Αν το άστρο είχε το μέσο όρο των τριών που είπες τότε μάλον το άστρο, η Σελήνη και το κουτάκι κόκα κόλα θα πέφταν πάνω στη Γη...tsolkas έγραψε: υ.γ Για να το απλοποιησουμε λιγο το προβλημα, θεωρηστε οτι, η μαζα Μ του μακρυνου αστρου, ειναι ο μεσος ορος των μαζων της σφαιρας του Αλουμινιου, της Σεληνης και της Γης.
Διάλεξη - Χρ. Τσόλκα
-
papagalakos
Re: Διάλεξη - Χρ. Τσόλκα
Έχεις δοκιμάσει να πέσεις απ' τον πύργο της Πίζας με ένα πιάνο και ένα τόπι να δεις τι θα γίνει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τρί Ιούλ 13, 2010 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Double post. Να πατάς το κουμπί edit.
Λόγος: Double post. Να πατάς το κουμπί edit.
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
...οπότε και τα τρία μαζί θα έφταναν κάτω.
Ο.Ε.Δ.
Ο.Ε.Δ.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
To ότι το ζωάκι μου έχει προφίλ στο facebook, είναι νομίζω καλύτερο statement....Falgorn έγραψε:
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Falgorn
- Επικοινωνία:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZpjyH-LkEAg[/youtube]antony07 έγραψε:To ότι το ζωάκι μου έχει προφίλ στο facebook, είναι νομίζω καλύτερο statement....Falgorn έγραψε:
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
kuan,
Αυτο το βιντεο ειναι για παιδακια του Δημοτικου!!!!
Αυτο το βιντεο, ξερεις τι μου θυμιζει?
Ειναι σαν να παρνεις μια αεροσταθη (αλφαδι) και να την τοποθετεις οριζοντια σε ενα γηπεδο ποδοσφαιρου ,και λες εσυ μετα:
Οριστε κυριοι το αλφαδι δεινει παντα οριζοντιοτητα (δηλ επιπεδη επιφανεια ), ΑΡΑ με αυτο τον απλο τροπο αποδεικνυεται οτι, η Γη ειναι επιπεδη Κυριοι!!!!!!!!
Κατι παρομοιο συμβαινει και με τον σωληνα του κενου του Νευτωνα (για την ελευθερη πτωση των σωματων) που βλεπεις στο βιντεο....!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.?
1) Ο Μεγας Αριστοτελης εκανε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ που πιστευε οτι, τα ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ πεφτουν γρηγοροτερα απο τα ελαφρυτερα!!!!! (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ).
2) Ο Μεγαλος αυτος επιστημων ο Γαλιλαιος (συμπεριλαμβανομενου και του κορυφαιου επιστημονα του Νευτωνα και του Αινσταιν) , πιστευαν οτι, ΟΛΑ τα σωματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ πεφτουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μεσα στο πεδιο βαρυτητας ενος σωματος μαζας Μ.(ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ).
3) Ερχεται τωρα "ΚΑΠΟΙΟΣ" ( ο κατα τα φορουμ "τρελος", "ασχετος", "κομπλεξικος", "πυροβολημενος" και δε συμμαζευεται....!!!! ) και λεει,αυτος ο "ΚΑΠΟΙΟΣ":
ΟΧΙ ρε παιδια, αυτα ειναι λαθος που αναφερετε ολοι σας παραπανω, διοτι η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι (ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ αποδεικνυεται) οτι:
ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΖΑΣ Μ.
Αυτον λοιπον τον "καποιο" , πεσανε "ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ" ολοι επανω του να τον "φανε" και να τον "ξεσκισουν"!!!! για τα ΑΙΡΕΤΙΚΑ του και τις ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ του, οπως καποτε κανανε και για το Γαλιλαιο!!!!! Η Ιστορια οπως βλεπεις, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ!!!!!
Αυτα με λιγα λογια, ειναι η ιστορια "ΚΑΠΟΙΟΥ".... ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑ (ΙΣΩΣ, και "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ") που ΚΑΠΟΙΟΙ ακομη δεν τον πιστευουν , οτι εχει ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!! οπως ΟΙ ΙΔΙΟΙ πιστευαν καποτε οτι, ο Αριστοτελης ειχε ΔΙΚΙΟ για αυτα που ελεγε για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΑΝ!!!!!!
ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ
" Πες στο λαο( και ειδικοτερα στους κατα συμβαση "επιστημονες") ψεμματα και παραμυθια της "χαλιμας"!!!, εισαι αρεστος και ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!!
Αν τωρα ΚΑΠΟΙΟΣ (ασημος μεσα στο πληθος ερευνητης) λεει την ΑΛΗΘΕΙΑ των πραγματων, τοτε αυτον καψτε τον, εξαφανιστε τον και ριχτε του ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ που υπαρχει επανω του...."
Το καθε ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ στη κοινωνια θελει πιστους, υπακουους και εργατακια ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ που να το υπηρετουν...
ΠΟΤΕ ομως (το καθε κατεστημενο) ΔΕΝ θελει "ΚΑΠΟΙΟΥΣ" ανθρωπους που σκεπτονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ και να το ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ΕΥΤΥΧΩΣ , ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα γραφεται παντοτε η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!
Αυτα τα λιγα ειχα να σου πω, νασαι παντα καλα και σου ευχομαι ο,τι το καλυτερο στις σπουδες και στη ζωη σου.
Χρηστος Α. Τσολκας
υγ. Απο το φορουμ,
http://www.physicsforum.gr/viewtopic.ph ... 6&start=30
Αυτο το βιντεο ειναι για παιδακια του Δημοτικου!!!!
Αυτο το βιντεο, ξερεις τι μου θυμιζει?
Ειναι σαν να παρνεις μια αεροσταθη (αλφαδι) και να την τοποθετεις οριζοντια σε ενα γηπεδο ποδοσφαιρου ,και λες εσυ μετα:
Οριστε κυριοι το αλφαδι δεινει παντα οριζοντιοτητα (δηλ επιπεδη επιφανεια ), ΑΡΑ με αυτο τον απλο τροπο αποδεικνυεται οτι, η Γη ειναι επιπεδη Κυριοι!!!!!!!!
Κατι παρομοιο συμβαινει και με τον σωληνα του κενου του Νευτωνα (για την ελευθερη πτωση των σωματων) που βλεπεις στο βιντεο....!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.?
1) Ο Μεγας Αριστοτελης εκανε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ που πιστευε οτι, τα ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ πεφτουν γρηγοροτερα απο τα ελαφρυτερα!!!!! (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ).
2) Ο Μεγαλος αυτος επιστημων ο Γαλιλαιος (συμπεριλαμβανομενου και του κορυφαιου επιστημονα του Νευτωνα και του Αινσταιν) , πιστευαν οτι, ΟΛΑ τα σωματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ πεφτουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μεσα στο πεδιο βαρυτητας ενος σωματος μαζας Μ.(ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ).
3) Ερχεται τωρα "ΚΑΠΟΙΟΣ" ( ο κατα τα φορουμ "τρελος", "ασχετος", "κομπλεξικος", "πυροβολημενος" και δε συμμαζευεται....!!!! ) και λεει,αυτος ο "ΚΑΠΟΙΟΣ":
ΟΧΙ ρε παιδια, αυτα ειναι λαθος που αναφερετε ολοι σας παραπανω, διοτι η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι (ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ αποδεικνυεται) οτι:
ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΖΑΣ Μ.
Αυτον λοιπον τον "καποιο" , πεσανε "ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ" ολοι επανω του να τον "φανε" και να τον "ξεσκισουν"!!!! για τα ΑΙΡΕΤΙΚΑ του και τις ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ του, οπως καποτε κανανε και για το Γαλιλαιο!!!!! Η Ιστορια οπως βλεπεις, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ!!!!!
Αυτα με λιγα λογια, ειναι η ιστορια "ΚΑΠΟΙΟΥ".... ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑ (ΙΣΩΣ, και "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ") που ΚΑΠΟΙΟΙ ακομη δεν τον πιστευουν , οτι εχει ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!! οπως ΟΙ ΙΔΙΟΙ πιστευαν καποτε οτι, ο Αριστοτελης ειχε ΔΙΚΙΟ για αυτα που ελεγε για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΑΝ!!!!!!
ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ
" Πες στο λαο( και ειδικοτερα στους κατα συμβαση "επιστημονες") ψεμματα και παραμυθια της "χαλιμας"!!!, εισαι αρεστος και ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!!
Αν τωρα ΚΑΠΟΙΟΣ (ασημος μεσα στο πληθος ερευνητης) λεει την ΑΛΗΘΕΙΑ των πραγματων, τοτε αυτον καψτε τον, εξαφανιστε τον και ριχτε του ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ που υπαρχει επανω του...."
Το καθε ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ στη κοινωνια θελει πιστους, υπακουους και εργατακια ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ που να το υπηρετουν...
ΠΟΤΕ ομως (το καθε κατεστημενο) ΔΕΝ θελει "ΚΑΠΟΙΟΥΣ" ανθρωπους που σκεπτονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ και να το ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ΕΥΤΥΧΩΣ , ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα γραφεται παντοτε η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!
Αυτα τα λιγα ειχα να σου πω, νασαι παντα καλα και σου ευχομαι ο,τι το καλυτερο στις σπουδες και στη ζωη σου.
Χρηστος Α. Τσολκας
υγ. Απο το φορουμ,
http://www.physicsforum.gr/viewtopic.ph ... 6&start=30
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Και έρχομαι κι εγώ (ως τέταρτος τη τάξει) να πω: αυτός ο "ΚΑΠΟΙΟΣ", μήπως είναι ο...
Χ. ΤΣΟΛΚΑΣ;;;
Μόνο οι Ινδιάνοι και οι τρελλοί απ'όσο ξέρω μιλάνε σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό τους... Εσείς πού ανήκετε κ. Τσόλκα;
Χ. ΤΣΟΛΚΑΣ;;;
Μόνο οι Ινδιάνοι και οι τρελλοί απ'όσο ξέρω μιλάνε σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό τους... Εσείς πού ανήκετε κ. Τσόλκα;
-
papagalakos
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NgISp4-2WrQ[/youtube]
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Γκρίνιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!tsolkas έγραψε: Αυτον λοιπον τον "καποιο" , πεσανε "ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ" ολοι επανω του να τον "φανε" και να τον "ξεσκισουν"!!!! για τα ΑΙΡΕΤΙΚΑ του και τις ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ του, οπως καποτε κανανε και για το Γαλιλαιο!!!!! Η Ιστορια οπως βλεπεις, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ!!!!!
ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ
Να, διάβασε εδώ να παρηγορηθείς: Η γλυκιά μπόχα της αποτυχίας
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
- Falgorn
- Επικοινωνία:
Αν βρίσκονται σε βαρυτικό πεδίο σώματος μάζας Ξ, τί γίνεται;tsolkas έγραψε:2) Ο Μεγαλος αυτος επιστημων ο Γαλιλαιος (συμπεριλαμβανομενου και του κορυφαιου επιστημονα του Νευτωνα και του Αινσταιν) , πιστευαν οτι, ΟΛΑ τα σωματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ πεφτουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μεσα στο πεδιο βαρυτητας ενος σωματος μαζας Μ.(ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ).
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
Προς: Ολους τους Φυσικους, Μαθηματικους, Μηχανικους, κλπ ,θετω ενα παρα πολυ σημαντικο προβλημα Φυσικης και παρακαλω θα ηθελα και τη δικη σας απαντηση.Το προβλημα λοιπον αυτο, εχει ως εξης:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Στο σχ.1, βλ. http://www.tsolkas.gr/forums/ts.prob.jpg διδεται ενας σφαιρικος φλοιος ακτινας R και μαζας m1.
Στο κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1 τοποθετουμε μια σημειακη μαζα m2, (m1<m2).
Αφηνουμε τωρα να πεσουν ελευθερα απο ενα υψος h μεσα στο πεδιο βαρυτητας μιας μαζας Μ, ο σφαιρικος φλοιος m1 με τη σημειακη μαζα m2 που βρισκεται στο κεντρο του.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ:
Ως προς ενα αδρανειακο συστημα αναφορας S κατα την ελευθερη πτωση της μαζας m1 και της μαζας m2 μεσα στο πεδιο βαρυτητας της μαζας Μ η σημειακη μαζα m2 θα παραμενει στο κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1 ή θα μετακινηθει απο το κεντρο του σφαιρικου φλοιου?
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο παραπανω προβλημα (εγω ισχυριζομαι και αποδεικνυω μαθηματικως με δυο αποδειξεις και με τη σχετικη επεληθευση, βλ. στο http://www.tsolkas.grκαι στο link "Γαλιλαιος και Αινσταιν ειναι λαθος") οτι, η σημειακη μαζα m2 κατα την ελευθερη πτωση δεν θα παραμενει στο κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1 αλλα θα μετακινηθει προς τα επανω δηλ. προς την "οροφη" του σφαιρικου φλοιου.
Αυτο που ισχυριζομαι εγω παραπανω, ειναι σωστο ή λαθος?
Εσεις τι λετε, οτι θα συμβει?
Παρακαλω θα ηθελα και τη δικη σας απαντηση στο παραπανω αυτο σημαντικο προβλημα Φυσικης
Περιμενω λοιπον και τις δικες σας απαντησεις......
Ευχαριστω,
Χρηστος Α. Τσολκας
ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Στο σχ.1, βλ. http://www.tsolkas.gr/forums/ts.prob.jpg διδεται ενας σφαιρικος φλοιος ακτινας R και μαζας m1.
Στο κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1 τοποθετουμε μια σημειακη μαζα m2, (m1<m2).
Αφηνουμε τωρα να πεσουν ελευθερα απο ενα υψος h μεσα στο πεδιο βαρυτητας μιας μαζας Μ, ο σφαιρικος φλοιος m1 με τη σημειακη μαζα m2 που βρισκεται στο κεντρο του.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ:
Ως προς ενα αδρανειακο συστημα αναφορας S κατα την ελευθερη πτωση της μαζας m1 και της μαζας m2 μεσα στο πεδιο βαρυτητας της μαζας Μ η σημειακη μαζα m2 θα παραμενει στο κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1 ή θα μετακινηθει απο το κεντρο του σφαιρικου φλοιου?
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο παραπανω προβλημα (εγω ισχυριζομαι και αποδεικνυω μαθηματικως με δυο αποδειξεις και με τη σχετικη επεληθευση, βλ. στο http://www.tsolkas.grκαι στο link "Γαλιλαιος και Αινσταιν ειναι λαθος") οτι, η σημειακη μαζα m2 κατα την ελευθερη πτωση δεν θα παραμενει στο κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1 αλλα θα μετακινηθει προς τα επανω δηλ. προς την "οροφη" του σφαιρικου φλοιου.
Αυτο που ισχυριζομαι εγω παραπανω, ειναι σωστο ή λαθος?
Εσεις τι λετε, οτι θα συμβει?
Παρακαλω θα ηθελα και τη δικη σας απαντηση στο παραπανω αυτο σημαντικο προβλημα Φυσικης
Περιμενω λοιπον και τις δικες σας απαντησεις......
Ευχαριστω,
Χρηστος Α. Τσολκας
- Falgorn
- Επικοινωνία:
Έτσι κι αλλιώς λάθος είναι, αλλά επειδή με έχει παραπιάσει η θερινή ραστώνη σήμερα και δεν έχω με τι να καώ, λέω να δώσω και το λόγο:Tsolkas έγραψε:Αυτο που ισχυριζομαι εγω παραπανω, ειναι σωστο ή λαθος?
Κατ' αρχάς, να παραθέσω το εν λόγω κομμάτι από το site
Είναι το κλασικό σου λάθος. Παίρνεις σχέσεις βλέποντας το φαινόμενο από ένα συγκεκριμένο σύστημα αναφοράς (π.χ. τη σχέση (7) την βγάζεις αν θεωρήσεις το σύστημα αναφοράς σου ακίνητο ως προς τη μάζα Μ), μετά πάιρνεις σχέσεις θεωρώντας άλλο σύστημα (π.χ. τη σχέση 8 τη βγάζεις θεωρώντας ακίνητο το σύστημά σου ως προς τη μάζα m1) και μετά δουλεύεις σα να ισχύουν αυτές οι δύο σχέσεις, με αυτή τη μορφή, ταυτόχρονα. Και διάφορες άλλες αλχημείες.
Στο πρώτο κομμάτι, με τις ίσες μάζες, έχεις ένα σημειο αναφοράς, το οποίο όπως φαίνεται από τις εξισώσεις σου είναι ακίνητο ως προς τη μάζα Μ. Επειδή δεν το αλλάζεις και όλα τα μαθηματικά που γράφεις σε αυτό το κομμάτι είναι ως προς το ίδιο σύστημα αναφοράς, σου βγαίνει πως και η μικρή σφαίρα και ο φλοιός πέφτουν ταυτόχρονα. Και σωστά.
Στο δεύτερο κομμάτι, είναι απλό το θέμα. Το σφαιρίδιο m1 δεν αλληλεπιδρά βαρυτικά με το σφαιρικό φλοιό m2. Αποδεικνύεται εύκολα, και ισχύει και αντίστοιχο φαινόμενο με φορτία.
Τώρα, τόσο το σώμα m1 όσο και το σώμα m2 αλληλεπιδρούν βαρυτικά με το σώμα M.
