[Μηχανογραφικό & ΣΕΜΦΕ] Παρακαλώ βοηθήστε με....!!!!!!!
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Θεωρητικά όχι. Το σχέδιο ΠΔ έχει φύγει από την εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση) και βρίσκεται στον έλεγχο νομιμότητας από το ΣτΕ. Μόλις υπογραφεί από τον Πρόεδρο ισχύει αυτοδικαίως. Το πολύ πολύ να καθυστερήσει κάνα μήνα περισσότερο από ότι θα καθυστερούσε με τη σημερινή κατάσταση. Αυτή η καθυστέρηση θα υπάρχει ακόμα και αν γίνουν εκλογές και επανεκλεγεί η ΝΔ.
Όλα αυτά έχουν νόημα να συζητηθούν στην περίπτωση που γνωρίζαμε ότι θα γίνουν σύντομα εκλογές, αλλά προς το παρόν κανείς δεν το γνωρίζει αυτό.
Αλήθεια, πού μπορούμε να βρούμε αυτά που προβλέπει ο νόμος για τους Μαθηματικούς και τους Φυσικούς;
Offtopic:
Remali προφανώς λέμε με δύο τρόπους το ίδιο πράγμα... :)
Α και το nick δεν είναι Emp(pu) αλλά (Emp)pu!!!
Αλήθεια, πού μπορούμε να βρούμε αυτά που προβλέπει ο νόμος για τους Μαθηματικούς και τους Φυσικούς;
Offtopic:
Remali προφανώς λέμε με δύο τρόπους το ίδιο πράγμα... :)
Α και το nick δεν είναι Emp(pu) αλλά (Emp)pu!!!
"Engineering is about building bridges, but in ways that you may not expect. Breakthrough technologies create bridges to every area in the sciences."
- School of Engineering & Applied Sciences, Harvard University
- School of Engineering & Applied Sciences, Harvard University
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
- alexaiv
- Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης
Απόφοιτος Λυκείου Ζητά Βοήθεια!
Καλημέρα παιδιά. Μόλις τελείωσα το λύκειο και σε λίγες μέρες πρέπει να παραδώσω το μηχανογραφικό μου.
Το Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. μ' αρέσει πάρα πολύ ως τμήμα και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ποιότητα του,και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το δηλώσω ως πρώτη μου επιλογή.
Αυτό που με κάνει να διστάζω όμως είναι το ότι έχω ακούσει κάτι περίεργα για την σχολή όπως ότι δεν έχει καθόλου επαγγελματική αποκατάσταση και γενικά επαγγελματικά δικαιώματα στον χώρο εργασίας,
πως τελειώνεις και δεν ξέρεις τι είσαι κλπ. Ισχύουν τα παραπάνω;
Όντως το τμήμα δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα; :? :shock:
topics merged by HeartDoc
Το Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. μ' αρέσει πάρα πολύ ως τμήμα και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ποιότητα του,και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το δηλώσω ως πρώτη μου επιλογή.
Αυτό που με κάνει να διστάζω όμως είναι το ότι έχω ακούσει κάτι περίεργα για την σχολή όπως ότι δεν έχει καθόλου επαγγελματική αποκατάσταση και γενικά επαγγελματικά δικαιώματα στον χώρο εργασίας,
πως τελειώνεις και δεν ξέρεις τι είσαι κλπ. Ισχύουν τα παραπάνω;
Όντως το τμήμα δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα; :? :shock:
topics merged by HeartDoc
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Kαλώς τον.
Δες αυτό http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?t=1005
Εκεί θα μεταφερθεί και το post σου, απλά δεν το μεταφέρω ακόμη για να μην ψάχνεσαι.
Δες αυτό http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?t=1005
Εκεί θα μεταφερθεί και το post σου, απλά δεν το μεταφέρω ακόμη για να μην ψάχνεσαι.
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Επικοινωνία:
Και παίδες
Σύμφωνα με το υπογεγραμένο πλέον προεδρικό διάταγμα, ΕΧΟΥΜΕ δικαιώματα
Αυτό πλέον αποτελεί μύθος οτι "δεν έχουμε δικαιώματα"....
Χαίρομαι να βλέπω ενθουσιασμό. Δεν ξέρω στην πρώτη εξεταστική βέβαια πως θα είστε...αλλά τέσπα
Χαίρομαι να βλέπω ενθουσιασμό. Δεν ξέρω στην πρώτη εξεταστική βέβαια πως θα είστε...αλλά τέσπα
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΡΧΕΣ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Η ΣΕΜΦΕ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!
χεχεχε
χεχεχε

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα