Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
Δεν έχω τα θέματα, αλλά θυμάμαι πως εξέταζαν στην ουσία αυτά που ζητούσαν στην εργαστηριακή άσκηση που φτιάχναμε.
Δηλαδή, θυμάμαι ότι ζήτησαν πχ στην 36 κάτι διαγράμματα (τρόποι ταλάντωσης), ή στην 21 πχ ήθελε να υπολογίσεις αυτά που είχες υπολογίσει και στο εργαστήριο (άρα χάρακες, κομπιουτεράκι με arcsin, κλπ φέρε).
Θυμάμαι επίσης πως ήταν πολλά, άρα πρέπει να τα ξέρεις "καλά" για να γράψεις γρήγορα.
Απλώς η 25 δεν ξέρω αν θα εξεταστεί, γιατί φέτος την έκανε ο Πέογλος, και ακούστηκε πως έφυγε από τη ΣΕΜΦΕ, (άρα και δε θα τεθεί σε εξέταση??). Δεν ξέρω( έχω στείλει mail στον Φωκίτη(υπεύθυνος εργαστηρίου), αλλά δεν έχει απαντήσει).
Πάντως επέλεγες από τα 8 τα 6 θέματα (κάτι τέτοιο).
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
Ο Φωκίτης δεν πρέπει να βγάλει κάποια ανακοίνωση πως θα γίνει κανονικά η εξέταση??
(την άσκηση 25 τελικά να τη διαβάσουμε?αφού έχει φύγει ο Πέογλος από τη σχολή..και το Μάρτιο ήταν η μόνη που δεν εξετάστηκε)
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
par1s wrote:Απλώς η 25 δεν ξέρω αν θα εξεταστεί, γιατί φέτος την έκανε ο Πέογλος, και ακούστηκε πως έφυγε από τη ΣΕΜΦΕ, (άρα και δε θα τεθεί σε εξέταση??). Δεν ξέρω( έχω στείλει mail στον Φωκίτη(υπεύθυνος εργαστηρίου), αλλά δεν έχει απαντήσει).
Την 25 φέτος την έκανε ο Πέογλος? Δηλαδή συνολικά έκανε τρεις (42,19,25) ? Για το αν έφυγε ισχύει ? Εγώ δυστυχώς τον είχα σε εργαστήρια το εαρινό 2012...
I was dead until the moment I met you. I was a powerless corpse pretending to be alive. Living without power, without the ability to change my course, was akin to a slow death. The world will change. I 'll change it. I destroy the world, create the world.
Ναι, ξέρω ότι έκανε ο Πέογλος την 25..και τη 42 την έκανε ο Κατσούφης νομίζω.
Αν έχουν περάσει οι 4 εξεταστικές(2 χρόνια), μετά πρέπει να επαναλάβουμε τα εργαστήρια?
Νομίζω ότι εφόσον τα παρακολούθησες και ο Μ.Ο. σου ήταν >5 στις εργασίες, μένουν και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβεις μετά απο 4 εξεταστικές...
I was dead until the moment I met you. I was a powerless corpse pretending to be alive. Living without power, without the ability to change my course, was akin to a slow death. The world will change. I 'll change it. I destroy the world, create the world.
Μη διενεργεια εξέτασης στο Εργ. Συγχρονης Φυσικης την 14-09-2012
Μετα τις αποφάσεις των συλλογων ΕΜΠ για αποχή απο εξετασεις, ανακοινωνεται ότι η εξέταση στο Εργ. Συγχρονης Φυσικης την 14-09-2012 δεν θα διεξαχθεί. Ο προγραμματισμός της θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Το μάθημα "Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικής" θα αρχίσει την Τρίτη 9/10/2012 και ώρα 9πμ στο Αμφ. 102 στα ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ.
“I think it only makes sense to seek out and identify structures of authority, hierarchy, and domination in every aspect of life, and to challenge them; unless a justification for them can be given, they are illegitimate, and should be dismantled, to increase the scope of human freedom.”
― Noam Chomsky
“The English have brought their government down without any guns several times. All it takes is a sex scandal.”
― Lemmy
Αύριο το εργαστήριο της Σύγχρονης Φυσικής, θα γίνει στις 10.30 αντί 12 για να πάτε στην συνέλευση μετά. Ειδοποίησε, σε παρακαλώ και όσους άλλους μπορείς από τις Β1 και Β2 ομάδα, να έρθετε στις 10.30 ..... και διαβασμένοι . H B1 ομάδα έχει την άσκηση 21 και η Β2 την άσκηση 30.