Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!
Neo έγραψε:
Εν τω μεταξύ, αυτό το "χορτοφάγοι" μια ζωή με τρόμαζε. Κάτι σε "ανθρωποφάγοι" μου έκανε. Αν και οι δεύτεροι δε νομίζω να είναι τόσο οργανωμένοι και τόσο φανατισμένοι. Φαντάζομαι θα τρώνε και άλλα πράγματα εκτός από ανθρώπους. Αλλιώς, πώς παραμένει τόσο μεγάλο το πρόβλημα του υπερπληθυσμού;
:prayer: :prayer: :prayer:
ο_Xamenos έγραψε:
ανθρωπος που δεν τρωει σουβλακι μια φορα την εβδομαδα ειναι κατι περισσοτερο απο μη φυσιολογικος....
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Να ξέρετε ότι το σάπιο σουβλάκι καθώς και το βρώμικο με γράσο στις σωστές ποσότητες αυξάνουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Απλώς μην το παρακάνετε γιατί πέρα από το έλκος που θα αποκτήσετε μπορεί να οδηγήσετε τους βρωμοκαντινάδες σε καπιταλιστική απογείωση και παρά τις προτροπές των ντελιριματικών ντελάληδων της GreenPeace θα βάλετε ένα λιθαράκι στην γιγάντωση της ιμπεριαλιστικής εισβολής των GreekVromiko στην αγορά σάπιας/ετοιματζίδικης ταχυφαγίας. Όχι τίποτ' άλλο, έτσι θα εκτοπιστεί ο παραδοσιακός, μεταμεσονύκτιος κανιβαλλιστικός πατσάς-για-το-ξενέρωμα.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Neo χανω πατσαν ιδεα παρα την παρτη σου..!!!ειναι δυνατον να μην τρως πατσα,ειναι ενα τελειο εδεσμα ,και η απαγορεψη που ειχε σκασει μυτη ειναι μια συνομοσια απο ξενερωτους για την εξαφανιση αυτου του εδεσματος που τοσο ευεργετικο για το στομαχι ειναι......
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα