Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Ρε Κώστα, αν δεν μπορείς να την λύσεις αυτή τη δύσκολη περίπτωση που λες, μην την γράφεις και θα πάρεις 8 αντί για 10.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
γενικα μιλαω ρε γιαννη...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απόσο γνωρίζω δεν έχει μοιραστεί το βιβλίο του Diprima στους συναδέλφους που είναι φέτος(2006-2007) στο δεύτερο έτος. Άν γίνεται να ενημερώσετε την κ. Κυριάκη για το γεγονός αυτό.
Μας έκανε μάθημα Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις (έκτο εξάμηνο μαθηματικού) και σε κάπια στιγμή μιλωντας στο εισαγωγικό μάθημα για βιβλιογραφία αρχίσαμε να εκθειάζουμε το βιλίο του Diprima. Κάποια στιγμή, ρωτήθηκε γιατί δεν έχει μοιραστεί το βιβλίο στους δευτεροετείς και τότε μας δήλωσε πως η ίδια δεν το γνωρίζει και πως αν όντως αυτό ισχύει και το επιβεβαιώσει θα φροντίσει να μοιραστούν.
Κατά τη γνώμη μου, καλό θα είναι να φροντίσετε να την ενημερώσετε ώστε επιτέλους να μπορέσετε να πάρετε το βιβλίο αυτό.
Μας έκανε μάθημα Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις (έκτο εξάμηνο μαθηματικού) και σε κάπια στιγμή μιλωντας στο εισαγωγικό μάθημα για βιβλιογραφία αρχίσαμε να εκθειάζουμε το βιλίο του Diprima. Κάποια στιγμή, ρωτήθηκε γιατί δεν έχει μοιραστεί το βιβλίο στους δευτεροετείς και τότε μας δήλωσε πως η ίδια δεν το γνωρίζει και πως αν όντως αυτό ισχύει και το επιβεβαιώσει θα φροντίσει να μοιραστούν.
Κατά τη γνώμη μου, καλό θα είναι να φροντίσετε να την ενημερώσετε ώστε επιτέλους να μπορέσετε να πάρετε το βιβλίο αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νάξιος την Τρί Ιουν 19, 2007 1:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κακίας απέχου.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Ναι αυτο ειναι πολυ σημαντικο.Λαμπρο να σε ρωτησω κατι που ξεχασα να σου πω απο κοντα πρεπει να μαζεψουμε καποιο χαρτι με υπογραφες η θα παμε απλα καποιοι να την ενημερωσουμε.Παντως αμα ειναι για απλη ενημερωση εγω λεω να παω απο δευτερα στο γραφειο της και να δουμε τι θα γινει οποιος θελει με βρισκει και ερχετε μαζι.Αντε μπας και το παρουμε γιατι ειναι πραγματι βιβλιο που αξιζει να το εχεις απλα για να υπαρχει στη βιβλιοθηκη σου
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

Sky, θα σου πρότεινα επειδή το να ξεκινήσετε να μαζεύετε υπογραφές είναι λίγο χρονοβόρο και ίσως σας πάρει και πάνω από βδομάδα πήγαινε πρώτα μια βόλτα αυτή τη Δευτέρα από το γραφείο της κ.Κυριάκη να μιλήσεις μαζί της.
Αν σου πει πως χρειάζονται υπογραφές, φροντίστε να μαζέψετε υπογραφές.
Φροντίστε μόνο να κινηθείτε γρήγορα.
Αν σου πει πως χρειάζονται υπογραφές, φροντίστε να μαζέψετε υπογραφές.
Φροντίστε μόνο να κινηθείτε γρήγορα.
Κακίας απέχου.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Εν τελει πηγαμε με την κανενας στο γραφειο της κυριακη και μας ειπε οτι απλα ο κ.Τσινιας δεν εκανε αιτηση για να το παρουμε και δεν εχει κοπει η χρηματοδοτηση απο το υπουργειο.Σημερα στις 5μμ στο κτηριο Ε αιθουσα σεμιναριων δευτερος οροφος θα γινει συνελευση τομεα οποτε θα παμε να εκθεσουμε το γεγονος στους υπολοιπους καθηγητες.Οποιος θελει απο δευτερο ετος μπορει να ερθει.
