Αποτίμηση Συγκέντρωσης - Τι Έρχεται

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Αποτίμηση Συγκέντρωσης - Τι Έρχεται

Δημοσίευση από Falgorn »

Παραείσαι καλή. :e_wink:
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

lunatic έγραψε:Ρε Glaurung τι σχεση εχουν οι πηγες που παραθετεις με αυτο που λεω?
Σου έγραψα και ένα κείμενο πιο πάνω , δεν ξέρω άμα το πήρες χαμπάρι . :roll:

Τα link είναι γιατί προσπαθώ να σου δείξω πως είναι απαραίτητη η κριτική(και όχι μόνο) στην αστυνομία , γιατί τα πιο πολλά μπάχαλα αυτή τα δημιουργεί . Είτε άμεσα , είτε έμμεσα (ρίχνει πχ μια φυσουνιά στο κόσμο στο άκυρο)
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

C0n έγραψε:Η' ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟ ΧΕΡΙ??????
Και σε είχαμε παρεξηγήσει... :lol: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falgorn την Παρ Μάιος 07, 2010 3:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Bertolt Brecht

papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

lunatic έγραψε:Εχει κολλησει το μυαλο σου με το κεφαλαιο κ νομιζεις οτι φταινε για ολα οι μεγαλοεπιχειρηματιες...
λθνατιψ απ' τη μια είσαι ηλίθιος, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να αφήσω να αναπαράγεται και εδώ η ΜΜΈδικη προπαγάνδα απ' τη στιγμή που μπορώ να απαντήσω...

Και σχετικά με τις αναλύσεις που δεν σ' αρέσουν καθώτι όποιος διαβάζει βιβλία υποπίπτει στο αμάρτημα "ου διαβάσεις" ένα σχετικό τραγουδάκι :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ib1MKILTq-Y[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Προτείνω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον λθνατιψ, για να μην έχουμε Πρετεντέρηδες και Σόμπολους ΚΑΙ εδώ...
papagalakos

Δεκτόν.
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Χμ. Δεκτόν. Αλλά Κύριε Chris, μπορούμε να ξανασχοληθούμε μαζί του όταν με το καλό απαντήσει...; Ε; Ε;

Bertolt Brecht

Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Αμέ! Και εγώ θα χωθώ! :lol:
Entreri

Δημοσίευση από Entreri »

Σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι από τυφλή βία και από οτι φαίνεται από τα γραφόμενα εδώ μέσα αν βάλει κάποιος μερικούς από τους συναδέλφους Σεμφίτες σε ένα κλειστό δωμάτιο και τους αγριέψει λίγο, θα έχουμε επίσης θύματα.

Αυτό είναι το πρόβλημα κύριοι. Εϊμαστε σε τέτοια κατάσταση αποχαύνωσης που νομίζουμε οτι με πύρινους λόγους και αντιμαχίες θα καταφέρουμε κάτι.

Όσο δεν συμπορευόμαστε κανείς δεν θα καταφέρει τίποτα. Και η σύμπνοια αργεί δυστυχώς λίγο ακόμα. Μέχρι να πονέσει για τα καλά ο κ@λος μας και συνειδητοποιήσουμε τι παίζει γύρω μας.

Για μένα δεν έχει νόημα ούτε να καρφώσει κανείς αυτούς που βάλανε τη φωτιά, ούτε να αποδειχτεί οτι ο Βγενόπουλος είχε κάνει λαμογιά.
Αυτό που πραγματικά θα είχε νόημα θα ήταν να εμφανιστούν μόνοι τους αυτοί που βάλανε την φωτιά αναγνωρίζοντας τον πόνο που προκάλεσαν έστω και άθελά τους και από την άλλη να αναγνωρίσει από μόνος του και ο κ. Βγενόπουλος το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί όταν δεν βάζει την ασφάλεια των εργαζομένων του πάνω από τα κέρδη του.

Βέβαια όπως πολύ εύκολα το κείμενο αυτό μπορεί να το κατατάξει κανείς στο χώρο του ονείρου, έτσι και εγώ επιλέγω να ονειροπολώ και να περιμένω κάποια στιγμή να βγω από τον λήθαργο στον οποίο έχω πέσει...
Dweezil
Real Name: Ingo

Δημοσίευση από Dweezil »

lunatic έγραψε:Έίστε όλοι κομπλεξικοί και αν κρίνω και από τα post μερικών μάλλον με ποθήτε και ερωτικά. Η αριστεροσιωνιστική στοχευμένη επίθεση σας δεν με πτωεί. Χτυπήστε αντέχω. Εχώ δει το zeistguy ξέρω πολύ καλά πιοι είστε και γιατί με στοχεύετε. Ολοί εσείς οι ανθεσεμφίτες με τα βιβλία που διαβάζεςτε και κλείνετε το μυαλό σας σκεφτήτε ποιός είμαι. Να σας θυμήσώ πράκτορες των εβραίων οτί έγω είμαι αυτός που πήρε τη συνέλευση. Ίσως είμαι ο έπομενος Γιωργος Νταλάρας; Ίσως.Το μόνο σίγουρο είναι πώς οι μέρες χώρις λθνατιψ στη ΣΕΜΦΕ είναι γραματισμένες.
Ideas can't be killed. But they can become irrelevant.

"Well we've already got the tickets" Abraham Lincoln
papagalakos

Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα.

Το ένα είναι ο θάνατος των τριών.

Το άλλο είναι τα νέα μέτρα και γενικά η οικονομική κατάσταση.

Αυτά τα δύο με κάποιο τρόπο συνδέονται. Αλλά δεν μπαίνουν αντιπαραθετικά. Το ότι πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι δεν σημαίνει ότι τα μέτρα έγιναν καλά. Ή ότι πριν υπήρχε αιτία διαμαρτυρίας ενώ τώρα δεν υπάρχει.

Τα όποια σχόλια από την "από' δώ" μεριά στρέφονται κυρίως σε μια οπτική που βλέπει αυτούς τους νεκρούς ως ένα +3 στους άπειρους νεκρούς, που κατά τη γνώμη μας προκαλεί το σύστημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chris την Παρ Μάιος 07, 2010 6:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ρε συ παπαγαλάκο πρόσεχε λίγο την ορθογραφία - κόντεψα να βγάλω τα μάτια μου :P
Άβαταρ μέλους
Glaurung

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tp31CG6hIwE[/youtube]
Είπες κάτι lunatic ; Ντροπή σου , όταν δεν ξέρουμε δεν κάνουμε τέτοια σχόλια για τους άλλους .

Και να άλλα 2 βίντεο με αστυνομική αναιτιολόγητη βία
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bnymSfRHhzY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hkQ4YsRlFxI[/youtube]
Είναι καφετέρια με κόσμο μέσα ! Και στο τέλος ένας αστυνομικός τραμπουκίζει αυτόν που καταγράφει τα κατορθώματά τους !

Πάρε και φωτογραφίες με μια ηλικιωμένη που την χτύπησαν χθες
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1164927

Γιατί σε όλα αυτά δεν έχεις ανοίξει καμία συζήτηση ; Και μετά λες πως έχουμε πρόβλημα και έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά στη βία . Σίγουρα είμαστε μόνο εμείς ;
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Λοιπον θα το θεσω αλλιως γιατι καποιοι κοντευουν να βαλουν τα κλαματα. Το πυροσβεστικο το εκαψαν στη Συγγρου. Οκ.
Ισως να μην ειπα καλα το "δεν τους αφηναν" να σβησουν τη φωτια. Αυτο που ακουσα απ τα ΜΜΕ (συγγνωμη που δεν ημουν μπροστα) ειναι οτι καποιοι φωναζαν "Αφηστε τους να καουν"
Κ επειδη ακριβως εχω κριτικη σκεψη κ ξερω σε ποια χωρα ζω κ ποσο στοκοι ειναι καποιοι ανθρωποι, πιστευω 100% οτι κατι τετοιο εγινε. Οκ?
Αντε την κανω τωρα να μην σας ενοχλω κ απ τον πολεμο σας.... Εσεις κ ο πακμαν....

Δεν πειραζει μικρε μου dweezil... Εγω σ αγαπω κ ας εισαι χαζος.....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Glaurung

lunatic έγραψε:Λοιπον θα το θεσω αλλιως γιατι καποιοι κοντευουν να βαλουν τα κλαματα. Το πυροσβεστικο το εκαψαν στη Συγγρου. Οκ.
Ισως να μην ειπα καλα το "δεν τους αφηναν" να σβησουν τη φωτια. Αυτο που ακουσα απ τα ΜΜΕ (συγγνωμη που δεν ημουν μπροστα) ειναι οτι καποιοι φωναζαν "Αφηστε τους να καουν"
Κ επειδη ακριβως εχω κριτικη σκεψη κ ξερω σε ποια χωρα ζω κ ποσο στοκοι ειναι καποιοι ανθρωποι, πιστευω 100% οτι κατι τετοιο εγινε. Οκ?
Αντε την κανω τωρα να μην σας ενοχλω κ απ τον πολεμο σας.... Εσεις κ ο πακμαν....

Δεν πειραζει μικρε μου dweezil... Εγω σ αγαπω κ ας εισαι χαζος.....

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΠΕ ;;;

*Έτσι είδα στις ειδήσεις , δεν ήμουν μπροστά , αλλά πιστεύω 100% ότι έτσι έγινε *
ΡΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ;
Βλέπεις κάτι τέτοιο όσο διαρκεί ; ΟΧΙ !
Μέχρι στιγμής έχει βγει τουλάχιστον ένα από αυτά που άκουσες στις ειδήσεις μούφα; ΝΑΙ !
Ήσουν εκεί ;ΟΧΙ !
Έχεις μιλήσει με αυτόπτες μάρτυρες ; ΟΧΙ !

Το τύπο που τράβηξε το βίντεο τον πέτυχα τυχαία στο λεωφορείο και έλεγε ακριβώς τα αντίθετα που λες !
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Κατ' αρχάς, άλλο ένα μικρό μάθημα ρητορικής:
lunatic έγραψε:Αυτο που ακουσα απ τα ΜΜΕ (συγγνωμη που δεν ημουν μπροστα) ειναι οτι [...] Κ επειδη ακριβως εχω κριτικη σκεψη κ ξερω σε ποια χωρα ζω κ ποσο στοκοι ειναι καποιοι ανθρωποι, πιστευω 100% οτι κατι τετοιο εγινε.
Εικόνα

Παραδέχομαι πως είχα κάνει λάθος εκτίμηση. Δεν είσαι απλά ανενημέρωτος και ανώριμος στο πως βγάζεις αβίαστα μια θέση. Είσαι επικίνδυνος. Ξεκινάς έχοντας μια απέχθεια προς τα κοινωνικά "μη ευπρεπή" κομμάτια της οποιασδήποτε διαδήλωσης, και μετά αναπαράγεις κάθε προπαγάνδα που φτάνει στ' αυτιά σου, αρκεί να στηρίζει τη θέση σου.
lunatic έγραψε:Ισως να μην ειπα καλα το "δεν τους αφηναν" να σβησουν τη φωτια [...] ειναι οτι καποιοι φωναζαν "Αφηστε τους να καουν"
Το ένα από το άλλο απέχουν απίστευτα. Το να βρέθηκε κάποιος βλαμμένος που να φώναξε αυτό που είπες, σημαίνει απλά ότι βρέθηκε ένας βλαμμένος. Το ότι"δεν τους άφηναν" οι διαδηλωτές να σβήσουν τη φωτιά είναι προπαγάνδα από τις πιο άγριες. Και βάζει στο στόχαστρο τους διαδηλωτές ανεξαιρέτως. Οπότε πρόσεχε λίγο τουλάχιστον το πώς διατυπώνεις αυτό που σκέφτεσαι, γιατί μετά παραπονιέσαι πως στο σεμφε τελεία γρου κανείς δε σε καταλαβαίνει. Εκτός αν το έχεις σύστημα να αλλάζεις γραμμή όποτε αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις γράψει βλακεία και να το καλύπτεις λέγοντας ότι απλά το διατύπωσες λάθος.
lunatic έγραψε:(συγγνωμη που δεν ημουν μπροστα)
Συγνώμη να ζητήσεις από όσους παίρνει μπάλα η ευκολία με την οποία αναπαράγεις τον κάθε Πρετεντέρη χωρίς να έχεις μιλήσει καν με μερικά άτομα που βρίσκονταν εκεί, αφού δεν ήσουν ο ίδιος.

Bertolt Brecht

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”