Καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απλά ντροπή!
-
AAA
- Real Name: no name
- Facebook ID: 0
Re: Καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απλά ντροπή!
Όταν το 1994 ο Μανώλης Δουρής βίασε και σκότωσε το παιδί του, όλο το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί και στραφεί εναντίον του, με πρωταρχικό ρόλο τα μμε, τα οποία ανέβαζαν την τηλεθέασή τους στο θεό. Όσο για το θάνατό του μέσα στη φυλακή, τα συμπεράσματα δικά σας..
Αναφέρω το παραπάνω γιατί κάθε τέτοια πράξη προκαλεί οργή από όποιον κι αν προέρχεται.
Προς τι λοιπόν, η συμπάθεια στο πρόσωπο του εν λόγω Πακιστανού?(που θα μπορούσε να είναι Κινέζος, Έλληνας, κτλ..).
Όμως αγαπητοί μου φίλοι, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι όλη αυτή η μετακίνηση Πακιστανών κτλ, δεν είναι αποτέλεσμα κατατρεγμένων ανθρώπων που ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον,αλλά οργανωμένου σχεδίου αλλοίωσης της χώρας μας, με βασικούς υπστηρικτές τους "προοδευτικούς" νεοέλληνες.
Με λύπη διαπιστώνω ότι καταφέρνουν να μας πολώσουν, βαπτίζοντάς μας, σε ρατσιστές και μη.Με ένα κράτος να στήνει επιχειρήσεις σκούπας για αλλοδαπούς, αντί να καταργεί τη συνθήκη με την οποία τους έφερε.
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, στο πρόσωπο κάθε Πακιστανού ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας εγκληματία, βιαστή κτλ, εκφράζουμε την οργή που νιώθουμε για όλα αυτά που γίνονται, και αποφασίζονται για μας, χωρίς εμάς.
Ας σκεφτούμε λοιπόν ώριμα. Ας καταλάβουμε επιτέλους τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος μας, γιατί κάποιες δυστυχώς και εσωτερικές δυνάμεις μας θέλουν διασπασμένους, κι ας μην ξεχνάμε πως όλοι οι γειτονικοί μας πόλεμοι, βασίστηκαν στις φυλετικές και θρησκευτικές μειονότητες..
Αναφέρω το παραπάνω γιατί κάθε τέτοια πράξη προκαλεί οργή από όποιον κι αν προέρχεται.
Προς τι λοιπόν, η συμπάθεια στο πρόσωπο του εν λόγω Πακιστανού?(που θα μπορούσε να είναι Κινέζος, Έλληνας, κτλ..).
Όμως αγαπητοί μου φίλοι, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι όλη αυτή η μετακίνηση Πακιστανών κτλ, δεν είναι αποτέλεσμα κατατρεγμένων ανθρώπων που ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον,αλλά οργανωμένου σχεδίου αλλοίωσης της χώρας μας, με βασικούς υπστηρικτές τους "προοδευτικούς" νεοέλληνες.
Με λύπη διαπιστώνω ότι καταφέρνουν να μας πολώσουν, βαπτίζοντάς μας, σε ρατσιστές και μη.Με ένα κράτος να στήνει επιχειρήσεις σκούπας για αλλοδαπούς, αντί να καταργεί τη συνθήκη με την οποία τους έφερε.
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, στο πρόσωπο κάθε Πακιστανού ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας εγκληματία, βιαστή κτλ, εκφράζουμε την οργή που νιώθουμε για όλα αυτά που γίνονται, και αποφασίζονται για μας, χωρίς εμάς.
Ας σκεφτούμε λοιπόν ώριμα. Ας καταλάβουμε επιτέλους τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος μας, γιατί κάποιες δυστυχώς και εσωτερικές δυνάμεις μας θέλουν διασπασμένους, κι ας μην ξεχνάμε πως όλοι οι γειτονικοί μας πόλεμοι, βασίστηκαν στις φυλετικές και θρησκευτικές μειονότητες..
