Χρήση του forum για (οργανωμένη) διαφήμιση

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: AlexandraDC, markelos, constant

Απάντηση
Giorgio P
Δημοσιεύσεις: 157
Εγγραφή: Τρί Οκτ 04, 2011 9:43 pm
Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Gender: Male
Facebook ID: 0

Χρήση του forum για (οργανωμένη) διαφήμιση

Δημοσίευση από Giorgio P »

Όπως ελπίζω να μην έχω παρατηρήσει μόνο εγώ, τον τελευταίο καιρό ένα φροντιστήριο ανεβάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα αυτοπροωθητικά ποστ. Το ζήτημα είναι ότι δεν το κάνει από την καλή του την καρδιά, το κάνει -συνειδητά και οργανωμένα- γιατί κάθε view μεταφράζεται (στατιστικά, αλλά μεταφράζεται) σε €.

Θεωρώ λοιπόν πως θα έπρεπε να ξεκινήσει μια συζήτηση για το αν θέλουμε το forum να χρησιμοποιείται για κερδοσκοπικούς λόγους. Προφανώς θεωρώ πως όχι και πως πρέπει τα ποστ του -κάθε- φροντιστηρίου να μεταβούν στον κάλαθο των αχρήστων και ο λογαριασμός του να φάει ένα ωραιότατο ban.
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
Άβαταρ μέλους
constant
Portal Administrator
Portal Administrator
Δημοσιεύσεις: 1684
Εγγραφή: Τετ Δεκ 01, 2010 2:16 pm
Real Name: Konstantinos
Gender: Male
Facebook ID: 0

Re: Χρήση του forum για (οργανωμένη) διαφήμιση

Δημοσίευση από constant »

Συμφωνώ ότι τα πολλαπλά ποστ διαφήμισης ξεπερνούν τα όρια. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ένα topic μόνο, ως αναφορά για κάποιον που όντως το χρειάζεται, δεν είναι και τόσο κακό.
Ο λόγος είναι ότι ναι μεν απαγορεύεται η διαφήμιση που έχει ως μόνο στόχο την προβολή του διαφημιζόμενου, αλλά για κάποιους φοιτητές ίσως αυτό είναι ένας απ τους λίγους τρόπος να περάσουν κάποιο συγκεκριμένο μάθημα. Αφήνω τα περιθώρια για συζήτηση και αλλαγή της άποψής μου ανοιχτά, επιχειρηματολογείστε και βλέπουμε!
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 1:03 am
Real Name: nikolas?
Τοποθεσία: Kameni gi tis meta-ptyxiw xwras

Re: Χρήση του forum για (οργανωμένη) διαφήμιση

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

Ena sygekrimeno topic pou mporoun na einai mazemenes oi diafimiseis, den einai toso fovero.
Manthos
Δημοσιεύσεις: 236
Εγγραφή: Τετ Οκτ 19, 2011 7:08 pm
Real Name: Manthos
Gender: Male
Facebook ID: 0

Re: Χρήση του forum για (οργανωμένη) διαφήμιση

Δημοσίευση από Manthos »

constant έγραψε: αλλά για κάποιους φοιτητές ίσως αυτό είναι ένας απ τους λίγους τρόπος να περάσουν κάποιο συγκεκριμένο μάθημα.
Οι οποίοι φοιτητές μπορούν, υποθέτω, να γράψουν το τίτλο του μαθήματος που θέλουν να περάσουν ακολουθούμενο από τη λέξη "φροντιστήριο" σε κάποια μηχανή αναζήτησης. Δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να προσφερθεί στην επιλογή του φροντιστηρίου το όποιο στάτους νομιμοποίησης μπορεί να προσφέρει το φόρουμ. Η δημιουργία ενημερωτικού topic για φροντιστήρια μετατρέπει τη φροντιστήριο από ακραία λύση υιοθετούμενη υπό ειδικές συνθήκες σε συνήθη επιλογή οπότε και εύκολη λύση μπροστά σε κάθε δυσκολία.
ESMAP
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: Παρ Μάιος 21, 2010 9:00 pm
Real Name: Dani
Facebook ID: 0

Re: Χρήση του forum για (οργανωμένη) διαφήμιση

Δημοσίευση από ESMAP »

Δημιουργώντας συγκεκριμένο topic στην ουσία οργανώνεται η διαφήμιση και θα αποτελεί ερέθισμα και για άλλους να διαφημιστούν μέσω του semfe.gr. Και εγώ συμφωνώ με το ban.

Όπως αναφέρθηκε, οποιοσδήποτε φοιτητής ενδιαφέρεται για εργαστηριακά μαθήματα είναι ένα γκουγκλαρισμα μακριά από το να βρει ένα φροντιστήριο.

Τα spam στα mail μας αρκούν για διαφήμιση...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator
Δημοσιεύσεις: 2250
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 07, 2007 5:34 pm

Re: Χρήση του forum για (οργανωμένη) διαφήμιση

Δημοσίευση από LocknLoad »

Το subforum "αγγελιες" το ξεκινησαμε με την ιδεα οτι θα ειχε μια "απο φοιτητες σε φοιτητες" λειτουργια (οπως και το forum γενικα) πχ φευγω απο την αθηνα και πουλαω τα επιπλα μου ή μπορω να κανω (ή θελω) ιδαιατερα στο ταδε μαθημα ή να αναρτουν και αγγελιες σχετικες με δουλεια (οχι και τοσο "απο φοιτητες" το τελευταιο). Παντως να μην ξεχναμε οτι επειδη καποιος μπορει να'ναι φοιτητης, δεν σημαινει και οτι δεν θα παει να εκμεταλλευτει αλλο φοιτητη...

Το thead του avakas.net πιστευω θα'πρεπε να φυγει μιας που ειναι κανονικο φροντιστηριο (δικτυο φροντιστηριων) και εχουμε ηδη πει οτι "απαγορεύονται τα post με διαφημιστικό ή προωθητικό σκοπό, σύμφωνα με τους κανόνες τους forum". Οποτε οποιος θελει τον avaka ή κατι αντιστοιχο, κανει αυτο που'πε ο manthos
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα


@[you]
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”