Σελίδα 1 από 1

Subject Mathematics (GRE test)

Δημοσιεύτηκε: Δευ Αύγ 29, 2011 3:49 pm
από surf_tha_curl
θα δώσω φέτος αυτό το τεστ που είναι απαραίτητο για μεταπτυχιακές-διδακτορικές σπουδές στα μαθηματικά στις ΗΠΑ που λέγεται Subject math(οχι το gre ή το Gmat) και ήθελα να ρωτήσω πληροφορίες απο οποιον εχει τυχει να το δώσει
Ψαχνω για :

1)βιβλιογραφια καταλληλη για προετοιμασια

2)past papers(οχι το 1 και μοναδικό που δίνουν σαν ενδεικτικο στο site τους)(ξερω οτι 2-3 υπαρχουν και δίνονται απο χέρι σε χέρι)

3) πιθανη παρεα που ενδιαφέρεται να το δώσει νοεμβρη για να προετοιμαστούμε μαζι :e_wink: (πάνω απ'ολα οι συλλογικότητες)

4)Εμπειρίες αλλων και χρήσιμες πληροφορίες

ευχαριστώ ειλικρινά για οποιαδήποτε βοήθεια

Re: Subject Mathematics (GRE test)

Δημοσιεύτηκε: Δευ Αύγ 29, 2011 4:17 pm
από Nomad
Αχ, παρατρίχα. Είχα δώσει το Physics. Νομίζω σε όλα τα subject και μάλλον σίγουρα γιαυτά τα δύο, καθώς πέρσυ ήμασταν μια παρέα math-physics την ημέρα της εξέτασης, ότι το βασικότερο που μετράει είναι ο χρόνος. Να εξασκηθείς για να είσαι γρήγορος/η στην επίλυση/απάντηση των ερωτημάτων. Από το physics, ξέρω ότι δεν είναι ζήτημα να μη ξέρεις πράγματα, αλλα το θέμα είναι να τα ξέρεις λίγο μηχανιστικά. Γιατί δε προλαβαίνεις να τα λύσεις όλα from scratch, if you get my point. Βιβλιογραφία ας σου δώσουν οι συνάδελφοί σου στα μαθηματικά. : P Καλή επιτυχία!

Re: Subject Mathematics (GRE test)

Δημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 3:06 am
από surf_tha_curl
Με πήραν τελικά για PhD Καθαρα μαθηματικά και λογική στο University of illinois @ Urbana Champaign :P
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Subject Mathematics (GRE test)

Δημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 7:37 am
από el_greco
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία! Ζεστά ρούχα να πάρεις... :)

Re: Subject Mathematics (GRE test)

Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 19, 2012 1:09 pm
από tzakara
Καλησπέρα,
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς που πρέπει να επικεντρωθώ για την προετοιμασία αθτού του test. ¨εχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα βιβλία με θεωρία ασκήσεις και τεστ και δεν έχουν έρθει ακόμα και δεν ξέρω τι να κάνω. Διαβάζω ήδη ανάλυση κλπ απλά ήθελα να ξέρω σε ποια ύλη και βιβλία της σχολής να επικεντρωθώ για να τα φρεσκάρω. Όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ εκ των προτέρων!