Ο κόσμος που ζούμε είναι ένας δύσκολος κόσμος κι η εποχή μας μια δύσκολη εποχή... φαίνεται να έχουμε χάσει το μέτρο. Αξίες που μας κρατούσαν και μας περνούσαν από τις δυσκολίες ανέγγιχτους φαίνεται να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...
Το ίδιο και τα ανέκδοτα... αθώα, έξυπνα αστεία που σ' έκαναν απλά να χαμογελάσεις κρίνονται σήμερα ξεπερασμένα...
Θα ανεβάσω ένα τέτοιο ανέκδοτο... αν ξέρετε κι εσείς, ανεβάστε κι άλλα.
Ο Θεός υποσχέθηκε στους άντρες πως θα βρίσκουν πρόθυμες & υπάκουες γυναίκες σε κάθε γωνία της γης...
μετά ο Θεός έκανε την γη στρογγυλή!
Υ.Γ. Θέλω να δώ παντως, αν φτιάξω ένα account με εικόνα avatar τη φάτσα μίας ευπαρουσίαστης τύπισσας, και αρχίσω και κάνω ποστ με περιεχόμενο επιέδου νιάου-νιάου-i-am-such-a-cute-innocent-girl etc., πόσοι θα δώσουν σημασία σε αυτά που γράφω.
Αλλά και πάλι, αυτή η σκέψη απλά μου πέρασε από το μυαλό. Δεν είδα κάτι δηλαδή. Απλά μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία στο φαντασιακό μου. Αυθόρμητα.
Chris wrote:Υ.Γ. Θέλω να δώ παντως, αν φτιάξω ένα account με εικόνα avatar τη φάτσα μίας ευπαρουσίαστης τύπισσας, και αρχίσω και κάνω ποστ με περιεχόμενο επιέδου νιάου-νιάου-i-am-such-a-cute-innocent-girl etc., πόσοι θα δώσουν σημασία σε αυτά που γράφω.
Αλλά και πάλι, αυτή η σκέψη απλά μου πέρασε από το μυαλό. Δεν είδα κάτι δηλαδή. Απλά μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία στο φαντασιακό μου. Αυθόρμητα.
... Και μη νομίζεις ότι δεν το 'πιασα το υπονοούμενο.
Πάντως, σ' ευχαριστώ για το "ευπαρουσίαστης"...
Έχω και εγώ ένα αθώο, έξυπνο, και πάνω απ' όλα, Εκκλησιαστικό (βοήθειά μας):
Είναι ένας καινούριος εφημέριος, και πάει ένας αμαρτωλός πιστός να εξομολογηθεί και του λέει:
-Αμάρτησα, πάτερ, έκανα έρωτα με μια φίλη της γυναίκας μου.
Κοιτάει τα χαρτιά του ο εφημέριος, και λέει:
-Αααα, εδώ θέλει 20 μετάνοιες.
Κάνει 20 μετάνοιες, ξαναγυρνάει πάλι αυτός, έχει κάνει άλλη μια αμαρτία με μια χήρα, και του λέει πάλι ο εφημέριος:
- Εδώ θέλει 30 μετάνοιες.
Κάνει και τις 30 μετάνοιες, ξαναγυρνάει, και λέει:
- Πάτερ, έκανα στοματικό έρωτα.
Κοιτάει πάλι ο καινούριος εφημέριος τα χαρτιά, λέει:
- Δεν το γράφει πουθενά. Κάτσε να πάρω τον προηγούμενο, το Παναγιότατο, τον Γέροντα, που ξέρει την δουλειά. Τον παίρνει, και:
- Άγιε Εφραίμ, για πίπα τι δίνουμε;
Και του απαντάει:
- Ένα πεντοχίλιαρο δωσ'του και πολύ του πάει.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
antony07 wrote:Είναι ένας καινούριος εφημέριος, ...
Μου θύμισε "αστεία" που λένε 10χρονα αγόρια απλά και μόνο για να έχουν την ευκαιρία να που "κακές λέξεις"...
Καλά, εσύ δεν το βάζεις κάτω...
Το topic αυτό αφορά "αθώα, έξυπνα αστεία που σ' έκαναν απλά να χαμογελάσεις".
Ως moderator θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα...