1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης

Γιατί Επιστήμη δεν είναι μόνο τα Μαθηματικά, η Φυσική και η Μηχανική ... είναι και μια θειά μου!

Συντονιστές: kostas213, markelos

Απάντηση
o_apolytos
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 21, 2007 3:06 pm
Real Name: Πραγματικό Όνομα

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης

Δημοσίευση από o_apolytos »

Μου φάνηκε ενδιαφέρον και το ποστάρω εδώ. Θα μιλήσουν και τρεις καθηγητές μας απ'όσο ξέρω, Αραγεώργης, Ασημακόπουλος, Θεολόγου. Απ'ό,τι είδα το πρόγραμμα πιστεύω κάτι λέει. Αντιγράφω από εδώ:

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης
Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα ΜΙΘΕ

15-17 Οκτωβρίου 2010


Ο Τομέας Φιλοσοφίας και Θεωρίας της Επιστήμης και της Τεχνολογίας του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης 15-17 Οκτωβρίου 2010 στην Αθήνα. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).
Σκοπός του συνεδρίου είναι να αποτελέσει το βήμα για την παρουσίαση του ερευνητικού έργου όσων ασχολούνται σήμερα, κυρίως στην Ελλάδα, με τη φιλοσοφία της επιστήμης, ευρέως νοουμένης, και να συμβάλει στη συγκρότηση της αντίστοιχης κοινότητας δια της προαγωγής του διαλόγου και της κριτικής μεταξύ των μελών της.
Στις θεματικές ενότητες του συνεδρίου εμπίπτουν όλες οι περιοχές της φιλοσοφίας των επιστημών υπό την ευρεία έννοια του όρου. Επίσης εμπίπτουν ευρύτερες περιοχές της φιλοσοφίας (μεταφυσική, γνωσιολογία, ηθική, φιλοσοφία της γλώσσας, φιλοσοφία του νου, ιστορία της φιλοσοφίας, κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία) στο βαθμό που οι ανακοινώσεις σχετίζονται με θέματα που αφορούν την επιστήμη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: phos@phs.uoa.gr

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου
Βασίλειος Καρακώστας, Βάσω Κιντή, Αντώνης Χατζημωϋσής
Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου
Διονύσιος Αναπολιτάνος, Θεόδωρος Αραμπατζής, Σπύρος Βλιάμος, Στέλιος Βιρβιδάκης, Κώστας Δημητρακόπουλος, Κατερίνα Ιεροδιακόνου, Παύλος Καλλιγάς, Βασίλειος Καρακώστας, Ελένη Μανωλακάκη, Δρακούλης Νικολινάκος, Γιάννης Στεφάνου, Αριστείδης Χατζής, Στάθης Ψύλλος
Άβαταρ μέλους
Amelie Poulain
Δημοσιεύσεις: 114
Εγγραφή: Παρ Σεπ 04, 2009 3:11 pm
Real Name: Kleines Näschen
Gender: Female
Facebook ID: 0

Re: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης

Δημοσίευση από Amelie Poulain »

Thanks για την ανακοινωση!Φαντάζομαι ότι δε χρειάζεται να γραφτείς ή κάτι τέτοιο,απλά πας ;
Εικόνα
o_apolytos
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 21, 2007 3:06 pm
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Re: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης

Δημοσίευση από o_apolytos »

λέει και καλά να συμπληρώσεις την αίτηση εγγραφής και να τη στείλεις στο μέιλ του συνεδρίου. Αλλά η αίτηση μεταξύ άλλων θέλει και υπογραφή... Οπότε, τί θα κάνεις; θα την τυπώσεις, θα υπογράψεις και μετά θα τη σκανάρεις; Συνεπώς, το να πας τη μέρα του συνεδρίου (όποια θες) και να γραφτείς επί τόπου είναι το λογικότερο όλων!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά”