Συγκρούσεις Χρυσής Αυγής – Αριστερών

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Re: Συγκρούσεις Χρυσής Αυγής – Αριστερών

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Είναι μέρες τώρα που μπαίνω αραιά και που στο site και όποτε κι αν ΄μπώ βλέπω το παρών thread σχεδόν πάντα στο top 10 των ενεργών συζητήσεων στο Forum.Τα ανεκδιήγητα και ντροπιαστικά επεισόδεια στο κέντρο της Αθήνας συνέβησαν στις 2 του φλεβάρη , σήμερα έχουμε 12 , 10 μέρες λοιπόν έχουν περάσει απο εκείνη την ημέρα.Εχουν γραφτεί 117 posts ( 5 σελίδες )! και με μία πρώτη ματιά μπορώ να πώ ότι έχουν ακουστεί σχεδόν όλες οι απόψεις και γνώμες (δογματικές , ισορροπημένες - μετριοπαθείς , αριστερές , αριστερίστικες ) και ειπώθηκαν κάποια πολύ σωστα και εύστοχα σχόλια και επιχειρήματα. Πιστεύω όμως πώς δεν βοηθάει και δεν προσφέρει τίποτα στον φοιτητή απο εδώ και στο εξής να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση(που σε κάποια σημεία μετατράπηκε σε προσοπικές αντιπαραθέσεις) μετά απο τόσες μέρες που έγιναν τα γεγονότα , για ένα θέμα που ήδη έχει φύγει απ'την επικαιρότητα. Κώστα ,Νίκο, Μάνο και λοιποί admin - mod δεν νομίζεται ότι το θέμα έχει κλείσει τον κύκλο του ? Τι άλλο περιμένουμε να μπούν Χ.Α και να αρχίσουν να γράφουν ? έλεος διαφήμηση τους κάνουμε με το να συζητάμε τόσες μέρες για τα καραγκιοζιλίκια τους. Θα πάρει το θέμα Ζαχοπουλιακές χρονικές διαστάσεις και θα πάμε στην εξεταστική μιλώντας ακόμα για Χ.Α και αριστερούς
Τερψιμπανι έγραψε:Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ!
Επ , Άκη σωστό αυτό αυτό, αλλά είναι κουβέντα του Ευ-Άγγελου, :P το χε πεί μια φορά σε μια Γ.Σ όπου τον είχαν φημώσει οι δημοκράτες εκπρόσωποι της Π.Κ.Σ και των Ε.Α.Α.Κ.
huh??? δεν τοπιασα αυτο.... ερχεσαι να μας πεις οτι ωραια συζηταμε αλλα πρεπει να ληξουμε το τοπικ γιατι εκανε τον κυκλο του ως μονη τοποθετηση??? θυγεσαι απο κατι ή σε θυγει κατι? δεν απασχολει τους φοιτητες αυτο το θεμα? τοτε γιατι το κρατανε ζωντανο??? και ακομα τι σχεση εχει η επικαιροτητα με τον φασισμο??? και το αουσβιτς εγινε πριν μισο αιωνα, δεν πρεπει να συζηταμε για αυτο επειδη ειναι εκτος επικαιροτητας???

πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου αυτην την στιγμη... και με παραξενευει το ποστ σου...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:δεν νομίζεται ότι το θέμα έχει κλείσει τον κύκλο του ?
Το θέμα βρίσκεται εντός ορίων. Δε βλέπω κάποιο λόγο να κλειδωθεί (ακόμα :twisted: )
Άβαταρ μέλους
Qbric

Δημοσίευση από Qbric »

δικαίωμα του καθενος να είναι αριστερός ή δεξιός
Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε άνθρωπος που πιστεύει στο άβατο των εξαρχείων ή οτι η αριστερά αποτελείται απο το μεταλλαγμένο είδος των αριστεροαναρχοκουμουνιών πρέπει οπωσδήποτε να μας πείσουν ότι ο φασισμός υπάρχει και στην αριστερά;
Το πόλεμο που δώσανε ενάντια στον φασισμό οι Έλληνες δημοκράτες αριστεροί και μη τουλάχιστον μέχρι το 1974 δεν μπορούν να το μηδενίζουν παιδάκια πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Off Topic
Lock'n'Load κοιτα εδω καλυτερα και τα links το τελος της σελιδας να μαθεις την αρχη της σκεψης και κατακτησης δικαιωματων.
http://en.wikipedia.org/wiki/Greece
Το τελος ειναι πολυ γενικη εννοια στην wiki. Το μονο που βλεπω και να νομιζω να εννοεις ειναι
Human Development Index 2000/2004/2006 24 out of 177 (καλουτσικο...)
Worldwide Press Freedom Index 2006 32 out of 168 (Σαν να πεσαμε, οχι?)
Οσο για τους ανθρωπους που ανεφερες μοιαζουν εστω και λιγο με τους τραμπουκους της Ελλαδας;Εγω σεβομαι αυτο που εκαναν αυτοι που αναφερεις.
The bomb blast and ensuing gunfire resulted in the deaths of seven police officers and an unknown number of civilians. Eight anarchists were tried for murder. Four were put to death and one committed suicide in prison.
Local anarchists quickly printed and distributed fliers calling for a rally the following day at Haymarket Square ...[]...One surviving flyer printed in both German and English contains the words Workingmen Arm Yourselves and Appear in Full Force!
Δεν βλεπω καποια διαφορα... Ποσες ωρες (υποτιθεται οτι) δουλευεις σημερα?

Αντε! και για να γελασουμε λιγο
An anonymous police official told the Chicago Tribune "a very large number of the police were wounded by each other's revolvers
αλλα και για να μην ξεχασουμε τι ειναι μερικα κρατοι με τους μπατσους τους
It is unclear how many civilians were wounded since many were afraid to seek medical attention, fearing arrest.

Είναι μέρες τώρα που μπαίνω αραιά και που στο site και όποτε κι αν ΄μπώ βλέπω το παρών thread σχεδόν πάντα στο top 10 των ενεργών συζητήσεων στο Forum.
Εχουν γραφτεί 117 posts ( 5 σελίδες )! Εγω βλεπω 78 replies...
Κώστα ,Νίκο, Μάνο και λοιποί admin - mod δεν νομίζεται ότι το θέμα έχει κλείσει τον κύκλο του ?
[D&D mode]LocknLoad casts level 9 wizard spell Summon Xountocypher [/D&D mode]

Post no 78
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

Τερψιμπανι έγραψε: Υ.Γ.Q-brik Ο Αρης Βελουχιωτης ηταν Ελληνας,πολεμησε για την Ελλαδα.Μην το ξεχνας.
Και αυτοί που το σκότωσαν έλληνες δεν ήταν?και γιατί πολεμούσαν αυτοί? Για την Ελλάδα δεν πολεμούσαν?? Ουπς, μπερδεύτηκα!!!

Λοιπόν, οι ταπεινές μου γνώσεις μου λένε ότι ο Άρης μπορεί να ήταν έλληνας, αλλά ο Άρης σκοτώθηκε στον ταξικό (και όχι πατριωτικό) πόλεμο ανάμεσα στους κομμουνιστές και τους αμερικανοτσολιάδες του ελληνικού στρατού που πολεμούσαν για την πατρίδα Ελλάδα.

Τώρα γιατί κάποιοι πωρώνονται τόσο πολύ με ένα ιδεολογικό κατασκεύασμα, όπως το έθνος-κράτος και πιστεύουν ακόμα στην συνέχεια της ελληνικής φυλής από το 3000 πΧ μέχρι σήμερα, δεν το καταλαβαίνω!! Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν περάσει από εδώ Ιλλυριοί, Μολοσσοί, Βησιγότθοι, Πέρσες , Μήδοι, Άραβες, Σαρακηνοί, Μογγόλοι, Σλάβοι, Τούρκοι και άλλοι τόσοι, αφήνοντας απογόνους.Εκτός άμα πιστεύουν ότι οι προγιαγιάδες μας είχαν ''ατσάλινο πείσμα'' ή σφιχτά κ δυνατά μπούτια.
Μάλλον οι ίδιοι, πριν την γαλλική επανάσταση, οπότε και γεννήθηκε η ιδέα του έθνους-κράτος, θα πολεμούσαν και θα έδιναν την ζωή τους για τον αυτοκράτορα ή για τον φεουδάρχη στο φέουδο του οποίου θα ζούσαν.

Όσο για τον Μελιγαλά, μάλλον έχει πολλές περισσότερες θέσεις από όσες φανταζόμασταν:
http://www.iospress.gr/ios2005/ios20050911.htm
To beep or not to beep?
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Εχμ... Να πω ότι το μάτιασα το τοπικ; :ssss:
Παιδιά, πριν γράψετε κάτι, κοιτάχτε τον τίτλο του θέματος που ποστάρετε.. Θα σας βοηθήσει πιστεύω.. Υπάρχει πάντα η επιλογή "New topic".
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Τερψιμπανι έγραψε:Συγνωμη που διαταραξα την indymediaνη ησυχια του thread.Θα επρεπε να ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας.
Πρόσεχε λίγο τι λες γιατί καμία σχέση δεν έχει το indymedia με το semfe.gr και το ξέρεις. Εδώ ποτέ δεν έχει σβηστεί post για τις απόψεις που εκφράζει. Ούτε έχει γίνει, ούτε θα γίνει και γενικότερα δεν εφαρμόζονται τέτοιου είδους πρακτικές. Οι μόνοι λόγοι για τους οποίους ένα post μπορεί να σβηστεί είναι γνωστοί: προσωπικές επιθέσεις, offtopics (τα οποία τις περισσότερες φορές μεταφέρονται στο κατάλληλο topic αντί να σβηστούν).

Επομένως, εδώ δεν υπάρχει "indymediaνη ησυχια", ούτε semfeική ησυχία, ούτε τίποτα τέτοιο. Οκ?

Για να μπω και στο θέμα
Ενοχλείστε που οι "αναρχικοί" σπάνε ξένες περιουσίες αλλά δεν ενοχλείστε που φασίστες εξεφτελίζουν εώς και αποτελειώνουν ολόκληρες ανθρώπινες ζώες. Δεν το χωράει το μυαλό μου που τα βάζετε με τους μεν που καταστρέφουν ΑΤΜ και κάμερες και δεν τα βάζετε με τους δε που δέρνουν και σκοτώνουν. Οι μεν "προστατεύουν" τους εαυτούς τους από ξένα μάτια που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μάθουν που βρίσκονται, τι κάνουν και τι λένε (κάμερες) και "κατατρέφουν" τράπεζες που μπορούν απάνθρωπα να σε ξεζουμήξουν και να σ'αφήσουν απένταρο στον δρόμο για ένα κωλοδάνειο που σε έπριξαν/έψησαν οι διαφημίσεις να πάρεις. Οι δε ξεφτυλίζουν ανθρωπους που έχουν έρθει εδώ μπας και κάνουν μια καλύτερη ζώη και μπας και εξασφαλίσουν καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους. Πείτε μου, πού είναι η αδικία.

Τελικά τα ΜΜΕ παίζουν τεράστιο ρόλο...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Πιστεύω όμως πώς δεν βοηθάει και δεν προσφέρει τίποτα στον φοιτητή απο εδώ και στο εξής να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση(που σε κάποια σημεία μετατράπηκε σε προσοπικές αντιπαραθέσεις) μετά απο τόσες μέρες που έγιναν τα γεγονότα , για ένα θέμα που ήδη έχει φύγει απ'την επικαιρότητα.
Σε διορισε κανενας φοιτητης εκπροσωπο του; Καλο ειναι να μιλαει καθενας για λογαριασμο του.
Off Topic
θυμαμαι εναν "σωτηρα" που εμπαινε στις συζητησεις (σε καποιο αλλο φορουμ που τυχαινει να συμμετεχω) οταν ειχαν λαγαρισει τα πραγματα και εγραφε μνημειωδεις κοινοτοπιες με "ενωτικη" χροια, ισα-ισα για να φανει ως ο μεγαλος και πολιτικα ωριμος γκουρου. Τι να απεγινε αραγε....
Επισης το επιχειρημα οτι εχει φυγει απο την επικαιροτητα, ειναι επιεικως αστειο. Αν θες, κουβεντιαζε μονο οτι ειναι στην επικαιροτητα (ή το κανουν επικαιρο τα μμε), μην προσπαθεις να επιβαλλεις ομως την αποψη σου στους αλλους. Αληθεια, το κλειδωμα μιας συζητησης που γενικα εχει κυλησει καλα, με προφαση την επικαιροτητα και την "προσφορα στον φοιτητη" δεν ειναι φασιστικη;
ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:το χε πεί μια φορά σε μια Γ.Σ όπου τον είχαν φημώσει οι δημοκράτες εκπρόσωποι της Π.Κ.Σ και των Ε.Α.Α.Κ.
[προπαγανδα mode=on] και στην ουγια να γραφει "ανεξαρτητος"![/προπαγανδα]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βραχνός Προφήτης την Τρί Φεβ 12, 2008 4:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

