Σχεδίαση-Aνάπτυξη Εφαρμογών Πληροφορικής (Εργαστήριο)
Moderators: markelos, Ryu, φιάλη klein, meleneemil
Re: Εργαστήριο Σχεδίασης-Aνάπτυξης Εφαρμογών Πληροφορικής
re paidia kserei kaneis pote ksekinane ta ergasthria kai pws grafomaste se auta?
Τα εργαστήρια ξεκινούν Δευτέρα 16 Μαρτίου και στο http://www.math.ntua.gr/~symvonis/ μπορέις να δείς τις κατανομές των εργαστηριών.Αν δηλώνεις το μάθημα πρώτη φορά γράφεσαι αυτόματα αλφαβητικά.Αν είσαι μεγαλύτερο εξάμηνο έχει μια κατανομή για φοιτητές 3+ εξαμήνου που πας και γράφεσαι.
- τελειωμένος
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
Εγώ που δεν έχω κάνει εισαγωγή στον προγραμματισμό θα την παλέψω να έρθω ή-το λογικότερο- είναι μία συνέχεια το ένα του άλλου; (θεωρώ πως κάτι θα σας έχει αναφέρει )
Γενικώς... προαπαιτούμενα μαθήματα έχουμε;
Γενικώς... προαπαιτούμενα μαθήματα έχουμε;
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι παντρεμένος.
- Wizard
- Forum Administrator
- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Είναι συνέχεια. Χρειάζονται οι γνώσεις της Java 1. Αν δεν τις έχεις μάλλον θα δυσκολευτείς να παρακολουθήσεις, αν και νομίζω ότι τα πρώτα μαθήματα είναι λίγο εισαγωγικά, σου θυμίζει δηλαδή κάποιες έννοιες.
Δοκίμασέ το λοιπόν
Δοκίμασέ το λοιπόν

Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Τα εργαστήρια είναι υποχρεωτικά? Δίνουν κάποιο βαθμό?
I wonder why I wonder why. I wonder why I wonder. I wonder why I wonder why I wonder why I wonder.
— Richard Feynman
Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
— David Hilbert
— Richard Feynman
Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
— David Hilbert
Αν θυμαμαι καλα δινουν +2 αν εχεις 2 απουσιες το πολυ
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- niovgalto_psema
- Real Name: fannie
ναι, ουσιαστικα χρησιμευουν για να παρεις +2 μοναδες αν εχεις στοχο το 10αρι... εγω ας πουμε περυσι που δεν ειχα αυτον τον στοχο ειχα αρκετουτσικες απουσιες

Give a Monkey a Brain and He'll Swear He's the Center of the Universe...

Θεωρητικά παίρνεις +2, όπως παίρνεις κάτι και απο την πρόοδο, όπως ότι βοηθάνε οι εργασίες κλπ κλπ...
Τώρα τι γίνεται (γινόταν) στην πράξη είναι άλλο θέμα...
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
Αυτό που απάντησες είναι... ΨΕΜΑ! (όπως θα σου έλεγαν στο γνωστό τηλεπαιχνίδι)LocknLoad wrote:Αν θυμαμαι καλα δινουν +2 αν εχεις 2 απουσιες το πολυ
Σύμφωνα με το σάιτ του μαθήματος, το 85% του βαθμού είναι το τελικό γραπτό και το 15% είναι οι ασκήσεις, αν έχεις ικανοποιητική συμμετοχή στο εργαστήριο. Τουτ'εστιν, η παρουσία στο εργαστήριο δε δίνει κανένα βαθμό.
Το πιο σωστό το λέει ο ΕΛ-Juan: Στην πράξη δεν έχει φανεί να δίνει σημασία σε εργασίες και τα τοιαύτα.ΕΛ-Juan wrote:Θεωρητικά παίρνεις +2, όπως παίρνεις κάτι και απο την πρόοδο, όπως ότι βοηθάνε οι εργασίες κλπ κλπ...
Last edited by LocknLoad on Thu Mar 19, 2009 11:47 pm, edited 2 times in total.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Μιλησα με ενα φιλο μου για να δω αν θυμομουν σωστα και μου απαντησε περιπου.
10% (1 μοναδα) ερχεται απο την παρακολουθηση, 10% (αλλη 1 μοναδα) απο τις εργασιες και το 80% (8 μοναδες) απο την εξεταση στο τελος. Οσο αφορα την εργασια μου, δεν μου φανηκε να τον εννοιαξε.
Αν αλλαξε φετος τον τροπο με τον οποιο βαθμολογουσε τοτε δεν φταιει η μνημη μου.
Edit: Δλδ ειπα ψεματα και στα αληθεια θυμομουν κατι αλλο το οποιο δεν το μοιραστηκα με τους συμφοιτητες μου? (και παλι εγραψες με κεφαλαια :p )
10% (1 μοναδα) ερχεται απο την παρακολουθηση, 10% (αλλη 1 μοναδα) απο τις εργασιες και το 80% (8 μοναδες) απο την εξεταση στο τελος. Οσο αφορα την εργασια μου, δεν μου φανηκε να τον εννοιαξε.
Αν αλλαξε φετος τον τροπο με τον οποιο βαθμολογουσε τοτε δεν φταιει η μνημη μου.
Edit: Δλδ ειπα ψεματα και στα αληθεια θυμομουν κατι αλλο το οποιο δεν το μοιραστηκα με τους συμφοιτητες μου? (και παλι εγραψες με κεφαλαια :p )
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Allergic
- Real Name: Allergic
Kserei kaneis ti tha ginei me ta ergastiria pou tha xathoun aurio k methaurio? Rwtaw gt den yparxei akoma kamia anakoinwsi sxetiki..
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
Symfwna me auta pou eginan sto 1o eksamino h askhsh pou itan na ginei tin triti kai tetarti 24, 25 martiou apla tha ginei tin epomeni vdomada me apotelesma ta tmimata autwn twn imerwn na einai mia askhsh pisw apo ta tmimata tis deuteras (etsi egine toulaxiston sto 1o eksamino 2-3 fores) .
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Έτσι θα γίνει και τώρα...Το είπαν σήμερα στο εργαστήριο.
Επίσης υπάρχει ενημέρωση για τις νέες ώρες των εργαστηρίων εδώ.
Επίσης υπάρχει ενημέρωση για τις νέες ώρες των εργαστηρίων εδώ.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Λόγω της κλοπής υπολογιστών από το PC-Lab του κτιρίου Β τα εργαστήρια του μαθήματος αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.
- armaos
- Real Name: Αρμαος
να ρωτησω, το τμημα για τους παλιους τι μερα κ ωρα ειναι;