The Departed

Μικρή και μεγάλη οθόνη! Τώρα η 7η Τέχνη και σε έκδοση με λεπτότερα φτερά.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

The Departed

Δημοσίευση από skywalker »

Ειναι η ταινια του σκορτσεζε που του εξασφαλισε το οσκαρ μετα απο τοσα χρονια.Προταγωνιστουν τζακ νικολσον ντι καπριο,ντειμον,σιν,μπαλντουιν και αρκετοι αλλοι.

Στο ζουμι τωρα.Αυτη τη στιγμη εχω ξενερωσει τοσο απιστευτα πολυ,η ψυχολογια μου εχει γ@μιθει τοσο πολυ που σκεφτομαι να την κανω πουτ@ν@ και να αρχισω να βγαζω λεφτα εκδιδοντας τη.Αν ειναι δυνατον δηλαδη.Νταξει δε λεω καλη παραγωγη ωραια εφε ομως εκει στο τελος τι επαθε ο σεναριογραφος,μηπως του σκοτωσαν το σκυλο και δεν ειχε εμπνευση.Να τα παρουμε απο την αρχη.Σε γενικες γραμμες ειναι 2 τυπαδες ο ενας ειναι ταλαιπωρημενος και εχει υποφερει στη ζωη του και στον αλλο ολα εχουν ερθει στρωτα.Ο ενας ειναι πουλημενος και ο αλλος ο κλασικος καλος τυπας των ταινιων.Μεχρι εδω ενταξει.Για να μην πω λεπτομεριες για αυτους που θελουν να τη δουν θα παω στο τελος απευθειας

Και τι γινεται στο τελος ψοφανε ολοι.Δηλαδη αυτη ειναι η επιβραβευση του καλου τυπα.Και ενταξει δεν εχω προβλημα να νικησει το κακο αλλα το θεμα ειναι οτι ουτε αυτο δεν νικαει γιατι ο κακος πεθαινει.Και σαν τελευταιο πλανο παει να το παιξει ψαγμενος και δειχνει την οροφη απο ενα κτηριο μεσα απο ενα σπιτι που πανω στα καγγελα του μπαλκονιου του σπιτιου περναει ενας σκιουρος.Δηλαδη φταιω εγω τωρα να αρχισω να λεω καψιμο και κολαση.

Θεωρω αυτη την ταινια αφορμη για αγριο ξυλο.Ειδικα το τελος.Ας μου πει καποιος οτι του αρεσε να τον παρει και να τον σηκωσει

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

ρε skywalker δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά αυτό που δείχνει στο τέλος είναι ότι όλοι ήταν πουλημένοι, ρουφιάνοι κάποιου άλλου δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά στον κινηματογράφο είχαμε ρίξει πολύ γέλιο στο τέλος. Άξιζε:)
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
skywalker
Επικοινωνία:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[zoumpoulia_mode_on]
Axize???????????????????????????????
kolasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o di caprio den itan poulemenos re opos kai arketi alloi.Niwse.I tin ides me kamia kopela tin tenia kai kanate alla pragmata mesa apo to na tin blepete.Den niwtheiiiiiis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skywalker την Τετ Ιουν 27, 2007 1:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

τι εννοείς ότι ο di caprio δεν ήταν πουλημένος; αφού αυτός είναι ο "πληροφοριοδότης"!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
skywalker
Επικοινωνία:

re den niwtheis mia etsi.Aytos einai double agent ellinisti einai undercover :D niwse
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

skywalker, ζω και αναπνέω για την ημέρα που θα αποδείξεις έμπρακτα ότι γνωρίζεις πάνω από 2 φράσεις στην ελληνική γλώσσα. Και δεν εννοώ τους άναρθρους επιφωνηματικούς αρουγκανισμούς και το "νιώσε"....

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

αν δεν εχετε δει την ταινια μην διαβασετε παρακατω! (βαριεμαι να αλλαξω το πληκτρολογιο)

καλα που κσκοτωθηκαν και οι δυο Μ@Λ@ΚΕΣ αταλαντοι μπουλουκοφατσες!!! για αυτο το τελος ζουσα μιας και ειδα μια απο τις χειροτερες ταινιες του νικολσον και τους απαραδεκτους που προανεφερα
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Master Chief
Real Name: φουφουτος

Δημοσίευση από Master Chief »

skywalker έγραψε:Και σαν τελευταιο πλανο παει να το παιξει ψαγμενος και δειχνει την οροφη απο ενα κτηριο μεσα απο ενα σπιτι που πανω στα καγγελα του μπαλκονιου του σπιτιου περναει ενας σκιουρος.
Έλεος ρε παιδιά... Αρουραίος είναι! Rat = Ρουφιάνος etc
Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense.
Άβαταρ μέλους
Melinaki
Real Name: Λία Κατσανεβάκη
Facebook ID: 658549895

Δημοσίευση από Melinaki »

Εμένα η ταινία μου άρεσε πολύ και ειδικά η τελευταία σκηνή με τον αρουραίο.
Εικόνα

Φιλοκαλούμεν γαρ μετ'ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας ;)
Άβαταρ μέλους
kamari
Real Name: Μαριάννα

Δημοσίευση από kamari »

Ρε στην αρχή μια χαρά το πήγαινε..αλλά στο τέλος με τόσους πυροβολισμούς/θανάτους το μάμησε. Τουλάχιστον έζησε ο ωραίος!
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος & Τηλεόραση”