Qbric έγραψε: nai oi Alvanoi , oi Tourkoi einai aderfia mas (an kai to korano to leei, ta euaggelia den aneferoun tipota) opos kai kathe laos ...
αδελφια σου ειναι...δεν εχω τιποτα με κανενα αλλα συγωμη εχω λιγα αδελφια.....εισαι μουσουλμανος?να ξεχασω τον ιερο πολεμο?και το θανατο στους απιστους.....ασε τωρα αυτα σε παιδακια να τα λες.........δε λεω οτι και για το ευαγγελιο δεν εγιναν σφαγες,αλλα οπως καποιος ανεφερε οτι φανατιζει ειναι κατακριτεο

beep-beep έγραψε:
Τώρα γιατί κάποιοι πωρώνονται τόσο πολύ με ένα ιδεολογικό κατασκεύασμα, όπως το έθνος-κράτος και πιστεύουν ακόμα στην συνέχεια της ελληνικής φυλής από το 3000 πΧ μέχρι σήμερα, δεν το καταλαβαίνω!! Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν περάσει από εδώ Ιλλυριοί, Μολοσσοί, Βησιγότθοι, Πέρσες , Μήδοι, Άραβες, Σαρακηνοί, Μογγόλοι, Σλάβοι, Τούρκοι και άλλοι τόσοι, αφήνοντας απογόνους.Εκτός άμα πιστεύουν ότι οι προγιαγιάδες μας είχαν ''ατσάλινο πείσμα'' ή σφιχτά κ δυνατά μπούτια.
Μάλλον οι ίδιοι, πριν την γαλλική επανάσταση, οπότε και γεννήθηκε η ιδέα του έθνους-κράτος, θα πολεμούσαν και θα έδιναν την ζωή τους για τον αυτοκράτορα ή για τον φεουδάρχη στο φέουδο του οποίου θα ζούσαν.

μαλλον φιλε μου θα επρεπε να διαβασεις καμια ερευνα περι συσχετισης των λαων ....περι φαινοτυπου κυριως......θα επρεπε να ξερεις οτι αν θυμαμαι καλα καπου γυρω στο 85% αυτων που σημερα ονομαζονται Ελληνες εχουν πανω απο 95% ομοιωτητα στη γενετικη πληροφορια με τους σκελετους που βρισκονται σε αυτη τη χωρα και χρονολογουνται πανω απο 2000 ετων....λοιπον αντι να κανεις εικασιες περι μογγολων(αν εσυ νωθεις ετσι με υγεια σου με χαρα σου) καλυτερα να μαθεις οτι γαμοι μεταξυ Ελληνων και αλλων σπανια γινοντουσαν και τους λιγοστους απογονους που εδωσαν ειναι λογω βιασμων....λοιπον στην αποφυγη αυτων μεγαλο ρολο επαιξε η εκκλησια μπορει να την καταδικαζω για τα περισσοτερα και για το σκοταδισμο αλλα σε αυτο την αναγνωριζω....
αν κοιταξεις ερευνες (θα ψαξω να τις βρω ετσι για να γουσταρεις) θα δεις οτι δεν εχουμε καμια ομοιωτητα σε φαινοτυπικο dna με τους περισσοτερους ανατολικους λαους μοιαζουμε με τους ισπανους και λιγοτερο μα τους ιταλους
οφφτοπικ βεβαια ολα αυτα αλλα ειπωθηκαν εδω οποτε εδω απαντησα

O kanenas έγραψε:
Για να μπω και στο θέμα
Ενοχλείστε που οι "αναρχικοί" σπάνε ξένες περιουσίες αλλά δεν ενοχλείστε που φασίστες εξεφτελίζουν εώς και αποτελειώνουν ολόκληρες ανθρώπινες ζώες. Δεν το χωράει το μυαλό μου που τα βάζετε με τους μεν που καταστρέφουν ΑΤΜ και κάμερες και δεν τα βάζετε με τους δε που δέρνουν και σκοτώνουν. Οι μεν "προστατεύουν" τους εαυτούς τους από ξένα μάτια που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μάθουν που βρίσκονται, τι κάνουν και τι λένε (κάμερες) και "κατατρέφουν" τράπεζες που μπορούν απάνθρωπα να σε ξεζουμήξουν και να σ'αφήσουν απένταρο στον δρόμο για ένα κωλοδάνειο που σε έπριξαν/έψησαν οι διαφημίσεις να πάρεις. Οι δε ξεφτυλίζουν ανθρωπους που έχουν έρθει εδώ μπας και κάνουν μια καλύτερη ζώη και μπας και εξασφαλίσουν καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους. Πείτε μου, πού είναι η αδικία.

Τελικά τα ΜΜΕ παίζουν τεράστιο ρόλο...

χμμμ μαλλον χανεις λιγο το νοημα ...δε σπανε μονο καμερες ή τραπεζες (για τα δανεια να μη τα επερναν αμα δεν ειχαν τη δυνατοτητα να τα ξεπληρωσουν εδω ειμαι καθετος) σπανε και καθε λογη μαγαζι και βιτρινα στο κεντρο ...για πες μου εδω τη δικαιολογια που δινουν?απλα παρασυρθηκαν μαλλον απο το θυμο και την απελπισια.....δε λεω τους αλλους καλυτερους ισα ισα αυτοι κι αν ειναι κολλημενοι....αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα και τα βλεπουμε μονοπλευρα.....κατι μου ελεγες για ανοιχτο μυαλο.....
ναι οντως παιζουν μεγαλο ρολο ......λενε οτι τους κατεβει ,εχουν συμφερονται με αποτελεσμα μερικοι να μη γουσταρουν και οτι ακουν να το καταδικαζουν και να σπανε

Μιλτο το τοπικ και βεβαια δε θα πρεπει να κλειδωθει νομιζω ετσι οπως παει θα πουμε ολοι πολλα εδω σε σωστα πλαισια παντα
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

κωστα πας να με παλαβωσεις.. αναμασας οτι λεει ο τερενς κουικ αυτη την στιγμη... λες:

δε σπανε μονο καμερες ή τραπεζες (για τα δανεια να μη τα επερναν αμα δεν ειχαν τη δυνατοτητα να τα ξεπληρωσουν εδω ειμαι καθετος) σπανε και καθε λογη μαγαζι και βιτρινα στο κεντρο

κατεβαινω σε πορειες απο το λυκειο και εχω βιωσει φοβερες στιγμες καταστολης, δεν θελω να το παιξω ξερολας γραφικος υπερεπαναστατης μα μπορουν να σου το επιβεβαιωσουν και αλλοι, και σε πληροφορω οτι σε ελαχιστες περιπτωσεις εχουν καταστραφει μαγαζια "του απλου λαου"! και παλι σου λεω πως δεν ειμαι υπερ στο να σπας μια τραπεζα- καλυτερα να μπεις στην τραπεσα και να πεισεις τους εργαζομενους να απεργησουν- αλλα αυτο που λες δεν ειναι αληθες.
και αν το θες και λιγο μπακαλικα: ζητημα ειναι αν σε καθε 10 μαχαιριες φασιστα εχει σπασει ενα αμαξι (τουλαχιστον τον καιρο που συμμετεχω εγω στα κινηματα-και οχι δεν ειμαι ο τσακ νορισ)
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Τερψιμπανι
Real Name: Ακης Τσωνος

Δημοσίευση από Τερψιμπανι »

O_Xamenos έγραψε:κωστα πας να με παλαβωσεις.. αναμασας οτι λεει ο τερενς κουικ αυτη την στιγμη... λες:

δε σπανε μονο καμερες ή τραπεζες (για τα δανεια να μη τα επερναν αμα δεν ειχαν τη δυνατοτητα να τα ξεπληρωσουν εδω ειμαι καθετος) σπανε και καθε λογη μαγαζι και βιτρινα στο κεντρο

