Στην αρχική σελίδα, portal, του semfe.gr πατάς στην αριστερή στήλη προς τα κάτω εκεί που λέει "Μαθήματα->Θέματα".
Στη συνέχεια διαλέγεις φυσικό εφαρμογών από τις καρτέλες πάνω και μετά βρίσκεις το μάθημα και όλα τα διαθέσιμα θέματα.
Και αυτό είναι το λεγόμενο "εργαλείο"
Σέραφ wrote:Πρόγραμμα μαθημάτων για το διάστημα από 07-05 μέχρι 18-05.
Το πρόγραμμα των μαθημάτων για το διάστημα από 07-05 μέχρι 18-05 έχει ως εξής:
1) Το μάθημα της Δευτέρας 07-05 δεν θα γίνει, μετά από αίτημα των φοιτητών.
2) Το μάθημα της Πέμπτης 10-05 δεν θα γίνει, λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό. Στο δίωρο του θα γίνει η "Βιοφυσική" της κας Μακροπούλου, για όσους έχουν το μάθημά της. Το δίωρο του δικού μου μαθήματος μεταφέρεται και θα γίνει την Παρασκευή 18-05, στις 08.45 - 10.30 στο Αμφιθέατρο της Φυσικής, δηλαδή στη θέση και την ώρα του μαθήματος της "Βιοφυσικής".
3) Το μάθημα της Δευτέρας 14-05 δεν θα γίνει, λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό. Το δίωρο αυτό θα αναπληρωθεί, μετά τις 18-05, μετά από συννενόησή μας.
MaGiSsA wrote:Καλημέρα! Μήπως μπορεί κανείς να με διαφωτίσει: Τί να διαβάσω, πώς και πόσο για να πάρω ένα 5αράκι να πάει στον δ@#$@#%??? Παρακαλώ πολύ βοηθείστε...
ΥΓ: By the way, εχω παλιες εργαστηριακές...
Η θεωρία τελείωσε σήμερα. Από τα επόμενα μαθήματα θα λύσει ασκήσεις και παλιά θέματα. Ο ίδιος ο Σεραφετινίδης είπε πως γενικά βάζει τα ίδια θέματα, οπότε καλό είναι αυτά τα τελευταία 4-5 μαθήματα να τα παρακολουθήσεις
Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει τις ασκήσεις ή να τον συναντησω στη σχολή κάποια στιγμή να τις βγάλω φωτοτυπία??? Μένω εκτός Αθήνας και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα....Οποιος μπορεί ας βοηθήσει...είμαι 11 έτος κ πρέπει να τελείωσω...
dcd wrote:Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει τις ασκήσεις ή να τον συναντησω στη σχολή κάποια στιγμή να τις βγάλω φωτοτυπία??? Μένω εκτός Αθήνας και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα....Οποιος μπορεί ας βοηθήσει...είμαι 11 έτος κ πρέπει να τελείωσω...
Υπάρχει κάποιος που να τις έχει αυτές τις ασκήσεις???
Sir Alex Fetinidis wrote:Το μάθημα της Δευτέρας 18-06-2012 δεν θα γίνει. Αντίθετα το μάθημα της Πέμπτης 21-06-2012 θα γίνει κανονικά και θα είναι το τελευταίο για φέτος.
+και τότε θα δώσει CD με τις διαφάνειες του μαθήματος (=> θεωρία...) και -νομίζω- τα κεφάλαια 9,10 από το λυσάρι.
Mipws mporei kapoios synadelfos poy dia8etei tis perifimes askiseis na tis exei mazi toy sto teleutaio ma8ima tis Pemptis? na tis bgaloume mia fwtotypia....