nick7913 έγραψε:Θα γίνει πάλι με ανοιχτά βιβλία η εξέταση;
Όχι. Ό,τι ξέρατε πέρσι με Αγγελόπουλο, απλά ξεχάστε το.
Αν μας έδινε κάποιος και την 3η εργασία, θα ήταν καλό, γιατί έχουμε τις λύσεις, αλλά όχι τις εκφωνήσεις
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
Αν μπορεί κάποιος, ας ανεβάσει τις εκφωνήσεις των εργασιών που έδωσε η κ.Λαμπροπούλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς
-Άγνωστου
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο theos να μου κόβει μέρες και να σου δίνει χρόνια!
-Άγνωστου
Αν εννοείς ασκήσεις που δίνει και μετρούν ως εργασία,όχι δεν έχει...Θα δωθεί ένα φυλλάδιο με ασκήσεις κάποια στιγμή,2 βδομάδες πριν κλείσουμε για Χριστούγεννα κάτι τέτοιο...Θα ενημερώσω...
Θα 'θελα να ενήμερωσω λίγο τους ενδιαφερόμενους να κάνουν ασκήσεις που αποβλέπουν σε κάποιο bonus, λέγοντάς τους πως oι ασκήσεις "λαμβάνονται θετικά υπόψιν" αλλά δύσκολα αυτό φαίνεται στον βαθμό του διαγωνίσματος...Σας μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία που έγραψα 8.2 (το είδα) και ενώ είχα δώσει τις 2 από τις 3 εργασίες (παρά 2 ασκήσεις) έιδα ένα 8 αναρτημένο...Οι ασκήσεις μετράνε bonus μία μονάδα όταν κάποιος είναι στο 5 ή στο 6 το πολύ αλλά όχι για να κάνουν το 8-->9 ή το 9--> 10. Ο λόγος: αδικούνται τα "πραγματικά" 9 και τα 10....! Τι να πεις!!!
Αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορία, επειδή έχω σκαλώσει. Το ερώτημα β του 2ου θέματος της κανονικής 2006 (υπάρχουν τα θέματα στο εργαλείο εδώ), πως ακριβώς λύνεται; Λογικά πρέπει να βρούμε μία συνάρτηση-απεικόνιση μεταξύ των R/Z και U, που να είναι ομομορφισμός, και να αποδεικνύεται ότι είναι 1-1 και επί. Όσο και αν προσπάθησα όμως, δεν μπορώ να βρω καμμία απεικόνιση που να ικανοποιεί τους παραπάνω όρους. Μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος που μου διαφεύγει, εκτός του να χρησιμοποιήσουμε ότι |z|=x^2+y^2;
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Παιδες ξερω διοτι το παρακολουθω σε ενα ποσοστο 70% το μαθημα οτι η Λαμπροπουλου
εχει πει ολο το 1 κεφαλαιο και το 2(;).Τωρα εχει μπει στους δακτυλιους.Μηπως καποιος μπορει να μου πει εαν εχουμε κανει ολο το 3 κεφαλαιο;Επισης το δευτερο κεφαλαιο ειναι μεχρι και το 2.4 ή ολοκληρο;Eυχαριστω εκ των προτερων.....