Πρώτες μέρες στη σχολή

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Πρώτες μέρες στη σχολή

Δημοσίευση από Falgorn »

Θα την περπατήσεις? :dance:
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Off Topic
Σα να παραγνωριστήκαμε...:P
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

serenity08 έγραψε:Καλά τη βλέπω τη δουλειά..θα κάνω κανένα 2ωρο να φτάσω στη σχολή...!!! :e_sad: Εμένα η απορία μου είναι τι είναι οι Γεωμετρικές τεχνικές σχεδίασης καθώς το μάθημα δεν υπήρχε πέρυσι, γιατί τη Γεωμετρία τη φοβάμαι γενικότερα...Εγώ με το 242 σταμάτησα στη στάση Θυρωρεόο και πέρασα από τους Μηχανολόγους αν δεν κάνω λάθος και προκειμένου να φτάσω στη ΣΕΜΦΕ πέρασα από τα ιατρεία αλλα δεν είδα κανένα κτήριο που να λέει Παλιά Βιβλιοθήκη...Ελπίζω η εύρεση της να μην είναι τόσο δύσκολη.. :?: και δηλαδή η επόμενη στάση μετά το Θυρωρείο σε αφήνει στους Χημικούς, γιατι αν είναι έτσι βολεύει περισσότερο... :)
Γιατί να κάνεις 2 ώρες, παιδί μου; Όσο για την ΠΒ .. σκέψου ότι είναι τα κτίρια που είναι ακριβώς απο πάνω απο το Γραμμικό και τον Παπασωτηρίου! (σε περίπτωση που ρωτήσεις κάποιον και δεν ξέρει την ονομασία "ΠΒ"). Ένα 2-όροφο κτίσμα είναι! Περνώντας απ'έξω, θα δεις τις αιθουσούλες με τα καθίσματα τύπου "νέα κτίρια ΣΕΜΦΕ" :P
Artemoila έγραψε:Tα πρωτοετά στην ΠΒ!!!! Γιατί τους το κάνουν αυτό??? Για να μην πατάει κανείς το χειμώνα, μόνο οι πολικές αρκούδες?? )
Το χειμώνα η χειρότερες αίθουσες ηταν αυτές στο κτίριο Β που είχαν σπασμένα τζάμια .. :P Δεν πρέπει να πρόλαβες αυτή την .. εμπειρία!! :P Στη ΠΒ καλά είναι! Ε .. κάποιος πρέπει να πηγαίνει και εκεί .. :P Δε λες που δεν τα τρέχουν σαν τον Βέγγο σε νέα κτίρια ΣΕΜΦΕ, κτίριο Φυσικής, κτίριο αντοχής Υλικών κλπ κλπ :P
Artemoila έγραψε:
Off Topic
Μήπως το username σου έχει σχέση με τη Σέιλορμουν για να σε συμπαθήσω ταμάλα;
:lol:
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Εγώ πιστεύω πως το που γίνονται τα μαθήματα στη ΣΕΜΦΕ έχει σχέση με τον στρατό και εξηγώ:
1ο έτος:νέα κτίρια. Ένα συμπαθητικό στρατόεδο εκπαίδευσης για να μπείς στο κλίμα της σχολής.
2ο έτος:ΠΒ. Παραμεθώριος.Εκεί που σε έχει ξεχάσει ο θεός.Εκεί που το χειμώνα σκέφτεσαι να κάψεις τα καθίσματα για να ζεσταθείς.Εκεί που το καλοκαίρι ψάχνεις κάποιον Ινδο/Πακιστανό/Κογκολέζο/οποιονδήποτε μελαμψό οικονομικό μετανάστη για να σου κάνει αέρα χωρίς να υπολογίσεις το κόστος.
3ο-5ο έτος:Κυρίως αμφιθέτρα με κάποιες υπηρεσίες στο κτήριο Α.Κάποιοι που είναι ακόμα αρουραίοι τρέχουν και σε κανα κτίριο αντοχής υλικών αλλά μην ξεχνάμε ότι στο στρατό υπάρχουν κάποιοι αιωνίως ψάρια.(Αναλόγως με το έτος 3ο-4ο-5ο αλλάζει και η ιεράρχηση)
6ο+ έτος:Μονίμως στο κψμ(βλέπε κυλικείο).Το ποπουδάκι του παλαίουρα δεν σηκώνεται από την καρέκλα δε πα να του το ζητήσει ο Αργυρός ο ίδιος.Χώνει τους μικρότερους να του βρούν σημειώσεις και ο μικρός έχει την ηθική υποχρέωση να κάνει ότι ζητήσει ο παλιός.
Φέτος όμως ο στρατός έγινε 9μηνο οπότε άλλαξαν τα δεδομένα στη ΣΕΜΦΕ.
ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΒ ΝΑ ΠΗΞΕΤΕ
Άβαταρ μέλους
sos
Real Name: Κώστας

Πρώτες μέρες στη σχολή

Δημοσίευση από sos »

Off Topic
Katestramenos έγραψε:Εγώ πιστεύω πως το που γίνονται τα μαθήματα στη ΣΕΜΦΕ έχει σχέση με τον στρατό και εξηγώ:
1ο έτος:νέα κτίρια. Ένα συμπαθητικό στρατόεδο εκπαίδευσης για να μπείς στο κλίμα της σχολής.
2ο έτος:ΠΒ. Παραμεθώριος.Εκεί που σε έχει ξεχάσει ο θεός.Εκεί που το χειμώνα σκέφτεσαι να κάψεις τα καθίσματα για να ζεσταθείς.Εκεί που το καλοκαίρι ψάχνεις κάποιον Ινδο/Πακιστανό/Κογκολέζο/οποιονδήποτε μελαμψό οικονομικό μετανάστη για να σου κάνει αέρα χωρίς να υπολογίσεις το κόστος.
3ο-5ο έτος:Κυρίως αμφιθέτρα με κάποιες υπηρεσίες στο κτήριο Α.Κάποιοι που είναι ακόμα αρουραίοι τρέχουν και σε κανα κτίριο αντοχής υλικών αλλά μην ξεχνάμε ότι στο στρατό υπάρχουν κάποιοι αιωνίως ψάρια.(Αναλόγως με το έτος 3ο-4ο-5ο αλλάζει και η ιεράρχηση)
6ο+ έτος:Μονίμως στο κψμ(βλέπε κυλικείο).Το ποπουδάκι του παλαίουρα δεν σηκώνεται από την καρέκλα δε πα να του το ζητήσει ο Αργυρός ο ίδιος.Χώνει τους μικρότερους να του βρούν σημειώσεις και ο μικρός έχει την ηθική υποχρέωση να κάνει ότι ζητήσει ο παλιός.
Φέτος όμως ο στρατός έγινε 9μηνο οπότε άλλαξαν τα δεδομένα στη ΣΕΜΦΕ.
ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΒ ΝΑ ΠΗΞΕΤΕ

:lol: :ROFL2: :prayer2:
Απ' τα καλύτερα post......
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Καλά είναι στην ΠΒ? Όταν βαριόμουν στο μάθημα έπαιζα με τα σχήματα που κανε το χνότο μου, πάντα ντυμένη παριστάνωντας το κρεμμύδι.
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DeMaKos
Real Name: Δημήτρης

Δημοσίευση από DeMaKos »

Mexican έγραψε:(Το πρόγραμμα για το 1ο εξάμηνο που υπάρχει? Πρέπει να προλάβουμε Κουρκουλή...)

ήταν απαραίτητο να δω πάλι αυτό το όνομα σε τόπικ άσχετο με το μάθημα του; ε ρε αυτός ο άνθρωπος . . . . .

(άνευ παρεξηγήσεως προς αυτόν που το έγραψε)
It was just a dream...
Άβαταρ μέλους
Mexican
Real Name: Spock

Δημοσίευση από Mexican »

DeMaKos έγραψε:
Mexican έγραψε:(Το πρόγραμμα για το 1ο εξάμηνο που υπάρχει? Πρέπει να προλάβουμε Κουρκουλή...)

ήταν απαραίτητο να δω πάλι αυτό το όνομα σε τόπικ άσχετο με το μάθημα του; ε ρε αυτός ο άνθρωπος . . . . .

(άνευ παρεξηγήσεως προς αυτόν που το έγραψε)
Συγγνώμη! :lol: Σε καταλαβαίνω...
Normal's overrated.
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

m3Lt3D έγραψε:Μου φαινεται την πρωτη μερα οι περισσοτεροι θα ριξουμε πολυ περπατημα... :P
Τα πρώτα 100 χιλιόμετρα είναι δύσκολα, μετά μαθαίνεις :mrgreen: :lol:

Πέρα από την πλάκα, όπως ειπώθηκε ήδη, ρωτάτε όποιον βρείτε!

Τα κτήρια ΠΒ με χαλασμένα καλοριφέρ μέσα στο καταχείμωνο όντως αξιομνημόνευτη εμπειρία :P Ακόμα και εγώ που αντέχω γενικά το κρύο, φορούσα μπουφάν και τουρτούριζα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

τουλάχιστον... :e_wink:
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

Σήμερα έκανα και τα πρώτα μαθήματα , η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι άξιζε σίγουρα που το έβαλα πρώτη επιλογή ! Ο Αρβανιτάκης μου φάνηκε πολύ καλός , κατανοητός και πρόθυμος . Η Λαμπροπούλου μας έκανε μια εισαγωγή για την σχολή αλλά και αυτά που μας είπε κατανοητά ήταν . Και μετά ήρε η φυσική … ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?!? Αυτός που μας έκανε εμάς ( είμαι στο 2ο ) νομίζω δεν είναι κανένας από τους 2 που λέει το πρόγραμμα , νομίζω ότι ήρθε από μεγαλύτερα εξάμηνα . Άρχισε να μας λέει ότι η μηχανική είναι μόνο ο νόμος του Νεύτωνα και μαθηματικά και ότι δεν ξέρουν οι πιο πολύ καλά μαθηματικά , οπότε άρχισε να μας κάνει επανάληψη στα περσινά και μια “μικρή” προσθήκη . Άρχισε να μας λέει για τις παραγώγους , που ήταν και κατανοητά , και μετά μας έλεγε για μια ακολουθία που έχει στον παρανομαστή έναν παραγωγικό αριθμό και στον αριθμητή μια δύναμη ( υποθέτω ότι καταλαβαίνετε τι λέω ,δεν είμαι σε θέση το εξηγήσω μέσω pc ούτε στον εαυτό μου :P ) . Μετά … ζόρικα πράγματα . Με τρόμαξε λίγο .

Για τέλος είχαμε Συμβώνη και κοιμηθήκαμε λίγο :lol:
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Glaurung έγραψε:Σήμερα έκανα και τα πρώτα μαθήματα , η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι άξιζε σίγουρα που το έβαλα πρώτη επιλογή ! Ο Αρβανιτάκης μου φάνηκε πολύ καλός , κατανοητός και πρόθυμος . Η Λαμπροπούλου μας έκανε μια εισαγωγή για την σχολή αλλά και αυτά που μας είπε κατανοητά ήταν . Και μετά ήρε η φυσική … ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?!? Αυτός που μας έκανε εμάς ( είμαι στο 2ο ) νομίζω δεν είναι κανένας από τους 2 που λέει το πρόγραμμα , νομίζω ότι ήρθε από μεγαλύτερα εξάμηνα . Άρχισε να μας λέει ότι η μηχανική είναι μόνο ο νόμος του Νεύτωνα και μαθηματικά και ότι δεν ξέρουν οι πιο πολύ καλά μαθηματικά , οπότε άρχισε να μας κάνει επανάληψη στα περσινά και μια “μικρή” προσθήκη . Άρχισε να μας λέει για τις παραγώγους , που ήταν και κατανοητά , και μετά μας έλεγε για μια ακολουθία που έχει στον παρανομαστή έναν παραγωγικό αριθμό και στον αριθμητή μια δύναμη ( υποθέτω ότι καταλαβαίνετε τι λέω ,δεν είμαι σε θέση το εξηγήσω μέσω pc ούτε στον εαυτό μου :P ) . Μετά … ζόρικα πράγματα . Με τρόμαξε λίγο .
Αν στην αρχη καταλαβαίνεις το 10% απ' αυτά που ακούς είσαι εντάξει.
Glaurung έγραψε: Για τέλος είχαμε Συμβώνη και κοιμηθήκαμε λίγο :lol:
:shock: Αφού δεν σε είδε... :e_confused:
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Αγαπητέ Glaurung, ο Φυσικός που περιέγραψες είναι μάλλον ο κύριος εδώ. Είναι αυτός που κάνει στο Β' τμήμα. Με το που περιέγραψες αυτά που έλεγε, κατάλαβα ποιος είναι χεχε. :mrgreen:
Εικόνα

Πολύ καλός είναι, άν τον καταλαβαίνεις. Κάνει πιο "hardcore" μάθημα από τους άλλους. :P Επίσης είναι αρκετά ελαστικός στη βαθμολόγηση. (Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να δει αυτό το post και να αρχίσει να σας τσεκουρώνει μουχαχαχαχα! :lol: )
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”