Πραγματικα δεν εχω δει ξανα τετοιο παιχνιδι.Θα το χαρακτηριζα ως Brutal action με πινελιες adventure και rpg.Απιστευτη βια σε τεραστιο βαθμο{ο ξαδερφος μου πηγαινει δημοτικο σημειοτεον και το παιχνιδι ειναι 18+}.Και πραγματικα τα καλυτερα βιντεακια που εχω δει.Χαλαρα μπορω να τα συγκρινω με αυτα της Blizzard για το frozen throne και το world of warcraft.Γενικα πανευκολο gameplay και interface και μιλαει καποιος που εχει συνηθισει το δοντι της nintedo
Το Στορυ το παιχνιδιου ειναι οτι σε καποια μαχη ενας σπαρτιατης πολεμιστης ο Κρατος επικαλειτε την βοηθεια του Αρη για να νικησει τον εχθρο που εχει κατατροπωσει το στρατο του και εκει αρχιζουν ολα.Ο Αρης απαντα στο καλεσμα του αλλα το ανταλαγμα για αυτο θα ειναι η πληρης υποτελεια του Κρατου{με αλλα λογια να γινει η σκυλα του}.Το δεχεται και αρχιζει να κανει αυτα που τον προσταζει ο Αρης αφου σκοτωσει πολυ κοσμο στρεφεται εναντιον του Αρη και γενικα παιρνα μια σειρα περιπετιων ωσπου στο τελος φτανει να πολεμα το θεο του πολεμου.Παιξτε το να μαθετε τη συνεχεια αν και δεν νομιζω οτι αφησα πολλα να μαθετε
GL HF