Σύντροφοι Έλληνες κερδίσαμε!!!
Συντονιστής: AlexandraDC
- vbalos
- Real Name: Vasilis
- Facebook ID: 0
Σύντροφοι Έλληνες κερδίσαμε!!!
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία-πανηγυράκι για την ανάδειξη του μεγαλύτερου έλληνα όλων των εποχών και μαντέψτε ποιός βγήκε πρώτος σύμφωνα με την ψήφο της κάθε κυρα Κατίνας που στις εκλογές ρίχνει το σφραγισμένο ψηφοδέλτιο που της δίνει ο άντρας της...Μα ο τρισμέγιστος Αλέκος φυσικά...Αυτός ο μεγάλος στρατηλάτης που έσφαζε τόοοοοσο γλυκά τους εχθρους του εκπολιτίζοντας όσους γλίτωναν , που μετέδωσε το ελληνικό πνεύμα μέχρι και τα βάθη της Ινδίας κατά τον τρόπο που οι Άγγλοι μετέδωσαν το Ευρωπαϊκό πνεύμα στην Αμερική , οι Αμερικάνοι το δυτικό σε Ιρακ , Αφγανιστάν , Σερβία κ.ο.κ , αυτός ο τρισμέγιστος Έλλην που σε κάποια στιγμή την είδε θεός αλα Θώδη φάση ενώ πριν είχε ολοκληρώσει το ολοκαύτωμα στην ίδια του τη χώρα σφάζοντας και καίγοντας ομοεθνείς του γιατί προφανώς δεν έδειχναν αυτοί Αθηναίοι , Θηβαίοι κτλ τον ίδιο ζήλο για εκπολιτισμό των βαρβάρων...
Ε ρε πρόβλημα στο κεφάλι που μας έχει δημιουργήσει η δημόσια δωρεάν παιδεία στη χώρα...Πόσο κόμπλεξ μπορεί να κρύβει κάποιος ο οποίος θεωρεί έναν σφαγέα ως το μεγαλύτερο πρόγονό του , πόσο κόμπλεξ βασικά μπορεί να κρύβει κάποιος ο οποίος θεωρεί ότι είναι κάτι μεγάλο επειδή μεγάλος ήταν ο πρόγονός του ??? Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα κρύβουν απαντήσεις οι οποίες όταν εξαχθούν θα μας δώσουν πλήρη εικόνα για το ποιοί πραγματικά είναι οι νεοέλληνες κατά τη γνώμη μου: κομπλεξικοί , μίζεροι και καλά ταλαιπωρημένοι που στα όνειρά τους ύπουλα σκέφτονται μεγαλεία και αυτοκρατορίες γιατί θεωρούν ότι η ιστορία τους χρωστάει...Μείνετε τώρα ελληνάρες με τη γλύκα της ανάδειξης και τα και καλά προγονικά σας μεγαλεία και πηγαίνετε όμορφα όμορφα στη δουλειά σας να πάρετε 700 ευρώ και να ψάχνεστε πως θα ζήσετε αλλά μην ανησυχείτε γιατί εσείς κάποτε κυβερνήσατε τον κόσμο ολόκληρο τι κι'αν μετά τον χάσατε και έχετε καταντήσει ανέκδοτο στα χείλη κάθε ''βάρβαρου''αμερικάνου, γερμανού,γάλλου που έχει αγοράσει τη μισή σας χώρα και σας έχει να πολεμάτε για πολέμους που δεν είναι δικοί σας , σημασία έχει μονάχα το παρελθόν και βέβαια το μέλλον που θα ξεμαρμαρώσει ο βασιλιάς , θα πάρουμε πίσω την βασιλεύουσα , θα έρθουν οι ελ , θα ανοίξουν οι πύλες και όλα τα ευρέως (φτου !!! μην παρεξηγηθώ προσέχτε την ορθογραφία δεν εννοω εβραίος φτου και πάλι) γνωστά στον κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει και αξιώνεται να ονομάζεται έλλην...Καληνύχτα
