Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Άβαταρ μέλους
moutsos
Real Name: Γιάννης
Facebook ID: 0

Re: Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)

Δημοσίευση από moutsos »

NickNafplio έγραψε: Τέλος, δεν είμαι πια φοιτητής της σχολής, και μάλιστα επέλεξα να συνεχίσω σπουδές σε ένα ξένο πανεπιστήμιο, γιατί θεωρώ ότι το δυτικό σύστημα που θέλω να δω να εφαρμόζεται στα Ελληνικά πανεπιστήμια, αυξάνει την αξία των πτυχίων ενός ικανού ανθρώπου. Το γιατί απλά βαριέμαι να κάθομαι και να το ξαναεξηγω.
Εντάξει η Πραγματική είναι δύσκολη αλλά δεν χρειαζόταν να το βάλεις στα πόδια...
Λες και ο Τζίμερος να τα βρήκε σκούρα με τη μάκρο και γιαυτό να παράτησε την ΑΣΟΕΕ?

Τα λεφτά, ευτυχώς, δεν αγοράζουν ακόμα τα πάντα...
Civil disobedience 101...
Άβαταρ μέλους
semfetamine
Real Name: Προμηθεύς Πυρφόρος

Δημοσίευση από semfetamine »

Εχετε λυσσαξει με τον νικναυπλιο!! Αρκετα! Μπορει να ναι τζημερικος, αλλα και το 10 του το γραψε πραγματικη, και σε πρωτοκλασσατο πανεπιστήμιο πηγε, και την αναγνωριση του πτυχιου μας βοηθα, και το κυρος του ανεβαζει. (λογικα)

ε?
ARBEIT MACHT FREI
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

moutsos έγραψε:
NickNafplio έγραψε: Τέλος, δεν είμαι πια φοιτητής της σχολής, και μάλιστα επέλεξα να συνεχίσω σπουδές σε ένα ξένο πανεπιστήμιο, γιατί θεωρώ ότι το δυτικό σύστημα που θέλω να δω να εφαρμόζεται στα Ελληνικά πανεπιστήμια, αυξάνει την αξία των πτυχίων ενός ικανού ανθρώπου. Το γιατί απλά βαριέμαι να κάθομαι και να το ξαναεξηγω.
Εντάξει η Πραγματική είναι δύσκολη αλλά δεν χρειαζόταν να το βάλεις στα πόδια...
Λες και ο Τζίμερος να τα βρήκε σκούρα με τη μάκρο και γιαυτό να παράτησε την ΑΣΟΕΕ?

Τα λεφτά, ευτυχώς, δεν αγοράζουν ακόμα τα πάντα...
Off Topic
Όταν είπα συνέχιση σπουδών στο εξωτερικό, δεν εννοούσα προπτυχιακές σπουδές. Και όντως τα λεφτά δεν αγοράζουν τα πάντα, αφού όταν έπρεπε να επιλέξω το πού θα πάω, κράτησα την πρόταση όπου δεν είχα (ακόμα) εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Και για να απαντήσω και στον από πάνω, θεωρώ ότι στα Ελληνικά πανεπιστήμια υπάρχουν εξαιρετικοι επιστήμονες από τους οποίους μπορεί κάποιος να κερδίσει παρά πολλά. Από εκεί και πέρα όμως, έτσι όπως διοικούνται και λειτουργούν, αν δεν είχαν αυτά τα λίγα άτομα που κάνουν καλή δουλειά και τους αρκετούς ταλαντούχους αποφοίτους που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θα ήταν στον αποπατο. Έχει γίνει αρκετή συζήτηση στο e-polytexneio μετά τη δημοσίευση των διεθνών καταταξεων πέρσυ. Όποιος θέλει ας ανατρέξει εκεί, εγώ βαριέμαι να τα ξαναγράφω.

ΥΓ: Είπα ότι ένα κόμμα που οι πρακτικές του δεν βρίσκουν σύμφωνη την πλειοψηφία της κοινωνίας, δεν μπορεί να εφαρμόζει τις πρακτικές αυτές σε ένα κρατικό Ίδρυμα που χρηματοδοτείται από όλους τους πολίτες, όχι ότι πρέπει να πάψει να προσπαθεί να πείσει περισσότερο κόσμο. Το αντεπιχείρημα "άρα με τη λογική σου η Δημιουργία Ξανά πρέπει να διαλυθεί" απλά με ξεπερνά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickNafplio την Δευ Ιουν 23, 2014 11:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
dead
Real Name: Kollontai

Δημοσίευση από dead »

semfetamine έγραψε:Εχετε λυσσαξει με τον νικναυπλιο!! Αρκετα! Μπορει να ναι τζημερικος, αλλα και το 10 του το γραψε πραγματικη, και σε πρωτοκλασσατο πανεπιστήμιο πηγε, και την αναγνωριση του πτυχιου μας βοηθα, και το κυρος του ανεβαζει. (λογικα)

ε?
Βίον ανθόσπαρτον
Άβαταρ μέλους
semfetamine

Μην ζορίζεσαι μπρό..

Καλά τώρα μπήκα από pc, είναι δυνατόν να έχεις άβαταρ την Θάτσερ? ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ?
έλεος ρε νικναύπλιο!! Όχι ότι οι άλλοι που έχουν αναρχικούς και αντάρτες είναι καλύτεροι, αλλά είναι καλύτεροι βασικά.. ποια Θάτσερ ρε μλκ?
ARBEIT MACHT FREI
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

Εγώ έχω μια ερώτηση προς τους "αγωνιστές". Εγώ χρωστάω ένα μάθημα και την παρουσίαση της διπλωματικής για να πάρω πτυχίο, με έχουν δεχτεί σε μεταπτυχιακό στο εξωτερικό τον Σεπτέμβριο και αν δεν τους στείλω το πτυχίο μου μέχρι 1η Σεπτέμβρη χάνω τη θέση. Αν συνεχιστεί το κλείσιμο και χαθεί η εξεταστική, ποιος από εσάς θα μου δώσει πίσω τον ένα χαμένο χρόνο και τα κοντά 4000 ευρώ που έχω δώσει σε προκαταβολές για σχολή, εστία κλπ;
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Η κυβέρνηση σου.
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

dead έγραψε:Η κυβέρνηση σου.
Η οποία είναι και δικιά σου σε περίπτωση που το ξέχασες.
(ο τίτλος "αγωνιστής" δεν σε κάνει και τπτ σπέσιαλ φίλε.)
Θα θελα πολύ να σουν στην θέση του παιδιού να βλεπα τι θα κανες.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

marousiotis έγραψε:Εγώ χρωστάω ένα μάθημα και την παρουσίαση της διπλωματικής για να πάρω πτυχίο, με έχουν δεχτεί σε μεταπτυχιακό στο εξωτερικό τον Σεπτέμβριο και αν δεν τους στείλω το πτυχίο μου μέχρι 1η Σεπτέμβρη χάνω τη θέση
Και στις προηγουμενες απεργιες ηταν ετσι και νομιζω οτι το οι απεργοι να μην εχουν κανει μια "υποχωρηση" προς αυτους που τελειωνουν (χρωστανε 2-3 μαθηματα ή/και διπλωματικη) ειναι υπερβολικο ή ακομα και εκδικητικο. Σαν να σαμποταρουν τους φοιτητες(για τους οποιους λενε οτι νοιαζονται). Και να θυμισω οτι οταν ειχαμε κλεισει εμεις την σχολη (πριν 1 ή 2 χρονια), ειχαμε φροντισει για χαριστικη εξεταστικη κτλ για οσους τελειωναν

Και για να προλαβω καποιους, ουτε εναντια στην απεργια ειμαι, ουτε χρωσταω λιγα μαθηματα (ωστε να επωφεληφω απο μια τετοια κινηση)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Georgrinder έγραψε:
Η οποία είναι και δικιά σου σε περίπτωση που το ξέχασες.
(ο τίτλος "αγωνιστής" δεν σε κάνει και τπτ σπέσιαλ φίλε.)
Δικία μου μια κυβέρνηση αστικής δημοκρατίας του 24%. Ενδιαφέρον. Αγωνιστής και μάλιστα σε εισαγωγικά άλλος το έγραψε. 'Οχι εγώ. Εσύ που αποφασίζεις να το παίξεις απολίτικος κριτής των πάντων μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα αυτοεπιβεβαίωσης. Για την εξεταστική και εμένα με συμφέρει να δώσω τώρα. Υπάρχει βέβαια και μια αντικειμενική πραγματικότητα που ξεπερνά το ιδιωτικό συμφέρον.
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

Georgrinder έγραψε:

Μα εκεί ακριβώς είναι το point: Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών δε θα μπορούσαν ποτέ να βρεθούν σε αυτή τη θεση.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

NickNafplio έγραψε:
Μα εκεί ακριβώς είναι το point: όλοι αυτοί δε θα μπορούσαν ποτέ να βρεθούν σε αυτή τη θεση.
Ακόμα εδώ? Δεν έχεις διάβασμα τεμπέλη? Πως θα το πάρεις Νόμπελ? Με πορδές?
Άβαταρ μέλους
semfetamine

Δίνωντας αυτήν την απάντηση σε ένα τόσο φλέγον ζήτημα, καταλαβαίνεις το γιατί θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου περιμένοντας σε μια ουρά. Πάσης φύσεως.
ARBEIT MACHT FREI
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

semfetamine έγραψε: Πάσης φύσεως.
Γιατί? Το δημιούργησε κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό εκτός απο την κυβέρνηση για να ζητήσω τον λόγο απο τους εργαζόμενους? Δεν πειράζει για τις ουρές. Μου αρκεί που στο μέλλον θα είσαι εσύ το σπουδαγμένο αφεντικό μου με την μεγάλη αυτογνωσία. Περιλαμβάνεις και τις ουρές σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ε? Κατα το arbeit macht frei βρωμοφασιστάκι.
Άβαταρ μέλους
semfetamine

dead έγραψε:
semfetamine έγραψε: Πάσης φύσεως.
Γιατί? Το δημιούργησε κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό εκτός απο την κυβέρνηση για να ζητήσω τον λόγο απο τους εργαζόμενους? Δεν πειράζει για τις ουρές. Μου αρκεί που στο μέλλον θα είσαι εσύ το σπουδαγμένο αφεντικό μου με την μεγάλη αυτογνωσία. Περιλαμβάνεις και τις ουρές σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ε? Κατα το arbeit macht frei βρωμοφασιστάκι.
Είναι προφανής η ειρωνία και ο παραλληλισμός της επιγραφής των πυλών, με το σημερινό concept "εργατικότητα, χαμόγελο, και όλα θα πάνε καλά". (εντάξει δεν περίμενα να το καταλάβεις, μπορείς να μείνεις στο άβαταρ που έχει πιο εύληπτο νόημα)

Αν σκεφτείς ότι καθημερινά πρέπει να πηδήξω κάγκελα, να κλειδαμπαρωθώ, και να κλείσω φώτα διαδρόμου και γραφείου για να κάνω λίγη έρευνα για το καλό σου (έχω τελειώσει με τις ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις), δεν είναι και πολύ λογικό να με λές εσύ φασίστα.. ε?
ARBEIT MACHT FREI
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”