Καταγγελίες και συκοφαντίες

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Έσβησα άλλα δύο σήμερα!!!!
Και το ένα ήταν από hotmail, ενώ το άλλο από yahoo :S

Τώρα κάνω fade out..

Goodbye.. bye... bye....
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ τους 13928 συλλογους που σε αγωνιστικες συνελευσεις εχουν στηριξει αγωνιστικο πλαισιο και αγωνιστικα ψηφισματα αγωνιστικων ρομποτνικς (και οχι μποτς) που αγωνιζονται για να λαμψει το αγωνιστικο καστρο του φιντελ του καστρο η σεμφε θα μεινει το αγωνιστικο κοκκινο κομμουνιστικο καστρο???
δηλαδη το καταγγελλεις???
[ντουντουκα]Φου...ΦΟυ... ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ο ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤΝΙΚΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΛΟΥΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ... [/ντουντουκα]
[οχλος]Ου τον βλακααααα, μας καταγγελει[/οχλος]
[ξεμπαρκη_αξυριστη_κνιτισσα]ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΗΗΗΗΗηηηΗΗΗΣ[/ξεμπαρκη_αξυριστη_κνιτισσα]
[ΕΑΑΚιτης]σταρχιδιαμου[/ΕΑΑΚιτης]
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Μέχρι και εδώ με ανακάλυψαν οι Ρωσίδες!!! (ή μήπως είναι και Ρώσοι? :P)
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

λιγκα λογκια για ρουσια γκιατι ερθει νταβαριτσ πουτιν να σας γκαμισει ολους..νιες νι μπραμποσνιε κρατνιστιεβιτσ
χαρασο
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

katagelo oti o dr exei dikio.Oloi aytoi einai daktyloi kai probokatores tou karaman-li eidika tora pou ta kaname kai plakakia me ton putin.Ax aytos o agogos.

Katagelo episis tou rosous pou  rixan to site tis dap tou pa.pei.Kapoioi lene oti epese olos o server.Kolasi kapsimo kai katastrofi pou leei kai o papoulis
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Νάξιος
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από Νάξιος »

Λοιπόν, όπως διαπίστωσε όλο το πανελλήνιο σε αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφερε στο φως τη δημοσιότητας η εκπομπή του "Δυνατά αλλά και Ελληνικά" αποκαλύφτηκε μία καλοστημμένη απάτη...

Ο ίδιος ο γενάρχης των Ελ ζει...και όχι μόνο ζει αλλά και βασιλεύει...και δε φτάνει που βασιλεύει, ζει και ανάμεσά μας...

Είναι ο παππούς el....

Έχω να καταγγείλω λοιπόν το συνάδελφο el πως είναι ο ίδιος ο γενάρχης των ελ  εξ ου και το παρατσούκλι "ο παππούς el"...
:wink:
Κακίας απέχου.
Άβαταρ μέλους
fairy-tale

Δημοσίευση από fairy-tale »

O_Xamenos έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ τους 13928 συλλογους που σε αγωνιστικες συνελευσεις εχουν στηριξει αγωνιστικο πλαισιο και αγωνιστικα ψηφισματα αγωνιστικων ρομποτνικς (και οχι μποτς) που αγωνιζονται για να λαμψει το αγωνιστικο καστρο του φιντελ του καστρο η σεμφε θα μεινει το αγωνιστικο κοκκινο κομμουνιστικο καστρο???
Καταγγέλλω τον o_Xamenos που δεν ξέρει ότι ο Φιντέλ παραείναι ρεφορμιστής για την ΚΝΕ...
Πες το αγωνιστικό κάστρο του Ιωσήφ Στάλιν να είσαι μέσα  :P
O_Xamenos
Επικοινωνία:

με την σειρα μου καταγγελω την φερυ τεηλ που παραειναι μικρη και δεν εχει ακουσει τα συνθηματα στις καταμετρησεις των εκλογων(ε)
Εικόνα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Εισηγούμαι εκπαιδευτική επίσκεψη σύσσωμου του πρώτου έτους στη φετινή καταμέτρηση για ακατάσχετη πολιτική ζύμωση και καταγγέλλω προθύστερα όσους θα απέχουν :P

O_Xamenos, welcome back! :D
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
O_Xamenos
Επικοινωνία:

xameno's back
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
(Emp)pu

Δημοσίευση από (Emp)pu »

Εισηγούμαι εκπαιδευτική επίσκεψη σύσσωμου του πρώτου έτους στη φετινή καταμέτρηση για ακατάσχετη πολιτική ζύμωση και καταγγέλλω προθύστερα όσους θα απέχουν
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τον drcypher που μας καταγγέλει εκ των προτέρων και αγνοεί τα δικαιώματα όσων δεν επιθυμούν καμμία πολιτική ζύμωση.
O_Xamenos
Επικοινωνία:

καταγγελω τον εμππου γιατι ειμαι σιγουρος πως αμα παει σε μια καταμετρηση θα θελει να παει σε ολες
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
(Emp)pu

Δημοσίευση από (Emp)pu »

Καταγγέλω τον O_Xamenos γιατί προσπαθεί να εθίσει τη νεολαία στις καταμετρήσεις.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Η καταμέτρηση είναι η αποκορύφωση της πολιτικής ζύμωσης, ο καρπός της ετήσιας συνδικαλιστικής μουρμούρας και αγωνιστικής γυμναστικής, είναι ένα φαντασμαγορικό θέαμα χωρίς ιδεολογικό περιεχόμενο. Δεν τίθεται ακριβώς ζήτημα εθισμού ή εμπλοκής σε κακές συνήθειες.

Είναι σα να λέμε ότι αφήνεις τους άλλους να πατάνε το μούστο όλο το χρόνο και εσύ πας κατ' ευθείαν να πιείς κρασί και να γουστάρεις. Εγώ δε θα το έχανα στη θέση σου, ειδικά όταν εκκρεμεί δυνάμει καταγγελία μου :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
(Emp)pu

Δημοσίευση από (Emp)pu »

Δεκτό (εν μέρει) και αποσύρω (προσωρινά) τις καταγγελίες μου.  :lol:

Θα συνεχίσω όμως να καταγγέλω όσους δεν αποσύρουν τις δικές τους καταγγελίες.  :x
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”