Πρώτες μέρες στη σχολή
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Πρώτες μέρες στη σχολή
Θα την περπατήσεις? 
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Off Topic
Σα να παραγνωριστήκαμε...
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Γιατί να κάνεις 2 ώρες, παιδί μου; Όσο για την ΠΒ .. σκέψου ότι είναι τα κτίρια που είναι ακριβώς απο πάνω απο το Γραμμικό και τον Παπασωτηρίου! (σε περίπτωση που ρωτήσεις κάποιον και δεν ξέρει την ονομασία "ΠΒ"). Ένα 2-όροφο κτίσμα είναι! Περνώντας απ'έξω, θα δεις τις αιθουσούλες με τα καθίσματα τύπου "νέα κτίρια ΣΕΜΦΕ"serenity08 έγραψε:Καλά τη βλέπω τη δουλειά..θα κάνω κανένα 2ωρο να φτάσω στη σχολή...!!!Εμένα η απορία μου είναι τι είναι οι Γεωμετρικές τεχνικές σχεδίασης καθώς το μάθημα δεν υπήρχε πέρυσι, γιατί τη Γεωμετρία τη φοβάμαι γενικότερα...Εγώ με το 242 σταμάτησα στη στάση Θυρωρεόο και πέρασα από τους Μηχανολόγους αν δεν κάνω λάθος και προκειμένου να φτάσω στη ΣΕΜΦΕ πέρασα από τα ιατρεία αλλα δεν είδα κανένα κτήριο που να λέει Παλιά Βιβλιοθήκη...Ελπίζω η εύρεση της να μην είναι τόσο δύσκολη..
και δηλαδή η επόμενη στάση μετά το Θυρωρείο σε αφήνει στους Χημικούς, γιατι αν είναι έτσι βολεύει περισσότερο...
Το χειμώνα η χειρότερες αίθουσες ηταν αυτές στο κτίριο Β που είχαν σπασμένα τζάμια ..Artemoila έγραψε:Tα πρωτοετά στην ΠΒ!!!! Γιατί τους το κάνουν αυτό??? Για να μην πατάει κανείς το χειμώνα, μόνο οι πολικές αρκούδες?? )
Artemoila έγραψε:Off TopicΜήπως το username σου έχει σχέση με τη Σέιλορμουν για να σε συμπαθήσω ταμάλα;
-
Katestramenos
Εγώ πιστεύω πως το που γίνονται τα μαθήματα στη ΣΕΜΦΕ έχει σχέση με τον στρατό και εξηγώ:
1ο έτος:νέα κτίρια. Ένα συμπαθητικό στρατόεδο εκπαίδευσης για να μπείς στο κλίμα της σχολής.
2ο έτος:ΠΒ. Παραμεθώριος.Εκεί που σε έχει ξεχάσει ο θεός.Εκεί που το χειμώνα σκέφτεσαι να κάψεις τα καθίσματα για να ζεσταθείς.Εκεί που το καλοκαίρι ψάχνεις κάποιον Ινδο/Πακιστανό/Κογκολέζο/οποιονδήποτε μελαμψό οικονομικό μετανάστη για να σου κάνει αέρα χωρίς να υπολογίσεις το κόστος.
3ο-5ο έτος:Κυρίως αμφιθέτρα με κάποιες υπηρεσίες στο κτήριο Α.Κάποιοι που είναι ακόμα αρουραίοι τρέχουν και σε κανα κτίριο αντοχής υλικών αλλά μην ξεχνάμε ότι στο στρατό υπάρχουν κάποιοι αιωνίως ψάρια.(Αναλόγως με το έτος 3ο-4ο-5ο αλλάζει και η ιεράρχηση)
6ο+ έτος:Μονίμως στο κψμ(βλέπε κυλικείο).Το ποπουδάκι του παλαίουρα δεν σηκώνεται από την καρέκλα δε πα να του το ζητήσει ο Αργυρός ο ίδιος.Χώνει τους μικρότερους να του βρούν σημειώσεις και ο μικρός έχει την ηθική υποχρέωση να κάνει ότι ζητήσει ο παλιός.
Φέτος όμως ο στρατός έγινε 9μηνο οπότε άλλαξαν τα δεδομένα στη ΣΕΜΦΕ.
ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΒ ΝΑ ΠΗΞΕΤΕ
1ο έτος:νέα κτίρια. Ένα συμπαθητικό στρατόεδο εκπαίδευσης για να μπείς στο κλίμα της σχολής.
2ο έτος:ΠΒ. Παραμεθώριος.Εκεί που σε έχει ξεχάσει ο θεός.Εκεί που το χειμώνα σκέφτεσαι να κάψεις τα καθίσματα για να ζεσταθείς.Εκεί που το καλοκαίρι ψάχνεις κάποιον Ινδο/Πακιστανό/Κογκολέζο/οποιονδήποτε μελαμψό οικονομικό μετανάστη για να σου κάνει αέρα χωρίς να υπολογίσεις το κόστος.
3ο-5ο έτος:Κυρίως αμφιθέτρα με κάποιες υπηρεσίες στο κτήριο Α.Κάποιοι που είναι ακόμα αρουραίοι τρέχουν και σε κανα κτίριο αντοχής υλικών αλλά μην ξεχνάμε ότι στο στρατό υπάρχουν κάποιοι αιωνίως ψάρια.(Αναλόγως με το έτος 3ο-4ο-5ο αλλάζει και η ιεράρχηση)
6ο+ έτος:Μονίμως στο κψμ(βλέπε κυλικείο).Το ποπουδάκι του παλαίουρα δεν σηκώνεται από την καρέκλα δε πα να του το ζητήσει ο Αργυρός ο ίδιος.Χώνει τους μικρότερους να του βρούν σημειώσεις και ο μικρός έχει την ηθική υποχρέωση να κάνει ότι ζητήσει ο παλιός.
- sos
- Real Name: Κώστας
Πρώτες μέρες στη σχολή
Off Topic
Katestramenos έγραψε:Εγώ πιστεύω πως το που γίνονται τα μαθήματα στη ΣΕΜΦΕ έχει σχέση με τον στρατό και εξηγώ:
Απ' τα καλύτερα post......
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Καλά είναι στην ΠΒ? Όταν βαριόμουν στο μάθημα έπαιζα με τα σχήματα που κανε το χνότο μου, πάντα ντυμένη παριστάνωντας το κρεμμύδι.
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- DeMaKos
- Real Name: Δημήτρης
Mexican έγραψε:(Το πρόγραμμα για το 1ο εξάμηνο που υπάρχει? Πρέπει να προλάβουμε Κουρκουλή...)
ήταν απαραίτητο να δω πάλι αυτό το όνομα σε τόπικ άσχετο με το μάθημα του; ε ρε αυτός ο άνθρωπος . . . . .
(άνευ παρεξηγήσεως προς αυτόν που το έγραψε)
It was just a dream...
- Mexican
- Real Name: Spock
Συγγνώμη!DeMaKos έγραψε:Mexican έγραψε:(Το πρόγραμμα για το 1ο εξάμηνο που υπάρχει? Πρέπει να προλάβουμε Κουρκουλή...)
ήταν απαραίτητο να δω πάλι αυτό το όνομα σε τόπικ άσχετο με το μάθημα του; ε ρε αυτός ο άνθρωπος . . . . .
(άνευ παρεξηγήσεως προς αυτόν που το έγραψε)
Normal's overrated.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Τα πρώτα 100 χιλιόμετρα είναι δύσκολα, μετά μαθαίνειςm3Lt3D έγραψε:Μου φαινεται την πρωτη μερα οι περισσοτεροι θα ριξουμε πολυ περπατημα...
Πέρα από την πλάκα, όπως ειπώθηκε ήδη, ρωτάτε όποιον βρείτε!
Τα κτήρια ΠΒ με χαλασμένα καλοριφέρ μέσα στο καταχείμωνο όντως αξιομνημόνευτη εμπειρία
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
τουλάχιστον... 
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
- Glaurung
- Real Name: ....
