Φυσική IV (Κβαντομηχανική Ι)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
giorgos_p
- Real Name: Giwrgos Papaconstantinou
Re: [K4o] Φυσική IV (Κβαντομηχανική Ι)
Τι να πω παιδιά, εύχομαι και εις ανώτερα!! Όντως δύο σοβαρά ερωτήματα είναι πρώτο πώς διέρευσαν τα θέματα και δεύτερο πώς το πληροφορήθηκε η κ.Παπαδοπούλλου. Πάντως στην αίθουσα ΠΒ 101, που βρισκόμουνα εγώ, δεν αναφέρθηκε κάτι για το σχετικό θέμα που προέκυψε.
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Τα θέματα διαρρέουν με διάφορους τρόπους. Ο πιο κλασσικός οφείλεται στην αφηρημάδα αυτού που βγάζει τις φωτοτυπίες των θεμάτων. Προσωπικά πάντως θεωρώ ηλίθιο όποιον είχε τα θέματα και τα διέρρευσε τόσο απρόσεκτα. Εκτός του ότι καίει όποιον χρωστάει το μάθημα, αν ανακαλυφθεί δεν πρόκειται ποτέ να πάρει πτυχίο... Κι εφόσον μαθεύτηκε ότι διέρρευσαν, δεν υπάρχει περίπτωση να μη μαθευτεί το ποιος τα διέρρευσε.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Καλά σοβαρά μιλάτε; Αν είναι δυνατόν! Ούτε στην ΠΒ102 μας ανέφερε ότι υπήρξε τέτοια ιστορία. Καλά όποιος το έκανε δεν πρέπει να στέκει καλά, δηλαδή είναι δυνατόν να βγάλεις στο internet θέματα που σούφρωσες; Εντωμεταξύ εμείς καθυστερήσαμε 45 λεπτά να ξεκινήσουμε, διότι στην αρχή δεν μας χωρούσε η αίθουσα, και έπρεπε να βρουν και άλλες, και μετά δεν εφταναν τα θέματα. Η δικαιολογία της καθηγήτριας; Εγώ φταίω που ήρθατε διπλάσιοι από ότι περιμέναμε; Έλεος και πάλι, τι τα δηλώνουμε τα μαθήματα στην γραμματεία δηλαδή; Μόνο στην Ελλάδα γίνονται κάποια πράγματα, μόνο..
Ηρέμισα πάντως ότι δεν φάνηκαν μόνο σε εμένα περίεργα τα θέματα. (Δυστυχώς μάλλον πάω για την επαναληπτική..)
Ηρέμισα πάντως ότι δεν φάνηκαν μόνο σε εμένα περίεργα τα θέματα. (Δυστυχώς μάλλον πάω για την επαναληπτική..)
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Ypotheto oti eimai kathigitis kai afino kapou ta themata epeidh eimai afirimenos
Ypothetoume oti ta vriskoun kapoioi kai (sosta ) ta passaroun kai se allous
Poios ftaiei? profanos o afirimenos kathigitis pou gia na mi ginei rezili vazei diskola themata kai arxizei na leei diafores mlkies
Profanos autos pou vrike ta themata den exei kanena provlema mi tixon kai paei pitharxiko (efoson ta vrike kai den ta eklepse) kai anarotiemai mipos tha eprepe xthes na tous kraksete.
Ypothetoume oti ta vriskoun kapoioi kai (sosta ) ta passaroun kai se allous
Poios ftaiei? profanos o afirimenos kathigitis pou gia na mi ginei rezili vazei diskola themata kai arxizei na leei diafores mlkies
Profanos autos pou vrike ta themata den exei kanena provlema mi tixon kai paei pitharxiko (efoson ta vrike kai den ta eklepse) kai anarotiemai mipos tha eprepe xthes na tous kraksete.
Παιδιά και εγω που ήμουν στο αμφιθέατρο 1 ο κατσούφης δεν ανέφερε τπτ.. Απ'όσο ξέρω μόνο στο 2 έγινε θέμα που ήταν η
Παπαδοπούλου...εγω ένα έχω να πω στεναχωρήθηκα με το όλο σκηνικό γιατί είχα προσπαθήσει για αυτό το μάθημα..
Παπαδοπούλου...εγω ένα έχω να πω στεναχωρήθηκα με το όλο σκηνικό γιατί είχα προσπαθήσει για αυτό το μάθημα..
- The Godfather
Δεν ανεβάζεται τα θέματα να τα δούμε
"Keep your friends close and your enemies closer"
Don Vito Corleone
Don Vito Corleone
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Όντως, αν μπορεί κάποιος, θα είχε ενδιαφέρον να τα δούμε!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- chelsea13
- Real Name: Alex
Συγγνώμη αλλά τι λογική είναι αυτή, να βάλουν πιο δύσκολα θέματα για εκδίκηση??Στο κάτω κάτω της γραφής δεν πήγε κανείς φαντάζομαι να τα κλέψει τα θέματα....από δική τους βλακεία διέρρευσαν...Και από αυτήν την βλακεία 'εκδικούνται' όσους διάβασαν??Λες και οργανώσαμε όλοι οι φοιτητές την κλοπή των θεμάτων...έλεος...
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Τα θέματα εδώ
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- Hengeo
Μια στιγμή. Σαφώς έχουν ευθύνη οι καθηγητές, και σαφώς δεν είναι λογική το 'έβαλα δυσκολότερα για εκδίκηση', για αυτό και δεν τους χαρίστικα στο προηγούμενο post. ΑΛΛΑ μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Ούτε το 'δεν φταίω εγώ που σε έκλεψα, αλλά εσύ που ήσουν αφηρημένος' είναι λογική. Το ότι από κάποιο δικό μου σφάλμα προήλθε η κλοπή, δεν δικαιολογεί με τίποτα την κλόπή, και οι ευθύνες της μία πλευράς, δεν μπορεί να αποτελόυν δικαιολογία για τις ευθύνες της άλλης. Δύο στράβα δεν κάνουν ένα ίσιο!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Signomi ...Hengeo έγραψε:δεν φταίω εγώ που σε έκλεψα, αλλά εσύ που ήσουν αφηρημένος'
Afino ta themata afirimenos kapou, giati einai klopi an ta vrei kapoios?
apo poion ta eklepse?
den pige kapoios na klepsei mia afirimeni grioula i afirimeno xristiano
den vrikame ena portofoli me lefta kai tautotita kai kaname tis papies vrikame themata eksetaseon ... den stoixeitheteitai klopi
an thes na milisoume gia ithiki allo topic
kai i pio apli aporia
pos o kathigitis emathe oti kapoios allos emathe ta themata, pou kikloforisan kai poios ton enimerose?
kai epitrepste mou na eimai pio kaxipoptos me tous kathigites dioti oi kathigites ekmetalleuontai to gegonos oti polloi foithtes tous theoroun alathitous se auta pou lene kai deuteron to ti lamogies kanoun den legetai kai den grafetai (oxi se auto to forum )
to sosta pou egrapsa prin pigene oti ta passaran (an ta passaran ) kai den ta kratisan gia ti party tous
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
τα θεματα σε ποιο site ειχαν ανεβει; σε αυτο; (ή της εδρας; )
κατα δευτερον οποιος τα ανεβασε, δε σκεφτηκε πως θα μαθευοταν και θα τα αλλαζαν;
Δλδ θα μπορουσε να γινει και "στο μιλητο" η διαδοση.... αλλα αυτο αφορα καθαρα το πρακτικο κομματι. 
κατα δευτερον οποιος τα ανεβασε, δε σκεφτηκε πως θα μαθευοταν και θα τα αλλαζαν;

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Για να λέμε πάντως τα πράγματα όπως είναι, δεν παίζει να ειπώθηκε τέτοιο πράγμα (όσον αφορά τη διαρροή θεμάτων στο δύο). Είστε σίγουροι ότι το ακούσατε από την Παπαδοπούλου; Θα είχε βουήξει ο τόπος... Το λέω, γιατί αν δεν κάνω λάθος, επιτηρητής στο 2 ήταν ο Λιαροκάπης, ο οποίος σε τέτοια πράγματα δεν αστειεύεται. Θα είχε πιθανότατα αρχίσει καυγά με την κυρία Παπαδοπούλου αν μάθαινε ότι διέρρευσαν τα θέματα.
Αυτό το οποίο γνωρίζω, είναι ότι η Παπαδοπούλου ήρθε 20 λεπτά καθυστερημένη (σύνηθες φαινόμενο) και μπορεί να το είπε σαν δικαιολογία (αν το είπε).
Εν πάσει περιπτώσει, μένει να διασταυρωθεί ποιος είπε και τι. Είναι too much, δεδομένου ότι την Τετάρτη έγινε η ιστορία με τον Ηλεκτρομαγνητισμό ΙΙ.
Πάρτε πάντως παράδειγμα και τους μαθηματικούς. Γίνεται της κακομοίρας στα μαθήματά τους, αλλά τουλάχιστον προσέχουν... Δεν αφήνουν τα σκονάκια στις τουαλέττες.
Το ρητό λέει πως αν θες να κάνεις απατεωνιά, πρέπει να την κάνεις καλά για να μην τη φας. Από δω και πέρα, οι κύριοι που την έκαναν την τανζανιά (γιατί σε όλα αυτά ποτέ δεν εμπλάκεται μόνο ένας) απλά καταδίκασαν και τους υπόλοιπους.
Αυτό το οποίο γνωρίζω, είναι ότι η Παπαδοπούλου ήρθε 20 λεπτά καθυστερημένη (σύνηθες φαινόμενο) και μπορεί να το είπε σαν δικαιολογία (αν το είπε).
Εν πάσει περιπτώσει, μένει να διασταυρωθεί ποιος είπε και τι. Είναι too much, δεδομένου ότι την Τετάρτη έγινε η ιστορία με τον Ηλεκτρομαγνητισμό ΙΙ.
Πάρτε πάντως παράδειγμα και τους μαθηματικούς. Γίνεται της κακομοίρας στα μαθήματά τους, αλλά τουλάχιστον προσέχουν... Δεν αφήνουν τα σκονάκια στις τουαλέττες.
Το ρητό λέει πως αν θες να κάνεις απατεωνιά, πρέπει να την κάνεις καλά για να μην τη φας. Από δω και πέρα, οι κύριοι που την έκαναν την τανζανιά (γιατί σε όλα αυτά ποτέ δεν εμπλάκεται μόνο ένας) απλά καταδίκασαν και τους υπόλοιπους.
Παιδιά υπάρχει κάποιος που να είδε τα θέματα προτού δώσουμε? Εμένα μου φαίνεται ότι ασχολούμαστε με φήμες.
Πάντως έχει παραγίνει με τους καθηγητές του φυσικού. Δε λέω ότι στο μαθηματικό δεν υπάρχουν καθηγητές που δυσκολεύουν τους φοιτητές του φυσικού (βλ. Στατιστική) αλλά στα μαθήματα φυσικής είναι ο κανόνας.
Πάντως έχει παραγίνει με τους καθηγητές του φυσικού. Δε λέω ότι στο μαθηματικό δεν υπάρχουν καθηγητές που δυσκολεύουν τους φοιτητές του φυσικού (βλ. Στατιστική) αλλά στα μαθήματα φυσικής είναι ο κανόνας.
"What's your scene, man?" "Reification."
"Yeah? I guess that means pretty hard work with big books and piles of paper on a big table."
"Nope. I drift. Mostly I just drift."
"Yeah? I guess that means pretty hard work with big books and piles of paper on a big table."
"Nope. I drift. Mostly I just drift."
- Hengeo
Και φυσικά είναι κλοπή! Δεν ξέρω αν ο νόμος που έχουμε τώρα το στοιχειοθετεί, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε. Αν όχι φυλάκιση, οπωσδήποτε αποβολή για κάνα χρόνο από τη σχολή, και μη δυνατότητα εγγραφής σε άλλη. Είναι κλοπή εις βάρως αυτών που κοπιάζουν για να περάσουν ένα μάθημα, που ο 'μάγκας' θα πάει να το περάσει με αθέμιτο και κουτοπόνηρο τρόπο, αφήνοντας τον άλλο που κόπιασε ή/και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, να αισθάνεται ο μ...ς της υπόθεσης! Διάβασα στο άλλο νήμα τι έγινε στον Ηλεκτρομαγνητισμό ΙΙ. Αν εσένα σου αρέσει μια σχολή με σκονάκια σαΐτες, εμένα δεν μου αρέσει, και σίγουρα δεν ονειρευόμουν αυτό όταν πέρασα.Qbric έγραψε:Signomi ...
Afino ta themata afirimenos kapou, giati einai klopi an ta vrei kapoios?
apo poion ta eklepse?
den pige kapoios na klepsei mia afirimeni grioula i afirimeno xristiano
den vrikame ena portofoli me lefta kai tautotita kai kaname tis papies vrikame themata eksetaseon ... den stoixeitheteitai klopi
an thes na milisoume gia ithiki allo topic
Ουδέποτε είπα ότι οι καθήγητες είναι οι 'άγγελοι'. Γίνονται πολλά δυστυχώς. Και τα παραπάνω που έγραψα πάνε στο ακέραιο και σε όσους καθηγητές δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχει η θέση τους. Αν όντως ισχύει ότι όλα αυτά τα είπε η κα Παπαδοπούλου μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει το ότι άργησε 20 λεπτά, τότε θα πρέπει να φάει αυτή καμπάνα.Qbric έγραψε:kai i pio apli aporia
pos o kathigitis emathe oti kapoios allos emathe ta themata, pou kikloforisan kai poios ton enimerose?
kai epitrepste mou na eimai pio kaxipoptos me tous kathigites dioti oi kathigites ekmetalleuontai to gegonos oti polloi foithtes tous theoroun alathitous se auta pou lene kai deuteron to ti lamogies kanoun den legetai kai den grafetai (oxi se auto to forum )
Πείτε με φασίστα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι, όσο απαράδεκτη είναι η έλλειψη ελευθερίας, άλλο τόσο είναι η κατάχρησή της (ασυδοσία). Αντί να εκμεταλλευτούμε (ο πληθυντικός πάει σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας) την ελευθερία στη γνώση-έρευνα που έχουμε, σε αντίθεση με άλλες χουντικές-μεσαιωνικές εποχές, δεν σεβόμαστε τίποτα, απαξιώνουμε τα πάντα, και μετά κατηγορούμε οποινδήποτε άλλο π.χ. ιδιωτικά πανεπιστήμια!