Αλληλεπιδρούν κάθε στιγμή με δύναμη F1, F2 αντίστοιχα, οι οποίες είναι ίσες με τα γινόμενα των μαζών M,m1 και Μ,m2 διαιρεμένα με το τετράγωνο της απόστασης των κέντρων των εκάστοτε σωμάτων, πολλαπλασιασμένα με την παγκόσμια σταθερά της βαρύτητας, G.
Ομοίως για την m2.2=1+1
2^(2+1)=8
επαναλαμβάνουμε 2+1 φορές
όλο μαζί: 11888
Τυχαίο; Δε νομίζω!Μαγικό;
ο Tsolkas στο site του έγραψε:ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι προσθέτοντας κατά μέλη τις σχέσεις (10) και (14) έχουμε:
όπου V, είναι η συνισταμένη ταχύτητα που προσδίδουν συγχρόνως και οι δυο μαζί οι μάζες m1 και m2 στη μάζα Μ.
Είναι δε:
V = V1 + V2 (23)

Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
Falgorn,
Σε ευχαριστουμε πολυ για το μπλα-μπλα σου και ολες τις λαλακιες που μας αραδιασες!!!!!!!!!!
Τελικα δεν μας ειπες, τι θα κανει η μαζα m2 θα μετακινηθει ή οχι απο το κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1?
Aν εισαι "μαγκας" Φυσικος απαντησε μας!!!!!!!!!!!!!!
tsolkas
Σε ευχαριστουμε πολυ για το μπλα-μπλα σου και ολες τις λαλακιες που μας αραδιασες!!!!!!!!!!
Τελικα δεν μας ειπες, τι θα κανει η μαζα m2 θα μετακινηθει ή οχι απο το κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1?
Aν εισαι "μαγκας" Φυσικος απαντησε μας!!!!!!!!!!!!!!
tsolkas
- Falgorn
- Επικοινωνία:
Σύντροφε,Tsolkas έγραψε:Falgorn,
Ευχαριστώ, χαρά μου είναιTsolkas έγραψε:Σε ευχαριστουμε πολυ για το μπλα-μπλα σου και ολες τις λαλακιες που μας αραδιασες!!!!!!!!!!
Tsolkas έγραψε:Aν εισαι "μαγκας" Φυσικος απαντησε μας!!!!!!!!!!!!!!

Κατ' ευθείαν στο ψητό. Μου αρέσει. Φτου, είπα ψητό και πείνασα. Πάω να δω αν έχει τίποτα το ψυγείο, ή πρέπει να βγω να κυνηγήσω σχετιστικούς φυσικούς με το πιστό μου σφυρί για να κάνω λεμονάτο.Tsolkas έγραψε:Τελικα δεν μας ειπες, τι θα κανει η μαζα m2 θα μετακινηθει ή οχι απο το κεντρο του σφαιρικου φλοιου m1?
...
Επέστρεψα.
Λοιπόν,
- αν όντως διάβασες το post μου
- και αφιέρωσες λίγο χρόνο στο να δεις τι έγραφα
- κι έχεις κι ένα ελάχιστο I.Q.
Δε χρειάζεται υπογραφή, αριστερά από το post σου αναγράφεται ήδη το όνομα.Tsolkas έγραψε:tsolkas
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
Κυριε Τσολκα, εγω δεν ειμαι του φυσικου αλλα του μαθηματικου.Επισης, δεν εχω περασει ακομα κανενα μαθημα φυσικης που εχουμε και οι μαθηματικοι υποχρεωτικα.Συνεπως δεν καταννοω τα περισσοτερα απο εκεινα που γραφετε , σας απαντανε και αυτα που εχετε στις σελιδα σας στο διαδυκτιο.Εφοσον ομως επιμενετε σε αυτα που λετε και τα εχετε αποδειξει πειραματικα γιατι δεν κανονιζετε να τα παρουσιασετε στην επιστημονικη κοινοτητα.Κανονιστε συναντηση με φυσικους του Καποδιστριακου και του Πολυτεχνειου.Νομιζω το να επιμενετε να πεισετε τους συναδελφους σεμφιτες δεν νομιζω οτι θα βγει καμια ακρη...Μην ξεχνατε ειμαστε ακομα φοιτητες.
(προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα ποστς)
(προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα ποστς)
- apolski
- Real Name: ---
Falgorn, νομιζω οτι ειναι λαθος αυτα που εγραψες. Επειδη ομως τωρα δεν εχω χρονο να τα αναλυσω, θα απαντησω αργοτερα... Προσπαθησε μονος σου να βρεις τα λαθη σου