Σήμερα έκανα και τα πρώτα μαθήματα , η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι άξιζε σίγουρα που το έβαλα πρώτη επιλογή ! Ο Αρβανιτάκης μου φάνηκε πολύ καλός , κατανοητός και πρόθυμος . Η Λαμπροπούλου μας έκανε μια εισαγωγή για την σχολή αλλά και αυτά που μας είπε κατανοητά ήταν . Και μετά ήρε η φυσική … ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?!? Αυτός που μας έκανε εμάς ( είμαι στο 2ο ) νομίζω δεν είναι κανένας από τους 2 που λέει το πρόγραμμα , νομίζω ότι ήρθε από μεγαλύτερα εξάμηνα . Άρχισε να μας λέει ότι η μηχανική είναι μόνο ο νόμος του Νεύτωνα και μαθηματικά και ότι δεν ξέρουν οι πιο πολύ καλά μαθηματικά , οπότε άρχισε να μας κάνει επανάληψη στα περσινά και μια “μικρή” προσθήκη . Άρχισε να μας λέει για τις παραγώγους , που ήταν και κατανοητά , και μετά μας έλεγε για μια ακολουθία που έχει στον παρανομαστή έναν παραγωγικό αριθμό και στον αριθμητή μια δύναμη ( υποθέτω ότι καταλαβαίνετε τι λέω ,δεν είμαι σε θέση το εξηγήσω μέσω pc ούτε στον εαυτό μου
) . Μετά … ζόρικα πράγματα . Με τρόμαξε λίγο .
Για τέλος είχαμε Συμβώνη και κοιμηθήκαμε λίγο
Για τέλος είχαμε Συμβώνη και κοιμηθήκαμε λίγο
-
papagalakos
Αν στην αρχη καταλαβαίνεις το 10% απ' αυτά που ακούς είσαι εντάξει.Glaurung έγραψε:Σήμερα έκανα και τα πρώτα μαθήματα , η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι άξιζε σίγουρα που το έβαλα πρώτη επιλογή ! Ο Αρβανιτάκης μου φάνηκε πολύ καλός , κατανοητός και πρόθυμος . Η Λαμπροπούλου μας έκανε μια εισαγωγή για την σχολή αλλά και αυτά που μας είπε κατανοητά ήταν . Και μετά ήρε η φυσική … ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?!? Αυτός που μας έκανε εμάς ( είμαι στο 2ο ) νομίζω δεν είναι κανένας από τους 2 που λέει το πρόγραμμα , νομίζω ότι ήρθε από μεγαλύτερα εξάμηνα . Άρχισε να μας λέει ότι η μηχανική είναι μόνο ο νόμος του Νεύτωνα και μαθηματικά και ότι δεν ξέρουν οι πιο πολύ καλά μαθηματικά , οπότε άρχισε να μας κάνει επανάληψη στα περσινά και μια “μικρή” προσθήκη . Άρχισε να μας λέει για τις παραγώγους , που ήταν και κατανοητά , και μετά μας έλεγε για μια ακολουθία που έχει στον παρανομαστή έναν παραγωγικό αριθμό και στον αριθμητή μια δύναμη ( υποθέτω ότι καταλαβαίνετε τι λέω ,δεν είμαι σε θέση το εξηγήσω μέσω pc ούτε στον εαυτό μου) . Μετά … ζόρικα πράγματα . Με τρόμαξε λίγο .
Glaurung έγραψε: Για τέλος είχαμε Συμβώνη και κοιμηθήκαμε λίγο
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Αγαπητέ Glaurung, ο Φυσικός που περιέγραψες είναι μάλλον ο κύριος εδώ. Είναι αυτός που κάνει στο Β' τμήμα. Με το που περιέγραψες αυτά που έλεγε, κατάλαβα ποιος είναι χεχε.

Πολύ καλός είναι, άν τον καταλαβαίνεις. Κάνει πιο "hardcore" μάθημα από τους άλλους.
Επίσης είναι αρκετά ελαστικός στη βαθμολόγηση. (Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να δει αυτό το post και να αρχίσει να σας τσεκουρώνει μουχαχαχαχα!
)

Πολύ καλός είναι, άν τον καταλαβαίνεις. Κάνει πιο "hardcore" μάθημα από τους άλλους.