Μηχανική III (Αντοχή των Υλικών)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
citizen
- Real Name: Μάνος
- Facebook ID: 0
Re: Μηχανική 3 (Αντοχή των υλικών)
Δεν έχω παρακολουθήσει αλλα πολική ροπή αδράνειας=π/2*r^4 (ροπή αδράνειας κύκλου,r=ακτίνα)
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Έχασα τις τελευταίες 2 βδομάδες μαθημάτων με αποτέλεσμα να μην έχω σημειώσεις Castigliano και ενεργειακών μεθόδων. Οι σημειώσεις μου τελειώνουν εκεί που έλυσε τις ασκήσεις τις προόδου ο Κουρκουλής.
PLEASE μπορεί κάποιος που να έχει σημειώσεις του κομματιού που λείπει να τις ανεβάσει εδω??? Θα βοηθήσει πολλούς άμα το κάνει.
PLEASE μπορεί κάποιος που να έχει σημειώσεις του κομματιού που λείπει να τις ανεβάσει εδω??? Θα βοηθήσει πολλούς άμα το κάνει.
- Tzanampets
- Real Name: Call me 'mate'
Αυτό με το χαρτί με τους τύπους τελικά ισχύει??Lesta έγραψε:Στο μάθημα νομίζω είχε πει ότι μπορούμε να φέρουμε ένα χαρτί με τύπους αλλά ας το επιβεβαιώσει-διαψεύσει κάποιος γιατί ψιλοκοιμώμουν
Elen síla lúmenn' omentielvo.

For those about to troll... we salute you!

For those about to troll... we salute you!
-
pipini
- Real Name: oduseas vasilakopoulos
Μπορει καποιος να μου πει απο που παιρνουμε το βιβλιο του μαθηματος?αν δεν κανω λαθος ειναι απο τον φουντα στο κεντρο?
gia to kainourgio mathima pou exei o kourkoulis einai o tomos B mhxanikh twn ulikwn ekdoseis Tziola.
nomizw einai sti stoa bibliou.
as epivevaiwsei kapoios...
Επιβεβαιωνω.ZQQ έγραψε:gia to kainourgio mathima pou exei o kourkoulis einai o tomos B mhxanikh twn ulikwn ekdoseis Tziola.
Ειναι εκδοσεις Τζιολα, αλλα το "μαγαζι" δεν γραφει αυτο απ'εξω με μεγαλα γραμματα αλλα καποιο χαρτι εχει στη βιτρινα να το λεει
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

