Στατιστική Φυσική
Moderators: markelos, Ryu, meleneemil, Nasia!
Στατιστική Φυσική
Έχει κανείς λυμένες φετινές ασκήσεις στη στατιστική φυσική?
Στο τελευταίο μάθημα ο Παρασκευαϊδης είπε ότι αν προλάβαινε θα έβγαζε τις λύσεις των ασκήσεων από τα 3 σύνολα ασκήσεων που μοίρασε. Ξέρει κανένας αν τελικά τις έβγαλε?
Στο τελευταίο μάθημα ο Παρασκευαϊδης είπε ότι αν προλάβαινε θα έβγαζε τις λύσεις των ασκήσεων από τα 3 σύνολα ασκήσεων που μοίρασε. Ξέρει κανένας αν τελικά τις έβγαλε?
- The Godfather
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Μπορείτε να τα κατεβάσετε από το εργαλείο και από εδώ:
1ο μέρος Ασκήσεων
2ο μέρος Ασκήσεων
3ο μέρος Ασκήσεων
Λύσεις Ορισμένων ασκήσεων
1ο μέρος Ασκήσεων
2ο μέρος Ασκήσεων
3ο μέρος Ασκήσεων
Λύσεις Ορισμένων ασκήσεων
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δείξετε λίγο κατανόηση για την καθυστέρηση. Γράφω κι εγώ αύριο και σχεδόν κάθε μέρα. Επίσης ο τρόπος αποθήκευσης του υλικού δεν είναι τόσο εύκολος. Όπως έχουμε ήδη πει, το site έχει κάποιες ελλείψεις ακόμα και το update έγινε βιαστικά λόγω της εξεταστικής
Επίσης θα σας παρακαλούσα όταν ανεβάζετε αρχείο να μην αφήνετε κενά στο όνομα και η ονομασία να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη γίνεται. Όπως είπα και πριν, το update έγινε λίγο βιαστικά και δεν μπορώ να αλλάζω το όνομα μέσα από τον δικό σας φάκελο. Μπορώ να το κατεβάζω και να το ξαναανεβάζω εγώ, αλλά έτσι δεν θα φαίνεται στατιστικά, η συνεισφορά σας στο site.
Σε ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου. Ένωσα τα 2 αρχεία με τις λύσεις. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να τα ανεβάσω έτσι όπως ήταν. Αυτός ήταν και ένας λόγος που καθυστέρησα
Ps: Sorry για το "τεράστιο" offtopic
Επίσης θα σας παρακαλούσα όταν ανεβάζετε αρχείο να μην αφήνετε κενά στο όνομα και η ονομασία να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη γίνεται. Όπως είπα και πριν, το update έγινε λίγο βιαστικά και δεν μπορώ να αλλάζω το όνομα μέσα από τον δικό σας φάκελο. Μπορώ να το κατεβάζω και να το ξαναανεβάζω εγώ, αλλά έτσι δεν θα φαίνεται στατιστικά, η συνεισφορά σας στο site.
Σε ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου. Ένωσα τα 2 αρχεία με τις λύσεις. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να τα ανεβάσω έτσι όπως ήταν. Αυτός ήταν και ένας λόγος που καθυστέρησα
Ps: Sorry για το "τεράστιο" offtopic
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- philip
- Real Name: Φίλιππος
- Facebook ID: 0
Ανέβασα στα "αρχεία μου" το σωστό με τις σειρές 2 και 3 του 2004 και λύσεις. Ουσιαστικά είναι αυτό που έδωσε το link του ο darth στο sendmefile.com. Αν προλαβαίνει κάποιος ας το αντικαταστήσει στο εργαλείο με το ΖΟΝΓΚNeo wrote:Απ' όσο είδα υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τη Στατιστική Φυσική. Το αρχείο που υποτίθεται ότι είναι οι σειρές 2 και 3 έχουν μέσα ΖΟΝΓΚ! Κβάντο ΙΙ.
Θα το κοιτάξει κάποιος;
Genius is 20% inspiration and 80% perspiration...
-
- Real Name: Thomas Anderson
Δεν έγινα κατανοητός πιστεύω. Το είχα το αρχείο το σωστό, απλά δεν θυμόμουν πού ακριβώς βρισκόταν και είπα να το ξανακατεβάσω. Απλά ειδοποίησα για να διορθωθεί...
Για να πάμε λίγο τώρα και στα εντός θέματος:
Στα θέματα του Φεβρουαρίου του 2006 έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς γίνεται; Έψαξα και στις σημειώσεις αλλά δε μπορώ να πω ότι βρήκα τι παίζει...
Για να πάμε λίγο τώρα και στα εντός θέματος:
Στα θέματα του Φεβρουαρίου του 2006 έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς γίνεται; Έψαξα και στις σημειώσεις αλλά δε μπορώ να πω ότι βρήκα τι παίζει...
για τα θέματα 8/2/2006 δεν ξέρω αν σε βοηθάει αλλά: θέμα 1: μοιάζει με ασκ1, πρώτο σύνολο με 16 καταστάσεις.
θέμα 2: παίρνεις γωνίες ανά 90deg νομίζω μοιάζει με άσκηση 9 σύνολο 2 για το 2006, και άσκηση 6 σύνολο 2 για το 2004
θέμα 3: ερώτημα α) mcΔΤ=mcΔΤ, ερώτηματα υπόλοιπα ασκ10, φυλλάδιο 2
θέμα 4: ασκ19 φυλλάδιο 3 με άλλο αριθμό καταστάσεων (νομίζω 5)
θέμα 2: παίρνεις γωνίες ανά 90deg νομίζω μοιάζει με άσκηση 9 σύνολο 2 για το 2006, και άσκηση 6 σύνολο 2 για το 2004
θέμα 3: ερώτημα α) mcΔΤ=mcΔΤ, ερώτηματα υπόλοιπα ασκ10, φυλλάδιο 2
θέμα 4: ασκ19 φυλλάδιο 3 με άλλο αριθμό καταστάσεων (νομίζω 5)
- philip
- Real Name: Φίλιππος
Ανέβασα τα προχθεσινά θέματα.
[κουτσομπολιό mode] Παρεμπιπτόντως μετά την εξέταση πέρασα από το κτήριο φυσικής και άκουσα τον Λιαροκάπη στον διάδρομο να την λέει στον Παρασκευαΐδη για τα θέματα που βάζει και να του λέει ότι δεν είναι δυνατόν να βάζει τέτοια θέματα γιατί αυτά είναι καθαρά θερμοδυναμική και διάφορα τέτοια...
Αντε να το περάσουμε όσο είναι καιρός γιατί μετά βλέπω να το αναλαμβάνει ο Λιαροκάπης και τότε.... [\κουτσομπολιό]
[κουτσομπολιό mode] Παρεμπιπτόντως μετά την εξέταση πέρασα από το κτήριο φυσικής και άκουσα τον Λιαροκάπη στον διάδρομο να την λέει στον Παρασκευαΐδη για τα θέματα που βάζει και να του λέει ότι δεν είναι δυνατόν να βάζει τέτοια θέματα γιατί αυτά είναι καθαρά θερμοδυναμική και διάφορα τέτοια...
Αντε να το περάσουμε όσο είναι καιρός γιατί μετά βλέπω να το αναλαμβάνει ο Λιαροκάπης και τότε.... [\κουτσομπολιό]
Genius is 20% inspiration and 80% perspiration...