SV1GZ έγραψε:Είμαι περίεργος...υπάρχουν αριστεύοντες φοιτητές/φοιτήτριες στην σχολή σας;
ή σχεδόν όλοι παιδιακίζουνε και αστειεύονται σε επίπεδο μαθητών γυμνασίου;...
Πόσο έχουν αλλάξει "οι καιροί" και η διανόηση...
Αλήθεια πόσοι από εσάς φοιτούν για την Αγάπη της Επιστήμης και πόσοι για βιοπωρισμό;...
Επιβεβαιώνεις για ακόμα μια φορά τον κομπλεξισμό σου.
Τι σχέση έχει η αρίστευση με τον αστεισμό και το παιδιακισμό;
Για κάτι τύπους σαν εσένα ο Einstein πήγαινε στις διαλέξεις με τη φόρμα του και κουβαλούσε ο άνθρωπος το σακάκι και τη γραβάτα του σε μια νάιλον σακούλα...
Ναί, αν ακόμα δεν το κατάλαβες όλοι εδώ είμαστε είτε χαζοχαρούμενοι, είτε παλιμπαιδιστικοί, είτε ανόριμοι, βριζόμαστε, γελάμε, λέμε τα πιό κουφά αστεία και (με εξαίρεση ίσως εμένα) είναι όλοι διάνοιες.
Όταν τη διανόηση την αναθέτεις σε αντεπιστήμονες σαν το Λιακόπουλο, ε τί θες; Να μην αλλάξει;
Στη σχολή αυτή δεν έχω δει και πολλούς που να μην τους αρέσει η επιστήμη. Συνήθως δε οι περισσότεροι που συναντώ ασχολούνται με περισσότερες των μία επιστημών.
Αγαπητέ μου, στον επιστημονικό κόσμο (με τον οποίο εσύ δεν φαίνεται να έχεις σοβαρές σχέσεις) είμαστε γνωστοί ως οι βιδωμένοι και μυστήριοι. Το γεγονός οτι δεν έχει βρεθεί ένας φοιτητής/επιστήμονας μιας σχολής του τόσο σπουδαίου ΕΜΠ (που κατασκοπεύει η μοσάντ) που να μην σε πάρει στο ψιλό δεν σου λέει τίποτα;
Ακόμα και ο Τσόλκας σε κατάλαβε τι νούμερο είσαι.
"Εγώ είμαι στρατηγός και τα λέω σκληρά και σταράτα"
Ερώτηση στον επόμενο
Από ποιά ελληνική ταινία είναι η παραπάνω ατάκα;