Και μετριόφρον...seismic wrote: Όχι δεν είμαι μηχανικός
Είμαι όμως εφευρέτης.
Έχω επαφές με τους μεγαλύτερους επιστήμονες στον κόσμο.
Μπορώ άνετα να μιλήσω για θέματα σεισμικής μηχανικής, με οποιοδήποτε καθηγητή στον κόσμο.
Έχω δύο διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
Είμαι μέσης εκπαίδευσης..εργοδηγός δομικών έργων.
Κάνω προσομοιώσεις στο τμήμα αντισεισμικών ερευνών του Ε.Μ.Π
Και διεκδικώ τον τίτλο του καλύτερου ερευνητή πάνω στην σεισμική μηχανική.
Γιαπωνέζικα ξέρεις; Αυτοί είναι καλοί σε αντισεισμικές πατέντες.
Btw λέγοντας ότι "δεν διάβασα κανένα απ' τα σεντόνια σου" νομίζω καλύπτω αρκετούς από 'δώ.
Γράφεις όμως για ένα ειδικό θέμα [αντισεισμικές κατασκευές] και σε ακόμα πιο εξειδικευμένο επίπεδο. Μιλάμε δηλαδή είτε για μεταπτυχιακό επίπεδο είτε για συγκεκριμένη έρευνα.seismic wrote: ούτε εγώ είμαι μηχανικός, ούτε θέλω να τον κάνω.
Είμαι όμως ερευνητής.
Πιθανόν να μην είσαι μηχανικός και να έχεις ειδικές γνώσεις επειδή ασχολήθηκες με αυτό το ζήτημα αλλά τότε μάλλον είναι πιο λογικό να μιλήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται επίσης με αυτό το ζήτημα.
Ακόμα και στη σχολή μου που έχουμε μαθήματα σεισμών, υπεδάφων κ.λπ. δεν ασχολούμαστε με ειδικά αντισεισμικά έργα και προφανώς δεν είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε συγκεκριμένες προτάσεις που έχεις να κάνεις.
Μη το παίρνεις πολύ πάνω σου το τελευταίο (Έλληνα). Δεν είμαστε σε θέση επειδή δεν έχουμε ασχοληθεί, όχι επειδή έγινε κάτι που γράφεις σε δύο περιοδικά.
Στο περιοδικό του Ρασσιά γράφεις;
Τον Πελέ τον ξέρεις;
(Αστειάκι για τους ΣΕΜΦίτες)
Υ.Γ. Με τις λίγες γνώσεις μου πάντως πάνω στα υπόγεια νερά ως μεταλλειολόγος μπορώ να πω αδιαμφισβήτητα πως είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια.
Σαν να σε ρωτάει ο γιατρός "απλό υπόθετο ή κλίσμα;"o_apolytos wrote:(νομίζω) απλή πάκτωσηseismic wrote:Διαλέξτε...απλή πάκτωση, ή προένταση?