Ε ρε πρόβλημα στο κεφάλι που μας έχει δημιουργήσει η δημόσια δωρεάν παιδεία στη χώρα...Πόσο κόμπλεξ μπορεί να κρύβει κάποιος ο οποίος θεωρεί έναν σφαγέα ως το μεγαλύτερο πρόγονό του , πόσο κόμπλεξ βασικά μπορεί να κρύβει κάποιος ο οποίος θεωρεί ότι είναι κάτι μεγάλο επειδή μεγάλος ήταν ο πρόγονός του ??? Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα κρύβουν απαντήσεις οι οποίες όταν εξαχθούν θα μας δώσουν πλήρη εικόνα για το ποιοί πραγματικά είναι οι νεοέλληνες κατά τη γνώμη μου: κομπλεξικοί , μίζεροι και καλά ταλαιπωρημένοι που στα όνειρά τους ύπουλα σκέφτονται μεγαλεία και αυτοκρατορίες γιατί θεωρούν ότι η ιστορία τους χρωστάει...Μείνετε τώρα ελληνάρες με τη γλύκα της ανάδειξης και τα και καλά προγονικά σας μεγαλεία και πηγαίνετε όμορφα όμορφα στη δουλειά σας να πάρετε 700 ευρώ και να ψάχνεστε πως θα ζήσετε αλλά μην ανησυχείτε γιατί εσείς κάποτε κυβερνήσατε τον κόσμο ολόκληρο τι κι'αν μετά τον χάσατε και έχετε καταντήσει ανέκδοτο στα χείλη κάθε ''βάρβαρου''αμερικάνου, γερμανού,γάλλου που έχει αγοράσει τη μισή σας χώρα και σας έχει να πολεμάτε για πολέμους που δεν είναι δικοί σας , σημασία έχει μονάχα το παρελθόν και βέβαια το μέλλον που θα ξεμαρμαρώσει ο βασιλιάς , θα πάρουμε πίσω την βασιλεύουσα , θα έρθουν οι ελ , θα ανοίξουν οι πύλες και όλα τα ευρέως (φτου !!! μην παρεξηγηθώ προσέχτε την ορθογραφία δεν εννοω εβραίος φτου και πάλι) γνωστά στον κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει και αξιώνεται να ονομάζεται έλλην...Καληνύχτα
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
J.R.T
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Re: Σύντροφοι Έλληνες Κερδίσαμε !!!
Η πλάκα είναι πως όταν αναφερόμαστε σε αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, γενικά έχουμε στο μυαλό μας την αρχαία Αθήνα με τους φιλοσόφους της κλπ. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι αντιπαθούσαν όσους ήταν από τη Θεσσαλία και πάνω (Θεταλλός έδιξεν όφι και όφις απέθανεν και άλλες χαριτωμενιές) και δεν τους θεωρούσαν έλληνες. Και για να 'χουμε καλό ερώτημα, αν οι διάφορες συνθήκες δεν είχαν δώσει την πειοχή της Μακεδονίας στην Ελλάδα, θα είχαμε οικειοποιηθεί τόσο άγρια τον Αλέκο?
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Εγώ τώρα, το μόνο που ελπίζω είναι να γίνει ένα σκαϊοειδής διαγωνισμός και στη γείτονα χώρα (πες τη Σκόπια βρε αδερφέ) και να βγει το ίδιο! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Μήπως να πάμε και στη Χάγη για την ελληνικότητά του;
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
Off Topic
@vbalos: τις συγκρισεις αυτες τις κανεις μεσα απο διαβασματα σου απο βιβλια συγκριτικης ιστοριας(αν υπαρχει τετοιο πραγμα) η απλα ετσι; Ρωταω κ ολους μαζι που εχουν μπει σε αυτο τον κυκλο συζητησεων, γιατι εγω προσωπικα δεν θα τολμουσα να εκφερω ποτε με τετοια σιγουρια αποψη για τετοια θεματα απο τη στιγμη που δεν εχω επαρκη διαβασματα.Κ στη σχολη που ειμαστε μετα βιας καταφερνω να διαβασω κανα βιβλιαρακι λογοτεχνιας στις διακοπες.Εσεις ολοι ποτε προλαβαινετε να διαβασετε πολιτικα κειμενα , βιβλια ιστοριας , βιβλια κοινωνιολογιας , να εχετε πληρη γνωση των πρωταθληματων της ελλαδας σε ολα τα αθληματα κτλ κτλ; Μαλλον πρεπει να κανω πολυ λαθος διαχειριση χρονου...
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Re: Σύντροφοι Έλληνες κερδίσαμε!!!
Χαίρομαι πάρα πολύ που το βλακώδες & εθνικιστικό εκπαιδευτικό μας σύστημα λειτουργεί!
Ενδεικτικό το ότι η πλειοψηφία των ψηφισάντων ανέδειξε ως μεγαλύτερο έλληνα τον "πρόγονό" τους, αλέξανδρο. Πρώτον, δεν είναι πρόγονος, αφού η ιστορική έρευνα δείχνει τις πάμπολες αλλαγές/μετακινήσεις πληθυσμών, που έχουν διαφοροποιήσει πλήρως τα γενεολογικά δέντρα.
Δεύτερον, πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να υποστηρίζει/θαυμάζει έναν άνθρωπο με την λογική "ότι δεν καταλαβαίνω, βγάζω το σπαθί μου και το κόβω", παρόλο που η ιστορία του Γόρδιου Δεσμού διδάσκεται στα σχολεία, οπότε δεν είναι κάτι μυστικό ο χαρακτήρας του.
Τι να πω πια, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν καθημερινά σ'αυτή τη χώρα. Το μόνο θετικό είναι ότι δίνουν ισχυρό κίνητρο σε όλους τους νοήμονες ανθρώπους να σηκωθούν να φύγουν από αυτόν τον εθνικό οίκο ανοχής, μέχρι να μείνουν στην Ελλάδα οι εθνικόφρονες, οι στρατόκαβλοι, οι αρχαιολάγνοι, οι νεοέλληνες και κάθε είδους βλάκες, ώστε να αναδείξουν την χώρα στο πραγματικό της επίπεδο: το τριτοκοσμικό.
Ενδεικτικό το ότι η πλειοψηφία των ψηφισάντων ανέδειξε ως μεγαλύτερο έλληνα τον "πρόγονό" τους, αλέξανδρο. Πρώτον, δεν είναι πρόγονος, αφού η ιστορική έρευνα δείχνει τις πάμπολες αλλαγές/μετακινήσεις πληθυσμών, που έχουν διαφοροποιήσει πλήρως τα γενεολογικά δέντρα.
Δεύτερον, πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να υποστηρίζει/θαυμάζει έναν άνθρωπο με την λογική "ότι δεν καταλαβαίνω, βγάζω το σπαθί μου και το κόβω", παρόλο που η ιστορία του Γόρδιου Δεσμού διδάσκεται στα σχολεία, οπότε δεν είναι κάτι μυστικό ο χαρακτήρας του.
Τι να πω πια, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν καθημερινά σ'αυτή τη χώρα. Το μόνο θετικό είναι ότι δίνουν ισχυρό κίνητρο σε όλους τους νοήμονες ανθρώπους να σηκωθούν να φύγουν από αυτόν τον εθνικό οίκο ανοχής, μέχρι να μείνουν στην Ελλάδα οι εθνικόφρονες, οι στρατόκαβλοι, οι αρχαιολάγνοι, οι νεοέλληνες και κάθε είδους βλάκες, ώστε να αναδείξουν την χώρα στο πραγματικό της επίπεδο: το τριτοκοσμικό.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- τελειωμένος
- Real Name: Κώστας
antony07 έγραψε:Χαίρομαι πάρα πολύ που το βλακώδες & εθνικιστικό εκπαιδευτικό μας σύστημα λειτουργεί!
Πλάκα δεν έχει;Falgorn έγραψε:Αν δεν έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας σαν κάτοικος αυτής της χώρας, καθόλου δε σου πέφτουν τα μούτρα. Απλά συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι σε μια χώρα με υπανάπτηκτη οικονομία που συντηρείται από τον τουρισμό. Με αυτά τα δεδομένα, λογικό είναι τα πενεπιστημιακά ιδρύματα σε χώρες με σοβαρή βιομηχανία και έρευνα να έχουν άλλο επίπεδο οργάνωσης και στοχοπροσήλωσης στην αποτελεσματικότητα...
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι παντρεμένος.
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Καθόλου....τελειωμένος έγραψε:Πλάκα δεν έχει;
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
armaos έγραψε:Off TopicOff-Topic: @vbalos: τις συγκρισεις αυτες τις κανεις μεσα απο διαβασματα σου απο βιβλια συγκριτικης ιστοριας(αν υπαρχει τετοιο πραγμα) η απλα ετσι; Ρωταω κ ολους μαζι που εχουν μπει σε αυτο τον κυκλο συζητησεων, γιατι εγω προσωπικα δεν θα τολμουσα να εκφερω ποτε με τετοια σιγουρια αποψη για τετοια θεματα απο τη στιγμη που δεν εχω επαρκη διαβασματα.Κ στη σχολη που ειμαστε μετα βιας καταφερνω να διαβασω κανα βιβλιαρακι λογοτεχνιας στις διακοπες.Εσεις ολοι ποτε προλαβαινετε να διαβασετε πολιτικα κειμενα , βιβλια ιστοριας , βιβλια κοινωνιολογιας , να εχετε πληρη γνωση των πρωταθληματων της ελλαδας σε ολα τα αθληματα κτλ κτλ; Μαλλον πρεπει να κανω πολυ λαθος διαχειριση χρονου...
Off Topic
Ή προτεραιοτήτων.
No offence, αλλά δεν πιάνω το χούμορ σου...τελειωμένος έγραψε:antony07 έγραψε:Χαίρομαι πάρα πολύ που το βλακώδες & εθνικιστικό εκπαιδευτικό μας σύστημα λειτουργεί!
Τι να πω πια, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν καθημερινά σ'αυτή τη χώρα. Το μόνο θετικό είναι ότι δίνουν ισχυρό κίνητρο σε όλους τους νοήμονες ανθρώπους να σηκωθούν να φύγουν από αυτόν τον εθνικό οίκο ανοχής, μέχρι να μείνουν στην Ελλάδα οι εθνικόφρονες, οι στρατόκαβλοι, οι αρχαιολάγνοι, οι νεοέλληνες και κάθε είδους βλάκες, ώστε να αναδείξουν την χώρα στο πραγματικό της επίπεδο: το τριτοκοσμικό.Πλάκα δεν έχει;Falgorn έγραψε:Αν δεν έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας σαν κάτοικος αυτής της χώρας, καθόλου δε σου πέφτουν τα μούτρα. Απλά συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι σε μια χώρα με υπανάπτηκτη οικονομία που συντηρείται από τον τουρισμό. Με αυτά τα δεδομένα, λογικό είναι τα πενεπιστημιακά ιδρύματα σε χώρες με σοβαρή βιομηχανία και έρευνα να έχουν άλλο επίπεδο οργάνωσης και στοχοπροσήλωσης στην αποτελεσματικότητα...
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
- τελειωμένος
- Real Name: Κώστας
Αυτό έχει περισσότερη πλάκα
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι παντρεμένος.
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Άλλο ένα φόρουμ όπου οι "κουλτουριάρηδες" και "έξυπνοι" λένε το Μ. Αλέξανδρο σφαγέα και οι "βλάκες" και "εθνικόφρονες" θα τον υπερασπιστούν.
Δε ξέρω ποιος είναι χειρότερος πραγματικά!
No more coal please!
Υ.Γ. Η ψηφοφορία για το μεγαλύτερο Έλληνα ήταν ότι πιο ηλίθιο έχω δει εδώ και καιρό. Δεν ορίσανε καν τι είναι Έλληνας! Απορώ που ασχολείστε εσείς οι "έξυπνοι" !
Δε ξέρω ποιος είναι χειρότερος πραγματικά!
No more coal please!
Υ.Γ. Η ψηφοφορία για το μεγαλύτερο Έλληνα ήταν ότι πιο ηλίθιο έχω δει εδώ και καιρό. Δεν ορίσανε καν τι είναι Έλληνας! Απορώ που ασχολείστε εσείς οι "έξυπνοι" !
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Όχι φίλε μου Man Ozzy πραγματικά δεν χρειάζεται να είσαι ούτε έξυπνος ούτε κουλτουριάρης για να μπορέσεις να κάνεις την εξής δήλωση : "οποιοσδήποτε έχει σκοτώσει έστω και έναν άνθρωπο στην προσπάθειά του να επεκτείνει πλούτη , γη και αυτοκρατορία έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τις δικές του διεστραμμένες φιλοδοξίες είναι ένας ελεινός και τρισάθλιος σφαγέας"...Τι είναι ρε φίλε η ανθρώπινη ζωή για να μπορείς να την αφερείς με το έτσι θέλω και από πάνω να σε χαρακτηρίζουνε και Μέγα...Έλεος
Υ.Γ. Αφού εσύ δεν ασχολείσαι καν με οτιδήποτε είναι ηλίθιο όπως η συγκεκριμένη ιστορία με την ψηφοφορία γιατί κάθεσαι και γράφεις πάνω σε αυτά που είπαμε και γράψαμε εμείς οι σε εισαγωγικά έξυπνοι δηλ κατ εσέ ηλίθιοι...μάλλον κάποιος άλλος εδώ μέσα θεωρεί εαυτόν έξυπνο και κουλτουριάρη
Υ.Γ.2 Το άνοιγμα του τόπικ εκτός από το σχολιασμό για την ιστορία του Αλέκου είχε και κάποια σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτή η ψηφοφορία και συμπεράσματα δικά μου μεν αλλά συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και δρα η ελληνική κοινωνία...Η ψηφοφορία πράγματι ήταν για κλάμματα αλλά δείχνει σε μεγάλο βαθμό την απίστευτη αποχαύνωση στην οποία έχει εμπέσει η συνείδηση αυτής της κωλοχώρας πράγμα που εμένα τουλάχιστον με απασχολεί γιατί ζω σε αυτή...Τώρα εαν εσύ βλέπεις τα πράγματα αφ'υψηλού ή τελοσπάντων όλα αυτά δε σε νοιάζουνε τα μπογαλάκια σου και σε άλλο τόπικ αντάξιο του υψηλού σου επιπέδου
Υ.Γ3 @armaos το πρώτο κομμάτι πρίν τα υστερόγραφα νομίζω ότι απαντά στο ερώτημα που έθεσες για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και γράφω αυτά που γράφω , τώρα αν έχω ψαχτεί βαθύτερα από ότι ένας απλός άνθρωπος στο συγκεκριμένο θέμα θα σου πω όχι απλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι αυτά και άλλα πολλά που μου μάθαινε το υπουργείο παιδείας είναι π@π@ριες...Όταν μιλάς για ανθρώπινη ζωή οφείλεις να δείχνεις σεβασμό είτε αν αυτή η ζωή έφυγε χθες είτε πριν από χιλιάδες χρόνια είτε αν αυτή η ζωή προερχόταν από το έθνος σου είτε από το Τζιμπουτί και είμαι σίγουρος πως στην περίπτωσή μας όπως και σε κάθε επεκτατικού χαρακτήρα εκστρατεία έφυγαν πολλές και πολλές από αυτές τις πολλές άδικα...
Υ.Γ. Αφού εσύ δεν ασχολείσαι καν με οτιδήποτε είναι ηλίθιο όπως η συγκεκριμένη ιστορία με την ψηφοφορία γιατί κάθεσαι και γράφεις πάνω σε αυτά που είπαμε και γράψαμε εμείς οι σε εισαγωγικά έξυπνοι δηλ κατ εσέ ηλίθιοι...μάλλον κάποιος άλλος εδώ μέσα θεωρεί εαυτόν έξυπνο και κουλτουριάρη
Υ.Γ.2 Το άνοιγμα του τόπικ εκτός από το σχολιασμό για την ιστορία του Αλέκου είχε και κάποια σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτή η ψηφοφορία και συμπεράσματα δικά μου μεν αλλά συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και δρα η ελληνική κοινωνία...Η ψηφοφορία πράγματι ήταν για κλάμματα αλλά δείχνει σε μεγάλο βαθμό την απίστευτη αποχαύνωση στην οποία έχει εμπέσει η συνείδηση αυτής της κωλοχώρας πράγμα που εμένα τουλάχιστον με απασχολεί γιατί ζω σε αυτή...Τώρα εαν εσύ βλέπεις τα πράγματα αφ'υψηλού ή τελοσπάντων όλα αυτά δε σε νοιάζουνε τα μπογαλάκια σου και σε άλλο τόπικ αντάξιο του υψηλού σου επιπέδου
Υ.Γ3 @armaos το πρώτο κομμάτι πρίν τα υστερόγραφα νομίζω ότι απαντά στο ερώτημα που έθεσες για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και γράφω αυτά που γράφω , τώρα αν έχω ψαχτεί βαθύτερα από ότι ένας απλός άνθρωπος στο συγκεκριμένο θέμα θα σου πω όχι απλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι αυτά και άλλα πολλά που μου μάθαινε το υπουργείο παιδείας είναι π@π@ριες...Όταν μιλάς για ανθρώπινη ζωή οφείλεις να δείχνεις σεβασμό είτε αν αυτή η ζωή έφυγε χθες είτε πριν από χιλιάδες χρόνια είτε αν αυτή η ζωή προερχόταν από το έθνος σου είτε από το Τζιμπουτί και είμαι σίγουρος πως στην περίπτωσή μας όπως και σε κάθε επεκτατικού χαρακτήρα εκστρατεία έφυγαν πολλές και πολλές από αυτές τις πολλές άδικα...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
J.R.T
J.R.T
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Φίλε μου abale πρέπει να είσαι όμως τουλάχιστον λίγο έξυπνος για να καταλάβεις ότι δε μπορείς να κρίνεις με τα δεδομένα του σήμερα τα γεγονότα του χτες και αυτούς που τα επηρέασαν. Εγώ δε θα υποστηρίξω κανένα ιστορικό πρόσωπο όμως είναι ξεκάθαρο ότι το τόπικ αυτό το δημιούργησες 80% τουλάχιστον για να πεις το Μ. Αλέξανδρο σφαγέα, απάνθρωπο και Αλέκο.
Το ΥΓ είναι εντελώς άκυρο μιας και έκανα μια απλή παρατήρηση. Δε ξέρω πως εσύ κατάλαβες οτιδήποτε διαφορετικό. Στο ΥΓ2 συμφωνώ απολύτως αλλά μπογαλάκια να λες εκεί που σε παίρνει όχι σε μένα.
Είναι αστείο να να το παίζει γνώστης και ηθικολόγος κάποιος που έχει για avatar σήμα ποδοσφαιρικής ομάδας και να αποκαλεί τον εαυτό του επικηρυγμένο.
Μάθε να λες την άποψή σου χωρίς να προσβάλλεις πρόσωπα, και ας είναι νεκρά εδώ και 2000 χρόνια.
Το ΥΓ είναι εντελώς άκυρο μιας και έκανα μια απλή παρατήρηση. Δε ξέρω πως εσύ κατάλαβες οτιδήποτε διαφορετικό. Στο ΥΓ2 συμφωνώ απολύτως αλλά μπογαλάκια να λες εκεί που σε παίρνει όχι σε μένα.
Είναι αστείο να να το παίζει γνώστης και ηθικολόγος κάποιος που έχει για avatar σήμα ποδοσφαιρικής ομάδας και να αποκαλεί τον εαυτό του επικηρυγμένο.
Μάθε να λες την άποψή σου χωρίς να προσβάλλεις πρόσωπα, και ας είναι νεκρά εδώ και 2000 χρόνια.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Ο Έλληνας,όταν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη,αντικρίζει είτε τον Μέγαλέξαντρο είτε τον Κολοκοτρώνη.Ποτέ τον Καραγκιόζη… Στην ψηφοφορία του Σκάι για τους μεγάλους Έλληνες,πρώτος βγήκε ο Μέγαλέξαντρος και δεύτερος ο Κολοκοτρώνης.
Είδατε;
Είδατε;
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Ανέκαθεν η ζωή είχε την ίδια αξία. Είναι φρικιαστικό να αξιολογείται βάσει εποχής, μανόζυ. Εάν θέλεις να υπερασπιστείς ένα νεκρό δε χρειάζεται να βεβηλώσεις τη μνήμη άλλων -όπως ήταν οι Θηβαίοι και οι Πέρσες (έτσι πρόχειρα) που κατέσφαξε ο Μέγας, για να μην πω Αλέκος. Κι έπειτα τι είναι αυτός ο ρατσισμός με το κόλλημα του βίμπαλου; Δηλαδή το νικνέιμ σου είναι καλύτερο;;;vbalos έγραψε:Όταν μιλάς για ανθρώπινη ζωή οφείλεις να δείχνεις σεβασμό είτε αν αυτή η ζωή έφυγε χθες είτε πριν από χιλιάδες χρόνια είτε αν αυτή η ζωή προερχόταν από το έθνος σου είτε από το Τζιμπουτί και είμαι σίγουρος πως στην περίπτωσή μας όπως και σε κάθε επεκτατικού χαρακτήρα εκστρατεία έφυγαν πολλές και πολλές από αυτές τις πολλές άδικα...ManOzzY έγραψε:Φίλε μου abale πρέπει να είσαι όμως τουλάχιστον λίγο έξυπνος για να καταλάβεις ότι δε μπορείς να κρίνεις με τα δεδομένα του σήμερα τα γεγονότα του χτες και αυτούς που τα επηρέασαν. Εγώ δε θα υποστηρίξω κανένα ιστορικό πρόσωπο όμως είναι ξεκάθαρο ότι το τόπικ αυτό το δημιούργησες 80% τουλάχιστον για να πεις το Μ. Αλέξανδρο σφαγέα, απάνθρωπο και Αλέκο.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι βίμπαλε, δεν περιμέναμε αυτό για να δούμε τη σαπίλα του σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος. Όπως είπε και ο άντονυ, λειτουργεί περίφημα, παράγει τέλεια τετράποδα, τα οποία είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τα κάτω άκρα για να ψηφίσουν το μεγαλύτερο Έλληνα σε ηλικία όλων των εποχών (ο Αγαμέμνονας ήτανε μέσα;).
Τελικά είμαστε πολύ ουάου έθνος... Μέσα σε 180 χρόνια τα καταφέρανε μια χαρά... Εύγε και πάλι εύγε... Να δούμε πόσο θα πάρει και η δημιουργία του Μακεδονικού έθνους, εεε, σκοπιανού ήθελα να πω.
- Alekos
- Real Name: Alekos
Μάνο δεύτερος βγήκε ο Παπανικολάου. Ήταν κ ο μόνος που άξιζε τον τίτλο (αλλά όχι την πανυγηρίστικη κοκορομαχία που έγινε)dj manos έγραψε:Στην ψηφοφορία του Σκάι για τους μεγάλους Έλληνες,πρώτος βγήκε ο Μέγαλέξαντρος και δεύτερος ο Κολοκοτρώνης
Ο Παπανικολάου είναι πιστεύω κ ο μόνος που αξίζει να λέγεται Μεγάλος μετά Ευεργέτης της ανθρωπότητας κ τέλος Έλληνας......όλα τα άλλα είναι εθνικιστικές σαχλαμάρες