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Οργανωμένου σχεδίου από ποιούς;AAA έγραψε:Όμως αγαπητοί μου φίλοι, το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι όλη αυτή η μετακίνηση Πακιστανών κτλ, δεν είναι αποτέλεσμα κατατρεγμένων ανθρώπων που ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον,αλλά οργανωμένου σχεδίου αλλοίωσης της χώρας μας, με βασικούς υπστηρικτές τους "προοδευτικούς" νεοέλληνες.
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Καλά τώρα εσύ μας κάνεις πλάκα έτσι...Προφανέστατα από τους Αμερικανοεβραίους, οι οποίοι υποκινούνται από τους Νεφελίμ...Έλεος ρε Chris, τόσα χρόνια εδώ μέσα δε τους έμαθες ακόμα ?Chris έγραψε:Οργανωμένου σχεδίου από ποιούς;
Και για να σοβαρευούμε και λιγάκι ρε κοντόφθαλμα παρτάκια, ποιός ήταν αλήθεια αυτός που πρώτος έκανε επιθέσεις στις χώρες των ανθρώπων αυτών, τους κατάστρεψε τις ζωές και τους έκλεψε όλους τους πόρους στο όνομα της δήθεν εξέλιξης και τους άφησε να ψοφάνε μέσα στις αρρώστιες και την αμόρφωσιά ?
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
J.R.T
- mplamplampla
- Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Oi Ellines?vbalos έγραψε: Και για να σοβαρευούμε και λιγάκι ρε κοντόφθαλμα παρτάκια, ποιός ήταν αλήθεια αυτός που πρώτος έκανε επιθέσεις στις χώρες των ανθρώπων αυτών, τους κατάστρεψε τις ζωές και τους έκλεψε όλους τους πόρους στο όνομα της δήθεν εξέλιξης και τους άφησε να ψοφάνε μέσα στις αρρώστιες και την αμόρφωσιά ?
P.S. Fovero to "i zoi mou na to ksereis einai epikirigmeni G13"..
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...
Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
- vbalos
Όσοι με τον τρόπο ζωής και τις συμμαχίες που υπηρετούσαν και υπηρετούν συνέβαλν άλλοτε ενεργά και άλλοτε με τη σιωπή τους σε αυτό που περιέγραψα παραπάνω...οπότε ναι και οι έλληνες...mplamplampla έγραψε:Oi Ellines?
P.S. Fovero to "i zoi mou na to ksereis einai epikirigmeni G13"..
P.S. χαίρομαι που σου αρέσει, κρίμα που δε το καταλαβαίνεις...
J.R.T
J.R.T
- chArAls
- Real Name: Χαρης
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wXSf_j5DSpU[/youtube]
Αστον αγορινα μου να μην καταλαβαινει τι θα πει βαζελισμος!Μιλαμε για πολύ βαθος!Καμια συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω από την ερτ εχει το προγραμμα?
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!
Η οικογενεια της 15χρονης εξεδωσε ανακοινωση με την οποια αποδεχεται την ευθυνη του ελληνικου λαου για την κατασταση του Πακισταν-Αφγανισταν και λοιπων χωρων εξαιτιας της ελληνικης πολεμικης μηχανης,και κυριως των προσφατων πολεμων του Μεγαλου Αλεξανδρου!
Παντως περα από την πλακα vbale εισαι τοσο ακυρος που εξαιτιας σου ακυρωσαν έναν αλτη στο λονδινο και εχασε μεταλιο.Εισαι ικανοποιημενος?
Αστον αγορινα μου να μην καταλαβαινει τι θα πει βαζελισμος!Μιλαμε για πολύ βαθος!Καμια συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω από την ερτ εχει το προγραμμα?
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!