Να ευχαριστησουμε για αλλη μια φορα το Ναξιο ο οποιος γνωστοποιησε το γεγονος στην κ.Κυριακη και ενημερωσε.Δεν νομιζω οτι θα γινοταν κατι διαφορετικα.Ισα ισα που μπορει να μην το επερνε και το επομενο ετος
Να ευχαριστησουμε για αλλη μια φορα το Ναξιο ο οποιος γνωστοποιησε το γεγονος στην κ.Κυριακη και ενημερωσε.Δεν νομιζω οτι θα γινοταν κατι διαφορετικα.Ισα ισα που μπορει να μην το επερνε και το επομενο ετος
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Πήγαμε στην συνέλευση τομέα και τα πράματα είχαν ως εξής.
Ο Τσινιάς κατευθείαν άρχισε να δικαιολογείται με επιθετικό ύφος που δεν μας μοίρασε το βιβλίο, λέγοντας ότι αφού το βιβλιό του Κραββαρίτη κάλυπτε την ύλη, δεν χρειαζόταν να δώσει και το άλλο. Η Κυριάκη ήταν φανερά υπέρ του να μοιραστεί το βιβλίο, γιατί το θεωρεί πολύ καλό και θα'ταν καλό να το'χουμε στις βιβλιοθήκες μας, ακόμα κι αν πλέον δεν θα το χρειαστούμε για το μάθημα. Ο Κραββαρίτης μου φάνηκε θετικός με το να μοιραστεί το βιβλίο και οι υπόλοιποι καθηγητές δεν μίλησαν (τουλάχιστον, όσο είμασταν εμείς στην αίθουσα, γιατί μας είπε μετά η Κυριάκη να φύγουμε κι ότι θα το συζητήσουν κι άλλο μεταξύ τους).
Εγώ νομίζω το γενικό κλίμα ήταν θετικό.
Ο Τσινιάς κατευθείαν άρχισε να δικαιολογείται με επιθετικό ύφος που δεν μας μοίρασε το βιβλίο, λέγοντας ότι αφού το βιβλιό του Κραββαρίτη κάλυπτε την ύλη, δεν χρειαζόταν να δώσει και το άλλο. Η Κυριάκη ήταν φανερά υπέρ του να μοιραστεί το βιβλίο, γιατί το θεωρεί πολύ καλό και θα'ταν καλό να το'χουμε στις βιβλιοθήκες μας, ακόμα κι αν πλέον δεν θα το χρειαστούμε για το μάθημα. Ο Κραββαρίτης μου φάνηκε θετικός με το να μοιραστεί το βιβλίο και οι υπόλοιποι καθηγητές δεν μίλησαν (τουλάχιστον, όσο είμασταν εμείς στην αίθουσα, γιατί μας είπε μετά η Κυριάκη να φύγουμε κι ότι θα το συζητήσουν κι άλλο μεταξύ τους).
Εγώ νομίζω το γενικό κλίμα ήταν θετικό.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
αν ο Κραββαρίτης είναι υπέρ, μπαίνει το νερό στ'αυλάκι. Πάντως όταν τον είχαμε εμείς, παρόλο που το βιβλίο μοιραζόταν είχε πει ότι είναι κατά.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
Ρε παιδια...ΕΛΕΟΣ με τον Τσινια!!!Δηλαδη,ΕΛΕΟΣ!!!Τι κραξιμο ειναι αυτο που του ριχνετε???Δε νομιζω πως το αξιζει...
Το γεγονος οτι δε σας αρεσει το μαθημα του δε σημαινει οτι ειναι αχρηστος ως καθηγητης.Εμενα και το μαθημα του μου αρεσε και ο τροπος που το εξηγει.Ερχεται πιο κοντα στον φοιτητη,βοηθαει σε οποιο προβλημα εχεις και δε το παιζει ψιλομυτης και σνομπ απλα επειδη εχει τον τιτλο του καθηγητη,κατι που κανουν παρα πολλοι καθηγητες και δεν εχει κανενα απολυτως νοημα,κατα την αποψη μου παντα.Το να κανει λαθος σε πραξεις,σε μονιμη ισως βαση,σου δινει να καταλαβεις οτι δε μπαινει μες την αιθουσα με τις σημειωσεις του ετοιμες πανω στην εδρα για να μας δειξει ποσο καλα τις αποστηθισε το προηγουμενο βραδυ...Μπαινει στη λογικη του φοιτητη και ακολουθει τα βηματα που θα ακολουθουσαν πολλοι για να καταληξει στην λυση της ασκησης(για παραδειγμα) και τοτε ειναι λογικο να κανει καποια(οκ,πολλα,οπως αρκετοι απο εμας) λαθη σε πραξεις.Και στη τελικη,οι πραξεις δεν εχουν και τοσο μεγαλη σημασια,γιατι αν εχεις τη θεωρια ,τοτε καθεσαι ηρεμα κ χαλαρα στο σπιτι σου και κανεις και τις πραξεις σου σωστα.Εφοσον σου λεει ο ανθρωπος,μοναδες απο λαθος πραξεις δε κοβω!
Να πω και κατι ακομα.Υπαρχουν πολλοι αλλοι καθηγητες και επικουροι-αναπληρωτεσ-λεκτορες-κτλ στη σχολη μας που συγκρινομενοι με τον Τσινια ειναι ΖΩΑ!!!Οχι απλα σου κοβουν μοναδες απο λαθος πραξεις,αλλα σου κοβουν και μοναδες λογω του οτι ελυσες καποιο θεμα με διαφορετικο απο τον ενδεδειγμενο τροπο ,και που να καθονται τωρα να καταλαβουν τι εγραψες...Αστο,κοψ'τον!
Οσο για το βιβλιο ,αφου πω πρωτα οτι οι περισσοτεροι(ΟΧΙ ολοι!!!) οι φοιτητες το παιρνουν και το βαζουν κατευθειαν στη βιβλιοθηκη να σκονιζεται,ισως θα επρεπε τελικα να μοιραζεται γενικα στους φοιτητες του 3ου εξαμηνου,και να μην ειναι αρμοδιοτητα του εκαστοτε καθηγητη των Σ.Δ.Ε.,εφοσον οπως ειπε και ο Τσινιας στη συνελευση:η υλη καλυπτεται απο το βιβλιο του Κραββαριτη.
Σορρυ για την πολυλογια που με επιασε...
Φανταστειτε τι τραβαν οι δυσμοιροι φιλοι μου...
Το γεγονος οτι δε σας αρεσει το μαθημα του δε σημαινει οτι ειναι αχρηστος ως καθηγητης.Εμενα και το μαθημα του μου αρεσε και ο τροπος που το εξηγει.Ερχεται πιο κοντα στον φοιτητη,βοηθαει σε οποιο προβλημα εχεις και δε το παιζει ψιλομυτης και σνομπ απλα επειδη εχει τον τιτλο του καθηγητη,κατι που κανουν παρα πολλοι καθηγητες και δεν εχει κανενα απολυτως νοημα,κατα την αποψη μου παντα.Το να κανει λαθος σε πραξεις,σε μονιμη ισως βαση,σου δινει να καταλαβεις οτι δε μπαινει μες την αιθουσα με τις σημειωσεις του ετοιμες πανω στην εδρα για να μας δειξει ποσο καλα τις αποστηθισε το προηγουμενο βραδυ...Μπαινει στη λογικη του φοιτητη και ακολουθει τα βηματα που θα ακολουθουσαν πολλοι για να καταληξει στην λυση της ασκησης(για παραδειγμα) και τοτε ειναι λογικο να κανει καποια(οκ,πολλα,οπως αρκετοι απο εμας) λαθη σε πραξεις.Και στη τελικη,οι πραξεις δεν εχουν και τοσο μεγαλη σημασια,γιατι αν εχεις τη θεωρια ,τοτε καθεσαι ηρεμα κ χαλαρα στο σπιτι σου και κανεις και τις πραξεις σου σωστα.Εφοσον σου λεει ο ανθρωπος,μοναδες απο λαθος πραξεις δε κοβω!
