Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 16-03-2010

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 16-03-2010

Δημοσίευση από O kanenas »

Dare Devil έγραψε:Οι φοιτητές της σχολής με την συμμετοχή και την στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας (οι 76 και ουδείς άλλος) απέδειξαν ότι δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ανάγκη τους εκπροσώπους των κομμάτων για να εκφράσουν αυτό που θέλουν σε μία κρίσιμη στιγμή για την σχολή τους, με απλές σκέψεις, με απλά λόγια.
Μάλλον κάπου έχασες το "στηρίζει η ΔΑΠ" στην παρένθεση...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Xena
Real Name: Ειρήνη

Δημοσίευση από Xena »

vbalos έγραψε:Συγχαρητήρια για την απολύτως ανεξάρτητη προσπάθειά σας με σύμμαχο την πάντα μη κομματική ΔΑΠ (ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλε)...Συγχαρητήρια που κάνατε το χατήρι , σπείρατε το χαμόγελο και γίνατε όχημα της παράταξης που μαζί με την ΠΑΣΠ υποκινούμενες από τα κομματικά τους συμφέροντα μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν...Επίσης όσο για το εάν η πλειοψηφία είναι υπέρ ή κατά της κατάληψης μπορείτε να κάνετε την πρόσθεση και να δείτε τι ήθελε ο κόσμος...Όπως και να έχει πάντως τα συγχαρητήριά μου !!!
+1
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

για πες μας ρε vbalos που ακριβως μας εχει φτασει η δαπ.νδ.φκ γιατι αν εχεις κατα νου δεν ειναι αυτη η παραταξη που προτεινει καταληψεις και κερδιζει τις συνελευσεις στο πολυτεχνειο με εκφοβισμο κτλ κτλ τα οποια κατηγορει τις υπολοιπες παραταξεις...παρακαλς εξηγησε μου γιατι δν μπορω να καταλαβω..
Το που μας έχει φτάσει η ΔΑΠ η ΝΔ η ΠΑΣΠ και το ΠΑΣΟΚ δε χρειάζεται να σου τα πω εγώ ... αρκεί να ανοίξεις μια εφημερίδα και να δεις το έλλειμα (που σίγουρα δε δημιούργησα εγώ) , αρκεί να πας σε μια λαϊκή οικογένεια και να τη ρωτήσεις πως καταφέρνει να τα βγάζει πέρα με μισθούς και συντάξεις της πείνας , αρκεί να βγεις μια βόλτα στους δρόμους και να δεις που έχει φτάσει η βενζίνη και το φπα , αρκεί να ρωτήσεις έναν υποψήφιο διδάκτορα να σου πει με τι αμοίβεται για να παράγει ακαδημαϊκό έργο και με τι εφόδια και εξοπλισμό παλεύει , αρκεί να πας μια βόλτα μέχρι κάποιο αγρόκτημα και να ρωτήσεις πως τα βγάζουν πέρα οι αγρότες , αρκεί να πας μέχρι κάποιο χώρο δουλειάς και να ρωτήσεις σε πόσους και αν κολλάνε ένσημα , να τραβηχτείς μέχρι ένα δημόσιο νοσοκομείο να δεις το πραγματικό πρόσωπο της ταλαιπωρίας από ανάλγητους γιατρούς που πέρνουν τα φακελάκια με τη σέσουλα , αρκεί να πας μέχρι μια δημόσια υπηρεσία να κάνεις μια αίτηση για να δεις το πρόσωπο της γραφειοκρατείας και του λαδώματος , αρκεί να πας να κάνεις μπάνιο σε μια από τις παραλίες της Αττικής και να σου ζητάνε ένα ημερομίσθιο για να μπείς με το έτσι θέλω (εαν έχεις οικογένεια) , αρκεί να πας μία βόλτα μέχρι την πλατεία Ομονοίας για να δεις την ξεφτίλα και το στεγνό εμπόριο ναρκωτικών και σάρκας με την αστυνομία να κάνει την πάπια δύο στενά πιο πάνω...Αρκεί , αρκεί , αρκεί...
Και η ΔΑΠ τι προτείνει απέναντι σ'όλα αυτά ??? Ανοιχτή σχολή (μη χάσουμε κανένα μάθημα) και πτυχίο ισοδύναμο με μάστερ...Λες και αν έχω μάστερ δε θα αρρωστήσω , δε θα χρειαστεί να κάνω αίτηση στο δημόσιο , δε θα πληρώνω στα πάντα φπα 21% , δε θα βάλω βενζίνη , δε θα πάω για μπάνιο , δε θα χρειαστεί να συνταξιοδοτηθώ και να πάρω ένσημα , δε θα μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Αθήνα και δε θα περνάω από την Ομόνοια...
Και άντε εγώ θα έχω μάστερ η οικογένεια μου , οι συγγενείς μου , οι γνωστοί μου , οι φίλοι μου ??? Τι??? αυτοί δεν έχουν πτυχίο ίσο με μάστερ...
Είναι το πιο υποκριτικό και εξοργιστικό πράγμα όχι απλά να σε έχουν κατακλέψει , όχι απλά να έχουν πέσει πλέον για τα καλά οι μάσκες , αλλά και να σου λέει ο κλέφτης να μην ασχολείσαι και να έχει και τα μούτρα να βγαίνει μπροστά και να μου προτείνει δήθεν λύσεις ... Ρε ΟΥΣΤ
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

