Σε οποιον κανουν..... αλλοιως μολις τελειωσει η εξεταστικη να μου κανει κανενα μαθημα
Chris..... μιλαμε για εκρηξη ελληνικης τεστοστερονης οχι αστεια...
Συντονιστής: AlexandraDC

Χαχαχαχαχα! Έλα εντάξει φτάνει το τρόλλινγκ. Γιατί έχει να ρίξει γερό καθάρισμα μ@λ@κίας ο διαχειριστήςzupiter έγραψε:Chris..... μιλαμε για εκρηξη ελληνικης τεστοστερονης οχι αστεια...![]()
![]()

δηλαδη εσυ εισαι?Ποιός είναι σίγουρος ότι μετά δε θα βρούν κάποια δικαιολογία για να λένε ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα,του Σωκράτη ή και άλλων?
Παιρνεις πρεζα; Ανεφερα 3 γεγονοτα και ειπα να μην αρχισετε τις ταμπελες και λες αυτα; Επειδη δεν ξερεις και με ποιον μιλας καλο θα ειναι να μην λες οτι εχεις ακουσει (δεν εχω ιδεα τι λες) σε οποιον σου καπνισει... Σταματα να εισαι τοσο κλειστομυαλος και επιθετικος προς οτι σου φαινεται "εχθρικο". 3 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ανεφερα. ΔΕΝ πηρα καμια θεση. Τα εβγαλες τα συμπερασματα ομως εσυ...Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτό που έκανες εσύ και οι ομοϊδεάτες σου,όταν αναρτούσατε σε όλη την Αθήνα και στο περιοδικό του καραεθνικιστή Πέτρου Κωστόπουλου το ειρωνικό όνομα "McDonia" κοροϊδεύοντας τους σλαβομακεδόνες για το όνομά τους και παραλληλίζοντάς το με την γνωστή αλυσίδα fastfood McDonald's. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τις αφίσες των εθνικιστών σλαβομακεδόνων που παρουσίαζαν τον Καραμανλή ως Χίτλερ,κ.ο.κ....
Μπααα... Αν εχετε που και που κανα flame thread σαν αυτο ή τον κυρ-Παντελη, νομιζω πως ειναι οκ (μεχρι ενα οριο φυσικα) αρκει να μην κανεται παρομοια σε αλλα threads σε αλλα forums.Γιατί έχει να ρίξει γερό καθάρισμα μ@λ@κίας ο διαχειριστής

Εγώ,αν χρειαστεί να ανέβω,θα βρεθώ μπροστά σε ένα τρομερό δίλλημα,μη σου πω και τρίλλημα... Βερολίνο,Άμστερνταμ ή Λονδίνο??zupiter έγραψε:Το θεμα ειναι οτι αν χρειαστει να ανεβω θα ανεβω .....
Πρώτα απ' όλα δε θα μου υποδείξεις εσύ τί θα πω. Και δεύτερον,με την απάντησή σου με κάλυψες πλήρως. Με την συμπεριφορά σου αυτή δε διαφέρεις καθόλου από αυτούς τους οποίους βρίζεις.Full Metal Alchemist έγραψε:Παιρνεις πρεζα; Ανεφερα 3 γεγονοτα και ειπα να μην αρχισετε τις ταμπελες και λες αυτα; Επειδη δεν ξερεις και με ποιον μιλας καλο θα ειναι να μην λες οτι εχεις ακουσει (δεν εχω ιδεα τι λες) σε οποιον σου καπνισει... Σταματα να εισαι τοσο κλειστομυαλος και επιθετικος προς οτι σου φαινεται "εχθρικο". 3 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ανεφερα. ΔΕΝ πηρα καμια θεση. Τα εβγαλες τα συμπερασματα ομως εσυ...
Στα παπάρια μας ο αντένα. Η ΕΡΤ είναι κρατική μπλα μπλα μπλα...Ih8 mags έγραψε: Αυτό που έκανε η ΕΡΤ δεν έχει ξαναγίνει?Είμαι σίγουρος πως ναι και μάλιστα απο τον Αντ1 σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Σκοπίων και Αγγλίας για τα προκριματικά του περασμένου Euro ή φιλικό.Εκεί όμως είχαν αλλάξει το MKD σε FYR. Τώρα με την ΕΡΤ μας πείραξε?
Ζούπιτερ, ανέβα! Μπήκανε και οι Βούλγαροι στο παιχνίδι!Ih8 mags έγραψε:Προσωπικά δε συμφωνώ με την ονομασία Μακεδονία γιατί και δεν είναι γεωγραφικά ακριβής μπλα μπλα μπλα(μη τα ξαναλέμε) αλλά και η τάση των Σκοπιανών να "κλέψουν" ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας με άσχημο τρόπο.Ακόμη και αν πολλοί θεωρούν τον Μ.Αλέξανδρο το πρώτο ιμπερεαλιστικό γουρούνι κτλ κτλ και δεν τους ενδιαφέρει αν κάποιος άλλος λαός πάρει τα "εύσημα" για αυτο,ποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι θα σταματήσουν εκεί?Ποιός είναι σίγουρος ότι μετά δε θα βρούν κάποια δικαιολογία για να λένε ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα,του Σωκράτη ή και άλλων?
Λοιπον γραφω απο την Πολωνια γι αυτο θα ειμαι συντομοςΖούπιτερ, ανέβα! Μπήκανε και οι Βούλγαροι στο παιχνίδι!
οχι να μη μας το θυμησειςνα σου θυμήσω τον αγώνα Παο Φενερμπαχτσε
Αυτο εγινε επειδη ηταν αλβανοι , οχι επειδη μας κεδισαν...Εδώ εμείς πριν από λίγα χρόνια κοντέψαμε να σκοτώσουμε σε πλατείες και καφετέριες όποιον αλβανό βρήκαμε μπροστά μας γιατί μας κέρδισαν σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα
Εγω δεν διαβασα καθολου το θεμα,απλα ειχα να γραψω καιρο,ειδα και τα αποτελεσματα και σε ενα μαθημα,Διάβασα το θρεντ. Ένιωσα μια μεγάλη επιθυμία για να τρολλάρω.