[Μηχανογραφικό & ΣΕΜΦΕ] Παρακαλώ βοηθήστε με....!!!!!!!

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από apolski »

Παιδια να σας ρωτισω κατι ακομα. Αν αποφασίσω να ξαναδώσω για Μηχανολόγους ΕΜΠ ποια μαθήματα θα μου αναγνωριστούν? Αν αναγνωριστούν καποια τοτε δεν θα χρειαστεί να τα ξανακάνω στους Μηχανολογους? Θα μπορέσω να παρακολουθώ μαθήματα απο δεύτερο έτος των Μηχανολόγων?

Ευχαριστω
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Μν ποντάρεις πολύ σε αναγνώριση.******.Αλλά εντάξει λογικά κάποια μπορεί να σου αναγνωριστούν.
Οσον αφορά την παρακολούθηση μπορείς να παρακολουθείς ό,τι θέλεις. Αυτό που δν ξέρω αν π.χ. καταφέρεις να παρεις πτυχίο στα 4 χρόνια αν στο δίνουν τότε ή πρέπει να περιμένεις 1 χρονο για το χαρτί. Μαλλον με τα εργαστήρια μονο τίθεται ένα θεμα όσον αφορά τη συνέχεια της παρακολούθησης (αν και δν είμαι σίγουρος).

Freedom of choice is an illusion.=? maybe not.

edited by el_greco
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

απολσκι σου δικαιολογουν ανετα μαθηματα...
εδω εχουν δικαιολογησει μαθηματα οπως αναλυση στην αντιστροφη πορεια (απο μηχανολογους προς σεμφε)
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Να σου πω Χαμένε. Ξέρεις αν αυτό γίνεται κ σε αλλο ίδρυμα? π.χ. αν πας απο Τοπογράφους Πάτρας σε Πολιτικούς Θεσσαλονίκης. ή είναι σχεδόν ακατόρθωτο? ή απο ΣΕΜΦΕ σε Μηχανολογους Πατρας ? Thanx
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

O_Xamenos έγραψε:απολσκι σου δικαιολογουν ανετα μαθηματα...
εδω εχουν δικαιολογησει μαθηματα οπως αναλυση στην αντιστροφη πορεια (απο μηχανολογους προς σεμφε)
Δηλαδη δεν θα τα κανω καθολου μετα στους Μηχανολογους? Θα μπορω να παρακολουθω τα αντιστοιχα μαθηματα του 2ου ετους?
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Με το βαθμό που τα πέρασες στο ΣΕΜΦΕ θα τα έχεις περάσει στους μηχανολόγους. Θα πρέπει όμως να συννενοηθείς με τους καθηγητές και μάλιστα θα πρέπει η ύλη να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ίδια. Δηλαδή, μην το παίρνεις σαν δεδομένο, αλλά είναι πολύ πιθανό να γίνει, αν όχι σε όλα, τουλάχιστον σε κάποια μαθήματα
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

Οκ ευχαριστω πολυ, θα ρωτισω μετα και τους καθηγητες...

Υπαρχουν δηλαδη καθηγητες που κανουν καποια μαθηματα και στη ΣΕΜΦΕ και στα αλλα τμηματα του ΕΜΠ?  :roll:
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

apolski έγραψε: Υπαρχουν δηλαδη καθηγητες που κανουν καποια μαθηματα και στη ΣΕΜΦΕ και στα αλλα τμηματα του ΕΜΠ?  :roll:

Σχεδόν όλοι, αδερφέ.. Τα πρώτα έτη σπουδών μοιάζουν στις σχολές του ΕΜΠ οπότε Μαθ/Φυσ είναι καταναγκαστικά έργα για όλους τους Μηχανικούς. :twisted:  :twisted:  :twisted:
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

laplace ιδεα δεν εχω...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

Απο προγραμματισμο τι μαθαινεται και σε ποια εξαμηνα?
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Μήπως μια καλή ιδέα θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στον Οδηγό Σπουδών της ΣΕΜΦΕ, αλλά και των άλλων σχολών του ΕΜΠ; Πιστεύω ότι θα σου έλυνε αρκετές απορίες, όπως και αυτή με τα μαθήματα προγραμματισμού...

Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

el_greco έγραψε:Μήπως μια καλή ιδέα θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στον Οδηγό Σπουδών της ΣΕΜΦΕ, αλλά και των άλλων σχολών του ΕΜΠ; Πιστεύω ότι θα σου έλυνε αρκετές απορίες, όπως και αυτή με τα μαθήματα προγραμματισμού...
Εχω δει τα μαθηματα που κανετε και μαλλον δεμ εκανα σωστα την ερωτηση. Εκτος απο java μαθαινετε και αλλες γλωσσες προγραμματισμου(C, VB κτλ.) ?
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Δημοσίευση από nikosemfe »

Από ότι βλέπω φίλε δεν καίγεσαι κιόλας για ΣΕΜΦΕ οπότε καλύτερα να μην έρθεις. Για να βγάλεις αυτή τη σχολή πρέπει να έχεις τρέλα. Καλύτερα να πας κάπου που θα σου αρέσει περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

nikosemfe έγραψε:Από ότι βλέπω φίλε δεν καίγεσαι κιόλας για ΣΕΜΦΕ οπότε καλύτερα να μην έρθεις. Για να βγάλεις αυτή τη σχολή πρέπει να έχεις τρέλα. Καλύτερα να πας κάπου που θα σου αρέσει περισσότερο.
Ενω εσυ καιγεσαι και εχεις τρελα ε? Η σχολη που μου αρεσει ειναι Μηχανολογων Μηχανικων ΕΜΠ αλλα με τα μορια μου δεν την πιανω. Η δευτερη επιλογη μου ειναι η ΣΕΜΦΕ η οποια μου αρεσει επισης και εχω τρελα με την φυσικη και μαθηματικα και δεν υπαρχει κατι αλλο που να μου αρεσει... οποτε φιλε μου δεν θα μου πεις αν πρεπει να παω καπου αλλου, γιατι το εχω αποφασισει πελεον...  :wink:
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

Και κατι ακομα, πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν καιγομαι για την ΣΕΜΦΕ? Η σχολη Μηχανολογων εχει αμεση σχεση με την φυσικη και τα μαθηματικα... δεν ειπα οτι θελω καμια ιατρικη ή πληροφορικη για να ειμαι ασχετος...  :evil:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”