κατεβαινω σε πορειες απο το λυκειο και εχω βιωσει φοβερες στιγμες καταστολης, δεν θελω να το παιξω ξερολας γραφικος υπερεπαναστατης μα μπορουν να σου το επιβεβαιωσουν και αλλοι, και σε πληροφορω οτι σε ελαχιστες περιπτωσεις εχουν καταστραφει μαγαζια "του απλου λαου"! και παλι σου λεω πως δεν ειμαι υπερ στο να σπας μια τραπεζα- καλυτερα να μπεις στην τραπεσα και να πεισεις τους εργαζομενους να απεργησουν- αλλα αυτο που λες δεν ειναι αληθες.
και αν το θες και λιγο μπακαλικα: ζητημα ειναι αν σε καθε 10 μαχαιριες φασιστα εχει σπασει ενα αμαξι (τουλαχιστον τον καιρο που συμμετεχω εγω στα κινηματα-και οχι δεν ειμαι ο τσακ νορισ)
Αμα ημουν αστυνομικος και μου πεταγανε πετρες,μολωτοφ και εβγαζαν φωτογραφιες μου στο internet στοχοποιωντας με(με φασιστικο τροπο),λυπαμαι που το λεω αλλα θα αντιδρουσα σαν ανθρωπος που εχει δικαιωματα και δεν θελει να τον βαρανε(δειτε λιγο και αυτη την αποψη).

Κanenas δεν εχω να προσεξω τιποτα στο πως εκφραζομαι και στο τι λεω.Αλλου...!!!

Οποιος δεν σεβετε ενα εθνος που ειναι υπαρξιακα αλληλενδετο με την εννοια ελευθερια ,ειναι φασιστας.Εξ'ου και η σημαια μας με 9 γραμμές που συμβολίζουν τον αριθμό των συλλαβών της φράσης Ε-λευ-θε-ρί-α-ή-θά-να-τος.Δεν μπορεις να καψεις και να αρνηθεις κατι που συμβολιζει αυτο που υπερασπιζεσαι!!!!!!!Οπως δεν μπορεις να χρησιμοποιεις την σημαια για οπλο!!!!!Η' εισαι φασιστας ή δεν ξερεις τι σημαινει η σημαια ή εισαι χειροτερος απο τον φασιστα γιατι υποκρινεσαι τον φιλελευθερο κιολας.
Ωραια η προπαγανδα για τον Αρη Βελουχιωτη.Δεν μου το ειχαν ξαναπει αυτο.Και νομιζω ηταν ο μοναδικος που πολεμησε.Θα τριζουν κοκκαλα αυτες τις μερες...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Τερψιμπανι έγραψε: Κanenas δεν εχω να προσεξω τιποτα στο πως εκφραζομαι και στο τι λεω.Αλλου...!!!
Έχεις να προσέξεις και πολύ καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές της moderator και να περιορίσεις αυτό το υφάκι. Άκου εκεί "αλλού..."! Μας κατηγορείς ότι μοιάζουμε με indimedia και όταν σου εξηγούν ότι κάνεις λάθος και έχεις παρωπίδες απειλείς κι όλας? Αν δε σου αρέσει που γράφεις εσώ τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία. Λίγο σεβασμό όμως στους moderators που σκίζονται για να κρατάνε καθαρό το forum ώστε να έρχεσαι και να τους απειλείς...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Τερψιμπανι
Real Name: Ακης Τσωνος

Δημοσίευση από Τερψιμπανι »

Wizard έγραψε:
Τερψιμπανι έγραψε: Κanenas δεν εχω να προσεξω τιποτα στο πως εκφραζομαι και στο τι λεω.Αλλου...!!!
Έχεις να προσέξεις και πολύ καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές της moderator και να περιορίσεις αυτό το υφάκι. Άκου εκεί "αλλού..."! Μας κατηγορείς ότι μοιάζουμε με indimedia και όταν σου εξηγούν ότι κάνεις λάθος και έχεις παρωπίδες απειλείς κι όλας? Αν δε σου αρέσει που γράφεις εσώ τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία. Λίγο σεβασμό όμως στους moderators που σκίζονται για να κρατάνε καθαρό το forum ώστε να έρχεσαι και να τους απειλείς...
Wizard μου ειπαν οτι παπαγαλιζω την ωρα που τα περισσοτερα thread ειναι παραθεσεις του indymedia,και αλλων παραταξεων-οργανωσεων.Αμα γραφαν χρυσαυγητες θα τους διαγραφατε.Γραφουμε κατι και αναφερουμε ΕΔΡΑ σας πειραζει,διαφωνουμε με τις αποψεις μερικων σας πειραζει...Δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι μαζι σας.Απο το πληκτρολογιο Wizard δεν εχω μαθει να απειλω.Προσωπο με προσωπο γινονται αυτα.Δεν κατηγορησα κανεναν προσωπικα.Απαντω σε ενα μεγαλο "ΠΡΟΣΕΞΕ" που μου εγραψε η mod.Εσεις με απειλησατε και εχω και παρωπιδες.Τη γνωμη μου θα την γραψω!
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Τερψιμπανι έγραψε: Wizard μου ειπαν οτι παπαγαλιζω την ωρα που τα περισσοτερα thread ειναι παραθεσεις του indymedia,και αλλων παραταξεων-οργανωσεων.Αμα γραφαν χρυσαυγητες θα τους διαγραφατε.Γραφουμε κατι και αναφερουμε ΕΔΡΑ σας πειραζει,διαφωνουμε με τις αποψεις μερικων σας πειραζει...Δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι μαζι σας.Απο το πληκτρολογιο Wizard δεν εχω μαθει να απειλω.Προσωπο με προσωπο γινονται αυτα.Δεν κατηγορησα κανεναν προσωπικα.Απαντω σε ενα μεγαλο "ΠΡΟΣΕΞΕ" που μου εγραψε η mod.Εσεις με απειλησατε και εχω και παρωπιδες.Τη γνωμη μου θα την γραψω!
Γεγονός 1. Η moderator σου έκανε μια σύσταση δεδομένου ότι "κατηγόρησες" (προσωπικά έτσι το βλέπω) ότι το forum αυτό είναι σαν του indymedia. Σου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τα sites δεν έχουν καμία σχέση.
Γεγονός 2. Έχεις βεβαρυμένη ιστορία στο forum αυτό και ίσως η moderator να ήταν λίγο υπερβολική χρησιμοποιώντας τη φράση "πρόσεχε τι λες". Εγώ πάλι δεν το βλέπω έτσι.
Γεγονός 3. Δε μας ενοχλεί να διαφωνείτε (αλήθεια, γράφετε πολλοί με το nick Τερψιμπάνι? Προς τι ο πληθυντικός?) μας ενοχλεί να κατηγορείτε το site ότι "υποθάλπει" μια από τις δύο απόψεις, όπως κάνεις ΚΑΙ σε αυτό το post σου.
Γεγονός 4. Δεν πα' να έγραφε κι ο Παπαδόπουλος ο ίδιος? Post δε θα σβήναμε αν δεν ήταν αντίθετο στους κανονισμούς. Αυτά τα κάνετε εσείς στην παράταξη που δεν παρέλειψες να μας θυμίσεις για ακόμη μια φορά ότι ανήκεις...

Θα επαναλάβω για τελευταία φορά να σταματήσεις τις συκοφαντίες και τις απειλές (εντός του forum. Αν θέλεις πρόσωπο με πρόσωπο όπως είπες είναι άλλο θέμα και ξέρεις πως να βρεις όποιον θέλεις ;) )
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Qbric

Δημοσίευση από Qbric »

@Sklireo
Τα παιδάκια πρέπει να τα μαθένεις απο μικρά να μην λένε μλκες νομίζω?
Έχεις διαβάσει το Κοράνι? τα Ευαγγέλια?? ξέρεις ποια είναι η διαφορά τους? ΟΧΙ τότε στα μάτα να μιλάς γι απράγματα που δεν ξέρεις (θα κάνω άλλο τοπικm αύριο για το κοράνι και το ευαγγέλιο)
@τερπσιμπανι
ποια προπαγάνδα για τον Βελουχιώτη??? ποιά κόκαλα ? των Χιτων ή των Ταγματασφαλιτών όπως ο γνωστός φον-Γιοσμάς μεγάλος και τρανός συνεργάτης των Γερμανών επι κατοχής που μετά το πόλεμο έκανε σύλλογο βετεράνων πολέμου και ήταν παρέα τον Κ.Καραμανλή?? αυτού τ ακόκλαα θα τρίζουν? (το πιο γαμάτο είναι οτι ο σύλλογος έιχε σήμα ένα σταυρό που έμοιαζε τυχαίο και αυτό στον σταυρό των SS )
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”