Μαθηματική Εταιρία και Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Μαθηματική Εταιρία και Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Καλησπέρα παιδιά,
να ενημερώσω ότι πλέον οι απόφοιτοί μας γίνονται δεκτοί στην Μαθηματική Εταιρία ή αντίστοιχα στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Εφαρμοσμένοι Μαθηματικοί

Εφαρμοσμένοι Φυσικοί
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

νομιζω οτι ο καθενας μπορει να γραφτει στην μαθηματικη εταιρια... αυτο ειναι κατι πιο συγκεκριμενο???
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Αυτό δηλαδή μας δίνει κάποιο επαγγελματικό δικαίωμα επιπλέον απο το κενο συνολο που έχουμε τώρα?? Α , συγγνωμη , μηδενικό ήθελα να πω αφου υπογράφηκε το πολυπόθητο προεδρικο διάταγμα νιχιλιστικού χαρακτήρα. :supz: Σοβαρά τώρα. Δηλαδή π.χ. σημαίνει ότι κάποιος με μεταπτυχιακό στην Ιατρική Φυσική μπορεί να δουλεψει ως ακτινοφυσικός ή δν ξέρω τί άλλο ή και αυτό το τρελό κατόρθωμα είναι απλά διακοσμητικό.
Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Neo »

Μην το γελάτε καθόλου... Παλιότερα που είχαμε ψάξει το θέμα ήταν φοβερά δύσκολο να ενταχθούμε σε κάποια από τις δύο ομοσπονδίες (whatever).

Κύριο πρόβλημα βέβαια ήταν το ότι η Ε.Ε.Φ. ήταν υπό διάλυση για αρκετό καιρό, αλλά μάλλον τώρα ανασυντάσσονται. Πάντως στο site τους δε γράφει κάτι επίσημο όσον αφορά το ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής.

Υπάρχει δηλαδή και η περίπτωση να μην μας δέχονται και απλά αυτός που απάντησε το mail να είπε "Εντάξει, σας γράφουμε"... Όσο να 'ναι πάντως, είναι διαφορετικό το να παλεύει μόνος του ο Σύλλογος αποφοίτων και διαφορετικό το να ασκεί πιέσεις και μέσα από τη Μαθηματική Εταιρεία ή την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Προφανώς και δεν σου εξασφαλίζουν τίποτα, αλλά δε χάνεις και τίποτα. Τουλάχιστον ξέρεις :D ότι πλέον είσαι Φυσικός...
Άβαταρ μέλους
(Emp)pu

Δημοσίευση από (Emp)pu »

Παιδιά οι απόφοιτοι εγγράφονται ως Εφαρμοσμένοι Μαθηματικοί - Φυσικοί ή απλά ως Μαθηματικοί - Φυσικοί;
"Engineering is about building bridges, but in ways that you may not expect. Breakthrough technologies create bridges to every area in the sciences."
- School of Engineering & Applied Sciences, Harvard University
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Δεν νομίζω ότι η Μαθηματική Εταιρία ή η ΕΕΦ ξεχωρίζουν μαθηματικούς/φυσικούς από εφαρμοσμένους μαθηματικούς/φυσικούς :S
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”