Να πω και κατι ακομα.Υπαρχουν πολλοι αλλοι καθηγητες και επικουροι-αναπληρωτεσ-λεκτορες-κτλ στη σχολη μας που συγκρινομενοι με τον Τσινια ειναι ΖΩΑ!!!Οχι απλα σου κοβουν μοναδες απο λαθος πραξεις,αλλα σου κοβουν και μοναδες λογω του οτι ελυσες καποιο θεμα με διαφορετικο απο τον ενδεδειγμενο τροπο ,και που να καθονται τωρα να καταλαβουν τι εγραψες...Αστο,κοψ'τον!
Οσο για το βιβλιο ,αφου πω πρωτα οτι οι περισσοτεροι(ΟΧΙ ολοι!!!) οι φοιτητες το παιρνουν και το βαζουν κατευθειαν στη βιβλιοθηκη να σκονιζεται,ισως θα επρεπε τελικα να μοιραζεται γενικα στους φοιτητες του 3ου εξαμηνου,και να μην ειναι αρμοδιοτητα του εκαστοτε καθηγητη των Σ.Δ.Ε.,εφοσον οπως ειπε και ο Τσινιας στη συνελευση:η υλη καλυπτεται απο το βιβλιο του Κραββαριτη.
Σορρυ για την πολυλογια που με επιασε...
Φανταστειτε τι τραβαν οι δυσμοιροι φιλοι μου...
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
παντως αν υπαρχει η δυνατοτηα για δευτερο βιβλιο τοτε θα επρεπε να το παιρνουμε και ας το εχουμε για να ζτηριζεται το κομοδινο

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Λοιπόν, συνάντησα σήμερα την Κυριάκη και την ρώτησα τι αποφασίστηκε στην συνέλευση τομέα. Μου είπε ότι δεν πάρθηκε καμία απόφαση, γιατί ο mister Τσινιάς δεν δέχεται να υπογράψει για την διανομή του βιβλίου! Θεϊκό?
Μου πρότεινε να πάμε κάποια άτομα από το έτος μου (2ο) και να το θέσουμε στην συνέλευση της σχολής (τι είναι αυτό? μήπως εννούσε την συνέλευση τμήματος?) αυτή την Πέμπτη στις 11.
Εγώ λέω ότι καμιά δεκαριά άτομα είμαστε αρκετοί. Κάποιος που να έχει εμπειρία μ'αυτά τα πράματα ας πει αν είναι όντως ικανοποιητικός ο αριθμός.
Καλό είναι να έρθουν κάποιοι που ενδιαφέρονται για το θέμα.
Πάντως, προβλέπω να χρειαστεί να πιέσουμε αρκετά τον Τσινιά.
Αυτά προς το παρόν.
Μου πρότεινε να πάμε κάποια άτομα από το έτος μου (2ο) και να το θέσουμε στην συνέλευση της σχολής (τι είναι αυτό? μήπως εννούσε την συνέλευση τμήματος?) αυτή την Πέμπτη στις 11.
Εγώ λέω ότι καμιά δεκαριά άτομα είμαστε αρκετοί. Κάποιος που να έχει εμπειρία μ'αυτά τα πράματα ας πει αν είναι όντως ικανοποιητικός ο αριθμός.
Καλό είναι να έρθουν κάποιοι που ενδιαφέρονται για το θέμα.
Πάντως, προβλέπω να χρειαστεί να πιέσουμε αρκετά τον Τσινιά.
Αυτά προς το παρόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τρί Ιουν 19, 2007 7:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain