει στο νοσοκομειο γυρω στους 10000, τωρα κυνηγαμε αλλες 20000 απο αυτους . :lol: :lol: Το βραδυ θα μας δειτε στις ειδησεις.. εχουν ερθει και κατι skinheads απο γερμανια και κυνηγανε Πακιστανους. Τωρα μας ειπαν οτι εχει και Τουρκους εδω κοντα οποτε θα τους περασουμε κι αυτους ενα χερι ξυλο... Επαναλαμβανω ειμαστε μονο 31 ατομα κοντρα στις χιλιαδες βαρβαρων..... :lol: :lol:
να σου θυμήσω τον αγώνα Παο Φενερμπαχτσε
οχι να μη μας το θυμησεις :e_biggrin: , γιατι τοτε παιζαμε μπαλα, και τωρα ειμαστε για τα μπαζα.. Τρελο ματς τοτε..
Εδώ εμείς πριν από λίγα χρόνια κοντέψαμε να σκοτώσουμε σε πλατείες και καφετέριες όποιον αλβανό βρήκαμε μπροστά μας γιατί μας κέρδισαν σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα
Αυτο εγινε επειδη ηταν αλβανοι , οχι επειδη μας κεδισαν... :lol: :lol: το ματς ηταν αφορμη για ξυλο και γι αυτους και για μας.. ΤΑ ηθελε ο πολος τους, και ο δικος μας...
Διάβασα το θρεντ. Ένιωσα μια μεγάλη επιθυμία για να τρολλάρω.
Εγω δεν διαβασα καθολου το θεμα,απλα ειχα να γραψω καιρο,ειδα και τα αποτελεσματα και σε ενα μαθημα, :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdS ... re=related[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”