Οι γενιές της σιωπής

Πέρα από τα βιβλία της σχολής (Φυσική, Ανάλυση, Madame Figaro, Cosmopolitan, PlayStation κλπ) υπάρχουν και λογοτεχνικά βιβλία! Ναι ρε, αλήθεια είναι!

Συντονιστής: meleneemil

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: Τρί Ιουν 26, 2007 2:37 am
Τοποθεσία: Σείριος

Οι γενιές της σιωπής

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Συγχωρέστε με που το βάζω στο περί ανέμων και υδάτων. Αλλάξτε κατηγορία αν θέλετε. Ψάχνω το βιβλίο της Άντρης Πολυδώρου "Οι γενιές της σιωπής". Νομίζω ότι δεν έχει εκδοθει στην Ελλάδα. Αν κάποιος γνωρίζει και το έχει δει κάπου ή ξέρει κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα από Κύπρο (που έχει εκδοθεί) ας απαντήσει. Πρόκειται για ένα πράγματι πολύ καλό μυθιστόρημα. Όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και σε σειρά στην τηλεόραση. Όποιος πιάνει ΡΙΚ1 είναι τυχερός. Άρχισα να το βλέπω εδώ και πέντε επεισόδια κι έχω κολλήσει. Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα που έχει. Όποιος θέλει να δει τα τελευταία επεισόδια μπορεί μέσω του σύνδεσμου: http://www.cybc.com.cy/index.php?option ... Itemid=216 να τα παρακολουθήσει. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Το βιβλίο, έμαθα, είναι (όπως πάντα) κλάσεις ανώτερο! Γι'αυτό και το ψάχνω άλλωστε (επειδή η σειρά είναι πολύ καλή, φαντάζομαι πως θα'ναι το βιβλίο :shock: ). Όποιος γνωρίζει λοιπόν κάτι ας απαντήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :D

moved by theos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λογοτεχνία”