Katsarola έγραψε:ΟΟΥ ΓΚΑΜΩΤΟ ΝΤΕ ΜΠΖΗΦΙΣΑ, ΜΠΑΡΙΟΜΟΥΝ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΟΠΥΡΙ ΣΗΜΕΡΙΣ
Λυσσάξτε
Σε βρίσκω απολύτως σωστό αγαπητέ .
Καλά άμα τρωγόσαστε τόσο να δείτε άμα θα έχουμε σχολή αύριο, (υπενθημίζω και ότι έχουμε και απεργίες ΜΜΜ ε..), μπορεί να περάσω για κάνα 5λεπτο το βράδυ να δω πως πάει η καταμέτρηση μιας και θα είμαι για βολτίτσα στην περιοχή έτσι και αλλιώς.. βέβαια μπορεί να μην αντέξω στην εξαιρετικά μεγάλη συγκέντρωση φοιτητοπατέρων σε μικρό χώρο και να μην πλησιάσω καν...
Chris έγραψε:υπενθημίζω και ότι έχουμε και απεργίες ΜΜΜ ε..
Δεν έχουν απεργία τα ΜΜΜ αύριο!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Που ειναι οι θρυλικες ανταποκρισεις απο τη καταμετρηση;
Που εισαι ρε δοκτωρα;;; Απο του χρονου ανταποκριση παρακαλω!!! (Σκατα στο στρατο - κανει και ομοιοκαταληξια)
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Με κάθε επιφύλαξη... Ήμουν και μακριά απο τον πίνακα...
ΠΚΣ 159
ΔΑΠ 150
ΕΑΑΚ 75
ΠΑΣΠ 39
ΑΡΕΝ 30
Λευκά/Άκυρα δεν θυμάμαι...
Ψήφισαν ή 517 ή 527... Θα σας γελάσω και δεν το θέλω...
Μπάι δε γουέι, έγινε "τζέρτζελο" στο Πολυτεχνείο...... Και ο νοών νοείτω...
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Ολα αυτα δειχνουν τι πιστευει ο κοσμος για τα κομματα.Η μουτζα προς τα κομματοσκυλα και τα τσιρακια τους ειναι καθαρη.Για να δουμε τωρα ποιος θα ειναι ο αριθμος απαρτιας στη συνελευση...Και το αισχος συνεχιζεται...
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Chris έγραψε:υπενθημίζω και ότι έχουμε και απεργίες ΜΜΜ ε..
Δεν έχουν απεργία τα ΜΜΜ αύριο!
Ουπς! Σορύ .
Λοιπόν πέρασα και εγώ από το Πολυτεχνείο πριν από καμια ώρα. Μου είπαν ότι βγήκε η ΠΚΣ (αυτό το βλέπετε από τα προηγούμενα post άλλωστε). Επίσης έγινε πέσιμο από παρακρατικά λαμόγια στους τοπογράφους: πήραν τις κάλπες και έστειλαν και μερικούς στο νοσοκομείο...
Artemoila έγραψε:α κ στο τελος οι αναρχικοι μας την πεσαν.
μ@λ@κες ειναι οχι αναρχικοι.. ΔΕΝ ειναι αναρχισμος να σαπιζεις στο ξυλο ανθρωπους και να σπας οτι βρεις μπροστα σου..
Να γιάσει το στόμα σου. Δεν είναι δυνατόν να δίνουμε τον τίτλο "αναρχικός" στον κάθε μπαχαλολάγνο. Αν και δεν πιστεύω ότι ήταν μια μη υποκεινούμενη ενέργεια..
χρωματιστειτε καλες μου ζεβρες και κοροιδεψτε τον εαυτο σας οτι διαφερετε,διαφωνειστε και ποιες ριγες ειναι πιο ελκυστικες....αλλα εν τελει παλι στη αγελη σας βρισκεστε και οδηγειστε εκει που τα λιονταρια την οδηγουν ......
οσο δινετε τροφη σε κατι που πνεει τα λισθια ,τοσο θα ζειτε μεσα στις ψευδαισθησεις δημοκρατιας και ελευθεριας.....
καποτε... καποιος... ειπε.. διαιρει και βασιλευε.....