Καλα καλα βιμπαλε μας τα λες αυτα στην επομενη γσ...οταν γινει δηλαδη. Γιατι προς το παρον η σχολη ειναι ΑΝΟΙΧΤΗ. Ξενερωσες;
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Για να είμαι ειλικρινής, μου φαίνεται λίγο άσκοπο έως άσχημο αυτό που γίνεται εδώ και κάμποσα μηνύματα. Τα πράγματα είναι απλά, ο lunatic κατέβασε αυτοβούλως ένα πλαίσιο, λίγο πριν την ψηφοφορία η Δ.Α.Π. απέσυρε το πλαίσιό της, και είπαν ότι στηρίζουν το ανεξάρτητο πλαίσιο. Τι να τους έλεγε ο lunatic, μην με ψηφίσετε; Ενήλικες είμαστε, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις επιλογές του, και θεωρώ άδικο να χαρακτηρίζουμε γενικά όσους ψήφισαν το πλαίσιο αυτό, επειδή έτυχε κάποιοι από αυτούς να είναι από την Δ.Α.Π.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
nightCrawler
Real Name: ilias

Δημοσίευση από nightCrawler »

Xena έγραψε:
vbalos έγραψε:Συγχαρητήρια για την απολύτως ανεξάρτητη προσπάθειά σας με σύμμαχο την πάντα μη κομματική ΔΑΠ (ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλε)...Συγχαρητήρια που κάνατε το χατήρι , σπείρατε το χαμόγελο και γίνατε όχημα της παράταξης που μαζί με την ΠΑΣΠ υποκινούμενες από τα κομματικά τους συμφέροντα μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν...Επίσης όσο για το εάν η πλειοψηφία είναι υπέρ ή κατά της κατάληψης μπορείτε να κάνετε την πρόσθεση και να δείτε τι ήθελε ο κόσμος...Όπως και να έχει πάντως τα συγχαρητήριά μου !!!
+1
Ωραίο επιχείρημα... βάσει αυτής της λογικής δεν έχουμε καμία επιλογή παρά μόνο να δεχόμαστε όλες τις θέσεις 2 παρατάξεων όποιες κι αν είναι αυτές. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε ότι βοηθάμε τον οποιδήποτε άλλο. Δηλ. κάποιος που υποστηρίζει γενικά αριστερές θέσεις αλλά διαφωνεί με τις συνεχείς καταλήψεις ως μέσο αντιμετώπισης του εκάστοτε προβλήματος (για τον οποιοδήποτε λόγο), να πάει σπίτι του ε? Μπράβο...
Count on the unexpected.
The night shift
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Καλα καλα βιμπαλε μας τα λες αυτα στην επομενη γσ...οταν γινει δηλαδη. Γιατι προς το παρον η σχολη ειναι ΑΝΟΙΧΤΗ. Ξενερωσες;

Νιαούρησε κανείς ??? Μπάααα η ιδέα μου θα ήταν...Γατάκι...
Ωραίο επιχείρημα... βάσει αυτής της λογικής δεν έχουμε καμία επιλογή παρά μόνο να δεχόμαστε όλες τις θέσεις 2 παρατάξεων όποιες κι αν είναι αυτές. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε ότι βοηθάμε τον οποιδήποτε άλλο. Δηλ. κάποιος που υποστηρίζει γενικά αριστερές θέσεις αλλά διαφωνεί με τις συνεχείς καταλήψεις ως μέσο αντιμετώπισης του εκάστοτε προβλήματος (για τον οποιοδήποτε λόγο), να πάει σπίτι του ε? Μπράβο...
Δε σας κατηγόρησε κανείς φίλε μου , είμαι σίγουρος ότι εσείς αυτό που πιστεύετε για καλό κάνατε και μπράβο σας που το κάνατε...Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και κάποιοι αρουραιούληδες κάνουν το κομμάτι τους με ξένα @...@ γιατί από μόνοι τους τουλάχιστον στη ΣΕΜΦΕ το έχουν μάθει το τροπάρι...
J.R.T
Άβαταρ μέλους
nightCrawler
Real Name: ilias

Δημοσίευση από nightCrawler »

Οκ, δε διαφωνώ με το τελευταίο. Όμως σε κάθε περίπτωση ίσως θα πρέπει να επανεξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο σχηματίζονται τα πλαίσια έτσι ώστε να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερους φοιτητές με παρόμοιες απόψεις και ΟΧΙ θέσεις κομμάτων. Υπάρχει βέβαια και η λύση που πρότεινε το παιδί τη 2ης νέας παράταξης (τουλάχιστον εγώ δεν τους ξέρω και δε θυμάμαι όνομα), να κατεβαίνουν ξεχωριστές θέσεις και όχι πλαίσιο. Αλλιώς sorry αλλά δε μπορεί να τίθεται θέμα labeling των φοιτητών. Νομίζω ξεφεύγω όμως ελαφρώς από το topic..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nightCrawler την Τρί Μαρ 16, 2010 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Count on the unexpected.
The night shift
Άβαταρ μέλους
m3Lt3D
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από m3Lt3D »

Ειναι ευκολο για καποιον να ανεβασει το ανεξαρτητο πλαισιο για να το διαβασουμε κ μεις που δεν ημασταν στη συνελευση;
"Σκατά στους φασίστες" - όχι Μπρεχτ
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

Δυσκολη μερα για αριστερους σημερα βιμπαλε. Κριμα. Πλακα εχει παντως να προσπαθεις με διαφορα αθροισματα να βγαλεις οτι ο κοσμος θελει καταληψη...
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

m3Lt3D έγραψε:Ειναι ευκολο για καποιον να ανεβασει το ανεξαρτητο πλαισιο για να το διαβασουμε κ μεις που δεν ημασταν στη συνελευση;
Υποθέτοντας πως δεν άλλαξε κάτι, δες εδώ: http://semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=15&t=3294
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Παιδια ουτε η ΠΚΣ ειχε καταληψη στο πλαισιο της..... Αρα μην λετε οτι η πλειοψηφία (αθροισμα εαακ πκσ) ηθελε καταληψη...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas

Δημοσίευση από zupiter »

Συγχαρητηρια για το ανεξαρτητο πλαισιο και ευχαριστω ταυτοχρονα , γιατι ευτυχως αλλη μια βδομαδα δεν θα παει στο δ..ο εξαιτιας των κομματων (για να μην πω τιποτα χειροτερο). :ssss:
Στην επομενη γενικη συνελευση αν ειναι δυνατον να γινει παλι ενα τετοιο εγχειρημα ωστε τα κομματοσκυλα να παρουν κι αλλο ενα μαθημα.
Μαλιστα αν ειναι δυνατον να συζητηθουν και προτασεις του τυπoυ:α) να μαζεψουν τα κουρελια τους απο τους τοιχους και τα αμφιθεατρα β) να γινει σε αλλο αμφιθεατρο η μεθεπομενη ΓΣ κ.λ.π. .

Αναρωτιεμαι τη καντιλια κατεβασαν πολλοι οταν ειδαν καποιους να τους τρωνε στη στροφη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Δυσκολη μερα για αριστερους σημερα βιμπαλε. Κριμα. Πλακα εχει παντως να προσπαθεις με διαφορα αθροισματα να βγαλεις οτι ο κοσμος θελει καταληψη...
Ρε παιδιά δε μου το βγάζετε απ'το μυαλό κάποιος νιαουρίζει σας λέω...ΨΨΨΨΨ
Παιδια ουτε η ΠΚΣ ειχε καταληψη στο πλαισιο της..... Αρα μην λετε οτι η πλειοψηφία (αθροισμα εαακ πκσ) ηθελε καταληψη...
Είχε κατάληψη Τετάρτη και Πέμπτη...Αλλά ας μην το συζητάμε άλλο ο καιρός θα δείξει το τι μέλλει γενέσθαι...
J.R.T
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

Είχε κατάληψη Τετάρτη και Πέμπτη...Αλλά ας μην το συζητάμε άλλο ο καιρός θα δείξει το τι μέλλει γενέσθαι...
στο πλαισιο δεν ελεγε κατι τετοιο παντως.. μονο κλειστη σχολη την πεμπτη για την πορεια..
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”