Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ) - ΣΕΜΦΕ

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

rontrigez

Re: Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ) - ΣΕΜΦΕ

Δημοσίευση από rontrigez »

@ Falgorn
το παραφυάδες δεν ήχησε και πολύ καλά.Θυμίζει συμμοριτοπόλεμο.

Ειτε το θέλουμε ειτε οχι στην υπόλοιπη κοινωνία και πανελλαδικά το ΚΚΕ είναι εκείνο που παρά τα λάθη του και τις αδυναμιές του που σηκώνει το βάρος της εναντίωσης της ρήξης κα της ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης και βάζει το θέμα εξουσίας. Προφανώς οι φασίστες ξέρουν σε ποιον επιτίθονται. Δεν έχουν εμμονές.

Αφηγούμαι ένα περιστατικό μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Πριν κάμποσα χρόνια, στους πολιτικούς μηχανικούς μια Κνιτισα κατα την παρουσίαση της διπλωματικής της, ήταν μαζί με τους γονείς της. Όταν τελείωσε έκαναν μια περιήγηση στη σχολή της. Φτάνοντας στα τραπεζάκια των ΕΑΑΚ λέει: και απο δω οι αριστεριστές κτλ. Την ακούει ένας ΕΑΑΚιτης και της λέει: Κοπελία, τι είμαστε και κάνεις ξενάγηση, μουσέιο; Και του απαντά, του δέιχνω τους αριστεριστές εδώ γιατί δεν τους έχει ξαναδει πουθενά αλλού και ούτε πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

χμ, δεν ήξερα ότι ήταν κι αυτό στην ορολογία της εποχής, κοίταγα κάτι για αγκινάρες εκείνη την ώρα :oops:

κακό αστείο αριστεριστή.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

rontrigez έγραψε:Πριν κάμποσα χρόνια, στους πολιτικούς μηχανικούς μια Κνιτισα κατα την παρουσίαση της διπλωματικής της, ήταν μαζί με τους γονείς της. Όταν τελείωσε έκαναν μια περιήγηση στη σχολή της. Φτάνοντας στα τραπεζάκια των ΕΑΑΚ λέει: και απο δω οι αριστεριστές κτλ. Την ακούει ένας ΕΑΑΚιτης και της λέει: Κοπελία, τι είμαστε και κάνεις ξενάγηση, μουσέιο; Και του απαντά, του δέιχνω τους αριστεριστές εδώ γιατί δεν τους έχει ξαναδει πουθενά αλλού και ούτε πρόκειται.
rontrigez η κοπελιά μάλλον έπεσε έξω τελικά, γιατί αν κρίνεις απο τον ριζοσπάστη που κάθε μέρα γράφει λιβελογραφήματα για τους "αριστεριστές", ε μάλλον τα γράφει γιατί τους ξέρουν και κάποιοι.

Την αντίληψη των ΚΚΕδων ότι το κόμμα είναι τα πάντα και όλοι οι άλλοι τίποτα (ακόμα και αν το κόμμα είναι αυτό που τελικά δεν κάνει τίποτα ) μπορώ να την αντέξω.
Το κακό χιούμορ όμως είναι που δεν μπορώ να αντέξω με τίποτα.
To beep or not to beep?
rontrigez

@ beep beep

Δεν είναι χιουμορ είναι πραγματικό γεγονός που συνέβη το 2007-8!!

Το οτι ο ριζοσπατης γραφει άρθρο για τον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν νομίζω οτι σημαίνει οτι αυτοί οι χώροι έχουν δυναμώσει απο άποψη κόσμου. Απλά οι ρεφορμιστικές-οπορτουνιστικές αντιλήψεις, ακριβώς επειδή είναι τέτοιες(π.χ. η Ελλάδα υπό κατοχή, ο/η κακή υπουργός παιδειάς κτλ), επηρέαζουν κόσμο που ψάχντεται, που σήμερα είναι περισσότεροι από ποτέ και βάζουν εμπόδιο να παλέψει για αλλαγές στο επίπεδο εξουσίας - ακόμα και αν δεν συμπλέει πολιτικά με τους προαναφερθέντες- αφού οι αντιλήψεις αυτές δίνουν άλλοθι από τα αριστερά και αποπροσανατολίζουν.

