Economical crisis & the purest nuclear scientists

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Re: Economical crisis & the purest nuclear scientists

Δημοσίευση από O kanenas »

SV1GZ έγραψε:Το βιβλίο έχει τίτλο "Το Μυστήριο των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ" του κ. Γιώργου Καμένος , εκδόσεις "Λιακόπουλος" τηλ 2310-521010 και 2310-505050 και ΔΕΝ ειναι μυθυστότημα αλλά λίαν αποκαλυπτική Αλήθεια!,...
χαχαΧΑΧχαχΧΑχαχΑΧαχΑΧΑχαχοαχοαοχαχΟΧΟΑΧοαχΟΑχα
:ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :supz: :supz: :supz: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2:
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

2310 52 10 10
Σηκωθειτε τωρα απο ντιβανια, καναπεδες , πουφ, καρεκλες!
Ολοι στο 2310 52 10 10 , για λιγα ακομα αντιτυπα!
Προλαβετε!!! ΟΛΗ η αληθεια 2310 52 10 10 !
Νεφελιμ, ελοχιμ και σχετικοτητα! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ρε τσολκα μηπως να δοκιμαζες και τις εκδοσεις του λιακοπουλου που ειναι πιο πιασαρικες μπας και προωθησεις τη καταρρευση της συγχρονης φυσικης (να παρω και μια ωρα αρχιτερα πτυχιο; )
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
SV1GZ
Banned
Real Name: SV1GZ

Δημοσίευση από SV1GZ »

Λυπάμαι παιδιά που κάνετε κριτική σ'ενα βιβλίο ΧΩΡΙΣ να το έχετε διαβάσει,...
Λυπάμαι να σας το γράψω αλλά σας μειώνει ως νοήμονες φοιτητές. Μην γίνεστε δούλοι της προπαγάνδας...
Η Ελλάδα χρειάζεται ΝΟΗΜΟΝΕΣ Επιστήμονες , αλλα τουτο απαιτεί ΠΡΩΤΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ σε κάθε Επιστημονική κρίση. Σας εύχομε καλή πρόοδο και με καλούς βαθμούς να περάσετε τις εξετάσεις σας,...
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

Αυτή την στιγμή κρατάω στα χέρια μου ένα βιβλίο της Ελένης Παπαδημητράκη - Χλίχλια :D

"Εισαγωγή στην θεωρία των Κυματαγωγών"

Ω η συγκίνησις :D :D
SV1GZ
Banned

Δημοσίευση από SV1GZ »

Πράγματι είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ συγκυνηση μου που κρατάς ενα βιβλίο ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΜΟΥ Κας Χλίχλια-Παπαδημητράκη
Σας συστήνω δύο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ επιστημονικά βιβλία
1) "ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ" της Καθηγήτριας Κας Ελένης Παπαδημητράκη-Χλίχλιας,Θεσσαλονίκη 1970, και ιδιατέρως ας μελετήσει ο κ. Τσόλκας το κεφάλαιο του "ΙΙΙ. Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία και Σχετικότης" με τα τετραδιάστατα διανύσματα,...
2) "ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ : Η Δομή και η Εξέλιξη του Σύμπαντος" των Καθηγητων κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ(Θεωρητικός) και Δ. Κωστάκη(Πειραματικός),1986, , όπου η ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ σε περίπου 80 σελίδες εξηγεί εκπληκτικά ωραία με ΛΟΓΙΚΗ+ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΙΑ την ΓΕΝΙΚΗ Θεωρία της Σχετικότητος , κάτι που ο ίδιος ο Α"ι"νστάιν απέτυχε να κάνει,...
Καλή Μελέτη και καλή Επιστημονική Ερευνα,...
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

Οk, αυτο μου άρεσε.

"Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΣ ΟΧΤΡΟΣ, ονοματι 'Ο ΜΗ ΩΝ'" ΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Θα περιμενε κανεις πως, οντας κοσμικες, πανσοφες και παντοδυναμες οντοτητες θα ειχαν καπως μεγαλυτερη φαντασια στο πώς θα ονομαζονταν :Ρ
SV1GZ
Banned

Δημοσίευση από SV1GZ »

ON REALISTIC UNDERSTANDING OF NUCLEAR REACTOR SYSTEM BY CONSIDERING THE NEUTRONS TRANSPORT SYSTEM OF EQUATIONS WITH NON-LINEAR VARIATIONAL METHODS FOR OPTIMUM CONTROL AND ALSO THINKING ON THE RENORMALIZATION OF POSSIBLY ARISING ILL-POSED PROBLEMS,...

By Joseph-Christos Kondylakis , SV1GZ,15-June-2009,Tel+Fax:+30-2291076358

As my original idea on realistic understanding , particularly for NON-typical transient states, we may try to consider the system of neutrons transport approximation with n groups of delayed neutrons and the possibility of external fission source in a nuclear energy reactor model with k-energies regions together with spatial-times regions kinetics , considering f.e. the variation synthesis method in which the possibility of arising ILL-posed problems will be studied together with the converge of algorithms and functions expansion in an adequate approximation of a complete orthonormal set of vector-functions. Also must be considered NON-Linear automatic control systems stability criteria and to avoid using the linearization process because of possible fast and big instabilities in most non-typical transient states. Perhaps same ideas from the operational research NON-linear programming and the theory of calculus of variations must appropriately combined in our research.
We expect as practical benefits of our research :
1) Very serious improvement in the technological thinking of nuclear energy reactor(s) systems SAFETY,...
2) Construction of REALISTIC Computer Simulation of Nuclear Energy Reactor System for MUCH BETTER training of Nuclear Energy Reactors Operators particularly in NON-typical transients behaviour and MUCH MORE accurate representation of L.O.C.A.[Loss Of Coolant Accident(s)] and other very serious Accidents,...
3) Much more accurate the understanding of Nuclear Energy Reactor Theory,...
4) Creation and demand for much better qualified in Nuclear Physics/Engineering personal in Nuclear Energy Reactor(s) Systems that will contribute EXTREMELY MUCH to the HUMAN FACTOR thinking of Nuclear Energy Systems SAFETY with a result movement toward the minimization of Nuclear Energy Accidents,...
5) E.T.C.
SV1GZ
Banned

Δημοσίευση από SV1GZ »

Let clarify that in our research of possibly arising ILL-posed problems we must consider also the class of problems called "Intermediate between well and ill-posed problems" which are alternating during their solution between well and ill-posed problems,...
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Να γράψω κι εγώ κάτι σχετικό επί του θέματος; Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί... Ευχαριστώ...:
wikipedia έγραψε:Ways of masturbating common to members of both sexes include pressing or rubbing the genital area, either with the fingers or against an object such as a pillow; inserting fingers or an object into the anus (see anal masturbation); and stimulating the penis or vulva with electric vibrators, which may also be inserted into the vagina or anus. Members of both sexes may also enjoy touching, rubbing, or pinching the nipples or other erogenous zones while masturbating. Both sexes sometimes apply lubricating substances to intensify sensation.

Masturbation is becoming accepted as a healthy practice and safe method for sharing pleasure without some of the dangers that can accompany intercourse. It is socially accepted and even celebrated in certain circles. Group masturbation events can be easily found online. Masturbation marathons are yearly events and are occurring across the globe. These events provide a supportive environment where masturbation can be performed openly among young and old without embarrassment. Participants talk openly with onlookers while masturbating to share techniques and describe their pleasure.
SV1GZ
Banned

Δημοσίευση από SV1GZ »

Είμαι περίεργος...υπάρχουν αριστεύοντες φοιτητές/φοιτήτριες στην σχολή σας;
ή σχεδόν όλοι παιδιακίζουνε και αστειεύονται σε επίπεδο μαθητών γυμνασίου;...
Πόσο έχουν αλλάξει "οι καιροί" και η διανόηση...
Αλήθεια πόσοι από εσάς φοιτούν για την Αγάπη της Επιστήμης και πόσοι για βιοπωρισμό;...
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

SV1GZ έγραψε:Είμαι περίεργος...υπάρχουν αριστεύοντες φοιτητές/φοιτήτριες στην σχολή σας;
Αλήθεια πόσοι από εσάς φοιτούν για την Αγάπη της Επιστήμης και πόσοι για βιοπωρισμό;...
do u love me?
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

SV1GZ έγραψε:Είμαι περίεργος...υπάρχουν αριστεύοντες φοιτητές/φοιτήτριες στην σχολή σας;
Περισσότεροι από όσους νομίζεις, και σίγουρα περισσότεροι από το ΑΠΘ :wink:
SV1GZ έγραψε:ή σχεδόν όλοι παιδιακίζουνε και αστειεύονται σε επίπεδο μαθητών γυμνασίου;...
Απλώς σου απαντάνε στο ίδιο επίπεδο με τη σημασιολογία, και το συντακτικό των δικών σου "κειμένων".
SV1GZ έγραψε:Πόσο έχουν αλλάξει "οι καιροί" και η διανόηση...
Δεν νομίζω να υπήρξε εποχή όπου η διανόηση να μην εμπεριείχε μέσα της τον σαρκασμό! Μάλλον έχεις λάθος ορισμό στο μυαλό σου για την συγκεκριμένη λέξη.
SV1GZ έγραψε:Αλήθεια πόσοι από εσάς φοιτούν για την Αγάπη της Επιστήμης και πόσοι για βιοπωρισμό;...
Εσύ ανέφερες το μεροκάματο και την :e_surprised: ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ :e_surprised: μη-φοροαπαλλαγή πυρηνικών επιστημόνων, και μιλάς για βιοπορισμό vs αγάπη στην επιστήμη; Μήπως είσαι ένα μεγάλο άτοπο;

Για το τελευταίο σου ερώτημα θα μπορούσαμε να οργανώσουμε poll (ψηφοφορία), αλλά είναι βέβαιο το τι θα βγει, μιας και συνδιαλέγεσαι με άτομα, τα οποία όταν μπήκαν σε αυτήν την σχολή, γνώριζαν ότι δεν είχε κανένα "κλάδο" επαγγελματικής αποκατάστασης κατοχυρωμένο (ούτε καν καθηγητούλης σε γυμνάσιο). Εσύ τι λες λοιπόν;

(Και ναι, στην είπα τώρα, Χλιχλιολάγνε :mrgreen: :mrgreen: )
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Επιβεβαιώνεις για ακόμα μια φορά τον κομπλεξισμό σου.
Τι σχέση έχει η αρίστευση με τον αστεισμό και το παιδιακισμό;
Για κάτι τύπους σαν εσένα ο Einstein πήγαινε στις διαλέξεις με τη φόρμα του και κουβαλούσε ο άνθρωπος το σακάκι και τη γραβάτα του σε μια νάιλον σακούλα...
Ναί, αν ακόμα δεν το κατάλαβες όλοι εδώ είμαστε είτε χαζοχαρούμενοι, είτε παλιμπαιδιστικοί, είτε ανόριμοι, βριζόμαστε, γελάμε, λέμε τα πιό κουφά αστεία και (με εξαίρεση ίσως εμένα) είναι όλοι διάνοιες.
Όταν τη διανόηση την αναθέτεις σε αντεπιστήμονες σαν το Λιακόπουλο, ε τί θες; Να μην αλλάξει;
Στη σχολή αυτή δεν έχω δει και πολλούς που να μην τους αρέσει η επιστήμη. Συνήθως δε οι περισσότεροι που συναντώ ασχολούνται με περισσότερες των μία επιστημών.
Αγαπητέ μου, στον επιστημονικό κόσμο (με τον οποίο εσύ δεν φαίνεται να έχεις σοβαρές σχέσεις) είμαστε γνωστοί ως οι βιδωμένοι και μυστήριοι. Το γεγονός οτι δεν έχει βρεθεί ένας φοιτητής/επιστήμονας μιας σχολής του τόσο σπουδαίου ΕΜΠ (που κατασκοπεύει η μοσάντ) που να μην σε πάρει στο ψιλό δεν σου λέει τίποτα;
Ακόμα και ο Τσόλκας σε κατάλαβε τι νούμερο είσαι.

"Εγώ είμαι στρατηγός και τα λέω σκληρά και σταράτα"
Ερώτηση στον επόμενο
Από ποιά ελληνική ταινία είναι η παραπάνω ατάκα;
SV1GZ
Banned

Δημοσίευση από SV1GZ »

Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ γράψατε κανένα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ σχόλειο για τα κείμενα μου , αλλά συνέχεια κάνετε προπαγάνδα αντιρησιών με ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ...
και εγώ έπαιζα ζιφομαχία με νυν Καθηγητή Πανεπιστημίου όταν είμαστε φοιτητές στο 4ο έτος , αλλά οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ μας συζητήσεις ήταν πολύ σοβαρές και πολύ πρωτοπόρες και σε επιστημονικά θέματα απαντούσαμε μόνο με Επιστημονικες Αιτιολογίες,...
Τέλος πάντων μου αρκεί έστω ΕΝΑΣ ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ, τα υπόλοιπα ίσως κατανοηθούν στο Μέλλον,...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”