Μηχανική ΙΙ (Παραμορφώσιμο Στερεό)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
Re: Μηχανική ΙΙ
Οι ασκησεις ειναι εδω
Ειχα προβλημα με το scaner και για αυτο ειναι φωτογραφιες απο κινητο. Καλυτερες απ'οτι περιμενα αλλα ισως που και που να μην φαινεται κατι καλα.
(2 ασκησεις ειναι και απο σημειωσεις του Ran-Tan-Plan)
Ειχα προβλημα με το scaner και για αυτο ειναι φωτογραφιες απο κινητο. Καλυτερες απ'οτι περιμενα αλλα ισως που και που να μην φαινεται κατι καλα.
(2 ασκησεις ειναι και απο σημειωσεις του Ran-Tan-Plan)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

Ευχαριστούμε πολύ για τις ασκήσεις, είναι πολύ μεγάλη βοήθεια. Απ'ότι είδα μια χαρά φαίνονται.
-
nikolakisxa
- Real Name: Nikolas Xatzis
- Facebook ID: 0
nai ontos fenonte para poli kala....se efxaristoume
efxaristoume poli
politimi i voitheia sou
politimi i voitheia sou
Έμαθε κανείς αν δικαιούμαστε εμείς οι παλιοί το βιβλίο από τη Συμμετρία; Πρώτη φορά δίνεται φέτος;
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Το πήρα σήμερα εγώ και ο xaplas. Κατά 99% δε θα είστε στους καταλόγους της συμμετρίας, οπότε πρέπει να πάρετε βεβαίωση από τη γραμματεία πρώτα.
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Το Σάββατο, 10/5 στις 10 το πρωί θα δοθεί ενδιάμεσο διαγώνισμα (πρόοδος) στη Μηχανική ΙΙ. Σημείο συνάντησης το εργαστήριο στο κτ. Αντοχής Υλικών.
Η πρόοδος είναι μόνο για το τμήμα του κ. Κουρκουλή; Μπορούν να εξεταστούν και παλιότεροι φοιτητές, ή είναι μόνο για τους φετεινούς; Σε ποια ύλη; Πόσο θα μετρήσει στον τελικό βαθμό;
Όποιος έχει γενικότερες πληροφορίες, καλό είναι να μας διαφωτίσει
Η πρόοδος είναι μόνο για το τμήμα του κ. Κουρκουλή; Μπορούν να εξεταστούν και παλιότεροι φοιτητές, ή είναι μόνο για τους φετεινούς; Σε ποια ύλη; Πόσο θα μετρήσει στον τελικό βαθμό;
Όποιος έχει γενικότερες πληροφορίες, καλό είναι να μας διαφωτίσει
- stroformi
- Real Name: Δήμητρα
- Επικοινωνία:
Εγω πήγα σήμερα, είμαι 10 εξάμηνο και καταλαβα ότι είναι για όλους ανεξαρτήτως έτους. Έχει φθάσει μέχρι και τα μονοαξονικά οπότε εκεί σταματάει η ύλη. Σήμερα παρέδωσε για τους λέβητες, αλλά δεν νομίζω να είναι μέσα αφού δεν έλυσε ασκήσεις (έκανε μόνο παραδ.). Όσο για το αν μετρήσει το μόνο που ξέρω είναι οτι δεν μετράει αρνητικά (και η πλειοψηφία οσων συμμετέχουν λένε οι φήμες, αυτό αναρωτιούνται όταν δουν το βαθμο τους...)
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Είναι όντως για όλους και ο Κουρκουλής έχει πει ότι θα φροντίσει να βαθμολογήσει αυτός στο τέλος όλους όσους τον παρακολουθούν, ακόμα και αν δεν είναι επίσημα στο τμήμα του, ώστε να μπορέσει να λάβει υπ'όψην του την πρόοδο. Η πρόοδος μετράει 20% στον τελικό βαθμό, αλλά ΜΟΝΟ ΑΝ έχεις γράψει καλύτερα σ' αυτήν παρά στο τελικό. Διαφορετικά δεν μετράει καθόλου -αν και νομίζω ότι είχε πει πως καλό είναι να έχεις γράψει πρόοδο, ασχέτως βαθμού, γιατί σε βλέπει με πιο καλό μάτι όταν διορθώνει στο τέλος (τώρα τι σημαίνει "σε βλέπει με καλό μάτι" όταν μιλάμε για Κουρκουλή, μόνο αυτός ξέρει!!). 
Η ύλη είναι ό,τι παρέδωσε ΜΕΧΡΙ τις διακοπές του Πάσχα (δηλαδή τα πάντα από μονοαξονικές καταπονήσεις-θλίψεις, αυτεντατικές καταστάσεις, κ.λ.π. ως τις θερμοκρασιακές μεταβολές).
Η ύλη είναι ό,τι παρέδωσε ΜΕΧΡΙ τις διακοπές του Πάσχα (δηλαδή τα πάντα από μονοαξονικές καταπονήσεις-θλίψεις, αυτεντατικές καταστάσεις, κ.λ.π. ως τις θερμοκρασιακές μεταβολές).
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
ειναι οντως καλο να εχεις γραψει προοδο ασχετως βαθμου.
θα παραθεσω ως παραδειγμα δυο γνωστους οι οποιοι ειχαν γραψει στην προοδο στο πρωτο εξαμηνο.στα τελικα ο κουρκ τους βαλε 5 διοτι ειχαν παρουσιαστει στην προοδο ειπε οταν πηγαν να δουν τα γραπτα τους..διοτι το πολυποθητο 5 δεν το μαζευαν με το τεστ του τελικου
θα παραθεσω ως παραδειγμα δυο γνωστους οι οποιοι ειχαν γραψει στην προοδο στο πρωτο εξαμηνο.στα τελικα ο κουρκ τους βαλε 5 διοτι ειχαν παρουσιαστει στην προοδο ειπε οταν πηγαν να δουν τα γραπτα τους..διοτι το πολυποθητο 5 δεν το μαζευαν με το τεστ του τελικου
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- bang
- Real Name: maria
Καλησπέρα παιδιά! ξέρει κανείς να μας πει αν η πρόοδος είναι μόνο για τους φοιτητές του Κουρκουλή, δηλαδή όποιος είναι στο τμήμα του Γιούνη δε χρειάζεται να δώσει?
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
h proodos einai gia oloys
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Έχει φθάσει μέχρι και τα μονοαξονικά οπότε εκεί σταματάει η ύλη. Σήμερα παρέδωσε για τους λέβητες
ελα ρε φιλε... να σπουδαζεις εφαρμοσμενα μαθηματικα (και φυσικες επιστημες) και να θεωρεις ως ενα απο τα πιο δισκολα μαθηματα της σχολης τους "λεβητες" και τα "μονοαξονικα" (συμφωνεις ελ???)
Είναι όντως για όλους και ο Κουρκουλής έχει πει ότι θα φροντίσει να βαθμολογήσει αυτός στο τέλος όλους όσους τον παρακολουθούν, ακόμα και αν δεν είναι επίσημα στο τμήμα του, ώστε να μπορέσει να λάβει υπ'όψην του την πρόοδο. Η πρόοδος μετράει 20% στον τελικό βαθμό, αλλά ΜΟΝΟ ΑΝ έχεις γράψει καλύτερα σ' αυτήν παρά στο τελικό. Διαφορετικά δεν μετράει καθόλου -αν και νομίζω ότι είχε πει πως καλό είναι να έχεις γράψει πρόοδο, ασχέτως βαθμού, γιατί σε βλέπει με πιο καλό μάτι όταν διορθώνει στο τέλος (τώρα τι σημαίνει "σε βλέπει με καλό μάτι" όταν μιλάμε για Κουρκουλή, μόνο αυτός ξέρει!!).
επομενο βημα: φεης κοντρολ! ελεος ρε πουστη μου! τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα!!! η προοδος μετραζει στο 20% αν το 8==> σου ειναι μεγαλυτερο απο 35 εκατοστα ή αν τα μαλλια σου ειναι καστανοξανθα ή αν το παπουτσι σου δεν υπερβαινει το νουμερο 45....
μου θυμιζεις την μανα μου
γιαυτο σαγαπαω
που λεει και το τραγουδι... βεβαια μπορουμε να την αλλαξουμε και να πουμε: γιαυτο και σε βλεπω με καλο ματι....
και αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια!!!
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ελα ρε φιλε... να σπουδαζεις εφαρμοσμενα μαθηματικα (και φυσικες επιστημες) και να θεωρεις ως ενα απο τα πιο δισκολα μαθηματα της σχολης τους "λεβητες" και τα "μονοαξονικα" (συμφωνεις ελ???)
επομενο βημα: φεης κοντρολ! ελεος ρε πουστη μου! τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα!!! η προοδος μετραζει στο 20% αν το 8==> σου ειναι μεγαλυτερο απο 35 εκατοστα ή αν τα μαλλια σου ειναι καστανοξανθα ή αν το παπουτσι σου δεν υπερβαινει το νουμερο 45....
μου θυμιζεις την μανα μου
γιαυτο σαγαπαω
που λεει και το τραγουδι... βεβαια μπορουμε να την αλλαξουμε και να πουμε: γιαυτο και σε βλεπω με καλο ματι....
και αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια!!!
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- toPic
- Real Name: Maria
H proodos htan gia olous osous mporesan na phdhksoun ta kagkela
h na kanoun to gyro tou EMP gia na vroun tropo na trypwsoun egkairws mesa to Savvato....(anaferomai se osous den xrhsimopoioun stadar thn pylh Zwgrafou). Aman afta ta party!!!!Kseroume poios ekane?
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Τα παρτυ φταινε ή η βλακεια που δερνει το πρυτανη;;
Για την ιστορια, επειδη περασα απο ΕΜΠ το σαββατο, τα φορτηγα με τον εξοπλισμο και τα νερα-μπυρες για το παρτυ, ειχαν μπει κανονικα και ειχαν παρκαρει πισω απο το Θωμαιδειο, στο δασος, οπου και ετοιμαζαν το σχετικο εξοπλισμο (!!)
...οσο για τους φοιτητες και το κοσμο γενικοτερα που εχει καθε δικαιωμα να μπαινει στο χωρο του ΕΜΠ δε μπορω να πω πως ισχυσε το ιδιο.
Για την ιστορια, επειδη περασα απο ΕΜΠ το σαββατο, τα φορτηγα με τον εξοπλισμο και τα νερα-μπυρες για το παρτυ, ειχαν μπει κανονικα και ειχαν παρκαρει πισω απο το Θωμαιδειο, στο δασος, οπου και ετοιμαζαν το σχετικο εξοπλισμο (!!)
...οσο για τους φοιτητες και το κοσμο γενικοτερα που εχει καθε δικαιωμα να μπαινει στο χωρο του ΕΜΠ δε μπορω να πω πως ισχυσε το ιδιο.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη