Το Μουνόφθαλμο Τέρας by Τζίμης Πανούσης
Συντονιστής: Nasia!
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Το Μουνόφθαλμο Τέρας by Τζίμης Πανούσης
Και ναι αυτο που περιμενα.Η νεα παρασταση του Τζιμη Πανουση ειναι στις 24.Εγω ειναι δεδομενο οτι θα παω λογικα στην πρεμιερα
Επειδη πηρα τηλεφωνο το τραπεζι ειναι 160 ευρω και θεση στο μπαρ κανει 20
Αμα ψηνονται κανεις να παμε να κλεισουμε και κανα τραπεζι να το δουμε καλυτερα
Απλα ενα hint για οσους δεν εχουν ιδεα.Ο πανουσης δεν κολονει πουθενα οποιος πηγαινει εκει πρεπει να ειναι προετοιμασμενος γιατι η παρασταση μπορει ξαφνικα να γινει διαδραστικη.Σε μια κοπελια ειχε ψαξει την τσαντα για παραδειγμα
Αυτο ειναι το λινκ.
http://www.tzimakos.gr/perform/teras/teras.php
Επειδη πηρα τηλεφωνο το τραπεζι ειναι 160 ευρω και θεση στο μπαρ κανει 20
Αμα ψηνονται κανεις να παμε να κλεισουμε και κανα τραπεζι να το δουμε καλυτερα
Απλα ενα hint για οσους δεν εχουν ιδεα.Ο πανουσης δεν κολονει πουθενα οποιος πηγαινει εκει πρεπει να ειναι προετοιμασμενος γιατι η παρασταση μπορει ξαφνικα να γινει διαδραστικη.Σε μια κοπελια ειχε ψαξει την τσαντα για παραδειγμα
Αυτο ειναι το λινκ.
http://www.tzimakos.gr/perform/teras/teras.php
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
- drcypher
- Portal Administrator
- Real Name: Κώτσος Φίλ
Re: Το Μουνόφθαλμο Τέρας by Τζίμης Πανούσης
Είμαι υποχρεωμένος να παραδεχτώ πως αυτό είναι το πρώτο χρήσιμο και ενδιαφέρον post που έχεις κάνει εδώ και χρόνια... Well Done Απόστολε! Κανονίστε να προλάβουμε να βρούμε κανένα τραπέζι... Δεν έχω πάει ποτέ στον Τζιμάκο
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Ψήνεστε να κάνουμε εκεί τη συνάντηση του φόρουμ που δεν κάναμε; Εγώ είμαι μέσα για κάτι τέτοιο πάντως..
- Wizard
- Forum Administrator
- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Κι εγώ μέσα!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- drcypher
- Portal Administrator
Το τραπέζι είναι ανά 4 άτομα και 20 ευρώ κοστίζει το ποτό στο μπαρ (=δεν σας εξασφαλίζει κανείς θέση, και πιθανότατα θα πρέπει να κάτσετε πάνω ή κάτω από κάποιον άλλον )skywalker έγραψε:Επειδη πηρα τηλεφωνο το τραπεζι ειναι 160 ευρω και θεση στο μπαρ κανει 20
Συνεπώς κανονίστε να μαζευτούμε πλήθος ακέραιο πολλαπλάσιο του 4. Ακούτε ρε;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Δηλαδή, δεν μπορούν να κάτσουν πάνω από 4 άτομα σ'ενα τραπέζι? Πχ, για 6 άτομα θα πρέπει να πλρώσετε 320 ευρό?!drcypher έγραψε:Το τραπέζι είναι ανά 4 άτομα
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- drcypher
- Portal Administrator
Είδες τι παθαίνεις για να μην πηγαίνεις που και που σε μπουζούκια και συναφή; Η κατάσταση έχει ως εξής: Η ταρίφα ορίζεται ανά κεφάλι. Αν πας στο μπαρ είσαι στα 10-20 ευρώ (αναλόγως το μαγαζί και την έπαρση του καλλιτέχνη ή του επιχειρηματία). Αν πας σε τραπέζι είσαι στα 40-50 ευρώ αντίστοιχα.
Όταν ένα μαγαζί έχει εξασφαλίσει την πληρότητά του (κι αυτό το γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό), δεν τον συμφέρει να δεχτεί 6 άτομα και να χρεώσει ενάμισι μπουκάλι (δηλ. 160+80 ευρώ). Οπότε σου λέει "εγώ μπορώ να χρεώσω το τραπέζι 160 ευρώ, γιατί να σου χαρίσω τα 80;". Συνήθως, δε, για τα 2 άτομα έχουν π.χ. μπουκάλι κρασί που είναι στα 80 ευρώ και σε μικρότερο τραπεζάκι (κυρίως για ζευγάρια).
Επειδή αυτά τα σχήματα "περιορισμένου αριθμού παραστάσεων" έχουν λίγο-πολυ εξασφαλισμένο κόσμο, αν δεν έχεις κανένα ισχυρό βύσμα εκεί μέσα, δεν πρόκειται να πετύχεις "εκπτώσεις"...
Όταν ένα μαγαζί έχει εξασφαλίσει την πληρότητά του (κι αυτό το γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό), δεν τον συμφέρει να δεχτεί 6 άτομα και να χρεώσει ενάμισι μπουκάλι (δηλ. 160+80 ευρώ). Οπότε σου λέει "εγώ μπορώ να χρεώσω το τραπέζι 160 ευρώ, γιατί να σου χαρίσω τα 80;". Συνήθως, δε, για τα 2 άτομα έχουν π.χ. μπουκάλι κρασί που είναι στα 80 ευρώ και σε μικρότερο τραπεζάκι (κυρίως για ζευγάρια).
Επειδή αυτά τα σχήματα "περιορισμένου αριθμού παραστάσεων" έχουν λίγο-πολυ εξασφαλισμένο κόσμο, αν δεν έχεις κανένα ισχυρό βύσμα εκεί μέσα, δεν πρόκειται να πετύχεις "εκπτώσεις"...