Η οικογενεια της 15χρονης εξεδωσε ανακοινωση με την οποια αποδεχεται την ευθυνη του ελληνικου λαου για την κατασταση του Πακισταν-Αφγανισταν και λοιπων χωρων εξαιτιας της ελληνικης πολεμικης μηχανης,και κυριως των προσφατων πολεμων του Μεγαλου Αλεξανδρου!
Παντως περα από την πλακα vbale εισαι τοσο ακυρος που εξαιτιας σου ακυρωσαν έναν αλτη στο λονδινο και εχασε μεταλιο.Εισαι ικανοποιημενος?

- vbalos
Αγόρι μου charals το ότι εσύ και άτομα τησ συνομοταξίας σου θεωρούν αυτά που λέω και γράφω άκυρα είναι στην καλύτερη τιμή και καμάρι μου...Επειδή όμως έχεις καταντήσει να λαϊκίζεις περισσότερο και από τους ίδιους τους πολιτικούς θα σου συνιστούσα να το προσέξεις γιατί πραγματικά έχει καταντήσει επικίνδυνο, τόσο αυτό όσο και ο τρόπος που "φτιάχνεσαι" νομίζοντας ότι είσαι ο πιο έξυπνος του χωριού...Sorry to tell u but u are not 
Υ.Γ. Όσο για το "βαζελισμό" και το βάθος του ασε να κρίνουν καλύτερα αυτοί που τα έχουν ζήσει, είναι μακράν πιο βα8ύς από τον πιό βαθύ στοχασμό που εσύ και άτομα τησ συνομωταξίας σου μπορούν να κάνουν
Υ.Γ1 Τίποτε για την ταμπακιέρα ?
Υ.Γ.2 Ένας 25 χρονος στο αγρίνιο αποπειράθηκε να βιάσει 85 χρονη και τελικά τησ πήρε τα λεφτά και τη χτύπησε...τι λες να απελάσουμε όλους τους 25χρονους ή να τον στείλουμε στο απόσπασμα ?
Υ.Γ. Όσο για το "βαζελισμό" και το βάθος του ασε να κρίνουν καλύτερα αυτοί που τα έχουν ζήσει, είναι μακράν πιο βα8ύς από τον πιό βαθύ στοχασμό που εσύ και άτομα τησ συνομωταξίας σου μπορούν να κάνουν
Υ.Γ1 Τίποτε για την ταμπακιέρα ?
Υ.Γ.2 Ένας 25 χρονος στο αγρίνιο αποπειράθηκε να βιάσει 85 χρονη και τελικά τησ πήρε τα λεφτά και τη χτύπησε...τι λες να απελάσουμε όλους τους 25χρονους ή να τον στείλουμε στο απόσπασμα ?
J.R.T
J.R.T
- chArAls
- Real Name: Χαρης
vbalos έγραψε:εσύ και άτομα τησ συνομοταξίας
Κοκκινος συναργεσμος παιδες μας καταλαβαν.We have been compromised!Abort the mission!I repeat abort the mission!vbalos έγραψε:και άτομα τησ συνομωταξίας
Νταξει τωρα στα βαζελικα δεν θα απντησω για το ονομα του θεου...
Εχω πει ο,τι ηταν να πω δεν θα τα επαναλαμβανω για τον καθενα.Αμα εχεις καποια ενσταση σε κατι περιμενω.vbalos έγραψε:Υ.Γ1 Τίποτε για την ταμπακιέρα ?
Και ενταξει περα από την πλακα αμα εχεις κατι σοβαρο να προσθεσεις τοτε οκ να σου απαντησω,αλλιως χαιρερισματα.

- vbalos
ΞΑΝΑΛΕΩ:charals έγραψε:Κοκκινος συναργεσμος παιδες μας καταλαβαν.We have been compromised!Abort the mission!I repeat abort the mission!
Επειδή όμως έχεις καταντήσει να λαϊκίζεις περισσότερο και από τους ίδιους τους πολιτικούς θα σου συνιστούσα να το προσέξεις γιατί πραγματικά έχει καταντήσει επικίνδυνο, τόσο αυτό όσο και ο τρόπος που "φτιάχνεσαι" νομίζοντας ότι είσαι ο πιο έξυπνος του χωριού...Sorry to tell u but u are not
Εντάξει ας είμαστε ειλικρινείς και να ήθελες, δε θα μπορούσες να απαντήσεις ούτε τα επιχειρήματα έχεις, ούτε τη στοιχειώδη σοβαρότητα να ασχοληθείς με ένα τόσο πολύπλευρο θέμα όπως ο οπαδισμός...Αλλά θα σε λυπηθώ και θα το αφήσω εδώ γιατί πραγματικά είναι offtopic.charals έγραψε:Νταξει τωρα στα βαζελικα δεν θα απντησω για το ονομα του θεου...
Να έχω ένσταση σε τι ? στο ότι προτείνεις κατάργηση αξιών που πηγάζουν από το διαφωτισμό ? που προτείνεις την αυτοδικία και τη θανάτωση και την επιστροφή στο Μεσαίωνα ? ή που αυτή η αυτοδικία έχει επιλεκτικά να κάνει με το χρώμα και "αίμα" αυτού που αυτοδικεί ? όχι βέβαια !!! Άλλωστε αυτό που εγώ προτείνω έχει να κάνει με την αυτοδικία, απέναντι όμως σε όλους αυτούς που ευθύνονται για την δυστυχία όχι μιας και δύο οικογενειών, αλλά των 2/3ων του πλανήτη...charals έγραψε:Εχω πει ο,τι ηταν να πω δεν θα τα επαναλαμβανω για τον καθενα.Αμα εχεις καποια ενσταση σε κατι περιμενω.
Και ενταξει περα από την πλακα αμα εχεις κατι σοβαρο να προσθεσεις τοτε οκ να σου απαντησω,αλλιως χαιρερισματα.
Χαιρετίσματα !!!
J.R.T
J.R.T
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
Φαντάζομαι ξέρεις τι παίζει από τα μέσα, στα χουν πει τα φιλαράκια σου οι μπάτσοι-Χρυσαυγίτες που δέρνουν αλύπητα τους συναδέλφους σου σε κάθε πορεία...chArAls έγραψε:Ε μην δουλευομαστε και μεταξυ μας.Οτι τις εχει αρπαξει τις εχει αρπαξει.Και αμα θελουν ξερουν να μην αφησουν σημαδια οι αστυνομικοι.Και ο ιατροδικαστης σιγα μην ελεγε αχ ναι το δειραν το παιδι.msl έγραψε:chArAls: Η καταπάτηση δικαιωμάτων απλά δεν υφίσταται, καθώς από όσο διάβασα σήμερα ο Ιατροδικαστής δε μπόρεσε να εντοπίσει σημάδια κακοποίησης στον κρατούμενο. Οπότε δε καταλαβαίνω την απορία σου ..
Ενώ εσύ ο πολιτισμένος Έλληνας από ορθογραφία σκίζεις...chArAls έγραψε:Εχουν μαζευτει εδώ ολοι οι απολιτιστοι και γιαυτο η συντρηπτικη πλειοψηφια των εγκληματων τετοιας βιας είναι από μεταναστες.
Ένα ρητό που γράφτηκε για να αναδείξει τον κίνδυνο του ρατσισμού/διωγμού από τους Χιτλερικούς Ναζί,chArAls έγραψε: First they came for the communists,
and I didn't speak out because I wasn't a communist.
Then they came for the trade unionists,
and I didn't speak out because I wasn't a trade unionist.
Then they came for the Jews,
and I didn't speak out because I wasn't a Jew.
Then they came for me
and there was no one left to speak out for me.
Martin Niemoller
το γράφεις εσύ για να αναδείξεις την ανάγκη του ρατσισμού/διωγμού εναντίον των μεταναστών πριν να είναι αργά. Τι σε κάνει αυτό? Χιτλερικό Ναζί.
Α...και το avatar σου τα λέει όλα για το ποιός είσαι και τι πιστεύεις. Η αλήθεια είναι ότι το 7,2% που πήρε το κόμμα σου είναι πρωτοφανές και θα πάτε και καλύτερα λόγω γηγενούς ηλιθιότητας οποτε με το είδος σας η μόνη λύση δυστυχώς είναι η βία...
Πρόβλημα: Συνθήκη Δουβλίνο 2000.
Λύση: Μεσοπρόθεσμα:Ταξιδιωτικά έγγραφα και επαναπροώθηση σε όλο τον κόσμο.Μακροποθεσμα: Κατάρρευση νεοφιλελευθερισμού
Civil disobedience 101...
- mplamplampla
- Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Gia ola ftainei oi mpatsoi, oi amerikanoi kai o kapitalismos!
Ougk!
Giati?? Kai na sas to eksigisoume de tha katalavete, opote de mpainoume ston kopo.
Ougk!
I alisi einai i anipakoi!! Me anipakoi i anergia tha paei sto 0.001%! Me anipakoi de tha iparxoun ftoxoi! Me anipakoi tha ginoun ola teleia!
Ougk!
Ougk!
Giati?? Kai na sas to eksigisoume de tha katalavete, opote de mpainoume ston kopo.
Ougk!
I alisi einai i anipakoi!! Me anipakoi i anergia tha paei sto 0.001%! Me anipakoi de tha iparxoun ftoxoi! Me anipakoi tha ginoun ola teleia!
Ougk!
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...
- vbalos
Καταλαβαίνω τη βαθιά σου ανάγκη να γρυλίσεις, μιας που οι κοινωνικές δομές τις οποίες δε μπορείς να κατανοήσεις σε κατατάσσουν στη συνομωταξία των ουρακοτάγκων, αλλά εδώ μιλάς με ανθρώπους οπότε προσπάθησε να μιλάς ανθρώπινα...στην αρχή είναι λιγάκι δύσκολο αλλά μετά θα συνηθήσεις μικρέ μου Μόγλη !!!mplamplampla έγραψε:Gia ola ftainei oi mpatsoi, oi amerikanoi kai o kapitalismos!
Ougk!
Ougk!
Ougk!
Υ.Γ. Η λύση είναι η υπακοή!! Με υπακοή η ανεργεία θα πάει στο 0.001%! Με υπακοή δε θα υπάρχουν φτωχοί! Με υπακοή όλα θα γίνουν τέλεια...
Υ.Γ2 Κάποιοι χτες μαχαίρωσαν στιγνά έναν 19 χρονο Ιρανό, μέχρι θανάτου...Αν τους πιάνανε υποθετικά οι αστυνομικοί (συγγνώμη για την ανάγκη μου αλλά
J.R.T
J.R.T
Μια ζωή τα ίδια όσοι ασπάζονται τον φασισμό. Υποστηρικτές της ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής, βλέπουν παντού συνωμοσίες για την καταστροφή του έθνους Κτλ.
Θα χει ενδιαφέρον να απαντήσει ο φασίστας για τους δολοφόνους Του ιρακινού.
Θα χει ενδιαφέρον να απαντήσει ο φασίστας για τους δολοφόνους Του ιρακινού.
- vbalos
Ναι θα είχε...αλλά δε το βλέπω και πολύ πιθανό !!! Να πει τι δηλαδή ?!?! Κρίμα πάντως που νέα παιδιά και δη μελλοντικοί επιστήμονες εγκλωβίζονται σε τέτοιες ιδεοληψίες...Και μετά σου λεει η επιστήμη απελευθερώνει το νου...@@διαrodrigez έγραψε:Θα χει ενδιαφέρον να απαντήσει ο φασίστας για τους δολοφόνους Του ιρακινού.
J.R.T
J.R.T
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Δολοφόνοι του Ιρακινού είναι οι Χρυσαυγίτες. Τυχαίο? Δε νομίζω!