Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Κασιδιάρης

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!

Moderator: snodrion

Post Reply
User avatar
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 1673
Joined: Wed Nov 15, 2006 4:37 pm
Real Name: Αντώνης
Gender: Male
Facebook ID: 0
Location: Uncertain (by principle)
Contact:

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Κασιδιάρης

Post by antony07 »

Σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα του νοσοκομείου Αλεξάνδρα νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα ο χρυσαυγίτης, Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του theblob.gr αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με αντισυλληπτικά.

Σύμφωνα με την απόρρητη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού, την οποία εξασφάλισε το theblob.gr, ο ασθενής πάσχει από το σύνδρομο της αυτονόμησης άνω και κάτω άκρων. Πρόκειται για μια ασθένεια, εξαιρετικά βαριά, όσο και η πούτσ@ του τσολιά. Η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται σταθερή.

Όσοι πάσχουν από αυτό το σπάνιο νόσημα, δεν μπορούν να ελέγξουν τα χέρια τους και τα πόδια τους όταν αντιμετωπίζουν καταστάσεις, κατά τις οποίες ο εγκέφαλός τους αδυνατεί να ανταπεξέλθει και να αντιδράσει λογικά. Καταστάσεις όπως είναι για παράδειγμα ο έντονος διάλογος ή ο αμέριμνος περίπατος μεταναστών στο δρόμο.

Όπως εξάλλου αναφέρει και ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο, η πάθησή του ευθύνεται και για τη μη εμφάνισή του στις Αρχές πριν την εκπνοή του αυτόφωρου, καθώς όσο κι αν προσπαθούσε τα πόδια του δεν υπάκουαν.

Υπενθυμίζεται ότι από ηπιότερη μορφή του συνδρόμου αυτονόμησης άνω και κάτω άκρων πάσχει και ο Κίμωνας Κουλούρης, ο οποίος χωρίς να το θέλει πάτησε το γκάζι, ενώ τον είχαν σταματήσει για παραβίαση πέντε φωτεινών σηματοδοτών και υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πατήσει με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό.


Πηγή: http://www.theblob.gr/eidhseis/politikh ... iarhs.html
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Post Reply

Return to “Αστεία”