Ανοικτή Επιστολή-Απόρριψη της Θεωρίας της Σχετικότητας
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Ανοικτή Επιστολή-Απόρριψη της Θεωρίας της Σχετικότητας
Δεν χρειάζεται συζήτηση για ban! Εντάξει, είπαμε να γελάσουμε λίγο μέσα στην εξεταστική! Όσοι το βλέπετε σοβαρά, πχ diosak, kingdiamond, δεν χρειάζετε να το κάνετε! Το πολύ πολύ, μετά το πέρας του, να μεταφερθεί στα "Αστεία"!
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
Τσόλκα, επειδή κόλλησες σε infinite loop, θα σου απαντήσω (ΝΑΙ!!!) παρόλο που είμαι μαθηματικός! Θα έγραφα ότι Αρχή της Ισοδυναμίας είναι η ισότητα της βαρυτικής και της αδρανειακής μάζας! Εσύ που διαφωνείς;
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
Τσόλκα, επειδή κόλλησες σε infinite loop, θα σου απαντήσω (ΝΑΙ!!!) παρόλο που είμαι μαθηματικός! Θα έγραφα ότι Αρχή της Ισοδυναμίας είναι η ισότητα της βαρυτικής και της αδρανειακής μάζας! Εσύ που διαφωνείς;
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
πλάκα έχει μέχρι ένα σημείο..
(p.s.: αν δεν γράψω καλά πιθανότητες με τα νεύρα που θα έχω και με ένα post του ακόμα μπορώ να ξεσπάσω πάνω του?!!? loool
)
(p.s.: αν δεν γράψω καλά πιθανότητες με τα νεύρα που θα έχω και με ένα post του ακόμα μπορώ να ξεσπάσω πάνω του?!!? loool
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
Το πληκτρολογιο του φαινεται δεν εχει Caps Lock.
Σταματα να φωναζεις.
Ολα τα προσεχουμε. Γι'αυτο κοιμησου ησυχος και μετρα τα δικα σου warnings.
Σταματα να φωναζεις.
Ολα τα προσεχουμε. Γι'αυτο κοιμησου ησυχος και μετρα τα δικα σου warnings.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

antony07 έγραψε:
ΩΧ!!!!! ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΠΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!!!!!!
Τσολκας
βασικα εισαι/ησουν φοιτητης σεμφε? οχι...το φορουμ ειναι για τους σεμφιτες.tsolkas έγραψε:ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ, ΡΕ ΣΕΜΦΕ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ!!!!!!!diosak έγραψε:γιατι δεν τον κανετε ενα ban μαζι και το email και το IP και ολα..?
αρκετα ασχολειθηκαμε με ενα ατομο τοοοσο καθυστερημενο, κατεστραμμενο και που το εχει βαρεσει η μαλακια στο κεφαλι...
ελεος πια!
υπαρχουν σοβαροτερα θεματα να συζητησουμε απο τη μαλακια που δερνει τον καθενα!![]()
PS. Ενα poll για το ban δεν θα ηταν κακη ιδεα. think about it.....
"ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ" ΡΕ ******....ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ FORUM?
Tsolkas
αποσο γνωριζω παλικαρια που ειχαν πει πολυ λιγοτερα κατα καιρους ειχαν φαει ban. ΕΣΥ κατεστραμμενε που θα με αποκαλεσεις και μαλακα..δεν εχω προβλημα γι'αυτο...εχεις σκεφτει οτι ιισως λεω ιιισως με την ειρωνια και την κοροιδια σου σε καθε τι της επιστημης η οχι...για την ιδια μας τη σχολη...γιατι ειδα το postακι σου με το "διακριτικο" υφακι για το μελλον κλπ της σχολης μας...μηπως εχεις προ πολλου περασει καποια ορια? λες μηπως?
σε τετοιες περιπτωσεις ναι πες δικτατορα πες με οτι γουσταρας! εγω επιμενω για το ban.
οτι πειτε εσεις παιδια...εγω παντως και μονο που βλεπω το τσολκας νευριαζω..(κι ας ειχα καθηγητη με αυτο το ονομα φυικο στο λυκειο
banbanbanbanbanbanbanbanbanbanbanbanbanban

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Ο μονος αποδεδειγμενα ΒΛΑΚΑΣ ειναι ο Τσολκας!!!ΔΕΝ τον γουσταρει κανεις,ΔΕΝ εχει αποψη,απλα τον ενδιαφερει ν΄ακουστει!!!Ειναι ειδημων στην τιποτολογια και στην γελοιοτητα.Πυρηνικος μακακας στα σιγουρα!Οταν του απαντας,ειτε ειρωνευεται ειτε γινεται μπουχος λογω ελλειψης επιχειρηματολογιας.Ευτυχως που δεν εχει & οπλα!!!
Νομιζω θα μπορουσε ν΄αποτελει ενα ΥΠΟειδος απο μονος του!Βρισκεται στο σταδιο του Νεαντερταλ ακομα,για να μη σας πω στο σταδιο Homo Erectus!!Εχει φαντασιωσεις 9-διαστατες (οπως το συμπαν μας) και γουσταρει αγρια το μπινελικωμα...Μογγολικης καταγωγης γι' αυτο και συμπεριφερεται σαν μογγολο!!Ανικανος να συνδιαλλαγει με αλλους.Ισως ο υπανθρωπος του Νιτσε σε διαδικτυακη εκδοση!Φυσικοτατα συνυπαρχει ΜΟΝΟ με την εικονα στον καθρεφτη του...Παιζεται αν & αυτος τον ανεχεται!!!Θα κανω & μια υπερβαση...Μαλλον θα μοιαζει με βατραχο.Ξερετε τι εννοω...Αναθλητος,με μπαφους,ξυδια & εκφυλη ζωη!Μενει να επιλεξει ο ιδιος (ή εμεις σε γκαλοπ!) την 'εθνικοτητα' του.
Αρε μογγολο Τσολκα,δοκιμιο σου εφτιαξα!
Νομιζω θα μπορουσε ν΄αποτελει ενα ΥΠΟειδος απο μονος του!Βρισκεται στο σταδιο του Νεαντερταλ ακομα,για να μη σας πω στο σταδιο Homo Erectus!!Εχει φαντασιωσεις 9-διαστατες (οπως το συμπαν μας) και γουσταρει αγρια το μπινελικωμα...Μογγολικης καταγωγης γι' αυτο και συμπεριφερεται σαν μογγολο!!Ανικανος να συνδιαλλαγει με αλλους.Ισως ο υπανθρωπος του Νιτσε σε διαδικτυακη εκδοση!Φυσικοτατα συνυπαρχει ΜΟΝΟ με την εικονα στον καθρεφτη του...Παιζεται αν & αυτος τον ανεχεται!!!Θα κανω & μια υπερβαση...Μαλλον θα μοιαζει με βατραχο.Ξερετε τι εννοω...Αναθλητος,με μπαφους,ξυδια & εκφυλη ζωη!Μενει να επιλεξει ο ιδιος (ή εμεις σε γκαλοπ!) την 'εθνικοτητα' του.
- antony07
- Forum Moderator

- Επικοινωνία:
ΔΙαβασμένος είμαι!
Για πες μου εσύ που κάνω λάθος, τρισμέγιστε διδάκτορα της αρλουμπολογίας;;;;
Για πες μου εσύ που κάνω λάθος, τρισμέγιστε διδάκτορα της αρλουμπολογίας;;;;
kamari έγραψε:πλάκα έχει μέχρι ένα σημείο..
(p.s.: αν δεν γράψω καλά πιθανότητες με τα νεύρα που θα έχω και με ένα post του ακόμα μπορώ να ξεσπάσω πάνω του?!!? loool![]()
)
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....
ΤΣΟΛΚΑΣ
dj manos έγραψε:Ο μονος αποδεδειγμενα ΒΛΑΚΑΣ ειναι ο Τσολκας!!!ΔΕΝ τον γουσταρει κανεις,ΔΕΝ εχει αποψη,απλα τον ενδιαφερει ν΄ακουστει!!!Ειναι ειδημων στην τιποτολογια και στην γελοιοτητα.Πυρηνικος μακακας στα σιγουρα!Οταν του απαντας,ειτε ειρωνευεται ειτε γινεται μπουχος λογω ελλειψης επιχειρηματολογιας.Ευτυχως που δεν εχει & οπλα!!!
ΜΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!
Τσολκας
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
ευχαριστώ tsolkas..να το εύχεσαι..για σένα!
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
- antony07
- Forum Moderator

- Επικοινωνία:
Εσύ Τσόλκα, σε τι απάντησες? Απάντησέ μου στο εξής: Τι ακριβώς θες εδώ πέρα; Αναγνώριση, επίδειξη, κόντρα ή κράξιμο; Πάντως από τα 2 τελευταία θα έχεις σε αφθονία! Μπουχαχαχα! Το μόνο που με τρελαίνει σε σένα είναι ότι θες να αποδείξεις τα πάντα (σχετικότητες, κβαντομηχανικές κλπ) με μαθηματικά του λυκείου!
antony07 έγραψε:Εσύ Τσόλκα, σε τι απάντησες? Απάντησέ μου στο εξής: Τι ακριβώς θες εδώ πέρα; Αναγνώριση, επίδειξη, κόντρα ή κράξιμο; Πάντως από τα 2 τελευταία θα έχεις σε αφθονία! Μπουχαχαχα! Το μόνο που με τρελαίνει σε σένα είναι ότι θες να αποδείξεις τα πάντα (σχετικότητες, κβαντομηχανικές κλπ) με μαθηματικά του λυκείου!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΔΙ ΡΕ ΠΑΔΙΑ.....(ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ....)
ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΑΣ ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΘΟΥΜΕ......
ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑ Ή ΤΟΣΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΕΣΘΕ?
Τσολκας
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφέρω τους Κανόνες Ορθής Λειτουργίας του Forum των φοιτητών Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.. Αν θέλετε να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο για ανταλλαγή απόψεων, που να στηρίζεται σε επιχειρήματα, καλώς. Αν πάλι θέλετε απλά να κάνετε προσωπικές επιθέσεις, υποβαθμίζοντας την συζήτηση και ρίχνοντας το επίπεδό σας, think again .. Το semfe.gr αποτελεί εδώ και χρόνια ένα μέρος ανταλλαγής απόψεων και τα *ξεκατινιάσματα* που βλέπω εδώ και μέρες δεν συμβάλλουν σε τίποτα απολύτως σχετικά με αυτό. Επίσης, το όποιο υβριστικό λεξιλόγιο ή τα κεφαλαία γράμματα δε δείχνουν τίποτα περισσότερο απο την έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων.
Ο tsolkas ήρθε με παρωπίδες να μας καθοδηγήσει σε μια άποψη, που για δικούς του λόγους πιστεύει. Δεν ήρθε με καμία διάθεση διαλόγου άλλα και σεβασμού προς τα άλλα μέλη (όχι ότι και όλα τα άλλα μέλη ηταν αθώα περιστεράκια ..
).
Το topic έχει πλέον εκτροχιαστεί. Οπότε αν δεν επανέλθει σε *σχετικά* φυσιολογικούς ρυθμούς, προτείνω το κλείσιμό του. Έχουμε και τα forum games αν θέλουμε να ξεσπάσουμε, νομίζω ..
Ο tsolkas ήρθε με παρωπίδες να μας καθοδηγήσει σε μια άποψη, που για δικούς του λόγους πιστεύει. Δεν ήρθε με καμία διάθεση διαλόγου άλλα και σεβασμού προς τα άλλα μέλη (όχι ότι και όλα τα άλλα μέλη ηταν αθώα περιστεράκια ..
Το topic έχει πλέον εκτροχιαστεί. Οπότε αν δεν επανέλθει σε *σχετικά* φυσιολογικούς ρυθμούς, προτείνω το κλείσιμό του. Έχουμε και τα forum games αν θέλουμε να ξεσπάσουμε, νομίζω ..
- BILLYDELUXE
Theoro uperboliki tin apopsi na ton kanete BAN kai na kleisei to thema ktl...
Opoia kai an einai h apopsi tou giati na min tin pei.......xalaroste den kanei tipota kako....den nomizo na prosbalei tis gnoseis sas............
Opoia kai an einai h apopsi tou giati na min tin pei.......xalaroste den kanei tipota kako....den nomizo na prosbalei tis gnoseis sas............
msl έγραψε:Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφέρω τους Κανόνες Ορθής Λειτουργίας του Forum των φοιτητών Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.. Αν θέλετε να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο για ανταλλαγή απόψεων, που να στηρίζεται σε επιχειρήματα, καλώς. Αν πάλι θέλετε απλά να κάνετε προσωπικές επιθέσεις, υποβαθμίζοντας την συζήτηση και ρίχνοντας το επίπεδό σας, think again .. Το semfe.gr αποτελεί εδώ και χρόνια ένα μέρος ανταλλαγής απόψεων και τα *ξεκατινιάσματα* που βλέπω εδώ και μέρες δεν συμβάλλουν σε τίποτα απολύτως σχετικά με αυτό. Επίσης, το όποιο υβριστικό λεξιλόγιο ή τα κεφαλαία γράμματα δε δείχνουν τίποτα περισσότερο απο την έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων.
Ο tsolkas ήρθε με παρωπίδες να μας καθοδηγήσει σε μια άποψη, που για δικούς του λόγους πιστεύει. Δεν ήρθε με καμία διάθεση διαλόγου άλλα και σεβασμού προς τα άλλα μέλη (όχι ότι και όλα τα άλλα μέλη ηταν αθώα περιστεράκια ..).
ΑΛΛΑΖΩ ΡΟΤΑ!!!!
ΘΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ POST!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΩ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ?
Τσολκας