Κατάληψη 300 απεργών πείνας στο παλιό κτίριο της νομικής

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης
Facebook ID: 0

Re: Κατάληψη 300 απεργών πείνας στο παλιό κτίριο της νομικής

Δημοσίευση από chArAls »

Παραδοση ανευ ορων... :e_ugeek:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kwfwq
Real Name: αδιάκριτε...

Δημοσίευση από kwfwq »

Off Topic
Αναμενόμενο. :mrgreen:
Έτσουξε λιγάκι ε??
Ειναι δυσκολο σε καποιον απο εσας να μου πει γιατι πρεπει ο ανθρωπος ταδε απο την χωρα ταδε να παρει αδεια παραμονης?
Αν και δε θεωρώ σοβαρή την ερώτηση λέω να απαντήσω σοβαρά.Όταν η ίδια η ελληνική κυβέρνηση συμμετέχει με δυνάμεις στο ΝΑΤΟ σε πολέμους στο Αφγανιστάν,στο Ιράκ (και πρόσφατα απο οτι φαίνεται στη Λιβύη έδωσε το χεράκι του),δε μπορείς εσύ μετά να λες δε θα δεχτώ τους πρόσφυγες απο εκεί(νομίζω καταλαβαίνεις το γιατί).Ο άλλος ή θα κάτσει να φάει τις βόμβες εκεί ή θα φύγει για άλλες χώρες,έχοντας υπ'όψιν ότι μπορεί να φάει τις σφαίρες του συνοριοφύλακα.Οι άνθρωποι αυτοί δεν έφυγαν απο τις χώρες τους στα καλά καθούμενα,δε το κάνουν για τουριστικούς λόγους.Φεύγουν απο ανάγκη.Σε πολλές χώρες επίσης έχει κανονική χούντα επί δεκαετίες(ειδικά σε χώρες Μέσης Ανατολής όπου υπάρχουν και πολλά συμφέροντα),οι άνθρωποι εκεί είναι σε πλήρη εξαθλίωση,πολλά παιδιά πεθαίνουν υποσιτισμένα.Ο δυτικός "πολιτισμένος" κόσμος φυσικά έχει κι αυτός συμφέροντα απο την οικονομική εκμετάλλευση αυτών των χωρών και κατ'επέκταση απο την εξαθλίωση αυτών των ανθρώπων.Νομίζω πολύ εκ του ασφαλούς τα λες όλα.Όταν ένας άνθρωπος σε μια χώρα δεν έχει χαρτιά ,δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμία ελευθερία(όχι οτι οι υπόλοιποι έχουν αλλά λέμε τώρα),χρησιμοποιείται απο τους εργοδότες με τον πιο αισχρό τρόπο,ζεί μια ζωή μέσα στην ανασφάλεια.Ακόμα και μετανάστες που έχουν χαρτιά αλλά θέλουν ανανέωση ζούν με έναν συνεχή φόβο για το εάν θα τα καταφέρουν να τη βγάλουν και να τους "εγκριθεί". Κι αν αυτό εσένα σου φαίνεται μακρινό,σκέψου ότι μια κοπέλα απο τη σχολή μας,πρόσφυγας απο Σερβία είχε αναγκαστεί να την εγκαταλείψει προκειμένου να δουλέψει και να βγάλει τα ένσημα που χρειαζόταν για να βγάλει νέα άδεια παραμονής,αφού αυτή δεν της ανανεώθηκε λόγω του ότι είχαν παρατηρήσει ότι δεν περνούσε τα μαθήματά της.Αυτό πως σου φαίνεται εσένα?σε ικανοποιεί και σε διασκεδάζει αυτή η κατάσταση?Αν πεις ναι τότε αγνόησε το παρών παστ.
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι αυτός δεν είναι ο μοναδικός αγώνας των μεταναστών.Απο την απεργία των εκαντοντάντων εργατών γης γισ την αύξηση του μεροκάματου στα φραουλοχώραφα της Νέας Μανωλάδας,τις συγκρούσεις αφρικανών μεταναστών με μπάτσους στη Θεσσαλονίκη μετά τη δολοφονία του μικροπωλητή Τόνυ Όνουα κατά την καταδίωξή του απο ασφαλήτες και τη δίμηνη απεργία των αλιεργατών στη Νέα Μηχανιώνα ενάντια στη μείωση του μισθού τους μέχρι την απεργία πείνας 15 μεταναστών εργατών στα Χανιά(στους οποίους παρεμπιπτόντως το ΠΑΣΟΚ είχε εκφράσει την "αλληλεγγύη" του),τους αποκλεισμούς δρόμων και τις πορείες των <<χωρίς χαρτιά>> έξω απο τα κολαστήρια του Πέτρου Ράλλη ενάντια στην κοροϊδία και την αστυνομική βία,τη μαχητική στάση της Κωνσταντίνας Κούνεβα στις υπεργολαβίες καθαρισμού των σταθμών ΗΣΑΠ και τις συνεχείς πρόσφατες απεργίες πείνας προσφύγων για να τους δωθεί πολιτικό σσυλο.
Off Topic
Δεν είναι κωφωκ είναι κβφβκ και ναι είναι (υπαρκτό περίπου) όνομα
Άβαταρ μέλους
Casus_Belli
Real Name: Paul

Δημοσίευση από Casus_Belli »

kwfwq έγραψε:Όταν η ίδια η ελληνική κυβέρνηση συμμετέχει με δυνάμεις στο ΝΑΤΟ σε πολέμους στο Αφγανιστάν,στο Ιράκ (και πρόσφατα απο οτι φαίνεται στη Λιβύη έδωσε το χεράκι του),δε μπορείς εσύ μετά να λες δε θα δεχτώ τους πρόσφυγες απο εκεί(νομίζω καταλαβαίνεις το γιατί).
Ο συλλογισμός αυτός είναι λογικά αβάσιμος.

Αν πράγματι το Ελληνικό κράτος συμμετέχει σε πολέμους (μέσω του ΝΑΤΟ) εναντίων κάποιον χωρών, τότε δεν θα δεχόταν κάνενα πολίτη μιας χώρας με την οποία βρίσκεται σε πόλεμο.
vava
Real Name: vasilis

Δημοσίευση από vava »

Παρακολουθηστε απο το 8 λεπτο εως το 12 λεπτο

http://www.youtube.com/watch?v=ZfHrC7Am ... ded#at=589
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Casus_Belli έγραψε:
kwfwq έγραψε:Όταν η ίδια η ελληνική κυβέρνηση συμμετέχει με δυνάμεις στο ΝΑΤΟ σε πολέμους στο Αφγανιστάν,στο Ιράκ (και πρόσφατα απο οτι φαίνεται στη Λιβύη έδωσε το χεράκι του),δε μπορείς εσύ μετά να λες δε θα δεχτώ τους πρόσφυγες απο εκεί(νομίζω καταλαβαίνεις το γιατί).
Ο συλλογισμός αυτός είναι λογικά αβάσιμος.

Αν πράγματι το Ελληνικό κράτος συμμετέχει σε πολέμους (μέσω του ΝΑΤΟ) εναντίων κάποιον χωρών, τότε δεν θα δεχόταν κάνενα πολίτη μιας χώρας με την οποία βρίσκεται σε πόλεμο.
Θέλω να αναδείξω το όριο του συλλογισμού που αναφέρεις. Σε κάτι τέτοια το ελληνικό κράτο συμμετέχει μόνο και μόνο επειδή είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Σε καμμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει μπει στον πόλεμο επειδή έχει κάποιο πραγματικό λόγο. Μόνο για εκδούλευση προς τις "μεγάλες δυνάμεις" που ξεκίνησαν τον όποιο πόλεμο. Αντίθετα στη βούληση του λαού. Δεν έγινε ποτέ δημοψήφισμα για το αν θα πάρουμε μέρος σε μπουκαρίσματα του ΝΑΤΟ. Και δεν είναι παίξε-γέλασε ευτά τα πράγματα. Ως πολίτης, ούτε τις επεμβάσεις αυτές και τη συμμετοχή της χώρας μου θέλω να ανγνωρίσω, ούτε να βάζει τη ζωή μου σε κίνδυνο ο κάθε δούλος προθυπουργός.

Δεδομένων αυτών, ως πολίτης και άνθρωπος έχω κάθε λογο να έχω χεσ..νους τους λόγω πολέμου λόγους του ελληνικού κράτους να μην τους νομιμοποιεί.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
vava
Real Name: vasilis

Δημοσίευση από vava »

αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτοπροδοτες...!
Μαθετε να μιλατε επιτελους κ μαθετε κ τον εθνικο υμνο..
μη το διαβαζετε απο μεσα!!

ντροπη για ολους αυτους που εχουν δωσει τη ζωη τους...

http://www.youtube.com/watch?v=trcDd8sy ... re=related
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

:lol: Καλό...! Άντε ρε, το ότι θα βλέπαμε τον Καρατζαφέρη να λέει στη Βουλή ότι ο εθνικός ύμνος μιλά για...βιασύνη στο χάραγμα των συνόρων κι όχι για βία σε μια περίπτωση εξ' ορισμού βίαιου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα δε θα το φανταζόταν ούτε ο καλύτερος κωμικός! :lol: :lol:
vava έγραψε:ντροπη για ολους αυτους που εχουν δωσει τη ζωη τους...
Πέρα από την πλάκα πάντως, μ' αυτά που λέει ο μεγάλος αρχηγός του λάος, όντως πρέπει να τρίζουν τα κόκκαλα τους....
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Fekal1ty
Real Name: Fekal1ty

Δημοσίευση από Fekal1ty »

Ὅσον ἀφορά τήν ἀπόφαση, ἦταν ἀπολύτως ἀναμενόμενη ἀπό τήν πρώτη μέρα τῆς Νομικῆς.
Τό ΠΑΣΟΚ ἔβαλε γιά ἄλλη μία φορά τό συνηθισμένο ἀντιρατσιστικό προσωπεῖο του, καί δικαίωσε τό ἀγαπημένο μας παρακράτος, τούς ἀναρχικούς καί ἀριστερούς e-πανάστατες δηλαδή.

Τώρα, ἀναφορικά μέ τό θέμα τῶν "προσφύγων", κακῶς αὐτή ἡ λέξη παρερμηνεύεται σκοπίμως ἀπό τούς παρά-κρατικούς λειτουργούς πού ὠθοῦν τούς λαθρομετανάστες σέ δῆθεν ἀπεργίες πείνας.
Ὀι πρόσφυγες, ἔχουν νά κάνουν μέ ἐμπόλεμη ζώνη, ή διωγμούς. Αὐτοί δέν ἔχουν πρόβλημα λοιπόν καί μποροῦν στήν πρεσβεία τους, ἔχοντας τίς ἀνάλογες ἀποδείξεις νά πάρουν τά χαρτιά τους. Τό ὅλο ζήτημα ἀφορά λαθρομετανάστες πού ἔρχονται ἀπό χῶρες ὅπως τό Μαρόκο, τό Μπαγκλαντές, τό Πακιστάν κλπ, (οἱ ὁποῖες δέν ἔχουν διωγμούς ἡ πόλεμο), καί οἱ ὁποῖοι ἁπλά δέν εἶναι εὐπρόσδεκτοι ἀπό τήν συντριπτική πλειοψηφία τοῦ λαοῦ, γιατί δημιουργοῦν τεράστια οἰκονομικά καί κοινωνικά προβλήματα.
"Ὅταν μεγάλοι λαοί, σὰν τοὺς Κινέζους, τοὺς Ἰάπωνες ἢ τοὺς Ἄραβες,
κρατᾶνε ὅλα τὰ ἱερογλυφικά τους ἐπὶ αἰῶνες,
γιατί πρέπει ἄραγε ὁ μέσος Ἕλληνας
νὰ βαριέται ποὺ ζεῖ καὶ νὰ μὴν κοπιάζει νὰ βάζει τὴν περισπωμένη;"
~Γιάννης Τσαρούχης
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chArAls

Δημοσίευση από chArAls »

Βραδιες ποιησης με τον Φαλγκορνιο Παλαιολογο.Ελπιζουμε να απολαυσατε το αποψινο επεισοδιο με τιτλο τα ψυχολογικα του εθνικου ποιητη Διονυσιου Σολωμου.Στο επομενο επεισοδιο θα αναλυσουμε ρομαντικη ποιηση του Αριστοτελη(μπασκετικο αστειο για οποιον το καταλαβε).

1)Φιλε falgorn o Μπαμπινιωτης εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα...αλλα ποιος ειναι αυτος!
2)Το να ασχολουμαστε με το τι λεει ο μ*αλακοπιτουρας ο αλαβανος ειναι χασιμο χρονου εκτος και εαν μας διαβαζει το σημειωμα αυτοκτονιας του!Αλλιως εχει να φαει πολλα γιαουρτια ακομα...
3)Ενα τελευταιο επειδη δεν εχω ιδεα ποια ηταν η αφορμη για την ολη κουβεντα.Αιντε αιντε...

@Fekal1ty

Ειναι περιττο να τους εξηγεις τους λογους για τους οποιους δεν θελουμε τους μεταναστες.Το καταλαβαινουν πολυ καλα απλα δεν τους ενδιαφερει,γιατι οταν κανεις κηδεια με ξενα κολυβα ολα ειναι ομορφα...

Εχει παντως πολυ πλακα που δεν χανουν ευκαιρια να μας τονισουν πως δεν ζουμε σε δημοκρατικη κοινωνια και πως επισης δεν εχουμε δικαιωματα καθως μας τα εχει παρει το κεφαλαιο,οταν αυτοι εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα :lol: :lol: ,αφου ενα ματσο απροσαρμοστοι και μια χουφτα μεταναστες ειναι αρκετοι για να παρακαμψουν την βουληση του λαου.Fascinating...

Ελπιζω οι δυο κοπελιες που εχουν συλληφθει να περασουν μια ωραια σαρακοστη. :e_wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kwfwq

Δημοσίευση από kwfwq »

Ελπιζω οι δυο κοπελιες που εχουν συλληφθει να περασουν μια ωραια σαρακοστη. :e_wink:
Εκτός απο ανίδεος είσαι και απληροφόρητος.Κακός συνδυασμός.Οι κοπέλες έχουν ήδη αθωωθεί.Βλέπεις δεν τους περνάει πάντα.Γι'αυτό κόψε τις σαρκαστικές και ειρωνικές μα****ες,γιατί αμα εσύ ήσουν μέσα δε νομίζω να σου άρεσε τόσο.Αλλα ναι σωστά ξέχασα εσύ είσαι πιστός και νομοταγής πολίτης και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.
Εχει παντως πολυ πλακα που δεν χανουν ευκαιρια να μας τονισουν πως δεν ζουμε σε δημοκρατικη κοινωνια και πως επισης δεν εχουμε δικαιωματα καθως μας τα εχει παρει το κεφαλαιο,
αν δεν θες να το καταλάβεις πρόβλημά σου,δε σε ανάγκασε κανείς.Όλα είναι μια χαρά,ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία,όλοι είναι ίσοι,υπάρχει δικαιοσύνη και πάνω απ'όλα ελευθερία.Κοιμήσου ήσυχα μην ανησυχείς για τίποτα όλα πάνε μια χαρά.Και συνεχίζει λοιπόν:
,οταν αυτοι εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα :lol: :lol: ,αφου ενα ματσο απροσαρμοστοι και μια χουφτα μεταναστες ειναι αρκετοι για να παρακαμψουν την βουληση του λαου.Fascinating...
Πρέπει να σου στέρησε πολλές ελευθερίες η απεργία πείνας ναι σε καταλαβαίνω..Νόμιζες μάλλον ότι οι μετανάστες είναι μόνο για να δουλεύουν σαν τα ζώα στα χωράφια,να σου πλένουν τα τζάμια του αυτοκινήτου,να δουλεύουν στην οικοδομή,να κάνουν όλες τις αγγαρείες του σπιτιού και φυσικά να κάνουν τσιμουδιά μη τυχόν και σε ενοχλήσουν οι άπλυτοι.Τώρα που μίλησαν δυνατά και ακούστηκε η φωνή τους τι σου στέρησαν μήπως την ελευθερία να μπορείς να τους φτύνεις ελεύθερα?
Όσο για τα άλλα κουράστηκα να απαντάω.Και δε βλέπω καμιά επιχειρηματολογία(μάλλον σας είπα άγνωστη λέξη?) πέρα απο κλασσικές παπαριές( οι μεταναστες δημιουργούν προβλήματα) και χιλιοειπωμένες εκφράσεις απο τα σκατά των μίντια(καθοδηγήθηκαν κλπ).
ΥΓ:charals αν θες να πείς κάτι πες το δημόσια.το πμ που μου έστειλες δεν είχε το στιλ προσωπικής επίθεσης και ίσα ίσα ήταν κατατοπιστικότατο για τις ιδέες που αντιπροσωπεύεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Κυρ Μαρ 13, 2011 11:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: πιπέρι ..
Άβαταρ μέλους
chArAls

Δημοσίευση από chArAls »

Mηπως ειμαι ανιδεος επειδη ειμαι απληροφορητος? :lol:
Μπραβο στην Κουρτοβικ(φανταζομαι) που τις εβγαλε!Φυσικα δεν θα μου αρεσε αμα ημουν μεσα.Ουτε μου αρεσε η απεργια πεινας.Δεν μου φανηκε να τις ενδιεφερε ιδιαιτερα!Και νομιζω καλυτερη περιγραφη θα ηταν σαδιστικες μα****ες και οχι σαρκαστικες,καθως θα το απολαμβανα αμα περναγαν ενα ωραιο διαστημα στο σωφρονιστικο μας συστημα. :wink:

Ναι μου στερησε ελευθεριες καθως δεν ηθελα να τους δοθει αδεια παραμονης,οπως επισης δεν ηθελα να κανουν απεργια πεινας σε ιδιοκτησια μου και οπως επισης δεν ηθελα να εισελθουν και στην χωρα μου.Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινεις?

Επισης κατι ακομα που ή δεν μπορεις να καταλαβεις ή απλα βολευεσαι να προσπερνας.Αμα ηθελα να μου καθαριζουν τα τζαμια κτλ θα ελεγε να μεινουν.Λεω πουθενα να μεινουν? :roll:

Επιχειρηματολογια?Η διαδικασια παραθεσης επιχηρηματων?Δεν θα την ελεγα αγνωστη.Ισως μακρινη συγγενη που εχουμε καιρο να τα πουμε.

Εγω χιλιοειπωμενες εκφρασεις απο τα σκατα των μιντια,εσεις χιλιοειπωμενες μπουρδες απο τη γραμμη του κομματος ως σωστα εκπαιδευμενα και πειθηνια στρατιωτακια που ειστε.Oh snap!!! :ssss:

ΥΓ.Αμα θες να ποσταρεις το πμ νο προμπλεμ.Καλυτερα να ανεβαινουν τα δικα σου ποστ! :e_biggrin:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Κυρ Μαρ 13, 2011 11:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: πιπέρι ..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Ποσταρε το πμ του kwfwq. Γιατι πολλα μαζευονται για τον τυπα. Πηγα να απαντησω πριν ωρες εδω μεσα αλλα δεν εχει νοημα να χαραμισω μερικες λεξεις για φασιστακια.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
adriano17
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από adriano17 »

Ρε συ charals,επειδή δεν έχω όρεξη να μιλήσω στο forum σε επιθετικό ύφος,απλά απάντησε μου κάτι.Πιστεύεις ότι αν δεν υπήρχαν καθόλου μα καθόλου μετανάστες στην Ελλάδα,δηλαδή ζούσαμε στην Ελλάδα μόνο Έλληνες ή αν θες Έλληνες μαζί με ξένους που προέρχονταν μόνο από τα ψηλά στρώματα Ευρώπης και Αμερικής,θα ήταν τα πράγματα μια χαρά αυτή τη στιγμή;Πιστεύεις ότι θα μπορούσαμε να έχουμε όλοι δουλειά,να υπήρχε ισότητα,να μην χρωστούσε κανείς σε κανένα και να υπήρχαν καλές υπηρεσίες για δημόσια υγεία,παιδεία,κοινωνική ασφάλιση,μεταφορές κλπ;
Κατάλαβε το,οι μετανάστες που έρχονται απλά αυξάνουν τον αριθμό των φτωχών κατοίκων της χωρας ή αν θες το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών,δεν είναι σε καμία περίπτωση η βάση του προβλήματος που δεν είναι βέβαια άλλη από τον καπιταλισμό,το σύστημα που στερεί πραγματικές ελευθερίες από το πληθυσμό της χώρας.
Κι επίσης,αυτά περί γραμμής κόμματος που λες,αν δεν ξέρεις μην μιλάς καλυτερα.Δεν νομίζω ότι αυτοί με τους οποίους αντιπαρατίθεσαι στο forum είναι γενικά μέλη κάποιου κόμματος.Είναι σαν να σου λέω εγώ ότι αυτά που λες είναι γραμμή από το ΛΑΟΣ.Έτσι σε θίγω γιατί μπορεί εσυ να υποστηρίζεις κάτι άλλο,πχ τη χρυσή αυγή
Άβαταρ μέλους
kwfwq

Δημοσίευση από kwfwq »

Mηπως ειμαι ανιδεος επειδη ειμαι απληροφορητος? :lol:
Μακάρι να ήταν τόσο απλό.
Ναι μου στερησε ελευθεριες καθως δεν ηθελα να τους δοθει αδεια παραμονης,οπως επισης δεν ηθελα να κανουν απεργια πεινας σε ιδιοκτησια μου και οπως επισης δεν ηθελα να εισελθουν και στην χωρα μου.Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινεις?
Χμ,,,,,
Εγω χιλιοειπωμενες εκφρασεις απο τα σκατα των μιντια,εσεις χιλιοειπωμενες μπουρδες απο τη γραμμη του κομματος ως σωστα εκπαιδευμενα και πειθηνια στρατιωτακια που ειστε
Σε περίπτωση που δε το έχεις καταλάβει δεν ανήκω σε κανενα κόμμα και ούτε πρόκειται ποτέ.Επομένως το "εσείς" αγορινα μου δεν υπάρχει.
Off Topic
Edit:όσον αφορά το πμ δεν πρόκειται να το ποστάρω εκτός κι αν το κάνει ο ίδιος.δεν λέει κάτι το καινούργιο είναι σε μήκος κύματος "άμα δεν τους αρέσει να φύγουν" κια "να τα κάνουν αλλού αυτά".Απλώς δεν κατάλαβα γιατί,εφ'όσον δεν πρόκειται για κάποια προσωπική αντιπαράθεση,να μου το στείλει σε πμ,ενώ το φόρουμ υπάρχει ακριβώς για να πείς αυτά που πιστεύεις πάνω σε κάποιο ζήτημα.Τώρα όσον αφορά τον αριθμό των ποστς αυτό δεν το κατάλαβα,αν και κατέβαλλα προσπάθειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kwfwq την Κυρ Μαρ 13, 2011 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chArAls

Δημοσίευση από chArAls »

Mαρεσει ρε adriano17 που δεν θες να εισαι επιθετικος!Χρυση αυγη... :lol:

Αν δεν εχεις καταλαβει δεν εχω οικονομικο προβλημα με τους μεταναστες.Ειναι θεμα καθημερινοτητας.Και με αυτα που περιγραφεις με την αυξηση της φτωχειας και της ανισοτητας,τοτε δημιουργουνται γιγαντια προβληματα.Δεν ειμαι διατεθειμενος να ζησω στην χωματερη δυστυχιας και μιζεριας της ευρωπης απλα και μονο επειδη εχω συνορα με την τουρκια.

@kwfwk
Δεν καταλαβα το χμμμ σε σχεση με τα μαρκαρισμενα.

Εσυ δεν ανηκεις σε κομμα και εγω δεν βλεπω τηλεοραση.οκ?

ΑΑΑ και Pls διαφωτισε με περι της περιπλοκοτητος της ανιδεοτητος μου.Οσο μπορεις.Φανταζομαι εχει να κανει με το οτι οι αλληλεγγυοι ειναι καλοι και δεν πρεπει να μιλαω ασχημα για αυτους χωρις να ξερω?
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”