Side Event (Workshop) - Speed Mentoring

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: AlexandraDC, markelos, Ryu, constant, φιάλη klein

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Job Fair Athens
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 09, 2013 2:06 am
Real Name: Job Fair Athens
Facebook ID: 0

Side Event (Workshop) - Speed Mentoring

Δημοσίευση από Job Fair Athens »

Την Τετάρτη 18 Μαϊου διοργανώνεται στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2016, workshop με σκοπό το Speed Mentoring στο χώρο του Orange Groove (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5).

Η ομάδα των μεντόρων που θα συμμετέχει αποτελείται από έμπειρα ενεργά και πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, μέλη του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας) που θα είναι εκεί μαζί μας για να μοιραστούν βιώματα και εμπειρίες από την πολύχρονη σταδιοδρομία τους σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς και να συμβουλέψουν τους νέους στην αναζήτηση εργασίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα διαμορφωθεί ως εξής:
16.30 - 17.00 Προσέλευση
17.00 - 17.45 Ομιλία από ΚΕΜΕΛ & Job Fair Athens
18.00 - 19.00 1ος γύρος Speed Mentoring
19.00 - 20.00 2ος γύρος Speed Mentoring
20.00 - 21.00 Networking

Παράλληλα με το Speed Mentoring, θα πραγματοποιηθεί και CV Corner, στο οποίο τελειόφοιτοι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του ΟΠΑ θα δίνουν συμβουλές στους επισκέπτες μας σχετικά με τη σωστή σύνταξη βιογραφικού, το προφίλ τους στο LinkedIn και τη σωστή αντιμετώπιση συνέντευξης επιλογής στον κάθε ένα προσωπικά ανάλογα με τις ανάγκες του.

Φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/SgltYM
Πληροφορίες και στο facebook event: https://www.facebook.com/events/1749989291903518/

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του Job Fair Athens 2016 που θα γίνει στις 25-26 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Το Job Fair Athens είναι μια διημερίδα καριέρας με φοιτητικό, εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα που απευθύνεται σε φοιτητές και νέους απόφοιτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών με στόχο την σύνδεση του πανεπιστημίου και της αγοράς εργασίας και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας.
Job Fair Athens - Power your future
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”