Νομίζω έχουμε υπεραρκετό χρόνο για προτάσεις - αλλαγές, για να γλιτώσουμε όσα έγιναν στο προηγούμενο εξάμηνο ..
Σύμφωνα με τη γραμματεία, προτάσεις για αλλαγές θα γίνονται δεκτές ως τις 13/4 (Μ. Δευτέρα). Επίσης, να σημειωθεί πως δεν ορίζονται οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της εξεταστικής περιόδου, καθώς και οι ημερομηνίες και οι ώρες εξέτασης των μαθημάτων, αλλά μονο η δομή του προγράμματος.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..
Σαν πολυ νωρις δεν βγηκε; Ή δε θυμαμαι καλα; Τεσπα, δεν εχω δει καλυτερο προγραμμα! Χαρμα οφθαλμων! Νομιζω οτι ειδα ομως μερικες ωρες σκορπιες. Ειναι σε στιλ fill in the blanks? μπουαχαχα
msl έγραψε:
Σύμφωνα με τη γραμματεία, προτάσεις για αλλαγές θα γίνονται δεκτές ως τις 13/4 (Μ. Δευτέρα). Επίσης, να σημειωθεί πως δεν ορίζονται οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της εξεταστικής περιόδου, καθώς και οι ημερομηνίες και οι ώρες εξέτασης των μαθημάτων, αλλά μονο η δομή του προγράμματος.
Λέτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάνουν αυτό το τόσο παράλογο γεγονός? Να φτιάξουν ένα τέτοιο πρόγραμμα το οποίο να είναι μόνιμο και κάθε φορά να βγάζουν απλά τις ημερομηνίες???
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Αν και είναι νωρίς ακόμη και πιστεύω πως θα γίνουν αλλαγές, με μια πρώτη ματιά νομίζω ότι η Μηχανική ΙΙ μετά από την Συναρτησιακή Ανάλυση Ι είναι ένα θέμα. Μπορεί να είναι οι πρώτες δύο μέρες τις εξεταστικής και κάποιος θα πει έχετε τον χρόνο να προετοιμαστείτε αλλα και πάλι είναι δύσκολα μαθήματα και υποθέτω πως τα οφείλουν πολλοί, ή καλύτερα, πάρα πολλοί φοιτητές.
Ελπίζω να γίνει καλύτερη διευθέτηση για τα συγκεκριμμένα μαθήματα.
Wizard έγραψε:Λέτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάνουν αυτό το τόσο παράλογο γεγονός? Να φτιάξουν ένα τέτοιο πρόγραμμα το οποίο να είναι μόνιμο και κάθε φορά να βγάζουν απλά τις ημερομηνίες???
Ε, αφού κατάφεραν να βγάλουν προσχέδιο από τόσο νωρίς, όλα είναι πιθανά πλέον, δεν αποκλείεται να γίνει και αυτό το <<θαύμα>> σύντομα
Εντωμεταξύ, όλως παραδόξως, είναι αρκετά καλό για μένα αν μείνει έτσι, καμία σχέση με την απίστευτη γκαντεμιά της τελευταίας εξεταστικής..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
alexk έγραψε:Σαν πολύ δεν το αμελήσαμε αυτό το θέμα?
Ε, αν έχεις να πεις κάτι, πες το..... Εδώ παραθέτουμε προτάσεις για το πρόγραμμα, δε ζητάμε απ' τους άλλους να προτείνουν κάτι.... Έχεις κάποια πρόταση λοιπόν; Αν όχι, άσε τον καθένα να μας πει τη δική του ιδέα όταν του 'ρθει....
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
που στέλνουμε δλδ τα <<παράπονα μας>> για το πρόγραμμα; Εμένα προσωπικά με ενοχλεί το σερί Διηλεκτρικές - Μηχανική ΙV - Ηλεκτρομαγνητισμός ΙΙ, υπάρχει κάποιος που θέλει να διώξει κάποιο από αυτά στο τέλος της εξεταστικής ή στην αρχή; Πχ, για αναλύση ΙΙ- Μηχανική ΙV στείλατε για αλλαγή της Ανάλυσης ΙΙ τελικά;