Αφού είναι ποιητής (χαζοεφηβικών στοίχων κατά την γνώμη μου) γιατί δεν γράφει μόνο ποιήματα,αλλά και τραγουδάει,καταστρέφοντας την δημόσια αισθητική? Μήπως γιατί αυτό πουλάει εκεί που απευθύνεται? Τέχνη μπορεί να γίνουν τα πάντα,αλλά όσο εύκολα μπορούν να γίνουν,τόσο εύκολα μπορεί να κακοποιηθούν.Episkeptis wrote: Ακριβώς φίλε antony07 ο Αγγέλακας είναι καλλιτέχνης. Τέχνη δεν είναι μόνο η μουσική αλλά και η ποίηση. Και ο άνθρωπος δεν γράφει τραγουδάκια αλλά μελωποιημένη ποίηση. Ροκ δεν είναι αυτό που ονομάζουν οι εταιρίες, δηλαδή η δυνατή μουσική με ηλεκτρική κιθάρα και ντραμς. Ροκ είναι ο στίχος. Και όχι αναγκαία ο στίχος που μιλά συνεχώς για επανάσταση. Ροκ ήταν ο Άσιμος όταν έγραφε ρεμπέτικα, Ροκ ήταν ο Τσιτσανης όταν έγραφε λαικά, ο Χατζιδάκης όταν έγραφε τα ερωτικά του , ο Μάνος Λοίζος , ο Ξυλούρης και τόσοι άλλοι που δεν έχουν δυνατό ήχο στα τραγούδια τους.
Και από το να διαχωρίσεις τι είναι ροκ,και τι δεν είναι,ίσως θα ήταν προτιμότερο να σκεφτείς τι είναι καλή μουσική και τι όχι.
Πιθανώς,ο Παπακωνσταντίνου να είναι χειρότερος (όχι κατά την γνώμη μου,αφού αυτός τουλάχιστον τραγουδάει),αλλά η λύση "το μη χείρον βέλτιστο" είναι τουλάχιστον εμετική.
@Χαμένος: Το τι κάνει η τηλεόραση είναι λίγο πολύ γνωστό,και έχει καταντήσει και κοινότοπο. Όμως,η μόνη μόδα είναι αυτή των "ψευτοκουλτουριάρικων" και των σκυλοφέημστόρυ? Ο Αγγελάκας δεν είναι μόδα,ανάμεσα σε "παρακμιακούς" και "καμμένους" τύπους?
Ξέρω ένα σωρό κόσμο,και βλέπω ακόμα περισσότερους,που αφήνουν μαλλιά και μούσια,βλέπουν χαζοπολιτικές στρατευμένες ταινίες των '70ς,ακούνε Αγγελάκα,Άσιμο κλπ και άλλα παρεμφερή.
Αυτοί δεν είναι πρόβατα μιας μόδας? Ή ο καθένας τους είναι αυτοδημιούργητος διανοητής,απλά έτυχε να μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους? (Μόδα,για όσους δεν θυμούνται,είναι η μίμηση προτύπων κατανάλωσης και συμπεριφοράς,οπότε από τον ορισμό,προκύπτει το ζητούμενο

Το επιμύθιο είναι μάλλον ότι η αισθητική,όπως και η ηθική,επιλέγονται....