Ενδεικτικό του προηγούμενου έιναι οτι επειδή στους χώρους δουλειάς, στα χωράφια οι οπορτουνιστές είναι ανύπαρκτοι, ακόμα και όταν ο ΣΥΝ είχε δημοσκοπικά 15% ο ριζοσπάστης δεν έγραφε παραπάνω από τις συνήθεις σελίδες που του "αφιερώνει". άλλωστε και οι προσφατές περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη, κατέγραψαν τάσεις του συσχετισμού δυνάμεων στην κοινωνία

Το "κομμουνιστικό" αυτοκίνητο το είδατε?

Την άδεια του αυτοκινήτου δεν την έχω δει ποτέ σε αυτοκίνητο κολλημένη, το δε ασφάλιστρο και γω δεν το χω κολημμένο. Μάλιστα όταν μια φορά με σταμάτησαν για έλεγχο μου συνέστησαν να το κολλήσω, χωρίς όμως να με πάνε φυλακή. Το αμάξι πρέπει να είναι ασφαλισμένο, όχι να φαίνεται το απόκομα το οποίο μπορεί να έιναι από παλίοτερη ασφάλεια.

Προσέχτε οτι για αλλη μια φορά καταλήγει στο "προσέξτε τι θα ψηφίσετε"?

ΔΑΠιτο-Ν.Ε.ΟΣ. ο βλογγερ.
Άβαταρ μέλους
Nasia!
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Νάσια παραγοντικό
Facebook ID: 1169014285

Δημοσίευση από Nasia! »

Hallelujah and praise the Lord everybody! Έστειλε και σε μενα mail!!
ΚΕΠ έγραψε:Σε διάστημα περίπου 3 εβδομάδων, η σχολή μας έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες ΓΣ και έχει συμμετάσχει στις περισσότερες καταλήψεις, συγκριτικά με άλλες σχολές του ΕΜΠ. Στην πρώτη τετράδα είναι:

ΣΕΜΦΕ: 4 ΓΣ (8/3 - 29/3), 5 μέρες κατάληψη
Μηχανολόγοι: 4 ΓΣ (8/3 - 29/3), 4 μέρες κατάληψη
Ναυπηγοί: 3 ΓΣ (8/3 - 22/3), 4 μέρες κατάληψη
Ηλεκτρολόγοι: 3 ΓΣ (16/3 - 29/3), 3,5 μέρες κατάληψη (στις 31/3 η σχολή τους θα τελεί υπό κατάληψη μετά τις 12 το μεσημέρι, μέχρι τότε θα γίνουν κάποια μαθήματα)

Ακόμα και η ΑΧΜΕΤ των Μεταλλειολόγων λιγότερες ΓΣ και καταλήψεις έχει κάνει.

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες κομματόσκυλα (και κοπρόσκυλα). Εσύ, σε αυτούς θα εμπιστευτείς το μέλλον της Σχολής σου;

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕΜΦΕ
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Ειλικρινά, που βρίσκει τα mail μας; Στέλνει στα ge*****@central.ntua.gr? Και εμένα γιατί δε μου έχει έρθει κάτι ακόμα; :oops:
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Εμένα ακόμα με σνομπάρει :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Μέχρι και homepage έχω κάνει το blog του, για να τον καλοπιάσω....

@msl: στα geκάτι@central.ntua.gr στέλνει, από το site του τομέα φυσικής τα βρίσκει.

Εικόνα

Bertolt Brecht

Airbus
Real Name: Semfitis

Δημοσίευση από Airbus »

το άρθρο στο μπλογκ του φαραώ "Παίρνουν μεταφορικά μέσα με τα λεφτά μας..!" το είδατε; ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ !!

υ.γ. άσχετο,το yaris φαίνεται να έχει τέλη κυκλοφορίας( και όχι άδεια οδήγησης στόκε) στο παρμπρίζ ,και η ασφάλεια δεν είναι υποχρεωτικό να κολλάται εκεί πλέον.

Υ.Γ.2 τα μάτια σας 14 στο ΕΜΠ. Αν δείτε κανέναν να βγάζει φωτογραφίες μουλωχτά πίσω απο κανα θάμνο, θα ξέρετε ποιος είναι !
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Airbus έγραψε:Υ.Γ.2 τα μάτια σας 14 στο ΕΜΠ. Αν δείτε κανέναν να βγάζει φωτογραφίες μουλωχτά πίσω απο κανα θάμνο, θα ξέρετε ποιος είναι !
Που να δεις και τι θα γίνει μετά πίσω από το θάμνο... :mrgreen:
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Elnor
Real Name: GP

Δημοσίευση από Elnor »

Xa! Mou esteile kai emena! To prwto mou! Kai eixa arxisei na aisthanomai meionektika...! Einai alhtheia oti twra niwthw ena click pio oloklhrwmenos :D
''Fear me mortals, for I am the Anointed, the Favoured son of Chaos,the Scourge of the World. The armies of the Gods rally behind me, and it is by my will and by my sword that your weakling nations shall fall.''
Archaon, Lord of the End Times
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

antony07 έγραψε:
Airbus έγραψε:Υ.Γ.2 τα μάτια σας 14 στο ΕΜΠ. Αν δείτε κανέναν να βγάζει φωτογραφίες μουλωχτά πίσω απο κανα θάμνο, θα ξέρετε ποιος είναι !
Που να δεις και τι θα γίνει μετά πίσω από το θάμνο... :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ebGWQFLgX8s[/youtube]

Bertolt Brecht

papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

rontrigez εγώ πάντως που σαν μαθητής συνδικαλιζόμουν, και ήμουν στο ΔΑΜΑΣ απ' τα 14, και στο κίνημα του 06-07 με τα μαθητικά μπλόκα, και στο συντονισμό των καταλήψεων στα σχολεία, δεν είχα δεί πουθενά κάποιον ΚΝίτη. Και έχω αλλάξει και 5-6 σχολεία.
Επειδή είστε τρεις κι ο κούκος... επειδή δεν κάνετε τίποτα... δεν ξέρω, πάντως στην τρίτη λυκείου εθεάθη μια ΚΝίτισα στο σχολείο και μου 'χε κάνει πολύ εντύπωση. Μετά μπαίνοντας στη σχολή ανακάλυψα τι ωραία που ήταν η ζωή μου...
Αντί να σε απασχολεί αν υπάρχουν οι άλλοι καλύτερα να σε απασχολεί αν υπάρχεις εσύ και άμα το ξέρει κανείς.

Υ.Γ. Όσο ασχολείστε με το ΚΕΠ και μπαίνετε στο blog του δίνεται αξία.
rontrigez

Δεν εξηγεις και τι είναι η ΔΑΜΑΣ? Δε νομίζω οτι εκτός απο μενα κατλαβαίνουν οι υπόλοιποι

Όταν το Π.Α.ΜΕ. έβαζε και έκανε απεργίες (17/12/09 24ωρη 21-22/4/2010 48ωρη) μερικοί μερικοί (κολαούζοι της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ και στεκόμενοι στο Μουσείο) σφύριζαν κλέφτικα.Και όπου μπορόυσαν στήηριζαν το μαύρο μπλοκ του Κεφαλαίου, αποτελώντας δηλαδή κομμάτι του. Για να μην ξεχνιόμαστε...

ΥΓ:Αλήθεια τι θα πεί "ακηδεμόνευτο"? Το Π.Α.ΜΕ. έχει κηδεμόνα? Και αν ναι ποιον?
do urden
Real Name: alex

Δημοσίευση από do urden »

Όταν το Π.Α.ΜΕ. έβαζε και έκανε απεργίες (17/12/09 24ωρη 21-22/4/2010 48ωρη) μερικοί μερικοί (κολαούζοι της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ και στεκόμενοι στο Μουσείο) σφύριζαν κλέφτικα.Και όπου μπορόυσαν στήηριζαν το μαύρο μπλοκ του Κεφαλαίου, αποτελώντας δηλαδή κομμάτι του. Για να μην ξεχνιόμαστε...

ΥΓ:Αλήθεια τι θα πεί "ακηδεμόνευτο"? Το Π.Α.ΜΕ. έχει κηδεμόνα? Και αν ναι ποιον?[/quote]

τους ABBA....οταν μερικοι ηταν στο μουσειο με τα πρωτοβαθμια μερικοι κολαουζοι της ξεπουλημενης ΓΣΕΕ και του ξεουλημενου ΠΑΜΕ σφυριζαν κλεφτικα..και οποτε μπρουσαν στηριζαν τα νεα νομοσχεδια..στη λογικη ας περασουν τωρα αλλα οταν το μποι του λαου μεγαλωσει (οταν το ΚΚΕ γινει 1.96(γτ το κκε ακομα ειναι στην αναπτυξη..9 δεκαετιες και ακομα να ωριμασει))θα δουνε τι θα παθουνε...παρολαυτα αγαπαμε κκε :D
α και οταν το κκε εβαζει απεργια 10/12/2011 και η γσεε εβαζε 23/12/2011 το κκε αποφασισε να αλλαξει την απεργια και να τη βαλει στις 23...τωρα πραγματικα...αν το ειχαν κανει αυτο τα πρωτοβαθμια(ο συντονισμος) πραγματικα ομως..τι θα εγραφε ο ριζοσπαστης?
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Airbus
Real Name: Semfitis

Δημοσίευση από Airbus »

καλά ο τύπος είναι απίστευτος Γκεμπελιστής !
Επειδή ο στόκος δεν ξέρει τι είναι η άδεια οδήγησης ( ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΤΕ !) και κατηγόρησε τους κνίτες οτι δεν την έχουν κολλημένη στο παρμπριζ των αμαξιών τους, ανέβασε κ αλλο αρθρο στην μπλογκάρα του ( που όντως πολύ αξία δώσαμε...αλλά πλάκα έχει, γελάμε κ λίγο με την ανικανότητα του) με τις διατάξεις του ΚΟΚ πειραγμένες!

κατά φαραώ
Κεφάλαιο Γ', άρθρο 13, διάταξη 2: Ο οδηγός επιβάλλεται να έχει την, κατά τις σχετικές διατάξεις προβλεπόμενη, άδεια οδήγησης σε εμφανές σημείο του αυτοκινήτου και την αναγκαία σωματική και διανοητική ικανότητα και να βρίσκεται σε κατάλληλη κατάσταση για να οδηγεί...

κατά κοκ
O oδηγός επιβάλλεται να έxει την, κατά τις σxετικές διατάξεις προβλεπόμενη άδεια οδήγησης και την αναγκαία σωματική και διανoητική ικανότητα και να βρίσκεται σε κατάλληλη κατάσταση για να oδηγεί, oφείλει δε...
Πηγή: κοκ

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , το "σε εμφανές σημείο " για να χει να λέει ( το κάνει συνέχεια με όλα,αλλά εδώ του απάντησα εγώ γιαυτό μου κανε εντύπωση ,ή ο ΚΟΚ είχε λαθος,ή αυτός νομίζει οτι είναι έξυπνος)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Σάβ Απρ 02, 2011 10:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: δε νομίζω οι προσωπικές επιθέσεις να προάγουν τη συζήτηση ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”