Μαθηματική Εταιρία και Ένωση Ελλήνων Φυσικών
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Μαθηματική Εταιρία και Ένωση Ελλήνων Φυσικών
Καλησπέρα παιδιά,
να ενημερώσω ότι πλέον οι απόφοιτοί μας γίνονται δεκτοί στην Μαθηματική Εταιρία ή αντίστοιχα στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Εφαρμοσμένοι Μαθηματικοί
Εφαρμοσμένοι Φυσικοί
να ενημερώσω ότι πλέον οι απόφοιτοί μας γίνονται δεκτοί στην Μαθηματική Εταιρία ή αντίστοιχα στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Εφαρμοσμένοι Μαθηματικοί
Εφαρμοσμένοι Φυσικοί

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
νομιζω οτι ο καθενας μπορει να γραφτει στην μαθηματικη εταιρια... αυτο ειναι κατι πιο συγκεκριμενο???

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Αυτό δηλαδή μας δίνει κάποιο επαγγελματικό δικαίωμα επιπλέον απο το κενο συνολο που έχουμε τώρα?? Α , συγγνωμη , μηδενικό ήθελα να πω αφου υπογράφηκε το πολυπόθητο προεδρικο διάταγμα νιχιλιστικού χαρακτήρα.
Σοβαρά τώρα. Δηλαδή π.χ. σημαίνει ότι κάποιος με μεταπτυχιακό στην Ιατρική Φυσική μπορεί να δουλεψει ως ακτινοφυσικός ή δν ξέρω τί άλλο ή και αυτό το τρελό κατόρθωμα είναι απλά διακοσμητικό.
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Μην το γελάτε καθόλου... Παλιότερα που είχαμε ψάξει το θέμα ήταν φοβερά δύσκολο να ενταχθούμε σε κάποια από τις δύο ομοσπονδίες (whatever).
Κύριο πρόβλημα βέβαια ήταν το ότι η Ε.Ε.Φ. ήταν υπό διάλυση για αρκετό καιρό, αλλά μάλλον τώρα ανασυντάσσονται. Πάντως στο site τους δε γράφει κάτι επίσημο όσον αφορά το ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής.
Υπάρχει δηλαδή και η περίπτωση να μην μας δέχονται και απλά αυτός που απάντησε το mail να είπε "Εντάξει, σας γράφουμε"... Όσο να 'ναι πάντως, είναι διαφορετικό το να παλεύει μόνος του ο Σύλλογος αποφοίτων και διαφορετικό το να ασκεί πιέσεις και μέσα από τη Μαθηματική Εταιρεία ή την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Προφανώς και δεν σου εξασφαλίζουν τίποτα, αλλά δε χάνεις και τίποτα. Τουλάχιστον ξέρεις
ότι πλέον είσαι Φυσικός...
Κύριο πρόβλημα βέβαια ήταν το ότι η Ε.Ε.Φ. ήταν υπό διάλυση για αρκετό καιρό, αλλά μάλλον τώρα ανασυντάσσονται. Πάντως στο site τους δε γράφει κάτι επίσημο όσον αφορά το ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής.
Υπάρχει δηλαδή και η περίπτωση να μην μας δέχονται και απλά αυτός που απάντησε το mail να είπε "Εντάξει, σας γράφουμε"... Όσο να 'ναι πάντως, είναι διαφορετικό το να παλεύει μόνος του ο Σύλλογος αποφοίτων και διαφορετικό το να ασκεί πιέσεις και μέσα από τη Μαθηματική Εταιρεία ή την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Προφανώς και δεν σου εξασφαλίζουν τίποτα, αλλά δε χάνεις και τίποτα. Τουλάχιστον ξέρεις
Παιδιά οι απόφοιτοι εγγράφονται ως Εφαρμοσμένοι Μαθηματικοί - Φυσικοί ή απλά ως Μαθηματικοί - Φυσικοί;
"Engineering is about building bridges, but in ways that you may not expect. Breakthrough technologies create bridges to every area in the sciences."
- School of Engineering & Applied Sciences, Harvard University
- School of Engineering & Applied Sciences, Harvard University