Ναι .. αν δεν έχεις τι άλλο να πεις σχετικά με αυτό που σε ρώτησα, σου φταίει ο τρόπος που μιλάω ..Dare Devil έγραψε:@msl: Δεν έκανα το παραπάνω post για να επιδείξω τα συνδικαλιστικά μου "γαλόνια". Άλλωστε, δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι παραπάνω απο φοιτητή της σχολής. Μήπως πρέπει να περάσω απο κάποια επιτροπή του forum πρώτα προτού ξαναποστάρω την γνώμη μου? Για τις γυμνασιακές φρασούλες τύπου "χαριτωμένα τα λες", "φαρίνα" κοκ απλά θα χαμογελάσω. Μπορείς να θεωρήσεις κιόλας ότι με αποστόμωσες!![]()
(Σημειώνω πως στα παρακάνω quote η μορφοποίηση είναι δική μου για να αναδείξω κάποια σημεία)
Dare Devil έγραψε:Τα κομματόσκυλα -όπως λες- θα συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους όσο οι φοιτητές δεν αντιδρούν ουσιαστικά.
Dare Devil έγραψε: Οι φοιτητές αν και δυσαρεστούνται με την επανηλλειμένη απώλεια μαθημάτων λόγω ΚΓΣ,
και μετά από όλα αυτά, βλέπω αυτό:Dare Devil έγραψε:Οι ίδιοι το ξέρουν απο τα γεννοφάσκια τους ότι οι φοιτητές δεν θέλουν να πάνε με τα νερά τους
Κοινώς περιγράφεις μια κατάσταση κατακρίνοντας την ομάδα στην οποία λες ότι ανήκεις αλλά καταφέρνοντας να βγάλεις τον εαυτό σου έξω από αυτό!Dare Devil έγραψε:Άλλωστε, δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι παραπάνω απο φοιτητή της σχολής.
Καλό μου παιδί, όταν μπαίνεις στον κόπο να αναλύσεις σε βάθος μια κατάσταση στην οποία πιστεύεις ότι κάτι πρέπει να γίνει και ο τρόπος που μιλάς δείχνει πως κατακρίνεις όσους δεν κάνουν κάτι, είναι τόσο παράλογο να σε ρωτήσω "τι στην ευχή έχεις κάνει εσύ για αυτό;", ε; Μπορείς να πεις ένα ωραιότατο "τίποτα"!! Δε χρειάζεται ούτε να δικαιολογείσαι ούτε να κρύβεσαι πίσω από φτηνές προφάσεις!