Ναι φυσικά και να διαγραφούν αφού το κόμμα που ψηφίζουν συνδέεται ξεκάθαρα και με καμάρι με ρατσιστικά επεισόδια βίας . Με την ίδια λογική όμως πρέπει να διαγραφεί και ο παππαγαλάκος και δεν θυμάμαι ποιός άλλος που έχει απειλήσει ότι θα δείρει άτομα επειδή διαφωνούν μαζί του. Δεν είμαστε ουρακοτάγκοι. Αν κάποιοι από σας έχουν απομεινάρια neaterdal στο dna τους να πάνε σε κάνα γήπεδο να ξεκ#$%^σουν.
Η μικροπρεπής, κοντόφθαλμη και απολίτικη λογική πλέον μου φέρνει εμετό και αηδία.
Αν παλιότερα ήταν απλά εκνευριστική και άστοχη πλέον είναι εξοργιστική. Οι σιωπηλοί συνένοχοι που υπό την ανοχή τους και τις κοτσάνες τους οι άνθρωποι φτωχαίνουν και αυτοκτονούν ας σωπάσουν κάποια στιγμή.
Είναι ντροπή.
Κατά τη γνώμη μου οι φασίστες πρέπει να γράφουν για τους λόγους που είπα αλλά μικροί πρετεντερίσκοι ας διαγράφονται.
Παιδιά έλεος, τους ακούμε κάθε μέρα στα δελτία των 8 και σε Πανελλαδική εμβέλεια. Ας γλιτώσουμε εδώ απ' αυτές τις μπαγιάτικες καραμέλες γιατί στο τέλος θα πάθουμε δηλητηρίαση.
papagalakos II wrote:Συνοπτικά ο κομμουνισμός είναι μια ιδεολογία ανθρωποκεντρική, ενώ ο ναζισμός ιδεολογία που στρέφεται ενάντια στον άνθρωπο και τη διαφορετικότητα.
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
papagalakos II wrote:Η μικροπρεπής, κοντόφθαλμη και απολίτικη λογική πλέον μου φέρνει εμετό και αηδία.
Αν παλιότερα ήταν απλά εκνευριστική και άστοχη πλέον είναι εξοργιστική. Οι σιωπηλοί συνένοχοι που υπό την ανοχή τους και τις κοτσάνες τους οι άνθρωποι φτωχαίνουν και αυτοκτονούν ας σωπάσουν κάποια στιγμή.
Είναι ντροπή.
Κατά τη γνώμη μου οι φασίστες πρέπει να γράφουν για τους λόγους που είπα αλλά μικροί πρετεντερίσκοι ας διαγράφονται.
Παιδιά έλεος, τους ακούμε κάθε μέρα στα δελτία των 8 και σε Πανελλαδική εμβέλεια. Ας γλιτώσουμε εδώ απ' αυτές τις μπαγιάτικες καραμέλες γιατί στο τέλος θα πάθουμε δηλητηρίαση.
+1
Επίσης, αυτό...
mathformath wrote:να ξεκ#$%^σουν.
...τι στο π****ο σημαίνει; Οτί δεν είσαι ουρακοτάγκος γιατί είσαι ο Ντόναλντ;
Μιλάμε για επιφανείς άνδρες εδώ και ούτε για λαθρομετανάστες που μας παίρνουν τις ζωές ούτε για προδότες δήθεν προοδευτικούς που καπηλεύονται την Ελλάδα.Και ο Θουκυδίδης έζησε 2000 χρόνια πίσω.Από τότε δυστυχώς έχουν αλλάξει πολλά.
Ελλην wrote:
Μιλάμε για επιφανείς άνδρες εδώ και ούτε για λαθρομετανάστες που μας παίρνουν τις ζωές ούτε για προδότες δήθεν προοδευτικούς που καπηλεύονται την Ελλάδα.Και ο Θουκυδίδης έζησε 2000 χρόνια πίσω.Από τότε δυστυχώς έχουν αλλάξει πολλά.
Ναι ρε γαμώτο. Δεν μπορείς να βρεις ούτε ένα δούλο Έλληνα πια. Όλοι από το Πακιστάν και τη Νιγηρία είναι.
Τότε υπήρχε πίστη και αγάπη προς την πατρίδα και όχι αλληλεγγυη σε λαθρομετανάστες και κομμουνιστές.Ναι μπορεί η αρχαία Ελλάδα να μην ήταν τέλεια αλλά σίγουρα ήταν καλύτερη από τη σημερινή.