Οπτική και Εργαστήριο
Moderators: markelos, Ryu, meleneemil, Nasia!
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
Οπτική και Εργαστήριο
Ξερει κανεις αν θα γινουν εργαστηρια για αυτο το μαθημα? Ειναι υποχρεωτικα? Ποτε ξεκινανε? Πρεπει να γραφτουμε πρωτα σε τμηματα των εργαστηριων? Ευχαριστω!!
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- pao132003
- Real Name: Γιάννης
δεν είμαι σχετικός με το θέμα, αλλά για να λέγεται "Οπτική και εργαστήριο" λογικά θα γίνονται εργαστήρια για το μάθημα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- The Godfather
Σήμερα το εργαστήριο της οπτικής δεν θα πραγματοποιηθεί.
Η τελική κατανομή θα βγει αύριο(δεδομένου ότι υπάρχουν παλιοί φοιτητές οι οποίοι δεν είχαν γραφτεί όταν βγήκε η κατάσταση που είναι αναρτημένη στο κτ φυσικής).
Η κατανομή θα είναι αλφαβητική και μόνο στην περίπτωση πολύ σοβαρού προβλήματος(πχ σύμπτωση με άλλο εργαστήριο θα γίνει αλλαγή)..
(Μίλησα με τον κ. Ζουμπούλη)
Η τελική κατανομή θα βγει αύριο(δεδομένου ότι υπάρχουν παλιοί φοιτητές οι οποίοι δεν είχαν γραφτεί όταν βγήκε η κατάσταση που είναι αναρτημένη στο κτ φυσικής).
Η κατανομή θα είναι αλφαβητική και μόνο στην περίπτωση πολύ σοβαρού προβλήματος(πχ σύμπτωση με άλλο εργαστήριο θα γίνει αλλαγή)..
(Μίλησα με τον κ. Ζουμπούλη)
- Μεταβαρόνος Isnogood
- Μεταβαρόνος Isnogood
Ειδε κανενας αποτελεσματα απο την κανονικη εξεταση της Οπτικης???Εισαστε ευχαριστημένοι απο το βαθμο...Αυτο περιμενατε???Γιατι πηγα εγω και τον ρωτησα και ενω νομιζα οτι ειχα πολυ χαλαρα περασει με εστειλε τελειως....Η "δικαιολογια" ηταν:Εμ,αν δεν παρακολουθειτε και διαβαζετε μονο τις ασκησεις αυτα παθαινετε!!!Μα οι σημειωσεις απο τις παρακολουθησεις δεν ηταν τιποτα αλλα απο ασκησεις...Παει καλα ο άνθρωπος????
:x

-
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Παιδιά γενικά τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα για να γράψει κάποιος με μέτριο διάβασμα. Είχα δώσει το μάθημα αρκετές φορές στο παρελθόν και δεν θυμάμαι ποτέ ας πούμε να είχε βάλει μηνίσκο.
Γενικά πάντως είναι αρκετά αυστηρός στις διατυπώσεις των λύσεων ο κύριος Ράπτης και αυτό φαίνεται από το πόσο προσεκτικά είναι γραμμένες και οι λύσεις των ασκήσεων που υπάρχουν.
Χρειάζεται αρκετή τριβή με το μάθημα για να καταφέρει πλέον να το περάσει κάποιος. Και εκτός των άλλων να έχει καταλάβει απίστευτα καλά τα διπλοθλαστικά υλικά, την πόλωση, τη συμβολή και τους φακούς. Πλέον όπως είδατε θα αρχίσουν να παίζουν κι άλλου είδους φακοί εκτός από τους αμφίκυρτους που έμπαιναν τόσα χρόνια. Άρα πρέπει κάποιος να καταλάβει πολύ καλά και τις συμβάσεις των προσήμων για τα R1 και R2 ενός φακού.
Είχα μιλήσει τις προάλλες με τον κύριο Ζουμπούλη και είχε πει ότι μέσα σε αυτή τη βδομάδα θα έβγαιναν οι βαθμοί των εργαστηρίων. Δεν ξέρω τελικά τι έγινε και πότε θα βγουν...
Γενικά πάντως είναι αρκετά αυστηρός στις διατυπώσεις των λύσεων ο κύριος Ράπτης και αυτό φαίνεται από το πόσο προσεκτικά είναι γραμμένες και οι λύσεις των ασκήσεων που υπάρχουν.
Χρειάζεται αρκετή τριβή με το μάθημα για να καταφέρει πλέον να το περάσει κάποιος. Και εκτός των άλλων να έχει καταλάβει απίστευτα καλά τα διπλοθλαστικά υλικά, την πόλωση, τη συμβολή και τους φακούς. Πλέον όπως είδατε θα αρχίσουν να παίζουν κι άλλου είδους φακοί εκτός από τους αμφίκυρτους που έμπαιναν τόσα χρόνια. Άρα πρέπει κάποιος να καταλάβει πολύ καλά και τις συμβάσεις των προσήμων για τα R1 και R2 ενός φακού.
Είχα μιλήσει τις προάλλες με τον κύριο Ζουμπούλη και είχε πει ότι μέσα σε αυτή τη βδομάδα θα έβγαιναν οι βαθμοί των εργαστηρίων. Δεν ξέρω τελικά τι έγινε και πότε θα βγουν...