[G.W. Bush] Αποθεώθηκε στην Αλβανία, έφυγε χωρίς ρολόι!

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

[G.W. Bush] Αποθεώθηκε στην Αλβανία, έφυγε χωρίς ρολόι!

Δημοσίευση από drcypher »

Παραθέτω το σχόλιο που βρήκα στο world.gr:
achilles έγραψε:Ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε δεκτός ως ήρωας την Κυριακή στα Τίρανα. Χιλιάδες σημαίες κυμάτιζαν στους δρόμους της αλβανικής πρωτεύουσας, ενώ τεράστια πλακάτ έγραφαν «Περήφανοι που είμαστε σύμμαχοι» ή «ο πρόεδρος Μπους στην Αλβανία φτιάχνει ιστορία». Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος για την θερμή υποδοχή που του επιφυλάχτηκε.
Ο Τζ.Μπους είναι άλλωστε ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που επισκέπτεται την Αλβανία, γεγονός για το οποίο δήλωσε υπερήφανος. Μάλιστα ένας δρόμος μπροστά από το Κοινοβούλιο πρόκειται να πάρει το όνομά του.

Καλά αηδίασα από αυτές τις εικόνες ,τόσο δουλοπρεπείς είναι αυτοί οι γείτονές μας,πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο για το Κόσσοβο?Όλοι οι λαοί εκφράζουν την αντίθεσή τους στις πρακτικές του και αυτοί τον προσκυνάνε.
Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι έγινε και λίγο ρόμπα ο χαζοτεξανός,του έκλεψαν το ρολόι ενώ τον χαιρέταγαν,για να καταλάβετε τι αμερικανάκι είναι και ποιοι κυβερνάνε τον πλανήτη.
Ιδού και το video στο youtube.

Παρατηρήστε πως στην αρχή του clip ο Bush φοράει ρολόι στο αριστερό του χέρι, ενώ μετά από 2-3 λεπτά (αφού έχει περάσει από το πλήθος που με μανία προσπαθούσε να αγγίξει τον "Πλανητάρχη") το ρολόι έχει εξαφανιστεί!

Η φάση μου θυμίζει ένα ανεκδοτάκι που οι Έλληνάρες είχαμε βγάλει χρόνια πριν ο Bush αποφασίσει να πουλήσει Πλανηταρχιλίκι στους γείτονες:
Είναι ένας Αγγλος, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Κάποια στιγμή βγάζει το χέρι του από το παράθυρο ο Αγγλος και λέει:
- Τώρα πετάμε πάνω από την Αγγλία!
- Που το κατάλαβες ρε συ; Τον ρωτάνε οι άλλοι.
- Να, ακούμπησα με το χέρι το Big-ben!

Μετά από λίγο βγάζει το χέρι του έξω από το παράθυρο ο Γάλλος και λέει:
- Να, τώρα πετάμε πάνω από τη Γαλλία!
- Που το κατάλαβες; ρωτάνε οι άλλοι.
- Να, έπιασα με το χέρι μου τον πύργο του Αϊφελ!

Μετά από κάμποση ώρα έρχεται η σειρά του Έλληνα να βγάλει τι χέρι του από το παράθυρο και λέει:
- Ωχ, τώρα πετάμε πάνω από την Αλβανία!!!
- Και που το κατάλαβες; ρωτάνε οι άλλοι όλο έκπληξη!
- Να μου έκλεψαν το ρολόι!!!

Viva albania! :D :P 8) :ctf2:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

χαχχαχαχχαχαχχ σημερα το εμαθα και εγω .....τον κακομοιρη δεν ηξερε που πηγαινε ....δε ρωταγε?????????
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Να επισημάνω ότι αν προσέξετε το video (διάρκειας 4 λεπτών) χρειάστηκε λιγότερο από 1 λεπτό για να κάνει φτερά το ρολογάκι... Στην Αλβανία πήγε, όχι στο Bronx. Οι άνθρωποι γεννιούνται επαγγελματίες.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Όσο αστείο και αν είναι που το συζητάμε εδώ, και όντως έχει φάση που κάποιος ελαφροχέρης την έφερε στον Bush, μήπως χαρακτηρισμοί του τύπου
τον κακομοιρη δεν ηξερε που πηγαινε ....δε ρωταγε???
...Μετά από κάμποση ώρα έρχεται η σειρά του Έλληνα να βγάλει τι χέρι του από το παράθυρο και λέει:
- Ωχ, τώρα πετάμε πάνω από την Αλβανία!!!
- Και που το κατάλαβες; ρωτάνε οι άλλοι όλο έκπληξη!
- Να μου έκλεψαν το ρολόι!!!
και
Στην Αλβανία πήγε, όχι στο Bronx. Οι άνθρωποι γεννιούνται επαγγελματίες.
θα έπρεπε να αποφεύγονται ως εν δυνάμει ρατσιστικοί; Μεγάλα παιδιά είμαστε, και μάλιστα μορφωμένα... ας μην κάνουμε σαν κυρα-Κατίνες τσουβαλιάζοντας ανθρώπους, εθνικότητες και συμπεριφορές...ειδικά από τη στιγμή που εμείς εξανιστάμεθα όταν κάποιος πει "όλοι οι Έλληνες είναι τάδε"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος el_greco την Τετ Ιουν 13, 2007 2:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”