paidia ego den eixa skopo na ertho alla an iparxei apsenti logo tis tsexikis mou katagogis tha sas timiso...
Το αψέντι δημιουργήθηκε στην Ελβετία και έγινε πολύ γνωστό μέσω της Γαλλίας.
Οπότε αν θέλεις να πιεις μην ψάχνεις δικαιολογίες... Απλά πήγαινε και πιες
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Κατ'αρχάς το γαμήσατε με τα quotes .
Κατά δεύτερον, δεν ξέρω αν όντως έχει αψέντι εκείνο το μαγαζί συγκεκριμένα. (πάντως στο Θησείο υπάρχουν αρκετά μαγαζιά με αψέντι)
Και επίσης, μήπως πρέπει να πάμε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς με τέτοιες κουβέντες που πιάσαμε?
Nasia! wrote:Θα 'ρθω κι εγω! Οχι τιποτ' αλλο, αλλα λεω να βοηθησω την msl να αυξησει τις πιθανοτητες της!!!
Wizard wrote:Αν σας λείπει ένας για να φτάσετε στους μισούς ειδοποιήστε να πάρω το πρώτο αεροπλάνο!!! Όχι τίποτα άλλο, είναι κρίμα να χάσεις το πτυχίο για ένα άτομο
Καλέέέ .. με συγκινείτε! ..
m3Lt3D wrote:Και γω θα'ρθω εκτος απροοπτου, μαζι με τον Glaurung!
Ελπιζω να μη χαθω στην Αθηνα γιατι θα'ναι οι πρωτες μου μερες στην πρωτευουσα...
Και να χαθείς .. ΡΩΤΑ!
dj manos wrote:Αν έρθεις ντυμένη όπως το avatar σου θα σε τιμήσουμε και εμείς...
Touching .. Το στυλ και οι τρόποι, είναι περιττά, ε;
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..
Θα κάνω σοβαρές προσπάθειες να μαζέψω τα 30 ευρώ που θα αφήσω στη συνάντηση αν έρθω, για να διαπιστώσω εαν ο urban legend που έχει δημιουργηθεί γύρω από το χρήστη Evmorfine ισχύει.
Artemoila wrote:Θα κάνω σοβαρές προσπάθειες να μαζέψω τα 30 ευρώ
Τώρα που το αναφέρεις, άκουσα ότι το ΠΑΣΟΚ θα φέρει νέο νόμο πλαίσιο στον οποίο θα προβλέπεται νόμιμη φοιτητική πορνεία με ευνοϊκές φορολογικές διατάξεις... Αληθεύει;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-Από τη σκληρόδετη έκδοση του "Γιατί μπορώ" (Διαδόσεις "Φίλιος", 2009)