Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [04-03-10]

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [04-03-10]

Δημοσίευση από C0n »

moutsos έγραψε: καλά, τι ερωτήσεις είναι αυτές? Σε τι κόσμο ζείτε?
Γιατί κόβουν 2 μισθούς από τις μανάδες και τους πατεράδες μας!
Γιατί αυξάνουν το ΦΠΑ στο 21%.
Γιατί η βενζίνη έχει πάει 1,5 ευρώ το λίτρο.
Γιατί ενώ μας είχαν δέσμιους με το stage και τώρα παγώνουν εντελώς τις προσλήψεις και διευκολύνουν τα αφεντικά στις πλασματικές προσλήψεις.(προσλαμβάνεσαι σε μια δουλειά και δεν πληρώνεσαι για όσο θέλει το αφεντικό με την δικαιολογία ότι περνάς δοκιμαστική περίοδο-κάτι που συμβαίνει μέχρι και σε delivery πλέον-και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 6 μήνες).
Γιατί μας είπαν ψέματα προεκλογικά και αντί να προχωρήσουν σε ανάπτυξη πηγαίνουν τη χώρα 20 χρόνια πίσω.
Γιατί κόβουν κονδύλια στην παιδεία(βλέπε sciencedirect του οποίου η χρηματοδότηση έπαψε πανελλαδικά).
Γιατί ενώ φορολογούν όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους με νομοσχέδιο με την μορφή του κατεπείγοντος, η εκκλησία παραμένει αφορολόγητη μέχρι νεωτέρας ενώ είναι η πρώτη που θα έπρεπε να φορολογηθεί αν όχι να συνεισφέρει από μόνη της!
Θές κι άλλα???
+1
Αν και ειμαι καθετα αντίθετος με τον τρόπο αντίδρασης (κλείσιμο σχολής δηλαδή) περιγράφεις πολύ ουσιαστικά την σημερινή πραγματικότητα. Οσον αφορά τον τρόπο που θα αντιδρούσα/αντιδράσω εγω μη ρωτήσεις, παραείναι προοδευτικός (με την κυριλεκτική και όχι την πολιτική εννοια του όρου) για να γραφτεί στο φόρουμ.
lunatic έγραψε: Καταρχας ρε παιδια δεν ξερω τι ειναι πλαισιο κ τι ψηφισμα...(μην κοροιδεψετε)
Εγω απλα θελω να μεινει ανοιχτή η σχολή. Το κυριο ειναι αυτό!

Απο κει κ πέρα καλό θα ήταν να κοπεί κ το κάπνισμα...Δεν υποφέρεται.
Επίσης γιατι να γινει αλλη μερα εκτος Τετάρτης η ΓΣ? Μας δώθηκε αυτή η μέρα κ αυτή θα χρησιμοποιούμε...Είναι απλό...
Δεν βλέπω ποιος ο λόγος να μην γίνει Τεταρτη... Οκ σε περιπτωση εκτακτης αναγκης ας γινει κ αλλη μερα...Το θεμα ειναι οτι μπορει να επικαλουνται τετοιες περιπτωσεις εκτακτης αναγκης καθες 3 κ λίγο για να πέρνουν άλλες μερες? Πως θα το διαχωρίσουμε αυτό? Δύσκολο...

Άρα μόνο Τετάρτη ξεκάθαρα κ τελειώνει η ιστορία με τους τραμπουισμούς από τις παρατάξεις....
Προς θεου, εχεις πει άλλωστε οτι δεν έχεις έρθει ποτέ σε ΓΣ, οπότε το θεωρώ λογικό να μην ξέρεις πως λειτουργούν.
Πλαίσιο κατεβάζουν οι συνδυασμοί φοιτητών. Αυτοι οι οποίοι προτείθενται να τοποθετηθούν ενώπιον του φοιτητικού συλλόγου και να προτείνουν ένα τρόπο δράσης για τον σύλλογο. Το πλαίσιο που υπερψηφίζεται λαμβάνεται και ως απόφαση του ΦΣ, οπότε και ο σύλλογος εφαρμόζει τα "προτείνουμε"-"διεκδικούμε" του πλαισίου. Αν κατεβάσεις λοιπόν πλαίσιο ανεξάρτητο, θα πρέπει κατα κύριο λόγο να αναφερθείς στο "ανοιχτή σχολη" που ενδιαφέρει άμεσα το σύλλογο και σε δεύτερη φάση να συμπεριλαβεις τα υπόλοιπα. Βέβαια, η απόφαση μέσα απο ένα πλαίσιο δεν είναι τελεσίδικη, γιατί η ισχύς της είναι μέχρι την επόμενη ΓΣ. Οπότε ναι μεν αν κατεβάσεις πλαίσιο και υπερψηφιστεί θα μείνει ανοιχτή η σχολή, αλλά για το κάπνισμα και την οριοθέτηση της μέρας διεξαγωγής των ΓΣ η απόφαση κάποια στιγμή (πιθανότατα μετά από μια βδομάδα, τα πράγματα είναι λίγο συγκεχυμένα στο πόσο διαρκεί μια απόφαση ΓΣ) θα πάψει να ισχύει. Ακόμα, να είσαι προετοιμασμένος να μιλήσεις στη συνέλευση, δηλαδή να εκθέσεις τις απόψεις σου και να αντιμετωπίσεις ερωταπαντήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Απο την άλλη, έχεις την επιλογή του ψηφίσματος. Το ψήφισμα είναι ένα κείμενο το οποίο αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα στο οποίο καλείται να αποφασίσει ο σύλλογος την στάση που θα κρατήσει. Εκεί, απλά γράφεις ένα κειμενάκι (μικρό να είναι, μην γίνεις και κουραστικός) περιγράφοντας την κατάσταση που έχει προκύψει, προτείνεις μια απόφαση και το διαβάζεις στο σύλλογο.Για το κάθε ψήφισμα ξεχωριστά, ο σύλλογος αποφασίζει με ανάταση χεριών αν είναι υπέρ ή κατά του τρόπου αυτού δράσης που προτείνεις. Μέσα από ψήφισμα, μπορείς εύκολα να περάσεις αυτά που λές για τις ΓΣ να γίνονται Τετάρτες, και τον περιορισμό του καπνίσματος, αλλά από ψήφισμα δεν μπορείς να αποφασίσεις υπέρ ή κατά κατάληψης. Τουλάχιστον, αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα.

Βέβαια μπορείς να τα κάνεις και τα δύο, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο και προετοιμασία. Αν θελεις οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στείλε μου pm. :wink:
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Lesta
Real Name: Lesta

Δημοσίευση από Lesta »

stathis έγραψε:είχε κατεβάσει ένα παιδί ψήφισμα για να κατέβουν οι παντώς είδους αφήσες από τη σεμφε και όταν είδαν ότι η πλέιοψηφία που ήταν στο αμφιθέατρο σήκωσε το χέρι της δεν άφησαν να γίνει η καταμέτρηση. Για να καταλαβαίνουμε τι παιχνιδάκι παίζεται.............
Δεν είμαστε καλά. Αυτό λέγεται φασισμός.

// Πότε έγινε ?
Άβαταρ μέλους
jimmakos
Real Name: jimmakos

Δημοσίευση από jimmakos »

na ksanamatarotiso simera sti sxoli mas ipirxe louketo ? an kanpoios ithele na anevei gia alles douleies ektos apo parakolouthisi mathimaton den tha mporouse na tis pragmatopoihsei?
na fantasto to idio tha isxiei kai tin deutera logo tis katalipsis mas, aneksartita apo tis apergies pou iparxoun simera kai pithanon kai ti deutera...
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Βασικα νομίζω ότι για το κάπνισμα δεν τίθεται καν θέμα ψηφίσματος...
Ειναι νόμος για όλους τους κλειστους χώρους.....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Πάντως επειδή στην αρχή της χρονιάς είχε γίνει παράκληση να μήν κολλάμε αφίσες στους τοίχους επειδή τους είχανε μόλις βάψει, ενώ δόθηκαν και στις παρατάξεις ειδικά ταμπλώ για τις αφίσες, λίγοι συμμορφώθηκαν με αυτό (δεν θα πω ποιοί γιατί θα βγούνε οι γνωστοι και θα με πούνε γραφικό :) )

Να ξέρετε οτι αν κατεβάσετε ψήφισμα για την αφισοκόλληση, σιγουρα μία και μπορεί και δεύτερη παράταξη να σας στηρίξει.

Επίσης, όσον αφορά το κάπνισμα, ακόμα και ψήφισμα να περάσει, θεωρώ οτι δεν θα εφαρμοστεί ποτε. Αντί αυτού έχω να προτείνω την διεξαγωγή των ΓΣ στο αμφ.4. Να ξέρετε, το καταστατικό αναφέρει καθαρά οτι οι 2 τακτικές ΓΣ που γίνονται καθε χρόνο πρέπει να γίνονται στο αμφ.4. Οπότε, οποιος σας πεί οτι το 4 είναι των ηλεκτρολόγων, είναι μέγας φαμφαρολόγος. Το 4 είναι δικό μας, των γενικών εδρών, οπότε θα μπορούσαμε άνετα τις συνελεύσεις να τις κάναμε εκει. Πλεονεκτήματα αμφιθεάτρου 4:

-Πολυ πολυ πολυ μεγαλύτερο, πράγμα που σημαίνει οτι χωράει πολυ περισσότερους, ωστε να μπορούν να έρθουν και να παρακολουθήσουν τη ΓΣ κι άλλοι εκτός των συνηθισμένων κομματικών. Έτσι, μετατρέπονται οι ΓΣ από κομματικό παρτάκι σε πραγματικές Γενικές Συνελεύσεις του Φοιτητικού Συλλόγου.

-Λόγω μεγέθους, έχει και καλύτερο εξαερισμό, 3 πόρτες, παράθυρα, ενώ είναι πρακτικά δύσκολο να ντουμανιάσει. Αισθητή ελλάττωση του καπνού.

-ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. πράγμα που σημαίνει πως ούτε ο ομιλιτής πρέπει να γκαρίζει σαν τον τρελό, ούτε ο ερωτών να πασχίζει να ακουστεί η ερώτησή του, ούτε οι ελάχιστοι που προσπαθούν να παρακολουθήσουν τη συνέλευση να ακούνε αναγκαστικά τα προπαγανδιστικά πηγαδάκια γύρω τους.

Οι λόγοι που μέχρι σήμερα οι συνελεύσεις γίνονται στο αμφ. 2 είναι προφανείς. Αυτοί που θέλουν να μετατρέψουν τις ΓΣ σε μαγαζάκι άντλησης πολιτικής επιρροής, κουβαλάνε τον κόσμο τους, γεμίζοντας το μισό αμφιθέατρο με μόλις 45-50 άτομα δημιουργώντας την όλη αποπνικτική ατμόσφαιρα και τη βαβούρα, καθιστώντας ανέφικτη την παρακολούθηση της ΓΣ από μη ενταγμένα σε παρατάξεις στρατιωτάκια.

Θεωρώ οτι ένα τέτοιου είδους ψήφισμα θα περάσει με μεγάλη πλειοψηφία και θα έχει και αυτό την στήριξη πολλών παρατάξεων που εδω και χρόνια φωνάζουν για την κατάσταση.
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

C0n έγραψε: Οσον αφορά τον τρόπο που θα αντιδρούσα/αντιδράσω εγω μη ρωτήσεις, παραείναι προοδευτικός (με την κυριλεκτική και όχι την πολιτική εννοια του όρου) για να γραφτεί στο φόρουμ.
Καλά, δεν νομίζω να έχουμε και κάνα τεράστιο πρόβλημα να ακούσουμε αυτά που έχεις να πεις περί του θέματος...όσο και αν "περίεργα" μπορεί να σου φαίνονται...
Άβαταρ μέλους
Dare Devil
Real Name: Δημήτρης Κάραλης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dare Devil »

@msl:Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να απαντήσω. Επειδή όμως η θρασυδειλία και η ημιμάθεια είναι δύο πράγματα που ανέκαθεν απεχθανόμουν είναι καλό να πώ δυό κουβέντες. Σε συναδελφικούς πάντα τόνους... :rock:
msl έγραψε: Ναι .. αν δεν έχεις τι άλλο να πεις σχετικά με αυτό που σε ρώτησα, σου φταίει ο τρόπος που μιλάω ..
Η ερώτηση ήταν τί έχω κάνει εγώ για την σχολή μου. Η απάντηση είναι ότι έχω παλαίψει για πολλά πράγματα για την σχολή και με κάποιους συναδέλφους καταφέραμε κάποια απο αυτά. Παρ’όλα αυτά οι κατακτήσεις θεωρώ ότι είναι κοινές και ότι η ενασχόλησή μου με τα θέματα της σχολής δεν μου προσδίδουν κάποιο ιδιαίτερο «χάρισμα» στην ρητορική ή στο βάθος των στοχασμών μου. Αντιθέτως, για όσους με γνωρίζουν πάντα έτσι μίλαγα και δεν θα αλλάξω την λεκτική μου ιδιοσυγκρασία επειδή κάποια ημιμαθής εκφράζει κακοήθεια ή εμπάθεια, πόσο μάλλον όταν δεν με γνωρίζει προσωπικά.
msl έγραψε: Κοινώς περιγράφεις μια κατάσταση κατακρίνοντας την ομάδα στην οποία λες ότι ανήκεις αλλά καταφέρνοντας να βγάλεις τον εαυτό σου έξω από αυτό!
Πρώτα απο όλα απο το παραπάνω έντεχνο «κόψιμο» και «συρραφή» δεν συνάγεται ότι αρνήθηκα την αναμειξή μου με τα κοινά της σχολής ή ότι αναιρώ την αποστροφή μου προς το κομματικό κατεστημένο στους φοιτητικούς κύκλους της σχολής. Μπορούν να συνυπάρχουν και τα δύο παραπάνω αρμονικά και εποικοδομητικά προς τους στόχους μιας ανεξάρτητης κίνησης. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ένοχος κάποιος που επιχείρησε και εκπροσώπησε συμμετοχικά μια σημαντική μερίδα ανένταχτων φοιτητών που στήριζαν την ίδια οπτική («Έξω τα κόμματα απο το Πανεπιστήμιο»).
msl έγραψε: Καλό μου παιδί, όταν μπαίνεις στον κόπο να αναλύσεις σε βάθος μια κατάσταση
Δεν ανέλυσα σε βάθος. Μάλλον έγραψα μια προσωπική άποψη που τυγχάνει να βρίσκει σύμφωνους και κάποιους άλλους συναδέλφους μου. Αν απο την άλλη βρίσκεις κάτι πολύ βαθυστόχαστο και όχι τόσο light δεν σε υποχρεώνει κάποιος να το διαβάσεις.
msl έγραψε: να σε ρωτήσω "τι στην ευχή έχεις κάνει εσύ για αυτό;", ε; Μπορείς να πεις ένα ωραιότατο "τίποτα"!!
Γιατί να αποδεχθώ κάτι που δεν ισχύει? Επειδή μόνο και μόνο το ισχυρίζεται ένας admin ενός site?
msl έγραψε: Δε χρειάζεται ούτε να δικαιολογείσαι ούτε να κρύβεσαι πίσω από φτηνές προφάσεις!
LOL! Εδώ είναι που γελάνε... Ποιός δικαιολογήθηκε και ποιός κρύφτηκε? Για ποιόν λόγο? Τύφλα να έχει ο Λιακόπουλος και η λευκή αδελφότητα στο ταγκλαμακάν...

Υ.Γ. Ώς που θα φτάσουν αυτοί οι Γερμανοί? Σε λίγο θα μας ζητήσουν να βγάλουμε σε πληστειριασμό τα εσώρουχα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Off Topic
(Εκτός και αν επρόκειτο για τα για αρκετο καιρό χρησιμοποιημένα και έγχρωμα, οπότε κομμάτια να γίνει...)
Site Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Ζήτημα 1: κατάληψη/κλεισιμο σχολής.
Ναί οκ έχει γίνει της π#*!@ν@ς με την κρίση και τα νέα μέτρα, κανεις δεν διαφωνεί. Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες για όλους. Δεν θέω τώρα να κάτσω να λέω ποιοι φταίνε κατα την γνώμη μου το θέμα είναι ομως πως όπως ακόυστηκε πριν κάνοντας ένα λάθος για ένα άλλο λάθος κάνεις μια τρύπα στο νερό. Το να πηγαίνεις πίσω την εκπαιδευτική διαδικασία χειρότερα κάνει τα πράγματα. Άποψή μου για το θέμα είναι πως η σχολή πρέπει να κλείνει μόνο όταν το αποφασίζουν οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της σχολής δηλαδή οι καθηγητές κατα κύριο λόγο. Εμείς είμαστε περαστικοί από τη σεμφε και δεν θυγόμαστε εμείς άμεσα. Ακόμα και όσοι δουλεύουν, στην σχολή έχουν την ιδιότητα του φοιτητή όχι του εργαζομένου. Οι παρακολουθήσεις δεν είναι υποχρεωτικές συνεπώς όποιος θέλει να διαδηλώσει πέραν την ημέρα που απεργούν οι εργαζόμενοι της σχολής ας το κάνει για την πάρτυ του.

Ζήτημα 2: ημέρα συνέλευσης
Το χα γράψει και πριν καμια 50αρια posts. Δε πα να μας άφηναν και ολόκληρη την τετάρτη χωρίς κανένα μάθημα; Αυτοί που καλούν σε συνελεύσεις δεν επιρεάζονται. Άμα η απεργια έχει οριστεί Πέμπτη, η γσ θα γίνει η τρίτη η τετάρτη αναλόγως ποια μέρα βολεύει για να μαζέψουν περισσότερο κόσμο. Την Τετάρτη δεν έχει πολλά μαθήματα επειδή έμεινε κενό το 12.30-3 => δεν ανεβαίνει πολύς κόσμοςσ στη σχολή ώστε να κάτσει στη γσ=> κακιά Τετάρτη δεν σε προτιμάμε για τη γσ. Τα μαθήματα δεν έχουν καμία σημασία για αυτούς που τις καθορίζουν οπότε μην περιμένετε να γίνονται Τετάρτη παρα μόνο αν τύχει.Οι συνελεέυσεις καθορίζονται με ημερομηνίες απεργιών,πορειών κλπ οχι με ημερες μαθημάτων, end of story.

Ζήτημα 3: ισχύης ψηφισμάτων-αποτελεσμάτων και κάπνισμα.
Έστω ότι πέρνεις συνέλευση συνέλευση ή περνάς ένα ψήφισμα. Όλο χαρα πας το καταθέτεις στη γραμματεία και περιμένεις να εφαρμοστούν οι αποφάσεις.Ατύχησες. Το καταστατικό έχει τόσα παράθυρα που είσαι χαμένος από χέρι. Σε μια βδομάδα η απόφαση θα αλλάξει εκτός αν έχεις την δυνατότηα κάθς βδομάδα να κερδίζεις τον κομματικό στρατό των συνελεύσεων(ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θύγουμε :P ). Θύμαμε πριν χρόνια που είχε πάρει μια συνέλευση η δαπ σε "κινιματική περίοδο" και έλεγε ανοιχτη σχολή και νεα γσ όχι πριν την ταδε ημερομηνία(2-3 βδομάδες περίπου μετά). Εφτά μέρες μετά ξαναέιχε συνέλευση όπου η σχολή έκλεισε... Τώρα γιατα ψηφίσματα και το κάπνισμα αν δεν επιρεάζει κάτι άμεσα τους "ενδιαφερόμενους" τότε ίσως να ισχύσει. Αν τώρα είναι κάτι όπως το κάπνισμα άστο, δε μπα να περάει, δεν θα εφαρμοστεί ΠΟΤΕ. Τι κι ας είναι νόμος; Ποιός νόμος ισχύει μέσα στην Πολυτεχνειούπολη ωστε να ισχύσει αυτός; Αν ίσχυαν οι νόμοι εκει που σπουδάζουμε, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, να καταγγίλει το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ καταστατικό του φοιτητικού συλλόγου και να επιβληθεί η αλλαγή του σε πολλά κομμάτια ώστε να τελειώνει το παραμύθι και η παρωδιά που ζούμε αλλά ποιός έχει το κουράγιο και τα κότσια να το κάνει;

Ζήτημα 4: Αφίσες
Οι περισσότεροι από όσους είδαν την σχολή φρεσκοβαμένη αρχεές Σεπτεμβρίου γούσταραν άσχιμα Η κυριάκη ζήτησε να μην κολλάει κανείς αφίσες στου τοίχους και έδωσε και ταμπλό στις παράταξεις για να κολάνε εκεί. Ακούστηκαν και βαρύγσουπες δηλώσεις από κάποιους του στυλ "αν ξανακολισούν αφισες θα τους γ@**σω". Κανονικά 3/5 παρατάξεις θα έπρεπε αυτοί που τις στελεχώνουν να έχουν πάθει κάτι ανάλογο με την Αλεξανδράτου με τις αφίσες που έβαλαν πέραν των ταμπλό, αλλά τώρα ποιός τρέχει να αντιγγάφει dvd και να τα μοιράζει στα περίπτερα...
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Γιατί να μην έχουμε τα κότσια να το κάνουμε? Ας μαζευτούμε 100 άτομα την Τρίτη και σου κανονίζω εγώ να έρθει εισαγγελέας που θα κρίνει τη συνέλευση αντιδημοκρατική και καταχρηστική και το καταστατικό της ΣΕΜΦΕ θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων σε δευτερόλεπτα. Και θα σου πω εγώ μετά αν θα ξανακάνουν κουμάντο στη σχολή 30-40 κομματόσκυλα.

Το θέμα είναι άλλο: Θέλετε να το κάνουμε αυτό; Θέλετε να πάμε 20-30 άτομα στην πρόεδρο και να διαμαρτυρηθούμε για την μη τήρηση του προγράμματος διδασκαλίας και για κωλυσιεργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας και,αν δεν μπορεί να κάνει κάτι η πρόεδρος,να φτάσει το θέμα μέχρι τη Σύγκλητο και την Πρυτανεία και να επέμβει όποιος είναι αρμόδιος; Θέλετε να κατεβάζουμε εμείς τις αφίσες που είναι παρανόμως κολλημένες σε οποιοδήποτε άλλο χώρο εκτός των ταμπλό; Αν ναι,εγώ είμαι μέσα,πρώτος και καλύτερος,και όποιος θέλει έρχεται και με βρίσκει Τρίτη πρωί στο αμφ.1 Αν,όμως,αρχίσετε τα γνωστά "Δε θέλω να φαίνεται το όνομά μου,ντρέπομαι,φοβάμαι μη με πουν φασίστα,βαριέμαι,κλπ" τότε αφήστε το,το κάνω και μόνος μου. Δεν είμαστε παιδάκια πλέον για να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. :)
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ωραίος ρε κατεστραμένε... Συμφωνώ σε όλα...

Ρε παιδιά αφού ΔΕΝ τους θέλουμε, γιατί είναι ακόμα στις σχολές?
Γιατί αφήνουμε ακόμα τις παρατάξεις να καταστρέφουν τις σχολές μας?
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Dare Devil, πραγματικά μπήκα στον πειρασμό να σου απαντήσω, μέχρι που κατέληξα ότι δεν αξίζει. :) Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα από το να ασχοληθώ με παιδιαρίσματα. Αν τα πιο σημαντικά σου επιχειρήματα για να μην απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα ξεκάθαρα εις διπλούν είναι ότι μιλάω με φράσεις γυμνασίου ή το ότι είμαι admin .. άδικα χαράμισα πολύτιμο χρόνο και διαδικτυακούς πόρους για να ασχοληθώ μαζί σου. My fault!

Σε συναδελφικούς, πάντα, τόνους!
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Θελω να δω να κατεβαινει ψηφισμα για το καπνισμα ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.............Εγω το δηλωνω πως δεν καπνιζω,αλλα στην επομενη του ψηφισματος συνελευση (που θα γινει Δευτερα) θα ερθω με μαλμπορο,το μονο που εχετε να κανετε ειναι να φωναξετε την αστυνομια....
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Gus έγραψε:Θελω να δω να κατεβαινει ψηφισμα για το καπνισμα ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.............Εγω το δηλωνω πως δεν καπνιζω,αλλα στην επομενη του ψηφισματος συνελευση (που θα γινει Δευτερα) θα ερθω με μαλμπορο,το μονο που εχετε να κανετε ειναι να φωναξετε την αστυνομια....
Καταρχας δεν ξερω αν κατάλαβα. Η ΓΣ θα γινει Δευτερα ή Τρίτη?

Δεύτερον. Κλασική αντίδραση..... Ο,τι κ να πει ο αλλος εσυ θα κανεις το αντιθετο... Τώρα αν ερθει κάποιος κ μας πει να μας κανει την καλύτερη σχολή παγκοσμίως θα πεις όχι μονο κ μόνο για να του πας κοντρα.... Ωραία λογική.... :|
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Gus έγραψε:να φωναξετε την αστυνομια....
μα παράνομο είναι έτσι κι αλλιώς. το θέμα είναι ότι αφού ξέρουμε ότι δε σε νοιάζει ο νόμος, ελπίζουμε να σεβαστείς την παράκληση των συμφοιτητών σου. κι όχι να έχεις ένα στείρο πνεύμα αντιλογίας.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Γενικα ειπα πως δεν καπνιζω,και οπως θελω να με σεβονται οταν με ενοχλει ο καπνος,ετσι προφανως θα σεβαστω κι εγω.Αλλα οχι και ψηφισμα ρε μαγκες...Τοτε θα το αρχισω το αναθεματισμενο....
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”