[Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Βρήκες ή ψάχνεις κάτι ενδιαφέρον για τους τομείς των Μαθηματικών, της Φυσικής ή της Πληροφορικής; Για πέρνα να τα πούμε...

Συντονιστές: kostas213, markelos, Tulis

tsolkas
Δημοσιεύσεις: 176
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 27, 2007 1:06 pm
Real Name: Tsolkas

[Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από tsolkas »

ΣΧΟΛΙΟ
Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ


Κατ’ αρχήν λυπάμαι ειλικρινά, διότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός Φυσικών (Καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές, κ.λ.π) είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό «τυφλοί», ώστε δεν μπορούν να δουν και να καταλάβουν τα παρακάτω:

1. Ο Γαλιλαίος είναι λάθος (πείραμα του Πύργου της Πίζας). Συνεπώς και η «αρχή της ισοδυναμίας» της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας (η οποία ως γνωστό βασίζεται στο πείραμα του Γαλιλαίου), είναι και αυτή προφανώς λάθος.

2. Η μετακίνηση του περιηλίου του πλανήτη Ερμή 43’’/αιώνα οφείλεται στην περιστροφή του Ήλιου γύρω από το κέντρο μάζας του ηλιακού συστήματος και όχι στην καμπύλωση του χώρου – χρόνου γύρω από τον Ήλιο, όπως λανθασμένα ισχυρίζεται ο Αϊνστάιν.

3. Το πείραμα J.P. Cedarholm – C.H. Townes (1959) (το οποίο είναι απλό και κοστίζει λίγα χρήματα), εάν εκτελεστεί επάνω σε ένα κινούμενο όχημα, αμέσως θα αποδειχθεί, εάν υπάρχει ή όχι ο Αιθέρας μέσα στη Φύση.
Ερώτηση: Γιατί δεν εκτελείται το απλό και σημαντικό αυτό πείραμα Φυσικής;

4. Εάν εκτελέσουμε το πείραμα της «διπλής σχισμής» DS – e – 727 – 0,1 – 2, (το οποίο είναι απλό και κοστίζει λίγα χρήματα), αμέσως θα αποδειχθεί, εάν η Κβαντομηχανική είναι μία ορθή ή λανθασμένη Θεωρία Φυσικής.
Ερώτηση: Γιατί δεν εκτελείται το απλό και σημαντικό αυτό πείραμα Φυσικής;

Μετά από αυτά που αναφέραμε παραπάνω:
Ποια είναι η απάντηση των «μεγάλων» Φυσικών (π.χ. του Princeton University, MIT, Harvard University, κ.λ.π.) στις παραπάνω αυτές περιπτώσεις (1), (2), (3), (4);
Προσωπικά πιστεύω ότι, εάν υπάρχει Φυσικός, ο οποίος σιωπά ή δεν μπορεί να απαντήσεις στις παραπάνω περιπτώσεις (1), (2), (3), (4) τότε αυτός όχι μόνο δεν είναι Φυσικός επιστήμων αλλά αποτελεί και ντροπή για την επιστήμη της Φυσικής.
Αυτή η κατηγορία των Φυσικών οι οποίοι σιωπούν σε τόσο πολύ σοβαρά θέματα έρευνας μπλοκάρουν την εξέλιξη της Φυσικής και συντηρούν ένα «Νέο Μεσαίωνα».
Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας η έρευνα στη Φυσική, έχει πάρει διαστάσεις «Τρελοκομείου»!
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εκτέλεση του πειράματος Gravity Probe b.
Το πείραμα αυτό, ως γνωστό κόστισε 200 εκατ. δολάρια! Κατά την γνώμη μου το πείραμα Gravity Probe b, είναι η μεγαλύτερη ανοησία των «μεγάλων» Φυσικών στην ιστορία της Φυσικής, διότι:
Με τα χρήματα αυτά, τα οποία δαπανήθηκαν για την εκτέλεση του πειράματος Gravity Probe b θα μπορούσαν να εκτελεσθούν 1000!!! πειράματα Φυσικής πιο απλά και αξιόπιστα, προκειμένου να αποδείξουμε, εάν η Θεωρία της Σχετικότητας είναι ορθή ή λάθος.
Αυτό δεν είναι μια μεγάλη ανοησία;
Είμαι βέβαιος ότι, το γεγονός αυτό θα γραφεί στην ιστορία της Φυσικής και οι μελλοντικοί Φυσικοί θα γελάνε…!!! με τις ανοησίες των σημερινών «μεγάλων» Φυσικών, Πανεπιστημίων, κ.λ.π.

Συμπέρασμα

Η σημερινή Φυσική, είναι μια ψευδοφυσική! (Προσωπικά αυτό το πιστεύω ακράδαντα).
Το αξιόλογο επιστημονικό έργο, διαφόρων ανώνυμων Φυσικών, αποσιωπάται από διάφορα μεγάλα «κέντρα» (Καθηγητές Πανεπιστημίων, Πανεπιστήμια, Περιοδικά, κ.λ.π.).
Η σημερινή Φυσική έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο «Τρελοκομείο» και σε ένα κερδοφόρο «super market», χωρίς να λείπει η «προπαγάνδα» διαφόρων Φυσικών Θεωριών και το «star – system», διαφόρων Φυσικών. Δεν θέλω να πιστεύω ότι, στις μέρες μας η έρευνα στη Φυσική ελέγχεται και κατευθύνεται από διάφορα «κέντρα» (Καθηγητές Πανεπιστημίων, Πανεπιστήμια, περιοδικά, κ.λ.π.).
Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος για την επιστήμη.
Από τη σημερινή έρευνα στη Φυσική, έχει εκλείψει εντελώς, ο θεμελιακός τρόπος σκέψης των αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και του Γαλιλαίου.
Ο καθαρός, απλός και βαθύς τρόπος σκέψης, όπως π.χ. του Ερατοσθένη, Αρίσταρχου, Νεύτωνα, Fizeau, Fresnel, Rutheford, Planck, κ.λ.π. δεν υπάρχει σήμερα στη Φυσική.
Σήμερα στη Φυσική υπάρχουν “χωρο – χρόνοι”, “απροσδιοριστίες”, "σκουλικοτρυπες", “βρόγχοι”, “χορδές”, “υπερ-χορδές”, “quarks”κ.λ.π.
Συγχωρήστε με αλλά όλα αυτά είναι μεγάλες ανοησίες!
Αυτά είναι φαντασιώσεις, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη Φυσική πραγματικότητα.
Τέλος, οι «Βιομηχανίες» της Κβαντομηχανικής, της Θεωρίας της Σχετικότητας της Θεωρίας χορδών, κ.λ.π. δεν κάνουν τίποτα άλλο, παρά να παράγουν συνεχώς «υλικά» για το κτίσιμο του «Πύργου της Βαβέλ» της σύγχρονης Φυσικής!
Τα θύματα όλης αυτής της «υπόθεσης» είναι νέοι άνθρωποι και κυρίως φοιτητές των οποίων το καθαρό μυαλό τους, έχει μετατραπεί σε «κάδο απορριμμάτων» των προϊόντων των παραπάνω αυτών «Βιομηχανιών».
Τελικά έχω μια απορία!
Τόσο πολλά χρήματα δαπανώνται ετησίως για την πειραματική έρευνα σε ολόκληρο τον κόσμο:

1. Τόσο πολύ δύσκολο είναι να εκτελεσθεί ένα από τα (10) πειράματα που προτείνονται στην εργασία μου αυτή για την επαλήθευση της Θεωρίας της Σχετικότητας;

2. Τόσο πολύ δύσκολο είναι να εκτελεσθεί ένα από τα (7) πειράματα που προτείνονται στην εργασία μου αυτή για την επαλήθευση της Κβαντομηχανικής;

Τι να πω! Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ μέχρι σήμερα στην ιστορία της Φυσικής!!!
Γιατί τα «μεγάλα» Πανεπιστήμια ερευνητικά κέντρα, κ.λ.π. αρνούνται να εκτελέσουν ένα από τα (17) αυτά πειράματα που αναφέρω παραπάνω;
Μήπως, τα «μεγάλα» Πανεπιστήμια, κ.λ.π. αρέσκονται (για ευνόητους λόγους…) να συντηρούν τη «μούμια» της Θεωρίας της Σχετικότητας και τη «μούμια» της Κβαντομηχανικής, οι οποίες δύο αυτές Θεωρίες είναι ήδη νεκρές;
Ειλικρινά απορώ!!!
Πληροφορώ όμως, τους «μεγάλους» Καθηγητές Φυσικής, Πανεπιστήμια, κ.λ.π. ότι, στην περίπτωσή μου, απλώς «στρουθοκαμηλίζουν» και την απάντηση θα τη δώσουν οι πραγματικά γνήσιοι ερευνητές της Φυσικής και μάλιστα, πολύ σύντομα!
Όμως όλα αυτά δεν είναι Φυσική. Αυτά είναι το «θέατρο του παραλόγου»!!!

Φρίκη!, Φρίκη!, Φρίκη!

Αυτά τα λίγα είχα να πω και τίποτα περισσότερο.



Ευχαριστώ,

Χρήστος Α. Τσόλκας
http://www.tsolkas.gr
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Δημοσιεύσεις: 1673
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 4:37 pm
Real Name: Αντώνης
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Uncertain (by principle)
Επικοινωνία:

Re: Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΧΟΛΙΟ)

Δημοσίευση από antony07 »

Δεν είστε σοβαρός "κύριε" Τσόλκα.

Έρχεστε σε φόρουμ νέων Επιστημόνων να αμφισβητήσετε τα θεμέλια της Φυσικής του 20ου αιώνα. Θεωρείτε ότι θα είχε χτιστεί όλη η σύγχρονη θεωρία σε σαθρά θεμέλια; Θεωρείτε ότι είναι τυχαία,ας πούμε η πλήρης πειραματική επιβεβαίωση των προβλέψεων, και το ίδιο και η μαθηματική συνέπειά τους;

Έχουμε γεμίσει σοφούς-μυστικιστές-επιστήμονες πλέον. Ο καθένας εκφράζει τα κόμπλεξ του, την ανασφάλεια και την ημιμάθειά του ως επανάσταση, και ως "κρυφή" γνώση. Γι'αυτό και έχουμε τους σοφούς της Σιών, τους εξωγήινους, τους πεφωτισμένους, την μυστική ακρόπολη, τους δωδεκαθεϊστές, τους εικοσαθεϊστές, τον Λιακόπουλο, Την Δρούζα και τα υπόλοιπα μόγγολα. Θέλετε να μπείτε και εσείς στο κλαμπ; Με μια ωραία επιστημονικοφανή μεμβράνη φαίνονται όλα ορθά. Δεν απευθύνεστε όμως εδώ σε τηλεθεατές του Χαρδαβδέλλα.

Χτυπήσατε την πόρτα σε μια ακαδημαϊκή επιστημονική κοινότητα (και όχι μόνο σε μία, όπως έχω παρατηρήσει και σε άλλα φόρουμ). Δηλαδή, κάνετε διαφήμιση της "ανακάλυψης" σας. Ευτυχώς για σας, γιατί αν ερχόσασταν πχ σπίτι μου να τα πείτε αυτά, θα φεύγατε με μια γλάστρα επί της κεφαλής σας.

Νομίζω η εκπομπή της Δρούζα ή του Χαρδαβέλλα είναι καταλληλότερη για να κάνετε γνωστές τις μπούρδες σας στο ευρύ κοινό...Ρε ούστ!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Eric Roberts
Δημοσιεύσεις: 139
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 14, 2007 4:00 pm
Τοποθεσία: Καραϊβική

Re: Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΧΟΛΙΟ)

Δημοσίευση από Eric Roberts »

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να ανακαλύψω την "απόλυτη αλήθεια"...Ή τέλος πάντων αυτό που προτείνει ο εν λόγω επιστήμονας (χμμμ...γι'αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος).
Πολύ απλά διότι δε μου φτάνει που προσπαθώ να μάθω αυτές τις "ανακρίβειες" όλα αυτά τα χρόνια,τώρα στα τελειώματα θα αναρωτηθώ αν είναι αλήθεια και θ'αρχίσω απ'την αρχή.Άσε Τσόλκα,να μου λείπει...
Ρε δε μπα να είναι όλα παραμύθια,εγώ αυτά θα μάθω,μ'αυτά θα αποφοιτήσω και μ'αυτά θα πάω να βρω δουλειά (χα χα εδώ γελάμε).
Άν έρθει η ώρα που θα δικαιωθείς,να είσαι σίγουρος οτι πρώτος πρώτος θα πάω ν'αγοράσω το βιβλίο σου.Εκδόσεις Λιακόπουλος δεν είπαμε?
Εικόνα


Don't worry be happy...
Άβαταρ μέλους
obelix
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 3:02 pm

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από obelix »

ok συνάδελφοι σας πειράζει ο τρόπος(και μένα!και μένα!ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗ!!!!και μένα!!!!),αλλά πάνω στην ουσία τι απαντάτε?

δηλαδή απόσο ξέρω το συμβολόμετρο του Μίκελσον?? αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ομοιογενής και ισότροπος αιθέρας(άρα τα ηλ/μαγνητικά κύματα δεν χρειάζονται μέσο για να μεταδοθούν,αλλα αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει αιθέρας ή σκοτεινή ενέργεια ή σκοταδόψυχη ενέργεια ή οργόνη?)

ο Wilhelm Reich (1897-1957) υποστήριζε(μεταξύ άλλων) ότι υπάρχει αιθέρας ανισότροπος και ανομοιογενής(προφανώς):=οργόνική ενέργεια , τις ευεργετικές ιδιότητες της οποίας μπορείς να εκμεταλλευτείς αν μπείς σε ένα σκοτεινό τηλ.θάλαμο:=οργονικός συσσωρευτής...τελικά η Ντραγκ&Φουντ Αντμινιστρέησον έκαψε!!! 5-6 τόνους βιβλία του Ράιχ ύστερα από δικαστική απόφαση,ενώ ο W.Reich πέθανε στη φυλακή,γιατί αρνήθηκε να προσλάβει δικηγόρο,θεωρώντας ότι το διακστήριο δεν είναι μέρος για επιστημονική αντιπαράθεση με την DFA...
50 χρόνια μετά το θάνατο του Ράιχ υπάρχει μουσείο/ίδρυμα W.Reich,γιατί αναμφισβήτητα ήταν ιστορική μορφή(και το πίστευε κ ο ίδιος αυτό)...τον κατηγόρησαν ότι κερδοσκοπούσε νοικιάζοντας τους 250 οργονικούς συσσωρευτές του,κ ενοούσαν ότι επιθυμεί μια αχαλίνωτη σεξουαλική απελευθέρωση(ενώ υποστήριζε το 3πτυχο γνωση- εργο- έρωτας ).

το επιχείρημα μου είναι το εξής:Ας τον απορίψουμε,αλλά όχι με τις μεθόδους της κουφάλας της DFA...δεν χρειάζεται να του κάψουμε το σερβερ,επειδή κάτι θέλει να πουλήσει...ας μη γινόμαστε γκρι δούλοι :ssss:

I would like to plead for my right to investigate natural phenomena without having guns pointed at me. I also ask for the right to be wrong without being hanged for it. — Wilhelm Reich

θα ονομάσω αυτό το ποστ Ο&Ι απο τα αρχικά Οβελίξ&Ιντεφίξ :mrgreen:
tsolkas
Δημοσιεύσεις: 176
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 27, 2007 1:06 pm
Real Name: Tsolkas

Re: Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΧΟΛΙΟ)

Δημοσίευση από tsolkas »

antony07 έγραψε:Δεν είστε σοβαρός "κύριε" Τσόλκα.

Έρχεστε σε φόρουμ νέων Επιστημόνων να αμφισβητήσετε τα θεμέλια της Φυσικής του 20ου αιώνα. Θεωρείτε ότι θα είχε χτιστεί όλη η σύγχρονη θεωρία σε σαθρά θεμέλια; Θεωρείτε ότι είναι τυχαία,ας πούμε η πλήρης πειραματική επιβεβαίωση των προβλέψεων, και το ίδιο και η μαθηματική συνέπειά τους;

Έχουμε γεμίσει σοφούς-μυστικιστές-επιστήμονες πλέον. Ο καθένας εκφράζει τα κόμπλεξ του, την ανασφάλεια και την ημιμάθειά του ως επανάσταση, και ως "κρυφή" γνώση. Γι'αυτό και έχουμε τους σοφούς της Σιών, τους εξωγήινους, τους πεφωτισμένους, την μυστική ακρόπολη, τους δωδεκαθεϊστές, τους εικοσαθεϊστές, τον Λιακόπουλο, Την Δρούζα και τα υπόλοιπα μόγγολα. Θέλετε να μπείτε και εσείς στο κλαμπ; Με μια ωραία επιστημονικοφανή μεμβράνη φαίνονται όλα ορθά. Δεν απευθύνεστε όμως εδώ σε τηλεθεατές του Χαρδαβδέλλα.

Χτυπήσατε την πόρτα σε μια ακαδημαϊκή επιστημονική κοινότητα (και όχι μόνο σε μία, όπως έχω παρατηρήσει και σε άλλα φόρουμ). Δηλαδή, κάνετε διαφήμιση της "ανακάλυψης" σας. Ευτυχώς για σας, γιατί αν ερχόσασταν πχ σπίτι μου να τα πείτε αυτά, θα φεύγατε με μια γλάστρα επί της κεφαλής σας.

Νομίζω η εκπομπή της Δρούζα ή του Χαρδαβέλλα είναι καταλληλότερη για να κάνετε γνωστές τις μπούρδες σας στο ευρύ κοινό...Ρε ούστ!
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ?
Αν εχετε χρονο, ριξτε μια ματια εδω

http://www.tsolkas.gr/greek/ergasia1/ma ... ka-02.html

Μοιαζω με κανενα Λιακοπουλο? Δρουζα?, κλπ, κλπ ?

Οχι για τιποτα αλλο αλλα για να σου αποδειξω τι μ........ς !!!!!! με περικεφαλαια!!!!! που εισαι!!!!!



Χρ. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
theos
Δημοσιεύσεις: 762
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 05, 2006 4:53 am
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Gender: Male
Τοποθεσία: Alwaysland

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από theos »

Γιατί σε όλα τα πειράματά σου λες: Κατά την προσωπική μου γνώμη? Ας πούμε, στο πρώτο πείραμα κατά την προσωπική σου γνώμη οι χρόνοι t και t' θα είναι διαφορετικοί. Κατα την δική μου προσωπική γνώμη οι χρόνοι θα είναι ίσοι.

Το πείραμα αυτό το έχεις εκτελέσει? Έχεις σκεφτεί κάποιες άλλες πιθανές παραμέτρους που ενδεχομένως αλλοιώνουν το αποτέλεσμά σου αν δεν βγουν ίσοι οι χρόνοι?

Επίσης, να σε ρωτήσω, πως ξέρεις ότι κάποιος δεν εκτέλεσε αυτά τα πειράματα και τελικά τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τη θεωρία? Θα σε παρακαλούσα να τα εκτελέσεις εσύ και να μας πεις τα αποτελέσματά σου, τα οποία να αμφισβητούν όντως τη θεωρία και τότε το ξανασυζητάμε. Φυσικά, θα πρέπει να έχεις τρόπο να αποδείξεις ότι τα όργανα που χρησιμοποιείς είναι όσο το δυνατόν καλύτερα και θα πρέπει να λάβεις υπόψην σου και όλα τα σφάλματα.

Γιατί προσβλήθηκες τόσο πολύ με το "Λιακόπουλος" που σου είπε ο συνάδελφος? Και ο Λιακόπουλος έχει γνώσεις και μυαλό, μόνο που τα χρησιμοποιεί για να αμφισβητήσει το προφανές και για να πουλήσει. Όσο γραφικός φαίνεται ο Λιακόπουλος, τόσο φαίνεσαι και εσύ (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον)
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
Diablo
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 8:36 pm

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από Diablo »

Δε φταίν' αυτοί που ζούνε μακριά απ' τους νόμους
που τους επέταξε η ζωή στους πέντε δρόμους
Σαν τα φαντάσματα τις νύχτες τριγυρνάνε
στης αμαρτίας τα τραγούδια ξεδιψάνε.

Χαρούλα εν έτει 1988:Το τραγούδι της καρδιάς
Neo
Δημοσιεύσεις: 633
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 2:46 pm
Real Name: Thomas Anderson
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος!!!

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από Neo »

Τι άλλο θα ακούσουμε... Κάτσε να σκιστείς λίγο στη διπλή σχισμή κι έλα μετά να συζητήσουμε αν υπάρχει... Έλεος πια. Ανατρέψτε τα πάντα, αρκεί να τα αποδεικνύετε κιόλας στο ίδιο κείμενο. Αλλιώς, απλά κάνετε διαφήμιση εδώ μέσα για το site σας, πράγμα το οποίο δε νομίζω να ωφελεί την κοινότητα.

Η μόνη περίπτωση που θα την ωφελούσε είναι αν παίρναμε ποσοστά από βαφές μαλλιών, γιατί μ' αυτά και μ' αυτά έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μας κύριε Τσόλκα...

ΥΓ: Συμβολόμετρο έχεις δει ποτέ; Γιατί έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να μην υπάρχει στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Μια μέρα έλα Σχολή, να κεράσουμε καφέ, να κάνουμε και το πείραμα, γιατί φαντάζομαι ότι συμβολόμετρο δεν έχεις δει. Πόσο μάλλον να έχεις χρησιμοποιήσει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Neo την Τετ Νοέμ 28, 2007 2:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Δημοσιεύσεις: 2299
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 7:33 am
Real Name: Κώτσος Φίλ
Gender: Male
Τοποθεσία: Μπροστά στην οθόνη

Re: Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΧΟΛΙΟ)

Δημοσίευση από drcypher »

tsolkas έγραψε:ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ?
Αν εχετε χρονο, ριξτε μια ματια εδω

http://www.tsolkas.gr/greek/ergasia1/ma ... ka-02.html

Μοιαζω με κανενα Λιακοπουλο? Δρουζα?, κλπ, κλπ ?
Τσόλκα, μην τους ακούς... Λιακόπουλοι, Δρούζες, Λουκάδες και Χαρδαβέλλες είναι αστερόσκονη μπροστά στο βεληνεκές και το μεγαλείο σου. Είσαι ένα βήμα πριν φας την θέση του πρώτου καλτ τσαρλατάνου εν Ελλάδι, του Γιαγκόναν! Έψαχνα να βρω κανά δυο στοιχεία για σένα στην "επιστημονική" σελίδα σου, αλλά από 2-3 κείμενά σου που έχω διαβάσει (όλα ένα κι ένα) μάλλον θα συμφωνήσω με την βιογραφία που σου έχουν στήσει στο link που έδωσε ο Diablo (και παρεμπιπτόντως γ$%#ί και δέρνει :P). Έχεις σπουδάσει άραγε κάτι σχετικό με φυσική ή μαθηματικά ή είναι ανόθευτο και πηγαίο το ταλέντο σου;

Από εκεί και πέρα, θα επιμείνω στην εξής συμβουλή: Όσοι σου λένε ότι είσαι ημίτρελος παρλαπίπας και ότι δημοσιεύεις στην Ιστοσελίδα σου ένα σωρό αρλούμπες γιατί δεν θα έμπαιναν ούτε σε επιστημονική στήλη εφημερίδας (δεν θα συζητήσω για το lobby των διεθνών επιστημονικών περιοδικών που μάλλον προσπαθούν να σε σαμποτάρουν μάλλον επειδή σε τρέμουν) είναι κακοπροαίρετοι, και το μόνο που τους αξίζει είναι μια εμπνευσμένη και αντισυμβατική, σχετικιστικά συναλλοίωτη κλανιά σου (κάτι σαν τα έργα σου).

Συνέχιζε να μας διασκεδάζεις, και που ξέρεις... έτσι όπως πάω και εγώ, ίσως στο μέλλον βρεθούμε συγκάτοικοι στην ίδια πτέρυγα κανενός ψυχιατρείου. Απλώς έχε το νου σου μην καθαρίσεις κανέναν "αντιφρονούντα" μέσα στην παροξυστική εμμονή σου να αμφισβητείς τις δήθεν "βλακείες" αιώνων φυσικής αντιπροτείνοντας τις δικές σου μαλ$%#ίες, γιατί εκεί στο Αγρίνιο το'χετε χούι από ό,τι κατάλαβα.

Go tsolkas! Go! :supz: :prayer: :party:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Δημοσιεύσεις: 1478
Εγγραφή: Τρί Φεβ 20, 2007 1:57 pm
Real Name: Γιώργος
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Η πιο γλυκιά πατρίδα είναι η καρδιά..

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από Hengeo »

Χαχαχαχαχα! Μην τον αποπέρνετε τον άνθρωπο, μιά χαρα δωρεάν γέλιο μας χάρισε! :D

Ε ρε που μπορεί να φτάσει ο κομπλεξισμός..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
tsolkas
Δημοσιεύσεις: 176
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 27, 2007 1:06 pm
Real Name: Tsolkas

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από tsolkas »

Παιδια μου, "ειπατε τι ειπατε", μεσα στον ενευρισμο σας την αμηχανια σας την ημιμαθεια σας και το "σοκ" (που δικαιολογημενα) παθατε!!!
Σας συγχωρω! Και τωρα που χαλαρωσατε, επανερχομαι στο "θεμα" μας που τοσο συντομα το ξεχασατε!!!

Ποιο καλο "παιδακι" θα μου απαντησει στις (4) περιπτωσεις που αναφερω στο σχολιο μου?

Σημ. Αν καποιο "παιδακι" μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, οτι ειμαι ΛΑΘΟΣ, τοτε εγω σας υποσχομαι, ο,τι για να τιμωρησω παραδειγματικα τον εαυτο μου θα εγγραφω στο "νυν" ιδρυμα του ΕΜΠ!!! (Προς Θεου οχι στο "παλαι ποτε"!!!!!!!!!!!)

ΑΝΑΜΕΝΩ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΤΩΝ (4) ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ.
Εγινα σαφης?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ" Απαγορευονται ΑΥΣΤΗΡΩΣ, οι μ.....ς, τα μπλα, μπλα, και τα ψυχογραφηματα της Ψυχιατρικης Κλινικης του ΕΜΠ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΠρος λοιπον, ορματε.............


Χρ. Τσολκας
Αναπληρωτης, Οδοκαθαριστης
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Δημοσιεύσεις: 1673
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 4:37 pm
Real Name: Αντώνης
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Uncertain (by principle)
Επικοινωνία:

Re: Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΧΟΛΙΟ)

Δημοσίευση από antony07 »

tsolkas έγραψε: ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ?
Αν εχετε χρονο, ριξτε μια ματια εδω
http://www.tsolkas.gr/greek/ergasia1/ma ... ka-02.html
Μοιαζω με κανενα Λιακοπουλο? Δρουζα?, κλπ, κλπ ?
Οχι για τιποτα αλλο αλλα για να σου αποδειξω τι μ........ς !!!!!! με περικεφαλαια!!!!! που εισαι!!!!!
Αγόρι μου εσύ που αδικείσαι :lol: :lol: :lol:
Να σου πω,έχεις αναρωτηθεί γιατί η "θεωρίες" σου δεν δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά, σε συνέδρια κλπ..? Ή ζεις με τις αυταπάτες σου, ότι και καλά σε φάγαν τα κυκλώματα?

Όσο για τα μαθηματικά "βαθμίδας", από περιέργεια και μόνο έριξα μια ματιά...και
..
..
..
..
..
..
..
..
ΘΑΜΠΩΘΗΚΑ

Δεν θα επεκταθώ σε κατασκευές θεωριών μέσω της Λογικής και της Θεωρίας Μοντέλων...αυτά είναι σίγουρα τετριμμένα για σένα..

Που ήσουνα τόσο καιρό και σε έψαχνα? Ακολουθώντας σε, δάσκαλε, πάω να φτιάξω κι εγώ μια νέα θεωρία (aka παιχνίδι με τα σύμβολα πάνω στα υπάρχοντα μαθηματικά)! Θα γίνω κι εγώ διάααασημος (http://www.antony07-gamati-science.org)

Όσο για τα υπόλοιπα, συμφωνώ με τον drcypher! Είσαι πολύ αστεράτο μόγγολο, που τείνεις να ανελιχθείς σε ΓΙΑΓΚΟΝΑΝ! Μόνο που αντί για ταινίες, θα οργανώνεις συνέδρια, απονομές νόμπελ, fields κλπ

Καλή επιτυχία στα μελλοντικά σου σχέδια!!!
Off Topic
Έχω λιώσει στο γέλιο :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2: )
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
tsolkas
Δημοσιεύσεις: 176
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 27, 2007 1:06 pm
Real Name: Tsolkas

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από tsolkas »

tsolkas έγραψε:Παιδια μου, "ειπατε τι ειπατε", μεσα στον ενευρισμο σας την αμηχανια σας την ημιμαθεια σας και το "σοκ" (που δικαιολογημενα) παθατε!!!
Σας συγχωρω! Και τωρα που χαλαρωσατε, επανερχομαι στο "θεμα" μας που τοσο συντομα το ξεχασατε!!!

Ποιο καλο "παιδακι" θα μου απαντησει στις (4) περιπτωσεις που αναφερω στο σχολιο μου?

Σημ. Αν καποιο "παιδακι" μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, οτι ειμαι ΛΑΘΟΣ, τοτε εγω σας υποσχομαι, ο,τι για να τιμωρησω παραδειγματικα τον εαυτο μου θα εγγραφω στο "νυν" ιδρυμα του ΕΜΠ!!! (Προς Θεου οχι στο "παλαι ποτε"!!!!!!!!!!!)

ΑΝΑΜΕΝΩ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΤΩΝ (4) ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ.
Εγινα σαφης?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ" Απαγορευονται ΑΥΣΤΗΡΩΣ, οι μ.....ς, τα μπλα, μπλα, και τα ψυχογραφηματα της Ψυχιατρικης Κλινικης του ΕΜΠ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΠρος λοιπον, ορματε.............


Χρ. Τσολκας
Αναπληρωτης, Οδοκαθαριστης

Μετα απο τα παραπανω και επειδη συνεχιζεις το "χαβα" σου, εχω αδικο να σε πω μ.....α (7) αστερων?

Χρ. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
durandal
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: Δευ Ιαν 29, 2007 12:14 pm

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από durandal »

K. Tsolka gia to fainomeno Raman exete kamia anthrhsh-protash? an nai sas parakalw na apanthsete giati me endiaferei apisteyta....
Sas eyxaristw
me ektimhsh
"Mortal danger is an effective antidote for fixed ideas."

Erwin Johannes Eugen Rommel
tsolkas
Δημοσιεύσεις: 176
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 27, 2007 1:06 pm
Real Name: Tsolkas

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από tsolkas »

durandal έγραψε:K. Tsolka gia to fainomeno Raman exete kamia anthrhsh-protash? an nai sas parakalw na apanthsete giati me endiaferei apisteyta....
Sas eyxaristw
me ektimhsh
Στο "χωριο" μου λενε μια παροιμια (εχει σχεση με καποια χηρα, καταλαβαινεις, ε! και με ενα " βαρβατο" καλογηρο τον οποιο καλεσε η χηρα για να τη "γιατρεψει, καταλαβες, ε!

Και αφου ο καλογηρος αρχισε να τριβει τη χηρα συνεχως, εξω απο το "σημειο μηδεν" !!!!, τοτε του λεει η χηρα ακρατητη:

Καλογηρε, εγω αλλου εχω το "πονο" μου και εσυ αλλου με τριβεις!!!!!!


Ετσι, και εσυ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!!

Δεν αλλαζετε λεω εγω ονομασια στο ΕΜΠ και να το "αναβαθμισετε" δινοντας το ονομα ΜΙΤ (οπερ ερμηνευομενο),
Mosxaria Institute of Technology !!!!!!!

Tι αλλο να σου πω? Mπας και "ζυγοσταθμισω" λιγο το μυαλο σου το οποιο εχεις σε "αγραναπαυση"!!!!!!!!!!!!

Φιλακια,

Χρ. Τσολκας
Επικουρος, Οδοκαθαριστης ΕΜΠ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ζητήματα Μαθηματικών - Φυσικής - Πληροφορικής”