Ο Wizard έχει αναλάβει το CSS του Portal, δηλ. την τοποθέτηση των εικόνων και των χρωμάτων, καθώς και στοιχείων διάταξης στο Portal του semfe.gr.
Όποτε θέλετε να προτείνετε κάποια αλλαγή, φροντίστε να παραθέσετε link με τα αρχεία που επιθυμείτε να περαστούν στον server (ανεβάζετέ τα στον προσωπικό σας ftp ή στέλνετέ τα με mail στον Wizard). Προσπαθήστε να αναφέρετε τα χρώματα ολογράφως καθώς και με τον δεκαεξαδικό τους κωδικά (της μορφής #xxyyzz). Προφανώς σημαντικό είναι να εξηγείται σε πιο σημείο του portal θέλετε να εφαρμοστεί κάποια αλλαγή.
Γενικά μπορείτε να επικοινωνείτε κατ' ευθείαν με τον Wizard, αλλά οι προτάσεις μέσω αυτού του forum (αντί της απ' ευθείας συζήτησης με τον υπεύθυνο) θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να αξιολογούμε τις προτεινόμενες αλλαγές πριν εφαρμοστούν.
Σας υπενθυμίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών skins για το Portal. Θα φροντίσω το συντομότερο να ενεργοποιηθεί η επιλογή Skins για κάθε χρήστη ξεχωριστά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drcypher την Τρί Απρ 10, 2007 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Απ' ό,τι είδα έγιναν κάποιες αλλαγές στην πάνω μπάρα των shortcuts του Portal. Κάποιες παρατηρήσεις:
Πρέπει να ανέβει 1-2 pixels πιο πάνω (όπως ήταν), καθώς πέφτουν πάνω στη γραμμή τερματισμού της μπάρας και δε φαίνονται ωραία
Καλό θα ήταν να μετακινηθούν πάλι πιο αριστερά. Είναι χαμένος χώρος και καλό είναι να μην "απασχολούμαι" με σημαντικό περιεχόμενο (π.χ. αυτά τα κουμπιά) τον χώρο ο οποίος προορίζεται απλώς για να τεντώνεται και να μαζεύεται αναλόγως με το μέγεθος του παραθύρου του browser
Στο hover (ή mouse over) τα κουμπιά γίνονται κεφαλαία, italic και αναβοσβήουν. Θεωρώ ότι είναι "οπτικό φόρτωμα", και μάλιστα ενοχλητικό. Πέρα απ' αυτό, αλλάζουν τα μεγέθη των κουμπιών και η μπάρα "πηγαινοέρχεται". Οπότε καλό θα ήταν στο mouseover (σαν γενικός κανόνας αυτό) να έχει πιο απλά εφέ, όπως αλλαγή χρώματος ή background, ή προσθήκη μορφοποίησης που δεν αλλάζει το μέγεθος του κουμπιού (π.χ. ένα underline).
Θεμιτό έως αναγκαίο είναι όσες αλλαγές πραγματοποιούνται να ανακοινώνονται ώστε να τις βλέπουν όλοι και να τις αξιολογούν. Αυτός είναι και ο στόχος αυτού του topic
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Δεν έκανα αλλαγές, έκανα δοκιμές.
Όταν θα βρεθώ με τη Γιωργία Χάιντι, Κλάρα κλπ θα κάνουμε αλλαγές.
Το μόνο που θα επιμείνω είναι να είναι στοιχισμένα στο κέντρο. Ακριβώς επειδή είναι πολύ μικρά Δε θα φαίνονται αν είναι πάνω από το "Online" και τις υπόλοιπες επιλογές, ενώ εκεί κάνουν μπαμ.
Αν θεωρείς ότι θα χρειαστεί να προσθέσουμε κάτι στα δεξιά τότε το μετακινούμε.
Να σημειώσω εδώ ότι η θέση δεν είναι απόλυτη όπως την είχες, αλλά είναι στοιχισμένα στο κέντρο της σελίδας και συνεπώς δεν υπάρχει πρβλημα στην αυξομείωση μεγέθους.
Επίσης εγώ το βλέπω κανονικά τώρα, ενώ αν πάει πιο κάτω κολλάει με την κάτω μπάρα. Όταν συναντηθούμε θα μου δείξεις τι ακριβώς γίνεται στον δικό σου browser.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Ίσως είναι μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά παρατήρησα ότι στο ημερολόγιο, όταν περνάω το ποντίκι πάνω από το πλαίσιο που γράφει τον μήνα, τότε οι στήλες των ημερών μετακινούνται λίγο...
Επίσης, όταν μπαίνω σ'αυτό το site, δίπλα από το location bar (έτσι λέγεται?) φαίνεται το σήμα της ΕΔρας. Να επισημάνω ότι χρησιμοποιώ Firefox. Δεν ξέρω με άλλους browsers τι συμβαίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τετ Νοέμ 08, 2006 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
με firefox ωλεπω τα θεματα απο τις ενεργες συζητησεις να "ανεβαινουν" απο το κουτακι που λεει "το σαιτ των φοιτητων της ΣΕΜΦΕ" εχω με ΙΕ το κουτακι που λεει "το σαιτ των φοιτητων της σεμφε" δεν υπαρχει καν...
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Ναι, υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα στο θέμα "Internet Explorer". Το τελευταίο που αναφέρει ο Κώστας φαίνεται να διορθώθηκε. Θα ανεβάσω κάποιες αλλαγές σύντομα.
Ως προς αυτό που λέει η Κλάρα, και πάλι σωστό. Πρέπει να βρούμε ένα νέο logo. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Θα ήταν καλή ιδέα να γίνει και ένα "logo contest" σε ξεχωριστό topic. Αν ψήνεστε ας το ξεκινήσει κάποιος. Προς το παρόν θα αφαιρέσω αυτό που φαίνεται τώρα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα