Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικής

Συζητήσεις για μαθήματα του 3ου έτους στην κατεύθυνση Φυσικού Εφαρμογών.

Moderators: markelos, Ryu, meleneemil, Nasia!

meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K
Facebook ID: 0

Re: Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικής

Post by meleneemil »

Έτσι για να ευθυμήσουμε:
you know who wrote:Αύριο μην ξεχάσετε να φέρετε καλκουλέτα, ε? Έτσι? Ε?
:wink:
Logical? maybe. ميلين اميل
Airbus
Real Name: Semfitis

Post by Airbus »

Off Topic
Για όλα φταίνε οι δικηγόροι,έτσι; Ε;
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Post by meleneemil »

Off Topic
Όλοι οι στατιστικοί φυσικοί πηγαίνουν σε οικονομικές θέσεις, ε? Εσάς θέλουν οι εταιρείες, έτσι?
Logical? maybe. ميلين اميل
snodrion
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Θεός,Παντοδύναμος,Παντοκράτορ
Facebook ID: 666

Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικης

Post by snodrion »

Ξέρεις κάποιος για πόσες εξεταστικές ισχύουν οι βαθμοί των εργαστηρίων? :shock:
Αινάντοια στιν αστηκείν ορθωγραφοία
serenity08
Real Name: gigi..!

Post by serenity08 »

μέχρι το θάνατο..
Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .

"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Post by LocknLoad »

Αν μπορει καποιος/α, ας ανεβασει τα θεματα της κανονικης του 2012 ή της επαναληπτικης του 2011. Ευχαριστω

EDIT --------------------------------------------------------------------------

Τουλαχιστον μπορει κανεις να πει πανω κατω πως ηταν τα θεματα σε σχεση με τα παλιοτερα που εχουμε στο εργαλειο;
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Image

@[you]
Image
par1s
Real Name: realname it is
Location: "Μία χώρα που έχει δει τα πάντα και συνεχίζει να αιφνιδιάζεται"

Post by par1s »

Δεν έχω τα θέματα, αλλά θυμάμαι πως εξέταζαν στην ουσία αυτά που ζητούσαν στην εργαστηριακή άσκηση που φτιάχναμε.
Δηλαδή, θυμάμαι ότι ζήτησαν πχ στην 36 κάτι διαγράμματα (τρόποι ταλάντωσης), ή στην 21 πχ ήθελε να υπολογίσεις αυτά που είχες υπολογίσει και στο εργαστήριο (άρα χάρακες, κομπιουτεράκι με arcsin, κλπ φέρε).
Θυμάμαι επίσης πως ήταν πολλά, άρα πρέπει να τα ξέρεις "καλά" για να γράψεις γρήγορα.
Απλώς η 25 δεν ξέρω αν θα εξεταστεί, γιατί φέτος την έκανε ο Πέογλος, και ακούστηκε πως έφυγε από τη ΣΕΜΦΕ, (άρα και δε θα τεθεί σε εξέταση??). Δεν ξέρω( έχω στείλει mail στον Φωκίτη(υπεύθυνος εργαστηρίου), αλλά δεν έχει απαντήσει).
Πάντως επέλεγες από τα 8 τα 6 θέματα (κάτι τέτοιο).
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
par1s

Post by par1s »

Ο Φωκίτης δεν πρέπει να βγάλει κάποια ανακοίνωση πως θα γίνει κανονικά η εξέταση??
(την άσκηση 25 τελικά να τη διαβάσουμε?αφού έχει φύγει ο Πέογλος από τη σχολή..και το Μάρτιο ήταν η μόνη που δεν εξετάστηκε)
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
gal13
Real Name: dimitris

Post by gal13 »

Ξερεις καποιος εαν οι παλιοτεροι εξεταζονται μονο σε 6 ασκησεις χωρις δυνατοτητα επιλογης οπως γινοταν παλια ή εαν αυτο εχει αλλαξει?
Lelouch
Real Name: Lelouch

Post by Lelouch »

par1s wrote:Απλώς η 25 δεν ξέρω αν θα εξεταστεί, γιατί φέτος την έκανε ο Πέογλος, και ακούστηκε πως έφυγε από τη ΣΕΜΦΕ, (άρα και δε θα τεθεί σε εξέταση??). Δεν ξέρω( έχω στείλει mail στον Φωκίτη(υπεύθυνος εργαστηρίου), αλλά δεν έχει απαντήσει).
Την 25 φέτος την έκανε ο Πέογλος? Δηλαδή συνολικά έκανε τρεις (42,19,25) ? Για το αν έφυγε ισχύει ? Εγώ δυστυχώς τον είχα σε εργαστήρια το εαρινό 2012...
I was dead until the moment I met you. I was a powerless corpse pretending to be alive. Living without power, without the ability to change my course, was akin to a slow death. The world will change. I 'll change it. I destroy the world, create the world.
par1s

Post by par1s »

Ναι, ξέρω ότι έκανε ο Πέογλος την 25..και τη 42 την έκανε ο Κατσούφης νομίζω.

Αν έχουν περάσει οι 4 εξεταστικές(2 χρόνια), μετά πρέπει να επαναλάβουμε τα εργαστήρια?
Lelouch
Real Name: Lelouch

Post by Lelouch »

Νομίζω ότι εφόσον τα παρακολούθησες και ο Μ.Ο. σου ήταν >5 στις εργασίες, μένουν και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβεις μετά απο 4 εξεταστικές...
I was dead until the moment I met you. I was a powerless corpse pretending to be alive. Living without power, without the ability to change my course, was akin to a slow death. The world will change. I 'll change it. I destroy the world, create the world.
salvador
Real Name: kwstas

Post by salvador »

Μη διενεργεια εξέτασης στο Εργ. Συγχρονης Φυσικης την 14-09-2012

Μετα τις αποφάσεις των συλλογων ΕΜΠ για αποχή απο εξετασεις, ανακοινωνεται ότι η εξέταση στο Εργ. Συγχρονης Φυσικης την 14-09-2012 δεν θα διεξαχθεί. Ο προγραμματισμός της θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο διδασκων Ε. Φωκιτης

--

Εμμανουήλ Φωκίτης
Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικής (Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών)
mycourses.ntua.gr
Steve Harris
Real Name: Patrick Asenov

Post by Steve Harris »

Το μάθημα "Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικής" θα αρχίσει την Τρίτη 9/10/2012 και ώρα 9πμ στο Αμφ. 102 στα ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ.
“I think it only makes sense to seek out and identify structures of authority, hierarchy, and domination in every aspect of life, and to challenge them; unless a justification for them can be given, they are illegitimate, and should be dismantled, to increase the scope of human freedom.”
― Noam Chomsky

“The English have brought their government down without any guns several times. All it takes is a sex scandal.”
― Lemmy
markelos
Portal Moderator
Portal Moderator
Real Name: Ace

Post by markelos »

Mail από Μανωλάτου

Αύριο το εργαστήριο της Σύγχρονης Φυσικής, θα γίνει στις 10.30 αντί 12 για να πάτε στην συνέλευση μετά. Ειδοποίησε, σε παρακαλώ και όσους άλλους μπορείς από τις Β1 και Β2 ομάδα, να έρθετε στις 10.30 ..... και διαβασμένοι . H B1 ομάδα έχει την άσκηση 21 και η Β2 την άσκηση 30.
Για το τμήμα Β, το Α κανονικά στις 9.
Post Reply

Return to “Φυσικού Εφαρμογών”