tsolkas wrote:Εάν το πείραμα Cedarholm -- Townes ή το πείραμα Michelson -- Morley, εκτελεσθούν π.χ επανω σε ενα βαγόνι τρενου, το οποιο κινείται με ταχύτητα υ ως προς τη Γη και το αποτελεσμα που θα προκυψει ειναι π.χ ΘΕΤΙΚΟ τότε η Θεωρία της Σχετικότητας είναι ΟΡΘΗ ή ΛΑΘΟΣ?
snodrion wrote:Tsolka το ίδιο αποτέλεσμα θα βγει είτε κινούμενο είτε ακίνητο αλλα στο κινούμενο θα πρέπει να πάρεις υπόψιν σου και τους μετασχηματισμούς του Lorentz. Εσύ δεν παίρνεις μετασχηματσμούς οπότε νομίζεις ότι κάνει κάθος η σχετικότητα...όχι εσύ κανεις λάθος...!Ξεκόλα καταντάς γραφικός
palasso wrote:Σχετικά με το τρένο αν κατάλαβα καλά λες αντί να γίνει το πείραμα πάνω στην "ακίνητη" γη να γίνει πάνω στο "κινούμενο" τρένο; Εδώ φαίνεται δεν ξέρεις ούτε καν την θεωρία που υποστηρίζεις, όπου με βάση αυτήν και η γη και ότι άλλο θες κινείται σε σχέση με τον αιθέρα και γι' αυτό η πατάτα που πέταξες δεν έχει προηγούμενο...
tsolkas wrote:MH ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...!!!!!!!!!!
Το "ζουμι" της ολης υποθεσης ειναι, αυτο:
Το πείραμα των J.P. Cedarholm – C.H.Townes (1959) θα πρέπει να εκτελεσθεί απαραιτήτως επάνω σε ένα κινούμενο (ως προς τη Γη) όχημα, προκειμένου να γνωρίζουμε με βεβαιότητα, εάν η Θεωρία της Σχετικότητας είναι ορθή ή όχι.
lonewolf wrote:mr.Τσόλκα μπορείς να αφήσεις τις προσβολές και να εξηγήσεις λίγο το πείραμα του αγωγού που απορρίπτεις τη ειδική θεωρία? Και δεν θέλω πασαλείμματα και παραπομπές σε βίντεο.Θέλω να μιλήσεις σε γλώσσα φυσικής τι θέλεις να κάνεις και τι ακριβώς κάνεις στο πείραμα...
tsolkas wrote: Διαβάζω τους Παππούδες μου και πινω το ουζακι μου με ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ - κοιταζοντας το ΟΜΟΡΦΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ - εκει καπου στη Λιμνοθαλασσα του Μεσολογγιου!!!!!!
Ελλην wrote:Ρε μ@λ@κ@ Τσόλκα μόλις ξύπνησα και με πιασε πονοκέφαλος από τα μπολντ.Ρε αγόρι μου κοντεύεις 70 χρονών,είσαι με το ένα πόδι στον τάφο και θέλεις επιστημονικές ανακαλύψεις?Κάτσε σπίτι με την κυρά σου φύτεψε καμιά πατάτα στο χωράφι και μην τρολλάρεις για π@π@ρ%#ς.Άντε μπράβο.
ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ.ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΤΣΟΛΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΜΕ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.ΜΟΝΟ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ
tsolkas wrote:Οφειλω ομως να ομολογησω, οτι ο μονος που ΔΕΝ τσιμπισε ειναι ο "Ελλην"
Ολοι οι αλλοι ειστε "τζαμπα μαγκες",κομπλεξικοι, ασχετοι, ανθΕλληνες και σκετη ΚΑΦΡΙΛΑ!!
Συγγνωμη που εξαιρω τον Ελληνα, διοτι ειναι ο ΜΟΝΟΣ που απαντησε στο αρχικο ερωτημα που εθεσα!!!