-
pipini
- Real Name: oduseas vasilakopoulos
Δηλαδη ρε παιδια το BEER-JOHNSTON δεν το παιρνουμε απο φουντα.????και το βιβλιοπωλειο τζιολας τι ακριβως λεει απ εξω????
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Εκδοτικός όμιλος Θεσ/νίκης ή κάτι τέτοιο.
Στοά Βιβλίου.
Στοά Βιβλίου.
- sempreviva
- Real Name: Spongebob
Από Γκαρούτσο διαβάζεται? Το ξέρω ότι γενικά τον απεχθάνονται κ ότι μάλλον θα πάω γυρεύοντας,αλλά σαν λύση τελευταίας στιγμής..τι άλλο να κάνω,μπας κ πάω για κανα 5αράκι! (Αν ξέρει κανείς,η ύλη από Γκαρούτσο είναι από Μηχανική Παραμορφώσιμου ΙΙ-Αντοχή Υλικών κ από Τεχνική Μηχανική? Ποια κεφάλαια είναι ακριβώς μέσα?)
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
- Allergic
- Real Name: Allergic
Υπαρχουν καπου θεματα? εχω χαθει λιγο (πολυ!) με τις Μηχανικες.. 
- adriano17
- Real Name: Γιάννης
Τώρα μπήκα δεύτερο έτος και θέλω την γνώμη σας(κυρίως αυτών που μπήκαν τώρα τρίτο έτος και πέρσι είχαν το νέο πρόγραμμα με άλλη ύλη και καθηγητή τον κουρκουλή) για το τι να κάνω με τις μηχανικές.
Στο πρώτο έτος τα μόνα μαθήματα που δεν ασχολήθηκα είναι μηχανική 1 και 2.
Θέλω να ρωτήσω τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω φέτος?μπορώ να περάσω την μηχανική 1 με διάβασμα μόνος μου από γκαρούτσο,Βουθούνη και το σύγγραμμα?(το λέω γιατί για να την παρακολουθήσω πρέπει να μην παρακολουθήσω κάποια του έτους μου,πράγμα που θέλω να αποφύγω)
Πιστεύετε μήπως ότι αξίζει να δοκιμάσω την μηχανική 3?(δεν ξέρω τίποτα από τις πρώτες 2).
Τέλος,στην μηχανική 1 κάνει το μάθημα και ο Σπαθής,ενώ στην 3 και ο Λαζόπουλος,αν αυτοί μου κάνουν θεωρητικά το μάθημα(με βάση το επώνυμο μου),πιστεύετε ότι μπορώ να βασιστώ σε κάποιον από αυτούς ελπίζοντας ότι είτε θα βάλει ο ίδιος άλλα θέματα(πράγμα πολύ δυσκολο)είτε ότι θα τα διορθώσει δίνοντας μου μεγαλύτερες ελπίδες?
Θεωρείστε δεδομένο ότι θα έχω κάποιο χρόνο να διαβάζω μόνος μου και ότι θέλω να περάσω μαζί με την εξεταστική του σεπτεμβρίου τουλάχιστον μία από τις μηχανικές 1,3
Στο πρώτο έτος τα μόνα μαθήματα που δεν ασχολήθηκα είναι μηχανική 1 και 2.
Θέλω να ρωτήσω τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω φέτος?μπορώ να περάσω την μηχανική 1 με διάβασμα μόνος μου από γκαρούτσο,Βουθούνη και το σύγγραμμα?(το λέω γιατί για να την παρακολουθήσω πρέπει να μην παρακολουθήσω κάποια του έτους μου,πράγμα που θέλω να αποφύγω)
Πιστεύετε μήπως ότι αξίζει να δοκιμάσω την μηχανική 3?(δεν ξέρω τίποτα από τις πρώτες 2).
Τέλος,στην μηχανική 1 κάνει το μάθημα και ο Σπαθής,ενώ στην 3 και ο Λαζόπουλος,αν αυτοί μου κάνουν θεωρητικά το μάθημα(με βάση το επώνυμο μου),πιστεύετε ότι μπορώ να βασιστώ σε κάποιον από αυτούς ελπίζοντας ότι είτε θα βάλει ο ίδιος άλλα θέματα(πράγμα πολύ δυσκολο)είτε ότι θα τα διορθώσει δίνοντας μου μεγαλύτερες ελπίδες?
Θεωρείστε δεδομένο ότι θα έχω κάποιο χρόνο να διαβάζω μόνος μου και ότι θέλω να περάσω μαζί με την εξεταστική του σεπτεμβρίου τουλάχιστον μία από τις μηχανικές 1,3
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Re: Μηχανική III (Αντοχή των Υλικών)
Ο Λαζόπουλος μου έδωσε σήμερα σε USB 2 τόμους αντοχής υλικών του Timoshenko (στα αγγλικά) για να το μοιράσω σε όποιον θέλει.
Βέβαια είναι πάνω απο 10ΜΒ ο κάθε τόμος οπότε δεν μπορώ με mail.
Ερώτηση λοιπόν στους admin κλπ:
Μπορώ να το ανεβάσω στο εργαλείο?υπάρχει θέμα μεγέθους ή (κυρίως) πρόβλημα με δικαιώματα η οτιδήποτε...
..//..
Βέβαια είναι πάνω απο 10ΜΒ ο κάθε τόμος οπότε δεν μπορώ με mail.
Ερώτηση λοιπόν στους admin κλπ:
Μπορώ να το ανεβάσω στο εργαλείο?υπάρχει θέμα μεγέθους ή (κυρίως) πρόβλημα με δικαιώματα η οτιδήποτε...
..//..
Logical? maybe. ميلين اميل
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
exei kapoios simeioseis apo to persino mathima tou kourkouli? plzzzzzzzzzz....

Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Ενημέρωση για αρχεία:
έχω τους 2 τόμους αντοχής υλικών (=μηχανικής) του αγαπητού κ.Timoshenko στα Εγγλέζικα.
Όποιος θέλει να τα αποκτήσει σε ηλεκτρονική μορφή ας μου στείλει personal message ή mail ή περιστέρι για να αποκτήσει το link.
έχω τους 2 τόμους αντοχής υλικών (=μηχανικής) του αγαπητού κ.Timoshenko στα Εγγλέζικα.
Logical? maybe. ميلين اميل